Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S Jirkou Hudlerem jsem spokojený. Kvalitní TOP 6 útočník, který by mohl v případě podpisu i časem nahradit Jardu Jágra v první formaci. Po boku Guadraua a Monahana bodoval, tak proč by nemohl po boku Barkova a Huberdeaua?

Purcell mi přijde zbytečný. Ano, depth jsme posilnili, ale jakým způsobem? když se podívám na naší soupisku, nevidím tam vyjma pár hráčů kvalitní defenzivní útočníky a naše bottom six nebudí nijak velký respekt a každý tu víme, že bottom six umí v PO vyhrát zápas. Purcell je možná směrem dopředu dobrý (nijak zvlášť kvalitní) a má size, ale dozadu toho moc neodmaká. Já si myslím, že zbytečný tah, ale protihodnota nebyla nijak vysoká, takže prakticky hráč zadarmo. I tak bych ale ten pick směnil za nějakého defenzivního útočníka.. Takže tu spokojen nejsem.

Ten Kindl.. Já si zápasy Red Wings s námi vždy shlédnu, protože Henrik Zetterberg. Kindla jsem tak viděl v nespočtě zápasů a dojem na mě snad v žádném neudělal.. Jak už bylo zmíněno, směrem dopředu má sem tam záblesky. Ale dozadu hoří jak papír. Takže další bek, kterýho vyškolí kdejaký mlaďas.. Tím chci i tu zmínit, že se mělo investovat do defenzivního beka, protože ofenzivních máme přivela (Ekblad, Campbell, Kulikov, Kindl). Takže tu také spokojený nejsem..

Možná jsem náročný, posily to jsou dobré, ale vyjma Hudlera to není žádné terno teda. Na první pohled levné a vcelku kvalitní posily. Na druhou stranu ale žádný hráč, co by se v PO mohl nějak více ukázat. A proto bych byl spíše rád, kdyby se přivedl někdo kvalitní do bottom six, popřípadě kvalitní defenzivní obránce, protože toho vyjma zraněného Mitchella a Gudbransona postrádáme. Petrovic a Kampfer PO absolutně neutáhnou. To musí vidět i slepej. A Kindl nebude o nic lepší. To stejné v bottom six. I po návratu Bollanda a případně Pirriho nám budou chybět MINIMÁLNĚ dva kvalitní útočníci do bottomu. No snad má Honziss pravdu a obětujeme i naše první kolo..
Guddy.44 píše:I tak bych ale ten pick směnil za nějakého defenzivního útočníka..
To asi i Tallon ví, chtěl totiž Raffla, kterej je underrated two-way winger. A taky jste byli blízko, ale chtěli jsme za něj 2x 2. kolo místo těch picků, které jste nakonec poslali za Hudlera, no.
Rono píše:
Guddy.44 píše:I tak bych ale ten pick směnil za nějakého defenzivního útočníka..
To asi i Tallon ví, chtěl totiž Raffla, kterej je underrated two-way winger. A taky jste byli blízko, ale chtěli jsme za něj 2x 2. kolo místo těch picků, které jste nakonec poslali za Hudlera, no.
Tak zas ale, dát 2x 2 kolo za Raffla, nebo dát 1x 2 kolo a 1x 4 kolo a mít Hudlera.. Tady asi není o čem hele. :)
Já jsem s našima trejdy celkem spokojený. Všechny jsme získali skoro zadarmo. Navíc jsme získali top prospecta do budoucna Hunta.

Hudler - Tady absolutní spokojenost, jeden z mála čechů, kteří se vyplatí získat ještě tak levně. Ladd stál Blackhawks o dost více a to je v této sezoně horší. Hráč co v lepším týmu je schopen udělat 60+ bodů, lídr.
Vylepší i určitě naše přesilovky, které jsou celkem bídné. Za takovou cenu asi nejlepší možná posila do top 6.

Purcell - přizním se tohodle hráče moc neznám. Zaznamenal jsem ho jen když v sezoně 2011/2012 udělal přes 60 bodů. Jeho zkušenosti v Play - Off se nám určitě budou hodit. Nechme se překvapit.

Kindl - Na něho jsem vážně zvědavý, zda dokáže vystoupit ze svého Detroitského stínu. Stejně jako Tallon si myslím, že má na víc. Ve statistikach +/- se většinou objevuje v plusových číslech. Taky mu určitě nepřidalo, že pendloval mezi farmou a 1. týmem a když hrál tak měl málo ice timu. Pak nemá dělat chyby. My hrajeme úplně diametrálně odlišně než Detroit. Hrajeme útočněji měli by u nás vyniknout jeho přednosti. Určitě si zaslouží Gallantovu důvěru. Tohle je poslední Kindlova šance prorazit v NHL týmu tak třeba nás všechny překvapí.

Spokojenost s trejdy - 7/10
Dnešní zápas mě zklamal. Wilds byli celý zápas lepší ale kdyby se Guddy a Smith nenechaly tak přejet Haulem mohli jsme nějaký bod ukořistit. Guddy byl dnes nás nejhorší bek. Jeho chyby nás bohužel staly 2 body.
Ale i 1.lajna dnes byla vymazána.
Snad priste diky posilam předvedené zivejsi výkony.
V příštích 5 zápasech nás čekají relativně schudni souperi (Winnipeg, Arizona, Colorado, Boston, Otawa) tak musíme udělat aspoň 6 bodů ať se příliš nepropadnem.
Protože pak už nás čekají souboje s divizním soupeři a to tak jednoduché nebude.
Gudbranson a Petrovic. Oba dnes táhli tým strašně dolů. U obou se pak bojím případného dopadu na tým v případném PO, kde by jejich "absence" rychlosti" a nějakého skillu mohla vést k těžkostem..

Tampa nás dotáhla, jak jsem očekávala. Je opravdu nutné zabrat a začít bojovat. Ten náskok, co jsme měli už rozhodně není, co býval a je třeba sundat růžové brýle a začít hrát.

BTW: Montoya nedohrál.. Scandella a jeho loket.. Fakt paráda..

EDIT: tak si tak říkám, jestli bychom se třeba nechtěli pokusit o toho Dana Hamhuise..
WTF? Pirri za 6. kolo? Tak to jsme si jej měli raději nechat.. :thumbsdown: A mám pocit, že pokud se do PO dostaneme, tak nás bude hodně srát ta bottom six.. :slap:
Guddy.44 píše:A mám pocit, že pokud se do PO dostaneme
Jako ze stahneme vasich 11b? :sisi:
AndyF píše:
Prostě, dokud to PO nebudeme mít jisté, tak držím hubu.. Stát se může cokoliv. Stačí si vzpomenout na Ottawu a jejich vítěznou sérii.. Já už v dnešní NHL věřím v nemožné..
AndyF píše:
To je stále celkem málo. Navíc se zvedá Ottawa, ted to chce prostě 2, 3 výhry v řadě at jsme v klidu. Ale věřím že PO s Hudlerem v klidu uděláme.
Campbella bych rozhodně neklasifikoval jako ofenzivního beka. Už jen tahle klasifikace a spousta dalších faktorů mě utvrzuje v tom, že je jedním z nejpodcenovanějších beků poslední dekády. Nyní už sice neprodukuje tolik bodů jak kdysi (není to zas tak podstatné), avšak stále těží ze své poziční hry, chytrosti a bruslení. Generuje tunu střel, šancí. Soupeře přehrává a dominuje v possession. Konstatně čelí nejlepším hráčům soupeře a vychází z toho vesměs jako vítěz. Jeho styl možná není sexy, je soft (blabla), ale v tom, co dělá, patří k nejlepším. Myslím tedy, že Campbell stále představuje základní stavební kámen vaší obrany, o čemž asi netřeba polemizovat. Dokonce dokáže táhnout i vaši overrated draft pedigree kotvu Gudbransona, svým způsobem. Jednoduše řečeno, Gudbranson ''v bránění'' nesahá Campbellovi ani kotníky - Campbell zejména nemusí bránit tolik, co Gudbranson. Netřeba mluvit o jeho vlivu na Ekblada a spol. Je prostě skutečná elita. He's that good.

Purcell za 3rd rounder? Myslím, že už jen v kontextu toho, za co šli někteří jiní, lze Purcella klasifikovat jako solidní posilu. Edward je vcelku frustrující hráč. Praktikuje styl, kdy to často vypadá, že mu je vše jedno. Svou size využívá asi tak často, jak svou solidní střelu. Streaky, overpassing all the time, může být lehce ubránitelný. Nicméně, a co je důležité, generuje ofenzívu. Má téměř elitní skill, vytříbené playmaking schopnosti, a co víc, je to elitní puck carrier na PP. Přestože můj názor na Purcella je asi známý, považuji ho za jakéhosi 'přechodného hráče', za tuhle cenu bych za jistých okolností snad i uvažoval o jeho návratu coby čistého rentala. Pokud navíc věříte na něco jako 'PO performers', Purcell byl v PO 2011 neskutečný, přestože se právě vzhledem k jeho hernímu stylu očekával spíš opak.

Pokud někde Kindl dával smysl, byla to jednoznačně Florida. Podle mě solidní tah Tallona - obvzlášt, když vezmeme v úvahu strukturu obrany Cats, věk Kindla, protihodnotu atd. Možná jakýsi risk, ale má pouze rok a půl termu. (a co je větší ''risk'' - pokus s Kindlem nebo Dave fricking Bolland za 5x5.5M?...). Myslím, že Kindl může být při správném využívání dobrá posila. Rozhodně nebyl nejhorší bek DRW, 'numbers game', byl odd man out, styl Floridy by mu měl být bližší. Osobně se mi příchod Kindla zamlouvá asi nejvíc - nevím, jestli se osvědčí, ale stylově to je vhodný bek do dnešní NHL. Když to nevyjde s Kindlem, nenechal bych se odradit. Je to cesta k úspěchu. Podíváme-li se na 'change of scenery' podobných beků, již z různých důvodů ''suckovali'' či v poslední době/letech hráli pod své možnosti, tak namátkově: Daley - alespon částečně vyšel, Hunwick - vyšel, Cole - zřejmě nevyšel, Barberio - na dobré cestě, Demers - vyšel, Liles - vyšel. Nice gamble by Tallon. :yes:

Můžeme se tady hodiny bavit o užitečnosti či přeplacení za Hudlera, Kindla a Purcella, nicméně Tallon ukázal koule a Florida je nyní určitě nebezpečnější. Určitě dobrý signál pro celou franchise. Gallant je velmi dobrý stratég (Therrienovi chybí imho víc, než si většina lidí dokáže připustit), který je schopen zajistit, aby to fungovalo. Podcenovaná část je navíc ta, že podpis Hunta kompenzuje ten 2nd rounder, co Tallon vysolil za Hudlera. Jinými slovy, Hunt se rovná extra 2nd rounderu.
Takhle fakt ne dopr*ele.. Takhle fakt ne. Profackovat.. Nakopat do *****. Tohle se nedá ani dokoukat..
Strašně 2 důležité body. Zatím snad nejdůležitější výhra v sezóně. V případě prohry by jsme byli na dohle celé top 8 a možná by jsme se z toho sesypali. Ale vyhráli jsme. Rozhodla naše efektivita, Luongo a genialita Jágra. Obránci Jets zapomněli na to že nechat Jardu volného střílet z mezikruží je sebevražda. Ještě hrajeme 2 relativně lehké zápasy s Col a Ar, aspoň 2 body potřebujeme získat. Pak už totiž začne pravý boj o PO a souboj s týmy z Východu.
Jako s tímhle bychom v PO vypadli po čtyřech zápasech.. V první třetině nás Jets zavřeli Xkrát v našem pásmu. Ve druhé nás zase přebruslili. Jenom díky Luongovi jsme byli stále ve hře. Barkov dneska strašnej. Jokinen taktéž. Hudlera jsem ani nepostřehl. Purcella jen na PP při puck moving. No co mi však nejvíc pije krev jsou Kampfer a Petrovic. Ti dva se hledali, až se našli. :slap:
Guddy.44 píše:Jako s tímhle bychom v PO vypadli po čtyřech zápasech.. V první třetině nás Jets zavřeli Xkrát v našem pásmu. Ve druhé nás zase přebruslili. Jenom díky Luongovi jsme byli stále ve hře. Barkov dneska strašnej. Jokinen taktéž. Hudlera jsem ani nepostřehl. Purcella jen na PP při puck moving. No co mi však nejvíc pije krev jsou Kampfer a Petrovic. Ti dva se hledali, až se našli. :slap:
Nemůžeš furt po nás chtít aby jsme hráli krásný hokej. Přijdou i zápasy kdy budeme horší.
Bohužel v NHL přicházejí i tyhle zápasy. Soupeře 70% zápasů tlačítek a stejně to na body nestačí. Výkon výborný, no snad nám tyto 2 body nebudou chybět v boji o PO.
Jinak Kindl se mi líbil. Nevím proč ho fans Detroitu tolik hejtuji.
vrabejka píše:Jinak Kindl se mi líbil. Nevím proč ho fans Detroitu tolik hejtuji.
Když už čteš náš topic, tak ho prosím čti pozorně a nevytahuj si jen co se Ti hodí. Zbytečně pak vypadáš jako moula.
Dneska to bylo především o gólmanech. Luongo vs. Pickard. No oba předvedli senzační výkony, bohužel pro nás, Pickard z toho vyšel vítězně. Předvedená hra nebyla špatná na to, že nám chyběl jak Hudler, tak Purcell.
:arrow: They are still waiting to have paperwork completed for U.S. visas. Gallant said he's hopeful they'll be available Saturday against the Arizona Coyotes.

Jo a Jarda LEGEND Jágr dorovnal Howea.. :klobuk:
Guddy.44 píše:Dneska to bylo především o gólmanech. Luongo vs. Pickard. No oba předvedli senzační výkony, bohužel pro nás, Pickard z toho vyšel vítězně. Předvedená hra nebyla špatná na to, že nám chyběl jak Hudler, tak Purcell.
:arrow: They are still waiting to have paperwork completed for U.S. visas. Gallant said he's hopeful they'll be available Saturday against the Arizona Coyotes.

Jo a Jarda LEGEND Jágr dorovnal Howea.. :klobuk:
Luongo vychytal najazd ako MacKinnonovi (2x), tak aj Iginlovi. Najlepsi zakrok vsak predviedol voci Mitchellovi, ktory nabijal Skillemu, ale puk sa k nemu znova dostal k zakonceniu, ale Roberto v pade okrajom lapacky puk vytesnil vedla brany a udrzal pre Panterov nadej na body...
Tak dost. Je třeba zahodit růžové brýle a začít zase makat. Jakoby jsme si mysleli že PO se udělá samo. Začíná nám regulérní boj o PO. Získat s 2 jednoduchých zápasů CBJ, Ari jen bod značí že nám nějak dochází šťáva. Na západním trupu jsme udělali pouze 3 z 5 zápasů a to jsme měli udělat tak 6,7 bodů. Z poslední. 10 zápasů máme 10 bodů když si tohle udrzime 97 bodů by snad mohlo stačit ale bude to těžké už máme pouze soupeře z Východu. Z lehkých máme 3x Tor, 3xMontreal, 1x Carolina. Tam prostě příliš ztratit nemůžeme. 12.3 hrajem s Flyers tam bude výhra nutná. Nechci nás nějak kritizovat nevím co se dnes stalo že jsme dostali takovou nálož. Jedno vím ale jistě. PO nám nespadne do klína a budeme muset ještě hodně bojovat.
U druhého gólu koukám Kindl zaúřadoval přesně jak on to umí perfektně. Jeho hra za bránou je legendární.. :lol:
vrabejka píše:Tak dost. Je třeba zahodit růžové brýle ...
No v prvé řadě by jsi je měl zahodit ty, protože to, že hrajeme ho*no tu píšu už nějaký ten pátek a není to problém jen posledních zápasů proti přijatelným soupeřům. Proti Jets nám v závěru v oslabení ujel *** (nevím už jméno) a dal gól, leč to už bylo po naší PP. Dnes už jsme takové štěstí neměli a dostali jsme gól v oslabení. Tím chci říci, že naši obránci v poslední době často propadají, což rozhodně na začátku sezóny nebylo! Vždyť ještě v Lednu tuším jsme drželi nejnižší průměr v obdržených gólech na zápas..

BTW:
vrabejka píše:Jinak Kindl se mi líbil. Nevím proč ho fans Detroitu tolik hejtuji.
Po dnešku už to snad víš, kdyby ne, JKL ti to příspěvkem připomenul. Ale pořád lepší, jak Kampfer.. :|
Tím chci říci, že naši obránci v poslední době často propadají, což rozhodně na začátku sezóny nebylo! Vždyť ještě v Lednu tuším jsme drželi nejnižší průměr v obdržených gólech na zápas..

No právě, a nevím vůbec proč se tak zhoršily. Ikdyž je pravda že poslední dobou hrajou špatně všichni. Poslední zápasy nám zachranoval jen Jágr s Barkovem.
Brzy by se měl vrátit Hubby, posily se snad taky zvednou. Musíme zabrat.
Po nešťastné 1.třetině jsme se neuvěřitelně zvedli. Tenhle bod má cenu zlata ikdyz jsme měli na to obrat dokonat.
Ale takhle se bojuje o PO. Hudler se konečně probudil. 1. Lajna se také zvedla s návratem Hubbyho. Teď máme lehký los, tak snad nepřijde nějaké překvapivě zaváhání.
vrabejka píše:Po nešťastné 1.třetině jsme se neuvěřitelně zvedli. Tenhle bod má cenu zlata ikdyz jsme měli na to obrat dokonat.
Ale takhle se bojuje o PO. Hudler se konečně probudil. 1. Lajna se také zvedla s návratem Hubbyho. Teď máme lehký los, tak snad nepřijde nějaké překvapivě zaváhání.
Tak jestli se nepletu, tak po nevyzpytatelné Ottawě máte Flyers a Isles. To ti přijde jako lehký los? Ok, uvidíme... :wink2:
1759 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS