Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

od lea:

Obrázek :haha:
tak uz to nema moc cenu vyhravat, strata na plejof je velka, to by sme museli vyhrat dve tretiny zapasov. Treba to vsetko prehrat a draftovat z top 3 (dufam v stastie v loterii).
mitch píše:tak uz to nema moc cenu vyhravat, strata na plejof je velka, to by sme museli vyhrat dve tretiny zapasov. Treba to vsetko prehrat a draftovat z top 3 (dufam v stastie v loterii).
To se mi libi...ty jsi poradnej fanda :smile03: :arrow: kdyz ostuda tak poradna :lol:
leo píše:
mitch píše:tak uz to nema moc cenu vyhravat, strata na plejof je velka, to by sme museli vyhrat dve tretiny zapasov. Treba to vsetko prehrat a draftovat z top 3 (dufam v stastie v loterii).
To se mi libi...ty jsi poradnej fanda :smile03: :arrow: kdyz ostuda tak poradna :lol:
hanba? aku hanbu ma kundaburg po 5tich top draftoch?
mitch píše:
leo píše:
hanba? aku hanbu ma kundaburg po 5tich top draftoch?
Nj ale ted uz nemuzes cekat ze draftujete nejakeho Crosbyho ci Malkina :smile03: A i ve vasi soucasne situaci se da porad vybojovat PO kdyz tym zabere :!: Hazet flintu do zita po polovine sezony je trochu predcasne...a kecy typu :arrow: aspon budeme mit dobre postaveni na draftu apd. mam nejradsi :bitka3:
leo píše:quote]
Nj ale ted uz nemuzes cekat ze draftujete nejakeho Crosbyho ci Malkina :smile03: A i ve vasi soucasne situaci se da porad vybojovat PO kdyz tym zabere :!: Hazet flintu do zita po polovine sezony je trochu predcasne...a kecy typu :arrow: aspon budeme mit dobre postaveni na draftu apd. mam nejradsi :bitka3:
otvorene to je len teoreticky. realne by flames museli hrat na urovni najlepsich timov ligy aby sa dostali do playof co sa nestane. preto je najlepsie skoncit posledny a prvykrat v historii draftovat z vrcholnych pozicii.
Darryl Sutter rezignoval.
Že by v klubu začala nová éra, která nastolí nějakou pořádnou koncepci a z nezajímavého a nevýrazného mužstva se stane mocný tým? No jsem zvědavý.
Poslední výměny Suttera byly katastrofální a na slušné obchody nemá CGY moc aktraktivní hráče (krom opor) a místa pod stropem na free hráče taky není. Vyložené talenty CGY taky nemá, nebo aspoň se o nich moc nemluví, takže to bude na silném západu podle mého názoru běh na dlouhou trať...
ta :hroza: vymena s listkami spravila z akeho takeho plamena plamienok....cele to ich momentalne hracske zlozenie (s par vynimkami) mi do tohto timu absolutne nepasuje, nereze :beee: neviem preco, ale v mojich ociach som povazoval Flames za taku Philku na zapade (nie doslovny priklad, ale hadam sa chapeme:) tvrdost, agresivita, natlakova hra, to vsetko mi v tom time chyba, draftove stesticko?, sotva vytiahne z biedy, rebuilding zrejme nevyhnutny, ako spomina neis, pôjde zrejme o beh na dlhe trate, odchod Suttera je vsak prvym krokom....
Darryl Sutter po 8 rokoch konci a ja mu tymto dakujem za pozitivny prinos. Sutter preberal post GM a zaroven tenera pocas sezony 02/03 kedy boli flames niekolko sezon bez plejof. Za sebou zanechal vybornu trenersku pracu, takmer vyhraty SC a niekolko ucasti v playoff po sebe. Posralo sa to az poslednu dobu ked urobil dost zle tahy a vysledkom je aktualny stav.Zaroven sme za jeho ery mohli vidiet velmi atraktivny trvdy hokej ktory sa mi velmi pacil. Myslim ze ako trener by to mal urcite skusit, bude uspesny. Na mieste takych ako islanders alebo toronto by som to urcite skusil.

Neuznavam rebuilding, nic take neexistuje, bud robis dobre tahy alôebo zle. Dlhy rebuilding je len vyhovorka pre neschopnych. Tuto sezonu berme draft, urobme dobre trejdy a podpisy a ideme hned dalsiu sezonu vyhravat tak ako je v calgary zvykom.
zabudol som dodat, ze jednym z dôvodov preco mi pridu plamienky take dost "mäkkyske" je, ze tim postrada taku tu povestnu mladost, dravost, vychcanost, ved vy tam mitch mate len jedineho borca do 25 rokov (Backlund 21, zvysok 26 a viac) netvrdim, ze mate prestarnuty kader, ale ako sa vravi, vsetko so vsetkym suvisi....prichodivsie listky Stajan, ci Hagman, vela produktivity nepriniesli a celkovo Sutterove posl. vymenne nepodarky priniesli do timu velke kulove....picknut vysoko hodnotiaci draftik, nejake tie nadejne prospekty, nejako to poprepajat, pokablikovat s kvalitou a skusenostou a snad...heh ake jednoduche :D tak vela stastia a trpezlivosti....
Erixon - tretia sezona medzi muzmi v SEL, podla mna skoro pripraveny nastupit v NHL, par zapasov na otukanie v AHL a ideme nato. Naco cakat?

Nemisz - podobne, v AHL uz hrava, takisto nema zmysel sa tam zrazat, Nemisz je velky, vyhodit Jokinena a dat tam Nemisza.

Lecgou!
Cim viacej si na calgarypuck analyzujeme historiu Jaya Feastera (trejdy, drafty, atd), tym viac ho nechcem ako GM timu.

Dnes som sa dostal k luxusnemu clanku spred dvoch rokov: http://www.thehockeynews.com/articles/2 ... Flame.html
Potrebujeme 63% uspesnost vyhier aby sme sa dostali tesne do plejof. Tj vyhrat dve tretiny zapasov. To nedame aj keby sme hrali dobre. Radsej ten draft pick lebo ho vezmu oilers.
mitch píše:Potrebujeme 63% uspesnost vyhier aby sme sa dostali tesne do plejof. Tj vyhrat dve tretiny zapasov. To nedame aj keby sme hrali dobre. Radsej ten draft pick lebo ho vezmu oilers.
Ty čakáš, že to začnú schválne prehrávať? :eek2: Ešte horšie...ty si to želáš?
mitch píše:Potrebujeme 63% uspesnost vyhier aby sme sa dostali tesne do plejof. Tj vyhrat dve tretiny zapasov. To nedame aj keby sme hrali dobre. Radsej ten draft pick lebo ho vezmu oilers.
Jen nám ho nechejte a dále nakupujte staré, přeplavené hráče jako Rangers :good:
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
:bye2: Ten puk bol aj tak dnu. Gelinasov gol mal platit.
Dnes sa na vás tešim fLAMES :D
Obrázek

:D
ObrázekObrázek
Tie trápne sra*ky okolo Jokinena nikdy neskončia? :hroza: .
Ohlund píše:Tie trápne sra*ky okolo Jokinena nikdy neskončia? :hroza: .
:D
inak vie niekto, na zaklade coho to vlastne vzniklo?
som velmi nespokojny. s tak slabuckym timom ako je vancouver ist do OT? to mala byt jasna vyhra v zakladnom case.

Obrázek
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS