Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Je cosi shnilého v kabině Flyers http://www.nhl.cz/CZ/20616/je_cosi_shni ... lyers.html a musim rict ze bych se tomu nedivil. Philu sleduji jen v ramci konkurencniho boje a musim rict ze jsem velmi prekvapen jak spatne jeden z favoritu na SC hraje. muzete mi to nejak osvetlit nebo nastinit kde vy (fanousci Flyers) vidite problem? Nemyslim si ze to Laviolet zachrani. tedy alespon zatim tomu nic nenasvedcuje.XruC píše:No to su dost podobne terminy, ale tak ja stale dufam, ze sa gogo ukaze, predsa je to stary pes, ktoreho len tak nieco nezlomy. No nie? Fakt by mi chybal, keby som si nemal precitat od neho uz ziadny dalsi prispevok.
Prostě klasická deka, nic víc nic míň...megaton píše:Je cosi shnilého v kabině Flyers http://www.nhl.cz/CZ/20616/je_cosi_shni ... lyers.html a musim rict ze bych se tomu nedivil. Philu sleduji jen v ramci konkurencniho boje a musim rict ze jsem velmi prekvapen jak spatne jeden z favoritu na SC hraje. muzete mi to nejak osvetlit nebo nastinit kde vy (fanousci Flyers) vidite problem? Nemyslim si ze to Laviolet zachrani. tedy alespon zatim tomu nic nenasvedcuje.XruC píše:No to su dost podobne terminy, ale tak ja stale dufam, ze sa gogo ukaze, predsa je to stary pes, ktoreho len tak nieco nezlomy. No nie? Fakt by mi chybal, keby som si nemal precitat od neho uz ziadny dalsi prispevok.
Tak Flyers stáhli z waiveru Michaela Leightona, který bude dočasně dělat dvojku Boucherovi
Zdravím, pánové, chci se zeptat, co si myslíte o těch spekulacích Halák - Flyers? Údajně už ho Gainey nabídnul k výměně, zajímalo by mě, co potom od vás může očekávat za protihodnotu. Mimochodem, viděl jsem včera asi tak půlku zápasu v Pittsburghu a masím říct, že Boucher žádná sláva...neis píše: Prostě klasická deka, nic víc nic míň...
Tak Flyers stáhli z waiveru Michaela Leightona, který bude dočasně dělat dvojku Boucherovi
podle me nic moc. rekl bych tak Bouchera a draft ve druhem kole. co by tak motreal mohl chtit? nejakeho obrance nebo utocnika?habs píše:Zdravím, pánové, chci se zeptat, co si myslíte o těch spekulacích Halák - Flyers? Údajně už ho Gainey nabídnul k výměně, zajímalo by mě, co potom od vás může očekávat za protihodnotu. Mimochodem, viděl jsem včera asi tak půlku zápasu v Pittsburghu a masím říct, že Boucher žádná sláva...neis píše: Prostě klasická deka, nic víc nic míň...
a precejen mi to nedalo a jsou zvesti ze to shnile uvnitr kabiny letcu je neverna zena Hartnela a to s nikym jinym nez s J. Carterem coz pry rozdelilo kabinu.
tak samozrejme je to nicim nepodlozene ale znate to na kazdem sprotu .... http://thephillyfour.com/2009/12/affair ... oom-split/mt-svk píše:To by pani Hartnellovú naštvalo (samozrejme, ak to nie je info tipu jpp).
Carcillo je hlavně vypatlanec a týmu na ledě spíše škodí. Ale fans ho mají radí jelikož je takový živelný a jde vidět, že je velký srdcař. Jeho radost při golu Timonena proti Bostonu byla fakt emotivní, málem po Ashamovi skočilcepi píše:Carcillo je ine zviera![]()
![]()
Jinak těm fámám bych vůbec nevěřil, klasické bulvární kecy, které se "snaží" přijít na to, proč hraje špičkový tým tak katastrofálně. Když se týmu nedaří a na hráčích leží těžká deka, tak se i z malých sporů stanou velké a všechno více "bolí". Jen se podívejte jak hrala Philka ve třetí třetině proti Bostonu, když vyrovnal JVR. Najednou cítili naději a všechno šlapalo jak mělo a na nějaký údajný šuk Cartera s paní Harnellovou nikoho nezajímal
Paaani, no tak Scottie Hartnell ma alespon na prvni pohled fakt neskutecnou kliku
, ale nemyslim si ze dnesni zapas mu prida dalsi duvod k radosti
Takze dnes opet ocekavam od Penguinu 100-procentni vykon se vsim vsudy! To znamena, ze snad potvrdime proti Letcum jednak nasi pozici nejvic hitujiciho tymu ligy(kdo by to na nas rekl?) a ze k tomu pridame samozrejme i prestizni vitezstvi.
Takze dnes opet ocekavam od Penguinu 100-procentni vykon se vsim vsudy! To znamena, ze snad potvrdime proti Letcum jednak nasi pozici nejvic hitujiciho tymu ligy(kdo by to na nas rekl?) a ze k tomu pridame samozrejme i prestizni vitezstvi.
Nechci ti brat iluze, ale v soucasny situaci na vasem vitezstvi nevidim nic prestizniho.Atlantik píše:Paaani, no tak Scottie Hartnell ma alespon na prvni pohled fakt neskutecnou kliku, ale nemyslim si ze dnesni zapas mu prida dalsi duvod k radosti
![]()
A jestli pujdem zase po dvou minutach do 4 za nejaky pofiderni hakovani ci co, a dostaneme na 0:1, tak to vypinam, jdu spat a tuhle sezonu si ctu jen ve vysledkach..
Vitezstvi nad vami je vzdycky prestizni zalezitost. Navic vas potencial je obrovsky a hrajete doma.
Po 1.tretine 1-1 a hraje se vyborny hokej nahoru-dolu, fakt zabava, byla i bitka... Opet jsme vyuzili svou 1.presilovku v zapase, to je uz potreti
proti vam . Ted to bylo ovsem jen vyrovnani... Golmani taky velmi dobri zatim.
Po 1.tretine 1-1 a hraje se vyborny hokej nahoru-dolu, fakt zabava, byla i bitka... Opet jsme vyuzili svou 1.presilovku v zapase, to je uz potreti
Nenasel jsem nekde nejaky predstavovaci topic, tak neco napisu sem. Sleduji nhl uz asi 7let, ale pred dvema lety jsem si dal pauzu a vratil jsem se k tomu pred touto sezonou (samozrejme jsem nejak sledoval allstar game, playoff atd). Dlouho jsem hledal nejake hokejove forum az jsem ho asi ted nalezl i kdyz se tady zatim moc nevyznam
. Budu se snazit nejak inteligentne prispivat jak to pujde, i kdyz to nevim, prece jen sleduji docela hodne sportu a nhl beru spis jako odpocinkovy (vice sleduji nba,wrestling,premier league a tenis).
Jinak flyers je muj nejoblibenejsi tym uz od doby, kdy jsem zacal nhl poradne sledovat. Trosku skoda, ze se jim ted nedari, mam tam spoustu oblibenych hracu. Nejvic jsem jim fandil jeste za doby kdyz tam hral forsberg, coz je muj nejoblibenejsi hrac vsech dob. Sleduji je ted predevsim na nova sport nebo espn. Vyjimecne neco stahnu, kdyz je nejaky zapas s mym dalsim oblibenym tymem, popripade kdyz tam padlo v tom danem zapase opravdu hodne golu nebo ten zapas stoji za to stahnout.
Nejoblibenejsi hraci asi jsou: carter, richards, van riemsdyk, pronger, gagne, lapperriere a oba golmani (boucher,emery). Doufam, ze se jim zacne poradne darit, ani pod novym koucem zatim nenasli ztracenou formu, kterou predtim relativne meli (nebo aspon to bylo lepsi nez ted)
Jinak flyers je muj nejoblibenejsi tym uz od doby, kdy jsem zacal nhl poradne sledovat. Trosku skoda, ze se jim ted nedari, mam tam spoustu oblibenych hracu. Nejvic jsem jim fandil jeste za doby kdyz tam hral forsberg, coz je muj nejoblibenejsi hrac vsech dob. Sleduji je ted predevsim na nova sport nebo espn. Vyjimecne neco stahnu, kdyz je nejaky zapas s mym dalsim oblibenym tymem, popripade kdyz tam padlo v tom danem zapase opravdu hodne golu nebo ten zapas stoji za to stahnout.
Nejoblibenejsi hraci asi jsou: carter, richards, van riemsdyk, pronger, gagne, lapperriere a oba golmani (boucher,emery). Doufam, ze se jim zacne poradne darit, ani pod novym koucem zatim nenasli ztracenou formu, kterou predtim relativne meli (nebo aspon to bylo lepsi nez ted)
Tak jestli dnes nedáme doma ani tu Flo tak jsme spadli až na samotné dno, je to přímý souboj s týmem z 8. místa, jestli ani toto nevyjde tak letos ani to PO dle mého názoru nebude a to jsem si před sezónou maloval jak budeme válčit o SC
. Jinak někde jsem četl názor který vystihuje i ten můj, ale nikde jsem ho nezveřejňoval protože samotnému mi nebylo až tak moc košér že by to tak bylo, ale nyní jsem o tom přesvědčen. Vypadá to, že Pronger si ve Philly přisvojil Richieho funkci, do všeho kecá a snaží se vše řídit, tím upadá i hra Mikea a kam to vede samotnou Philly ani netřeba zmiňovat. Ale Stevens byl odvolán správně, sice až na tu sérii špatných výsledků to nebylo zlé, ale herní projev se mi nelíbil, ovšem teď pod Lav hrajeme ho*no jak herně tak výsledkově - do sra*ek snad to zlomíme, ještě stále můžeme v klidu bojovat o 5. místo v konferenci, možná i 4. a to by před PO nebylo zlé - PPPPHHHHIIILLLLLLLLYYYY
!!!!
PO nestoji a nepada s timhle zapasem. Spis jde o to, aby hrali naplno...ENGLAND-The3LIONS píše:Tak jestli dnes nedáme doma ani tu Flo tak jsme spadli až na samotné dno, je to přímý souboj s týmem z 8. místa, jestli ani toto nevyjde tak letos ani to PO dle mého názoru nebude a to jsem si před sezónou maloval jak budeme válčit o SC![]()
![]()
![]()
. Jinak někde jsem četl názor který vystihuje i ten můj, ale nikde jsem ho nezveřejňoval protože samotnému mi nebylo až tak moc košér že by to tak bylo, ale nyní jsem o tom přesvědčen. Vypadá to, že Pronger si ve Philly přisvojil Richieho funkci, do všeho kecá a snaží se vše řídit, tím upadá i hra Mikea a kam to vede samotnou Philly ani netřeba zmiňovat. Ale Stevens byl odvolán správně, sice až na tu sérii špatných výsledků to nebylo zlé, ale herní projev se mi nelíbil, ovšem teď pod Lav hrajeme ho*no jak herně tak výsledkově - do sra*ek snad to zlomíme, ještě stále můžeme v klidu bojovat o 5. místo v konferenci, možná i 4. a to by před PO nebylo zlé - PPPPHHHHIIILLLLLLLLYYYY
![]()
![]()
![]()
!!!!
4. misto je neralne, v nasi divizi si to rozdaj Nj a Pit a dalsi dve maj vitezove divizi.
A je to trochu jinak. Nyni je uz verejne tejemstvi a z mnoha rozhovoru to vyplyva, ze mladsi hraci si uzivali a mozna jeste uzivaji bujareho nocniho zivota. Ani vedeni se moc nelibilo, ze na rozdil od ostatnich hracu si Richie zaridil bydleni v centru aby to mel z hospudky jen tri schudky. No a starsi hraci by si pristup predstavovali tez trochu jiny...
To o bydlení Richieho jsem četl, ale on určitě není ten typ hráče který by dělal takové ko*otiny. Osobně jsem přesvědčen o tom že tam bordel dělá Pronger. Co se týče toho zápasu tak je to zápas který zkrátka musíme vyhrát, protože pak se již nechytneme nikde. A ohledně toho 4-5 místa.......... - ty se vážně domníváš že NJ bude mít takovéto výsledky až do konce ZČ ?? Já tedy rozhodně ne, je to průměrný tým a hodně zápasů vyhráli s velkou klikou, nějaká krize (spíše ovšem normální stav) na ně jistě přijde. Hlavně nechci Pit (v PO, nejraději bych však až do konce ZČ), ty Bukvice to s námi hrají jak se žáčky !!!!
No kezby si mel s tim NJD pravdu... Ja bych taky pred sezonou rekl, ze je to prumerny tym, ale tohle mi uz neprijde jako nahoda.
Maji svuj system a je to vyborny tym. Ale stejne si myslim, ze v playoffs ztroskotaji.
Chapu, ze uz zacinate mit komplexy z Pittsburghu, nam se opravdu asi budete muset nejak vyhnout a Devils by pro vas byli mozna schudnejsi.
Jak jsem rikal, loni v playoffs jste proti nam vubec nehrali spatny hokej a na kazdeho jineho by to dost mozna stacilo. Ale vy jste to strasne posrali uz tim zaverem ZC, ze jste dopustili takovy los do playoffs... Jako pokud ted zacnete hrat to, co je ve vasich silach, muzete to fakt dotahnout maximalne na to 5. misto v konferenci. Ja taky neverim, ze ta obrovska ztrata na NJD a PIT se da dohnat, hlavne kdyz uvazime soucasnou formu tymu, takze s domacim prostredim se muzete pomalu rozloucit...
Ale letos bude ve Vychodni konferenci zrejme velkou vyhodou hlavne skoncit na 6.miste a hrat s relativne prijatelnymi Buffalem nebo Bostonem. Brat Washington, Pittsburgh a snad i Jersey se muze rovnat velkemu problemu... I kdyz za to Jersey bych porad jaksi nedaval ruku do ohne, jejich forma za ty 4 mesice muze poklesnout(stejne jako loni) a muze se stat, ze do serie s nimi pujdete nakonec jeste jako favoriti(co ted vypada trochu divne, ale je to tak) i kdyz budete skoro jiste zacinat na jejich lede. Ale jsou to vsechno jen takove prognozy, nicmene mi neprijdou jako nepravdepodobne
Maji svuj system a je to vyborny tym. Ale stejne si myslim, ze v playoffs ztroskotaji.
Chapu, ze uz zacinate mit komplexy z Pittsburghu, nam se opravdu asi budete muset nejak vyhnout a Devils by pro vas byli mozna schudnejsi.
Jak jsem rikal, loni v playoffs jste proti nam vubec nehrali spatny hokej a na kazdeho jineho by to dost mozna stacilo. Ale vy jste to strasne posrali uz tim zaverem ZC, ze jste dopustili takovy los do playoffs... Jako pokud ted zacnete hrat to, co je ve vasich silach, muzete to fakt dotahnout maximalne na to 5. misto v konferenci. Ja taky neverim, ze ta obrovska ztrata na NJD a PIT se da dohnat, hlavne kdyz uvazime soucasnou formu tymu, takze s domacim prostredim se muzete pomalu rozloucit...
Ale letos bude ve Vychodni konferenci zrejme velkou vyhodou hlavne skoncit na 6.miste a hrat s relativne prijatelnymi Buffalem nebo Bostonem. Brat Washington, Pittsburgh a snad i Jersey se muze rovnat velkemu problemu... I kdyz za to Jersey bych porad jaksi nedaval ruku do ohne, jejich forma za ty 4 mesice muze poklesnout(stejne jako loni) a muze se stat, ze do serie s nimi pujdete nakonec jeste jako favoriti(co ted vypada trochu divne, ale je to tak) i kdyz budete skoro jiste zacinat na jejich lede. Ale jsou to vsechno jen takove prognozy, nicmene mi neprijdou jako nepravdepodobne
tak nemyslim ze nase vysledky jsou nahoda, vzhledem k tomu ze do ted nam chybeji tri klicovy hraci a kus sezony jsem odehrali s farmou tak bych nerekl ze prijde nejaky vyrazny utlum. mozna naopak (Parise zase bude ta masina na goly, dame dohromady ZZPops, Elias se 100% uzdravi, Bergfors najde stabilitu a snad i prijde trejd ktery nas posili v jiz tak dobre obrane) spis bych to videl ze sezona se zlomi po olympiade, jednak se tymy budou muset nastartovat znova, mozna pribudou zraneni klicovych hracu atd. Pak se tu nabizi moznost ze Phila je proste spatne poskladana a do konce sezony se uz na pozice zajistujici PO nedostane a v lete prijde prestavba ktera bude dost tezka kdyz je tam tolik preplacenych hracu ktery navic maji No trade. jo a prej je nabizen Carter za Halaka plus neco (predpokladam drafty) jinde jsem zase cetl ze se nesnazi udat Cartera ale Briera a Gagneho. (i kdyz montreal je toho schopnej kdyz si vzali Gomeze)
Nechapu proc musi porad davat flyers zrovna kdyz tu formu nemaji (i kdyz oni ji uz nemaji dlouho=D). No dnes meli stesti, ze ten prvni gol dali rychle a timpadem si ziskali naskok. Vysledek 2-1 je takovy typicky, ale proti ostrovanum se mohli vytahnout vice, ale co uz. Dobre hral hlavne briere a carter a hartnell a i golman nas nastesti podrzel a pustil jen jeden gol
. Kazda vyhra se momentalne pocita, hlavne doufam ze pod otevrenym nebem bude padat hodne golu a ze boston pujde do kytek
.
Tak jo - již to vypadá krapet veseleji, vyhráli jsme poslední 3 zápasy, navíc venku. Velmi mě překvapil Leighton svými výkony, opravdu jsem nečekal že se zvedneme zrovna když bude v bráně on. Co se týká výkonů mužstva tak zejména ten poslední, s NYI, byl opravdu parádní, hra dozadu byla snad bez jediné chybky. Jistě náhodou není také to že jdeme na horu od návratu Simona, 1. lajna Gag-Rich-Gir hraje velmi kvalitně, vyrovná se jim i 2. Har-Car-Bri. Bohužel to znamená že James odehraje za zápas méně minut, ale hlavní je že PHILLY jede jako mužstvo. Dnes večír se těším na odvetu s Rangers, minulý zápas doma jsem byl po prohře 1:2 hodně zklamaný, dnes by bylo super jim to vrátit, no a pak 1.1.10 již dlouho očekávaný zápas WC s Bos, to by také mohl být mazec, již jen ty naše dresy na tuto akci stojí za to (od příští sezóny by jsme je údajně měli používat jako ofiko venkovní dresy) - PPPPHHHHIIIILLLLLLLLYYYY !!!!!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé