Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nabitý rozpis Phoenixu pokračuje.... po back-to-back zápasech s Calgary a St.Louis doma jedeme na třízápasový trip do Kanady :scare: .... Je to až neuvěřitelný, ale od startu minulé sezóny už jsme v Kanadě odehráli celkem 10 zápasů, z čehož jsme dokázali urvat jenom 4 body (dvě prohry v prodloužení, jedna výhra v prodloužení)... ještě jsme nedokázali vyhrát v normální hrací době :thumbsdown: A to že týmy jako Edmonton, Calgary, Ottawa určitě nejsou nehratelný soupeři.... :-O Následujících 10 dní bude pro Yotes hodně perných.. chce to konečně prolomit prokletí a z těhdle 5 zápasů urvat alespoň 3 výhry, nejlíp i 4....

“Cítíme, že se konečně sehráváme.” řekl trenér Yotes Dave Tippett. “Stále máme co zlepšovat, ale hráči začínají nacházet své role v týmu, své malé místečko v našem manšaftu. Vždycky když se dosáhne nějakého úspěchu, tak to tento proces urychlý. Jedem domů na dva zápasy a doufejme že budeme schopný na tento výkon navázat.”

Jason LaBarbera se krátce vyjádřil o jeho dnešním skvělém výkonu: “Je to prostě popis vaší práce jako náhradník,” řekl LaBarbera a pokračoval: “Nehrajete moc, a když jo, musíte hrát dobře. Jste limitováni málo příležitostma, proto se jakoukoliv možnost snažíte nepokazit. Zatím sem neměl zrovna moc štěstí tuto sezónu, proto to byl zápas na který jsem se zaměřil, neboť jsem věděl, že dneska ze sebe musim dostat maximum.”

Osobně doufam, že brzy dostane další šanci... Ilya musí bejt dostatečně odpočatej na zbytek sezóny.... budeme ho potřebovat, neboť Phoenix si zatím vede hodně průměrne (5-5-5)
OEL do AHL? Mno...tak toto Wanicovým sťažnostiam nahráva. :D Ale tak ja pokojne priznám, že v zápasoch (3) ktoré som na vlastné oči videl tiež chyboval. Ten rok asi potrebuje a toto mu prospeje pochopiť, že po tak skvelom roku aký mal, nie je v NHL veru nič zadarmo. Držím palce.
Mno ono jde hlavně o to, že jak Schlemko tak Lepisto zatim hráli líp jak OEL (alespoň podle mě teda) a to jsou to taky celkem mladíci (23 and 25 respectively).. a je to prostě vůči nim celkem nefér, že místo nich dostával šanci OEL, jenom proto, že to má bejt talent.... každopádně jestli to byl záměr, nechat Exmana přivonět k NHL i za cenu horších výsledků a pak ho poslad down... pak proti tomu nic nemam... Jestli si vedení myslí, že to byl nejlepší krok k jeho vývoji pak right... a osobně jsem s tim i spokojenej (zas tak špatně oproti těm dvoum nehrál, abysme ho nevyzkoušeli na 14 zápasů :good: )....

However, v dnešním zápase proti Calgary by ho měl nahradit Stafford (takže jeden z dvojice Lepisto - Schlemko stejně bude střídat, ale to už je v pořádku... jen ať Garrett dostane šanci... když na NHL mít nebude, vůbec se nebojim o to, že bude brzo poslanej zpátky)... tak uvidíme jak si povede on (čísla v AHL má slušný.. ve 30 letech je to asi jeho poslední šance se v NHL prosadit).... Škoda že ten zápas neuvidim... v pátek bych prostě NHL zápasy zakázal :?
Tak 23 a 25 oproti 19 a nulovej skúsenosti so zámorským hokejom...s tým porovnaním nesranduj Wanic. :D Ale inak súhlasím.
Jo máš recht ;)) to celkem, mělo bejt asi ve dvojitých uvozovkách
Wanic píše:Jo máš recht ;)) to celkem, mělo bejt asi ve dvojitých uvozovkách
:D

Ale tak buď k sebe úprimný. To, čo sa stalo je predsa normálne a bežné. Lock bol Yandle, Jovocop, Michálek, Morris, miesto/priestor tam bol. Dala sa šanca mladému megatalentu, za vyskúšanie to predsa stálo. Keby si bol na mieste Maloneyho/Tippeta, urobil by si to isté. Áno, ako Schlemko tak Lepisto si to zaslúžia, teraz to môžu potvrdiť a Oliver svoj progress tak isto. On a Yandle je budúcnosť Coyotes, pri všetkej úcte k dvom spomenutým. Chce to len čas, zmeniť niektoré návyky a prax, nič viac.
Však jo... teď už musim souhlasit.... už se mi ten krok líbí.... Nelíbilo se mi to předtim... kdy mě tak nějak ani moc nenapadlo, že by mohl bejt poslanej zpátky na farmu (prostě sem s nim počítal už jako s TOP6 bekem, než jako s mladíkem, kterej si odbejvá try out - btw. [jen tak úplně mimo] ani tak by to nemělo vliv na moje pozápasový hodnocení.. chybu bych mu vyčetl stejně :beee: )... tento krok mě moc potěšil a kdo ví... jestli bude hrát na farmě dobře... třeba ještě během sezóny dostane re-call up....
Wanic píše:třeba ještě během sezóny dostane re-call up....
Napr. s týmto ja 100%ne tak nejak rátam... :wink:
Důležitý dva body.. zápas jsem nakonec viděl... ale hodnotit ho ratši moc nebudu ( :oslava: )

Tak hodim jenom pár poznatků:
  • Fiddler hattrick... wow.. kdo by to byl řekl.. první v kariéře....
  • 3. Třetinu jsme odehráli stylem vem puk a vyhoď ho co nejdál od naší brány nejlíp né na icing... no slavilo to úspěch tak proč ne... i když to bylo hodně anti-hokejový a to zrovna v době, kdy se probudili fanoušci (dvakrát bylo slyšet Let's go Coyotes a dokonce byl slyšet i hluk při náznaku brejku - v Arizoně nevídaný jev)....
  • Minutu před koncem nepochopitelnej výpadek... za stavu 5:2 jsem zápas úplně zbytečně zkomplikovali (Ilja ani neslavil výhru, hned odjel do kabiny)... no stávat se to nesmí.... ale ani si s hráčema neplácnout... :ja_neviem: asi už myslel moc na osobní statistiky, né li na vezinu....
  • Stafford se mi celkem líbil... moc s pukem nevymejšlel, hrál do těla a dobře pozičně....
  • Jovanovski, Lepisto oba po jedný obrovský chybě :thumbsdown: Ilya bude zase pár dní večeřet zadarmo...
  • Wojtek Wolski opět skvělě vyřešená situace dva na jednoho... první část druhé třetiny opravdu stála z naší strany za to...
  • Scotie Upshall :clap: konečně mu to tam padlo... tenhle gól potřeboval jako sůl.... opět jak sme zvyklý... nekompromisní střela do pravé šibenice (mno šibenice to asi nebyla, ale směr to mělo...) přesně jako v zápase proti Bostonu minulou sezónu... moc doufam, že to bude odrazovej bod pro něj a začne naplňovat mojí vidinu nejlepšího střelce Yotes...
Tak pozeram, ze Whitney mal svoj den :shock: 3+2 :thumbsup:
Zápas jsem neviděl, ale potěšili mě kluci... i když to byly víceméně povinný výhry (jak dneska, tak včera) i tak ale v NHL neni nic zadarmo a proto i poviné výhry jsou často vydřené a každopádně strašně cenné.... Dlouho jsme si drželi 50 % a teď jsme konečně udělali sérií 3 výher v řadě a hned je to v tabulce znát ;)) ... jak jsem říkal, držet si těch 50 % je strašně důležitý... pak přijde jedna řada 5 výher a jste tam, kde potřebujete bejt ;))

Všechny, kdo Phoenix po prvních 12 zápasech odepisovali bych chtěl ujistit, že s Kojotama se letos opět musí počítat.... a není to jenom kvůli tomu že jsme teďkon 3x vyhráli... ale hokej co předvádíme od startu sezóny mi prostě vždycky dodával víru, že letos jsme play off tým a i když začátek nevyšel úplně podle představ... sezóna je strašně dlouhá... it's so simple to forget...

Škoda že v Pacifiku teď řádí nákaza vítězství.... Los Angeles a Anaheim šňůra štesti výher v řadě, San Jose 2 v řadě... ty naše 3 výhry se mezi tim ztratí :-(

Kvůli Whitneymu mě mrzí ještě víc, že sem zápas neviděl :/ ... Hrál v řadě s Hanzalem a Vrbatou... a vidět od týhle řady 5 gólů... kua to bylo to na co jsem čekal 15 zápasů.... a když to konečně přijdde tak to nevidim :/ ....

Stejně tak povzbudí i 3 využitý přesilovky.... btw. vedeme tabulku týmů s počtem hattricků... už máme 4 :good: kdo by to byl řekl? ... A všechny před domácími fanoušky ... supr marketingovej tah... tolik nových klubových kšiltovek určitě nebylo už dlouho prodaných :D jestli to takhle bude pokračovat, aby fanoušci ještě měli co házet....
na tomto zápase bolo jasne vidieť, ako v prdeli je naša obrana, kvôli tým zraneniam, oslabovky v ktorých sme boli medzi najlepšími sme dnes absolútne nezvládali, z piatich hraných sme v troch inkasovali - to je hrozné :? :hroza:
Naviac ten takmer vlastný gól Draženoviča na 2:1, to je daň z neskúsenosti (jeho prvý zápas v NHL)
Ak k tomu pridáme ten posldný do prázdnej, tak je vec jasná. Mne to prišlo, že ste mali dnes viac šťastia, ako že ste boli lepší. V tretej tretine sme vás zatlačili, prestrieľali (18 - 7 ! ) a aj tak sme to prehrali. Už nech sa dáme ako tak dokopy, lebo zranení hráči citeľne chýbajú.
Cez to všetko gratulujem k víťaztvu, hádam vám to ešte vrátime v pravý čas... :smile03:
Walt píše:na tomto zápase bolo jasne vidieť, ako v prdeli je naša obrana, kvôli tým zraneniam, oslabovky v ktorých sme boli medzi najlepšími sme dnes absolútne nezvládali, z piatich hraných sme v troch inkasovali - to je hrozné :? :hroza:
Mno a to ještě k tomu proti nám :D ... ta naše přesilovka zorvna neni nejobávanější v lize....
Walt píše:Cez to všetko gratulujem k víťaztvu, hádam vám to ešte vrátime v pravý čas... :smile03:
No tak uvidíme na Silvestra... jak se bude dařit.. ale co hádam, tak ten zápas znova neuvidim :/ .. St.Louis mi holt zatim neni souzený .. tak snad alespoň ty poslední (nebo že by nebyly poslední?) dva zápasy se podívám....
Ohledně Ekmana-Larssona mi dal nakonec zapravdu i náš Generální Manažer Don Maloney. Tady je jeho vyjádření o Oliverovi pro Arizonský zpravodajský server AZ Central:

"Bylo tam váhaní jak ve hře s pukem, tak bez puku," začal Maloney. "Nějak se to dostalo do jeho hry a my jsme se proto rozhodli, že v daný moment je pro něj hra (v NHL) moc rychlá, a tak byl poslán na farmu do San Antoria."

Oliver Ekman-Larsson za Phoenix odehrál 14 zápasů, když si připsal 3 asistence a 12 trestných minut. Přes léto zaznamenal obrovský pokrok, když se z první švédské ligy po vydařeném kempu prosadil rovnou do NHL.

"Bude hrát hodně, má možnost získat zpátky svojí sebedůvěru a pak se může vrátit zpátky. Pro mě je to jenom otázka času, kdy naplno dozraje."

Talentovaný švédský bek teď bude mít možnost naplno rozvinout svůj talent v AHL, kde by si měl zvykat na rychlejší hru na malém kluzišti, kterou ze Švédska nemá tolik zažitou.

"Pro mě to nebyla jenom otázka sebedůvěry," řekl Maloney. "Myslel jsem na všechny ty náhlé situace, ze kterých vyrobil několik zbytečných chyb, několikrát nepokryl hráče, několikrát se nechal zbytečně vyloučit v pozdní fázy zápasu. Jak ho vidíte ve všech těch náhlých situacích váhat, vymýšlet blbosti s pukem, je to prostě jeho chleba a máslo, jeho hra s pukem."

"Tady je situace taková, že nejsme žádný tým nebo dokonce liga určená pro vývój hráčů," uvedl Maloney. "Tohle je tady a teď a já ho tu očekávám zpátky. Ratši bych ho tu viděl dřívěji, než později." Uzavřel diplomaticky Maloney.

Otázka 6. beka však stále zůstává nevyjasněna. Nastolený trend, v točení Lepista a Schlemka asi bude i nadále pokračovat, neboď po Staffordovi (který byl dneska odeslán po dvou zápasech zpět na farmu) dostal v hlavním týmu šanci další hokejista z AHL. Tentokráte Nolan Yonkman. Oba dva přišli v létě z farmy z Dallasu (Tippett asi věděl koho chce do týmu). Nolanovi je 29 (když Staffordovi 30)... uvidíme jestli on svou šanci využije... Nepředpokládam, že by se nakonec vytvořila dvojice Schlemko - Lepisto, už jenom z důvodu že oba sou leváci.. a Tippett už minulou sezónu jasně ukázal, že má rád vyrovnaný počet praváku i leváku v obraně....
btw. na našem fóru poslání Exmana do San Antoria nemůžou překousnout... :lol: objevují se tam příspěvky, jako že to byl náš druhý nejlepší puck moving defender... a podobně... tak to dopadá, když zaslepeným lidem vemete jejich víru :D ... prostě je to first draft pick, tak je to bůh... Jsme rád že Maloney neni snílek...

Obrázek
It has come... something I'm truly afraid of...

Po né příliš povedeném startu, Phoenix konečně začal sbírat body... pro zlepšení psychiky by uřictě neškodilo, abysme v tomhle trendu pokračovali.... bohužel máme v cestě trip do Kanady a to hned na 3 zápasy... 6 bodů je asi sen... 2 vítězství by byly nádherný... 50 % by bylo přijatelný.... míň by bylo zklamání a mohlo by nás to na nějakou tu dobu opět vrátit do vod 50% ... což jsem doufal, že by nás mohlo minout, a že bysme mohli pomalu (ale přece) kráčet od této hranice směrem nahoru a začít se pomalu zabydlovat někde kolem toho 4.,5. místa, kde bych nás rád viděl po půlce sezóny.... Je čas konečně zlomit prokletí a dobýt Kanadu :!:
Phoenix - Calgary 3:1 (0:0;2:0;1:1)
G: Wolski, Hanzal, Korpikovski

První zápas v Kanadě jsme zvládli. Ilya Bryzgalov předvedl famózní výkon (39 úspěšných zákroků) a tým výhral už po 4. v řadě (když přitom v normální hrací době neprohrál už 6 zápasů). Yotes se vrátili ke svému stylu dobré obrany a jak je vidno nese to patřičné ovoce...

Oba týmy měli před zápasem několik dnů volna a na tempu první třetiny to bylo znát. Hrál se rychlej, energickej hokej, ve kterém však Plameny začaly mít hodně rychle navrh. Prakticky celou třetinu byly lepší jak Yotes, vytvářeli si dobré šance (a to hlavně jejich první řada) a diktovali tempo hry. Naštěstí Ilya byl opět famózní a změnu skóre nedovolil. Phoenix se ale také snažil (kromě precizní defenzivi) hrát útočnej hokej a mnohdy ho i hrál. Bohužel snaha hráčů Calgary a energie, jakou do první třetiny vložili tento fakt naprosto zastínila... i proto to vypadalo, jako kdyby byl na ledě jenom jeden tým, i když se určitě nedá říct, že by tam Yotes neměli dobrý momentky...

Ve druhé třetině už byl tlak Plamenů mírnější a Phoenix se už i na oko dostával do šancí. Hokej se hrál spíše vyrovnanej, tempo ochablo. Po nemastný neslaný sedmiminutovce ale přišla vspruha. Wojtek vystřelil z nulového úhlu a překvapil Kiprusoffa. 1:0. Phoenix po tomto gólu náramě ožil a až do konce druhé třetiny byl lepším týmem. Korunovala to i využitá přesilovka Hanzala, když obrovskou práci odvedl Whitney. Do šatny se tak šlo za stavu 2:0 pro Psy.

Ve třetí třetině jsme hráli dobrej defenzivní hokej. Calgary jsme do ničeho nepouštěli a hlídali jsme si dvougólové vedení. Bohužel stejně jako Wolskiho gól přišel z ničeho i Bourque se nakonec radoval z branky. Dostal se k odraženému puku a nikým nehlídát doklepl puk za bezmocného Bryzgalova. Kojoti z toho zase jednou udělali zbytečné drama. Ve zbylých 3 minutých Plameny pálily. Uhasit se je povedlo až Korpikovskimu, po skvělé praci Hanzala, jež nejdříve zblokoval střelu a potom zachoval chladnou hlavu a přihrál přesně Korpédovi na pojišťující branku....

Celkově musim ocenit dobrej kolektivní výkon. Moc se mi dneska nelíbil Schlemko... hrál však po 4. zápasech a byl to prakticky první zápas, kterej se mu moc nevydařil (navíc proti nažhaveným hráčům Calgary se to dá omluvit), i když pravda, jednou zachránil jistej gól (i když to bylo po jeho chybě ;)), ale co už)... co se jeho kolegy Yonkmana týče, tak takhle špatně bruslit sem hráče už dlouho neviděl :D ... No na ledě moc ice-timu nedostal.. takže uvidíme jakej bude jeho budoucí osud... jnk. pochválit musim Wolskiho s Whitneym.. dneska nad ostatníma útočníkama převyšovali....

2 body máme... trip však pokračuje... pozítří Edmonton Oilers.... Netřeba zdůrazňovat, že by to chtělo další plný bodový zisk...
Už sa to začína trošku podobať na predošlú sezónu..
4. lajnový Korpikoski válí jedna radosť a preplatený Hanzal je asi naším najlepším hráčom, čo sa týka bodovania, len kebyže má viac zápasov odohratých..
Zápasy momentálne nemám šancu sledovať, lebo som na liečení a nemám prístup moc ani k internetu a nie to aby som ešte vstával v noci.
Škoda Doana, neviditeľný. A Belanger fajne. Yandle znovu okej.. Potvrdzuje svoje kvalite, ktoré však asi nikdy nebudú uznané, lebo jeho meno nie je tak známe..
Derek Morris. Správny spoluhráč :yes:

To yzy: Doan je zraněnej... proto neviditelnej... Hanzal přeplacenej? já myslim že ty peníze si víc než zaslouží... Co se Yandla týče máš naprostou pravdu... ten bek hraje prostě supr... s Morrisem jim to klape... Nejvíc mě vždycky zvedne ze židle jeho move zpoza brány... když vjede za bránu... soupeřovi hráče má na obou stranách a on si pošle puk středem a sprintem vyjede z obranýho pásma... to prostě nemá chybu....
Obrázek

To Getzo:
Těch šarvátek tam dneska bylo víc... Glencross to úplně zbytečně vyprovokoval... naštěstí to celý vyvrcholilo pětiminutovým vyloučením našeho (zaplaťpánbůh) bývalého centra ;))) ... ale přesně toho co udělal Morris, jsme mohli být svědky minulou sezóny docela často.. je vidět, že kluci sou parta, což je v jakémkoliv sportu nesmírně důležitý...
Phoenix porazil Edmonton 4:3 po samostatných nájezdech
- Viděl jsem posledních 10 minut třetí třetiny a overtime (díky tomu aspoň vim, v kolik sem vlastně nakonec přišel domů ;)))... euforie když Wolski vyrovnal se dá k máločemu přirovnat ;)) ...
- Překvapilo mě složení lajn, Yotes sice začali stejně jako minulé zápasy, ale postupem času s nepříznivým výsledekm Tippett řady úplně přeházel... naštěstí už si jejich nové složení nepamatuju, ale vim že sem kroutil hlavou... každopádně 2 body to přineslo, přineslo, takže viva Tippett....
- Další překvapení pro mě přišlo při nájezdech, když nejel Adrian Aucoin... Naštěstí jak Stempniak, tak Belagner své nájezdy proměnili... nicméně při příštim rozstřelu už bych ho rád viděl v nominaci, statistika 5 proměněných ze 6 celkových... prostě stojí za to....
- Po dlouhé době jsme přestříelli soupeře (40:32), což se nám letos (když nepčítam jeden zápas v Praze) povedlo jenom jednou, hned z úvodu proti Anaheimu...

Yandle zatím v Kanadě odehrál v průměru 29:49 minut na zápas
Dvojice Jovanovski - Aucoin je oficiálně stále naše první obraná... nicméně Keith Yandle (samozřejmě je to i díky tomu, že hraje první přesilovku) s Derrekem Morrisem pomalu ale jistě tuto jejich pozici ohrožují... Talentovaný bek na (letos už třetím) tripu do Kanady (když počítam i předsezóní dvouzápas) odehrál už skoro hodinu čistýho času, když v zápase proti Calgary odehrál 29:16 minut, v zápase proti Edmontonu dokonce 30:22... O kolik minut svojí Kanadskou sbírku rozšíří dneska? ....

Turris out, Doaner in
Kyle Turris se při zápase s Edmontonem zranil... jeho místo v sestavě by měl nahradit uzdravený Shane Doan... Jak budou vypadat naše řady nedokážu odhadnout... raději si počkam na zápas... statistika zatim bohužel nehovoří moc pěkně... bez Doana jsme letos hráli už 10 zápasů... a když Shane nebyl naledě, ještě nikdy jsme neodcházeli bez bodu (6 výher, 4 prohry v prodloužení).... naopak s Shanem Doanem v základu jsme zatim hráli 9 zápasů, z čehož máme 3 výhry, 5 proher a jednu prohru po prodloužení....

kéž by se znova zranil :D :D ( :hroza: kruci, tohle by se o tak kvalitním hráči nemělo psát ani ze srandy :oops: )
Phoenix - Vancouver 3:2 (0:0;2:2;1:0)
G: Upshall, 2x Pyatt

Další zvládnuté utkání... Prokletí je zlomeno... 10 zápasů nám trvalo než jsme z Kanady odvezli dva body po základní hrací době, aby sme po uplynulém týdnu brali hned 6 :clap: Tak tohle je opravdu skvělý scénář....

První třetina začala hodně opatrně a celkově se hrál poměrně nezáživný hokej. Vancouver měl navrch, nicméně Yotes hráli dobrou defenzivní hru a nepustili Kosatky k žádné vyložené šanci. Phoenix se do útočného pásma dostával sporadicky i přesto si však vypracoval první stoprocentní šanci, když po pěkné (a bohužel ojedinělé) přesilovkové akci nejdříve Luongo vychytal Whitneyho a následně zázračně zakročil proti Hanzalově dorážce... Nakonec ale skóre 0:0 vystihovalo průběh první dvacetiminutovky...

Ve druhé třetině se začal hrát mnohem svižnější hokej. Aktivněji začal Vancouver, nicméně z gólu se radovali Pouštní Psi. Nolan Yonkman docela nenápadně nahodil puk na bránu a Scottie Upshall otevřel skóre... Iniciativu najednou převzal Phoenix, což také vyústilo v druhý gól týmu z pouště, tentokráté z hole Tylora Pyatta... Ve zbytku třetiny byly opět lepší Kosatky, a i když si příliš vyložených šancí nevypracovali... do kabin se šlo za stavu 2:2 (hlavně druhej gól byl smolnej, když Lepisto zklepnul puk přesně na hůl Glassovi, kterej dokončil one-timer a překonal Bryzgalova)...

Třetí třetina měla jednoduchý průběh... po dobrém návstupu Phoenixu vstřelil vítězný gól Tylor Pyatt... když se (ne)šikovně připlet do střely Yandla (předcházel tomu skvělý move Keitha).... Potom už hrál prakticky jenom Vancouver, jež se snažil vyrovnat, ale Ilya už změnu skóre nedovolil a i přes nutnou dávku štěstí (zazněla tam i tyčka) jsme vydřeli další důležitý vítězství....

Dneska spokojenost... Soupeři jsme nedovolili ani jednu přesilovku, naopak sami jsme dokázali být nebezpečný v naší početní výhodě, pokud jsme se dostali do pásma... bohužel to bych označil také jako naše velké negativum, že v přesilovce jsme se do pásma takřka nedostali :/ ..... Co dodat.... Dogs rule!!!
Phoenix porazil Edmonton 5:0
Ani druhý zápas s olejářema sem neviděl... nicméně vítězství hřeje.... Dave Tippett slíbil hráčům, že pokud dneska podají dobrý výkon, budou mít ve středu a ve čtvrtek dva dny volna (Thanksgiving Day), ať si můžou užít svátky... motivace se zřejmě vyplatila, 5 gólů mluví za vše...

Ilya Bryzgalov zhodnotil dnešní výkon následovně: "Dneska jsme udělali všechno dobře a zasloužili jsme si shutout. Hráli jsme velice dobře v obraně. Nenabídli jsme jim příliš mnoho gólových šancí a hráli jsme dobře v naší obraný třetině."

Exman back in line up
Na listinu zraněných se včera k Adrianu Aucoinovi (zranění dolní části těla) přidal i Ed Jovanovski (nemoc) a proto byl zpátky do týmu povolán Oliver Ekman-Larssson. Dneska odehrál 19 minut. Jak Aucoin tak Jovanovski jsou označeni jako Day-to-day, takže snad je uvidíme brzy zpátky v sestavě...

Po čtvrtině sezóny Phoenix králem Pacifiku
Tak a je to tu... po népřiliš vydařeném startu přišla série 7 výher v řadě a Yotes jsou na vrcholu tabulky Pacifické divize, když celkově jsou druhý (o bod) za prvním Detroitem v Západní konferenci. Kdo sledoval zápasy Yotes od začátku musel vědět, že dřív či později se něco podobného stane a jsem rád, že to přišlo takhle brzo. Navíc rozpis sezóny nám dává dobré vyhlídky i do budoucna, neboť celý prosinec se nese v přijatelném duchu.

Za tyto výkony je potřeba pochválit celý tým... "Teprve jsme překročili hranici 20 zápasů. Budu potěšený, až budu cítit, že jsme natolik dobrý, že můžem něco dokázat. Musím poděkovat všem hráčům za to, jak tvrdě makaj, ale zatím je brzo." Zhodnotil Dave Tippett krátce po zápase s Edmontonem.

LET'S GO COYOTES!! Ať to vydrží :wave: :wave:
S preplateným Hanzalom po posledných zápasoch spokojnosť, že... :D
Getzo5 píše:S preplateným Hanzalom po posledných zápasoch spokojnosť, že... :D
hmm.. ty si taky myslíš, že je přeplacenej? :-O (nebo to byla jenom narážka na yzyho?) Second line center a specialista na oslabení bere 1,8 na dvě sezóny (ve věku 23 let) mě by potom zajímalo, kdo v NHL neni přeplacenej :lol2:

Celá lajna Whitney - Hanzal - Vrbata hrála ze začátku špatně (co pamatuju, tak jsem je kritizoval skoro každej zápas)... naštěstí poslední zápasy už vypadají na ledě mnohem vyzráleji a mnohem víc si rozumí, z čehož taky pramení i body, které v posledních zápasech sbírají.... Myslim, že tuhle lajnu uvidíme spolu (samozřejmě na pár vyjímek a pokud se nikdo z nich nezraní) až do konce sezóny....

složení zbylých lajn se hodně točí a stále se hledá ta správná chemie.. ale dvojice Upshall - Doan a Wolski - Stempinak bych nechal spolu... Jenom bych rád viděl Turrise (when healthy) místo Korpikovski jako centra mezi Doenerem a Uphsallem... Korpédo by se měl střídat Bissonnettem v checking line, kde má Fiddler a Pyatt místo jisté....

Prucha je bohužel náš 13 útočník
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2007 ANAHEIM DUCKS