Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

begbeee píše:A to preto , že jeho hra dozadu nemá konkurenciu v celej lige - nemá
Já myslím že určitě má , v podobě Zetterberga :)
nevim no je to věc nazoru nepřijde mi že by se v západní neprosadil přijde mi to jako blbost
debil píše:Uplne smrtelne vazne tvrdim ze Oveckin keby hral v zapadnej konferencii ktora je tvrdsia, defenzivnejsia mal by menej golov a bodov. To iste Malkin, Crosby.
Máš absolútnu pravdu. Okrem toho vďaka defenzívnemu štýlu preferovanému väčšinou tímov na Západe hráči zákonite nemôžu mať také štatistiky ako na Východe. Na druhej strane iginla nie je lepší ako Ovečkin a Malkin, ale ako Crosby áno.
Niekedy mi toto neustale porovnavanie vyslovene vadi..
Keby - hral tam.. Keby - hral s tym.. Keby - nebol zraneny... Keby keby keby...
Hraju jednu ligu a viac ma nezaujima, Ovečkin je momentalne najlepší strelec na svete, bez akéhokoľvek keby.

No napríklad:
Kto je lepší? Hašek - Roy alebo Brodeur. Nech vyberieš akékoľvek meno dám ti dostatok argumentov, prečo sú ostatní dvaja lepší. Veľmi často je to len o subjektívnych pocitoch. Ale tvrdiť, že momentálne sa niekto vyrovná Ovečkinovi v strieľaní gólov, nech hrá kdekoľvek, je trošku moc. Dá sa polemizovať či je absolútne najlepší z hľadiska celkového prínosu (ja si myslím, že do TOP 3 patrí aj s Dacjukom), alebo podobne ale je to najlepší strelec v lige od čias Bossyho, Bretta Hulla a Bureho. Je skvele fyzicky vybavený a nebojí sa to použiť, navyše zabáva ľudí..
HOWGH
fuj..tak dnes nam chlapci z predators nalozili..akurat Erskine obstal..ale Brash a Bradley dopadli..no..dost zle :thumbsdown:
http://www.youtube.com/watch?v=RDjG3KFEkUQ
XruC píše:fuj..tak dnes nam chlapci z predators nalozili..akurat Erskine obstal..ale Brash a Bradley dopadli..no..dost zle :thumbsdown:
Tak na toho Brashe jsem teda čuměl :shock: . Si vůbec nepamatuji, že by někdy dostal takhle naložíno, až mi ho bylo i líto. Bylo jasný, že se potom musí někdo proti Belakovi postavit.
jj..pravdepodobne tam podcenil supera..neviem si to vysvetlit. Brash je stale extratrieda..ten vysledok bol pre mna fakt prekvapnie, ani nie tak, ze Belak vyhral, ale ze jak.
no páááni tak to je mazec Brasher dostat takové KO to se každý den nevidí a Bradley si to zasloužil potom :D
Super..tobo bolo velmi dolezite vitazstvo, snad to chlapcom pomoze a opat sa chytia. :good:
XruC píše:fuj..tak dnes nam chlapci z predators nalozili..akurat Erskine obstal..ale Brash a Bradley dopadli..no..dost zle :thumbsdown:
Brash dostal opravdu řádně přes hubu!!! To se mu asi už dlouho nestalo!!! :shock:
Hmm..tak ti styria chlapci pod mojim prispevkom su vazne k nezastaveniu. Kazdy team ma par dobrych hracov, napr. Pit ma Malkina a Crosbyho, ale WSH ma tu vyhodu, ze ich ma styroch. Ti 4 mi pridu ako taka mala rodinka, ked sa stretnu na lade, tak superove vyhliadky rychlo klesaju (hlavne v presilovkach) Mame aj par dalsich dobrych hracov ako Fleischmann, Kozlov, Fehr, Laich, ale tito 4 su kazdy o triedu lepsi, je neskutocne co predvadzaju a az dospeje Alzner, mozno budeme mat najudernejsiu patku v NHL. :)
Dnes:
Oveckin- 1g 1a a samostatny najazd
Semin - 1g 3a a samostatny najazd
Green - 1g 1a
Backy - 1g 1a

chlapci tlieskam :clap: :yes: :smile03:
XruC píše:az dospeje Alzner, mozno budeme mat najudernejsiu patku v NHL
Zatiaľ gratulujem k nejlepšiemu útoku v NHL :smile03:
Xruc souhlasim tito hráči spolu na ledě jsou ipravdu postrach hlavně se mi líbí tvořivost Backstroma :good:
Co se to tam pískalo na Semina ? To jsem nějak nepochopil. Regulérní gol . Nám zase vyloučil Malona nesmyslně , při té první situaci . Sudí zatím bída :thumbsdown:
jj..Malon rozhodne nemal byt vyluceny a dali sme z toho gol, tak sa to takto aspon pekne vykompenzovalo. Ale ten Semin sa mi fakt lubi..aj teraz predviedol paradnu techniku. Nemozem nespomenut Ovechkinov gol number 50 :clap: :biglol: Rozhodcovia fakt piskaju jako cu...i, ale zase aspon na obe strany :)
No co dodat , obě rány , jak Ovečkina tak Greena byli nechytatelné ... to je prostě síla :good:
No kua..tak Tampa pritvrdila a razom je lepsim teamom. Toto je nasa najvacsia slabina..staci pritvrdit a nasa koncepcia sa uplne rozpada. Uz ani prvy utok nehra tak dobre ako v prvej tr., nemaju tolko miesta a hl. na nich hraju tvrdsie. Ale za takyto zapas som rad, aspon pochopia co je ich najvacsia slabina pred PO, len dufam, ze si to uz konecne vezmu k srdcu. :bitka3: Z toho golu by som tragediu nerobil, ak to neodobril videorozhodca tak s najvacsou pravdepodobnostou to gol ani nebol.
Tak těm našim kopytům vzadu ani nic jiného nezbývá než přitvrdit :D jednou tam málem Petiot daroval hráči Caps gol . Už nevím kdo to byl přesně , každopádně otřesná rozehrávka . Jako myslím , že minimálně jeden z těch neuznaných golů platit měl ... alespon bude 3.třetina ještě zajímavá ....
Do kelu..z vitazstva mam samozrejme radost, len mam strach co s Greenom. Najhorsie je, ze zajtra odchadzam a tyzden nebudem pri nete..kua drat :bitka3: Snad to nebude nic vazne a bude ok, lebo on je jeden zo 4 nasich pilierov teamu a bez neho sme o 25% slabsi. :( :-O
Já myslím , že to nebude nic vážného , vypadal jen lehce otřeseně....
snad budes mat pravdu..ale ak to bolo rameno, tak to bude pruser.
NHL.com:
Ovečkin sa môže stať druhým hráčom v histórii, ktorý prekročí hranicu 5OO striel v sezóne (druhý bol tuším Phil Esposito).
Čo je však zaujímavé, čím viac Ovečkin strieľa tým menej sa darí Washingtonu i samotnému Ovečkinovi.
Ovie dal 10 striel v zápase (a viac) 9x v tejto sezóne (nikto iný momentálne to neurobil viac ako dvakrát), ale v týchto deviatich prípadoch majú Caps bilanciu len 4-4-1. V pondelok tak naposledy prehrali 5:1 s Atlantou a Ovečkin mal 10 striel bez gólu.
Ovečkin jednoducho nedáva viac gólov aj keď strieľa viac. V tých deviatich prípadoch keď mal v zápasoch viac ako 10 striel dal iba 7 gólov, čo je 6,8 % - čísla ofenzívnejšieho obrancu. V zvyšnách 61 hrách, dal 43 gólov z 358 striel = 12 %. Jeho celková úspešnosť 10,8% je najhoršia za jeho kariéru a klesla túto sezónu o 4%...
Nechcem tým povedať nič, ale je to určite zaujímavé.
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9g0dZR7G4Gs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9g0dZR7G4Gs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
Tak dnes WSH-TBL na STV3 :clap: Na zapas sa tesim..som zvedavy ako naplnia hraci TBL hlavne Malone svoje slova o pomste na Ovcu, kazdopadne to bude zaujimavy zapas.
Tak Malone je tak trochu Iq tykve , on je taky schopen všeho ... na druhou stranu , taková bitka Malone - Ovečkin by nemusela být špatná podívaná :lol2:
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES