Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jako na svinu jsem mel zase praxi a zase prodlouzeni ci najezdy :-O Takze jsem najezdy nevidel :-( Zapas nemusim komentovat Ohlund to zvlada lip :D Calgary musime uz poradne vyklepat jinak to neni mozny!19 zapasu hrajeme zivotni hokej a pak takove tragedie :ja_neviem: Jako by nasim borcum dosla stava nebo co...
leo píše:Jako na svinu jsem mel zase praxi a zase prodlouzeni ci najezdy :-O Takze jsem najezdy nevidel :-( Zapas nemusim komentovat Ohlund to zvlada lip :D Calgary musime uz poradne vyklepat jinak to neni mozny!19 zapasu hrajeme zivotni hokej a pak takove tragedie :ja_neviem: Jako by nasim borcum dosla stava nebo co...
Ale prdlacky stava...
Uz jsem to rikal driv. Kdyz se dari, clovek si vic dovoli a zkousi veci, ktery by jinak nezkusil. A pak to vypada strasne jednoduse. Jenze pak se obrance parkrat propadane, je z toho gol a najednou si rozmysli, jestli teda pujde do rizika nebo ne. A hra se zmeni. Je to vic na jistotu, puk se uz neodrazi kam odrazel. Prestane to tam chvili padat.
Ale nebojte, vsak my si to finale zahrajem. :smutok:
AndyF píše:
leo píše:Jako na svinu jsem mel zase praxi a zase prodlouzeni ci najezdy :-O Takze jsem najezdy nevidel :-( Zapas nemusim komentovat Ohlund to zvlada lip :D Calgary musime uz poradne vyklepat jinak to neni mozny!19 zapasu hrajeme zivotni hokej a pak takove tragedie :ja_neviem: Jako by nasim borcum dosla stava nebo co...
Ale prdlacky stava...
Ale nebojte, vsak my si to finale zahrajem. :smutok:
Ty blázínku, Flyers a Canucks a fin SC :hehe: :ciga:. Jako tipovat fin po 1. 1/2 ZČ, kdy 1 tým hraje neustále kompletní (s vyjímkou Prongera) a 2. tam spadlo snad i "god´s shit" :taptap: :thumbsup2:.
a 2. tam spadlo snad i "god´s shit" :taptap: :thumbsup2:.[/quote]
Promiň, ale pokud tým podává takovej výkon jakej podává půlku sezony, nemůžeš mu upřít formu a touhu vyhrát! A to, že máme jeden z nejkvalitnějších mančaftů v lize - za tím si stojím. Jasně, je to i o štěsí a chemii, která v kabině pak panuje, ale to vždycky k úspěšnýmu týmu patří a vždycky patřilo
Shirokov dnes proti lamkám hrať nebude, do druhého útoku sa teda vráti Raymond, ktorému to aspon proti lames ide dobre a v 4. útoku bude Volpatti, ktorý nehral proti Sharks. Podla trénera to neznamená že Sergei v tíme skončil ale že proti rivalovi z Calgary sa viac hodí Aaron :box: . Bolduc bude chýbať ešte 4-6 týždnov a len dúfam že takú dlhú dobu nám nebude robiť 4. centra Glass alebo Volpatti :hroza: . Rome a Alberts tiež vynechajú ešte 1-2 týždne, takže dobrá šanca pre Taneva nech sa riadne ukáže, alebo sa konečne vráti Salo, už niekolko dní trénuje s tímom, neviem načo sa ešte čaká :hmm: .
V bráne bude dnes Luongo, u lames by to mal byť Kipper, dnes hrali s Dallasom a chytal Karlsson... obom ale posledné zápasy moc nevyšli takže nám to môže byť v podstate jedno, budú hrať 2. zápas za 2 dni a mali by sme to využiť, ale proti Stars sa neako rozstrielali :eek2: .
Ryan Kesler bude delat Ericu Staalovi asistenta na All-Star Game :arrow: http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id ... L|VAN|home
Uz vazne nemam slov...To co predvadime je katastrofa :bitka3: Hrajeme laxne,puk nam utika,vubec se nam nechce hrat :beee: V utery se po dlouhe dobe asi na Canucks nepodivam protoze nechci videt tu nakladacku :hroza:
leo píše:V utery se po dlouhe dobe asi na Canucks nepodivam protoze nechci videt tu nakladacku :hroza:
Ja som si tú nakladačku pozrel celkom rád :-P . Vedel som že proti Dallasu to vieme, dnes to bola už 7. výhra z posledných 8 vzájomných zápasov :cinka: , aj ked v tých posledných 2-3 mávali Stars herne navrch a výrazne nás prestrielali, vtedy nám to vyhrali hlavne brankári... Dnes nám tam padalo asi všetko, už v 3. minute prešiel Burrows útočnú modrú, vypálil a prestrelil Lehtonena, to určite mal Kari chytit. Potom bol niekolko minút Dallas lepší a ich snaha skončila až vyrovnávajúcim golom, Henrik spravil velkú chybu v obrannom pásme, Neal mu vypichol puk a prihral volnému Richardsovi pred bránou, ten si položil Luonga a polahky skoroval. Stars ale stratili prevahu vlastnými chybami a faulami. Darovali nám 2 presilovky krátko po sebe a obe sme dokázali využiť. To ich asi zlomilo a v dalšom priebehu zápasu už neboli moc nebezpeční. Na začiatku druhej tretiny zvýšil Samuelsson svojou typickou strelou zápestím do rohu brány na 4:1 a neštastie Dallasu sa potvrdilo pri 5. Henrikovom gole, ked sa puk za Lehtonena odrazil od korčule vracajúceho sa Otta. Po tomto gole už bolo prakticky rozhodnuté, zápas sa dohrával v nižšom tempe a často sa hra prerušovala vylúčeniami na jednej aj druhej strane. V závere zápasu sme dali ešte dalšie 2 zlepené goly a upravili výsledok na konečných 7:1. Posledné minuty si už odchytal ex-canuck Raycroft.
Sériu 4 prehier sme prerušili vysokou výhrou nad silným Dallasom :thumbsup: , Stars dostali už 2. sedmičku vrade. Výsledok skončil jednoznačne, ale neako super sme znovu nehrali, opäť nám pomohla presilovka, dali sme v nej dalšie 3 goly a potiahli nás hlavne zadáci, dnes zohrali obrancovia hlavnú rolu pri 4 zo 7 golov. Kesler strelil další gol po jeho typickej teči pred bránou, túto sezonu mu to ide skvelo v tej presilovke. Konečne sa trafili aj trápiaci sa Raymond,Samuelsson a Burrows.
Trochu ma hnevá len to že sme znovu dostali len jediný gol a tiež vôbec nemusel byť, Luongo by si zaslúžil tento rok už aspon 5-6 SO a namiesto toho má len 2 :-( ...
Najbližší zápas hráme doma proti Predators a verím že 4 zápasový home-stand zakončíme úspešne :-P .

:fan: GO Canucks GO ! :fan:
Ohlund píše:
leo píše:V utery se po dlouhe dobe asi na Canucks nepodivam protoze nechci videt tu nakladacku :hroza:
Ja som si tú nakladačku pozrel celkom rád :-P . Vedel som že proti Dallasu to vieme, dnes to bola už 7. výhra z posledných 8 vzájomných zápasov :cinka: , aj ked v tých posledných 2-3 mávali Stars herne navrch a výrazne nás prestrielali, vtedy nám to vyhrali hlavne brankári... Dnes nám tam padalo asi všetko, už v 3. minute prešiel Burrows útočnú modrú, vypálil a prestrelil Lehtonena, to určite mal Kari chytit. Potom bol niekolko minút Dallas lepší a ich snaha skončila až vyrovnávajúcim golom, Henrik spravil velkú chybu v obrannom pásme, Neal mu vypichol puk a prihral volnému Richardsovi pred bránou, ten si položil Luonga a polahky skoroval. Stars ale stratili prevahu vlastnými chybami a faulami. Darovali nám 2 presilovky krátko po sebe a obe sme dokázali využiť. To ich asi zlomilo a v dalšom priebehu zápasu už neboli moc nebezpeční. Na začiatku druhej tretiny zvýšil Samuelsson svojou typickou strelou zápestím do rohu brány na 4:1 a neštastie Dallasu sa potvrdilo pri 5. Henrikovom gole, ked sa puk za Lehtonena odrazil od korčule vracajúceho sa Otta. Po tomto gole už bolo prakticky rozhodnuté, zápas sa dohrával v nižšom tempe a často sa hra prerušovala vylúčeniami na jednej aj druhej strane. V závere zápasu sme dali ešte dalšie 2 zlepené goly a upravili výsledok na konečných 7:1. Posledné minuty si už odchytal ex-canuck Raycroft.
Sériu 4 prehier sme prerušili vysokou výhrou nad silným Dallasom :thumbsup: , Stars dostali už 2. sedmičku vrade. Výsledok skončil jednoznačne, ale neako super sme znovu nehrali, opäť nám pomohla presilovka, dali sme v nej dalšie 3 goly a potiahli nás hlavne zadáci, dnes zohrali obrancovia hlavnú rolu pri 4 zo 7 golov. Kesler strelil další gol po jeho typickej teči pred bránou, túto sezonu mu to ide skvelo v tej presilovke. Konečne sa trafili aj trápiaci sa Raymond,Samuelsson a Burrows.
Trochu ma hnevá len to že sme znovu dostali len jediný gol a tiež vôbec nemusel byť, Luongo by si zaslúžil tento rok už aspon 5-6 SO a namiesto toho má len 2 :-( ...
Najbližší zápas hráme doma proti Predators a verím že 4 zápasový home-stand zakončíme úspešne :-P .

:fan: GO Canucks GO ! :fan:
Premyslel jsem jestli to rano zapnout protoze jsem nemohl spat ale kdybych sel koukat tak ve skole umru tak jsem se na to vykaslal a lituju toho :D :hroza: Zadaci zahrali fakt super :thumbsup: Na Preds se tesim taky nehrajou nejhur :yes:
Ohlund: Paradni banner kamo :good: Taky jsem mel v umyslu si presne takovej z teto fotky udelat ale predbehl si me :giggle:
Obrázek

:D
leo píše:Ohlund: Paradni banner kamo :good: Taky jsem mel v umyslu si presne takovej z teto fotky udelat ale predbehl si me :giggle:
Dík, ked som videl tú fotku tak sa proste nedalo odolať :-P , ale ked sa ti páči a chcel si taký aj ty, mohol by som ti ho kludne nechať.

Dnes tažký zápas proti NSH, oni zatial hrali 9 z 12 januárových zápasoch vonku ale aj napriek tomu im to ide velmi dobre a v tomto mesiaci majú bilanciu 9-3-0. Okrem toho je to tím, ktorý dostal najmenej golov v západnej konferencii, my sme naopak najviac golov strelili, tak som zvedavý či bude mať dnes navrch útok alebo obrana. Túto sezonu je to náš prvý vzájomný zápas.

A s tým Bolducom to vôbec nevyzerá dobre, zranil si rameno a za posledné 2 sezony sa mu to stalo už 3x , vyzerá to že s tým ramenom sa bude trápiť aj po zvyšok kariéry :-( , okrem toho ho dal tím na LTIR a teda ušetríme zo stropu dalších "pár centov" . Túto sezonu to bol jediný hráč z našej farmy, ktorý mal dostať trvalé miesto v prvom tíme a dopadne to takto... v jednom kuse je zranený. Už ma to dosť hnevá, jediná vec ktorá sa mi na Vancouveri nepáči je tá práca s mladíkmi :x . Podla mna im dávame strašne málo šancí a okrem toho majú aj dosť smoly, náš najmladší hráč v tíme má "až" 24 rokov. :-( Ale o tom by sa dal písať ešte na dlho...
Ohlund píše:
leo píše:Ohlund: Paradni banner kamo :good: Taky jsem mel v umyslu si presne takovej z teto fotky udelat ale predbehl si me :giggle:
Dík, ked som videl tú fotku tak sa proste nedalo odolať :-P , ale ked sa ti páči a chcel si taký aj ty, mohol by som ti ho kludne nechať.

Dnes tažký zápas proti NSH, oni zatial hrali 9 z 12 januárových zápasoch vonku ale aj napriek tomu im to ide velmi dobre a v tomto mesiaci majú bilanciu 9-3-0. Okrem toho je to tím, ktorý dostal najmenej golov v západnej konferencii, my sme naopak najviac golov strelili, tak som zvedavý či bude mať dnes navrch útok alebo obrana. Túto sezonu je to náš prvý vzájomný zápas.

A s tým Bolducom to vôbec nevyzerá dobre, zranil si rameno a za posledné 2 sezony sa mu to stalo už 3x , vyzerá to že s tým ramenom sa bude trápiť aj po zvyšok kariéry :-( , okrem toho ho dal tím na LTIR a teda ušetríme zo stropu dalších "pár centov" . Túto sezonu to bol jediný hráč z našej farmy, ktorý mal dostať trvalé miesto v prvom tíme a dopadne to takto... v jednom kuse je zranený. Už ma to dosť hnevá, jediná vec ktorá sa mi na Vancouveri nepáči je tá práca s mladíkmi :x . Podla mna im dávame strašne málo šancí a okrem toho majú aj dosť smoly, náš najmladší hráč v tíme má "až" 24 rokov. :-( Ale o tom by sa dal písať ešte na dlho...
V pohode kamo :wink: Ja jsem vic nez spokojenej s tim co mam :frajer2: Ja jen ze na te fotce nase elitni lajna vypada strasne dominantne a budi RESPECT :yes:

Ja verim ze vyhrajeme s Preds se nam celkem dari :) S temi mladiky me to taky trosku sere mas pravdu ze dostavaji malo sanci...pristi rok se to snad zmeni :) Minimalne Connauton by uz v obrane nastupovat mohl...
Preds boli tak ako vždy velmi nepríjemný súper, prvú polovicu zápasu nám v útoku nedovolili skoro nič a ešte k tomu sme sa nechávali často zbytočne vylučovať, štastie pre nás že presilovka Nashvillu bola dnes velmi slabá. Od druhej polovice zápasu sme boli lepším tímom a ešte pred koncom 2. tretiny sme zasypali Rinneho množstvom striel. Prvý gol zápasu sme ale predsalen dostali my, hned na začiatku 3. tretiny a bol to dosť neštastný gol, a navyše Kesler krátko pred golom trafil hokejkou Ehrhoffa do tváre a odstavil ho na niekolko minút... :hroza: . Nashville sa až moc zatiahli a spoliehali že to už udržia ale nevyplatilo sa im to, v 51. minúte Burrows z dorážky vyrovnal a už o 2 minuty neskôr strelil víťazný gol Lee Sweatt, bol to prenho 1. gol v 1. zápase NHL :thumbsup: ale pochváliť určite treba aj Danielovu prihrávku... Dnes to bol predovšetkým súboj brankárov a 1. hviezdou zápasu sa zaslúžene stal Luongo, ten pol minutu pred koncom perfektným zákrokom zabránil vyrovnaniu :poklona2: .

Nashville má najviac výhier vonku na západe ale od nás neodniesli ani bod ! Shane O'Brien sa prvý krát vrátil do Vancouveru kde predtým odohral 2 sezony, počas zápasu sa často stretával v zaujímavých situáciach s Burrowsom, už pri rozkorčulovaní sa spolu bavili o niečom...
Lee Sweatt má za sebou slušnú premieru v NHL a jeho prvý gol bol hned aj víťazný, v zostave nahradil Edlera, ten má neaké problemy s chrbtom, v poslednom zápase proti Stars mal kolíziu s Bennom... dúfam že to nie je nič vážne, v poslednej dobe sa nám tá obrana neako rozpadá, ale na druhej strane som rád že máme v systéme takých hráčov ako Sweatt a Tanev, ktorí dokážu celkom dobre zaskočiť ked je treba.
Daniel bodoval už 5. zápas po sebe a prekvapujúco to boli všetko prihrávky, celkom ich pozbieral 6.

ObrázekObrázek
leo píše:.. na te fotce nase elitni lajna vypada strasne dominantne a budi RESPECT :yes: ...
Na te fotce vypadaj, ze prave dostali gol a jedou na stridacku :giggle:
Ohlund píše:...v zostave nahradil Edlera, ten má neaké problemy s chrbtom, v poslednom zápase proti Stars mal kolíziu s Bennom... dúfam že to nie je nič vážne...
Ja cetl neco o operaci zad :-O :cry:
AndyF píše:
leo píše:.. na te fotce nase elitni lajna vypada strasne dominantne a budi RESPECT :yes: ...
Na te fotce vypadaj, ze prave dostali gol a jedou na stridacku :giggle:
Ti to pripomenu po finale :smile03:
Započul som, že u Edlera asi bude nutná operácia...neviem nakoľko je to pravda, ale ak je, tak to nie je také ľahké ako si myslel Ohlund. Sux, hral výborne túto sezónu, budete ho v POs postrádať celkom určite. :?
to ballardovo mečovanie hokejkou na tvári súpera bola pekná "prasárna". :thumbsdown:
Obránce Vancouveru Alexander Edler se chystá v pondělí na operaci ploténky. Dobu léčení odhadují Canucks na týdny až měsíce, takže je možné, že 24letý zadák už si v této sezóně nezahraje. Edler byl se 24:23 minutami za zápas nejvytěžovanějším bekem Kosatek a s 32 body jejich nejproduktivnějším mužem z modré čáry.

:verysad:
leo píše:Obránce Vancouveru Alexander Edler se chystá v pondělí na operaci ploténky. Dobu léčení odhadují Canucks na týdny až měsíce, takže je možné, že 24letý zadák už si v této sezóně nezahraje. Edler byl se 24:23 minutami za zápas nejvytěžovanějším bekem Kosatek a s 32 body jejich nejproduktivnějším mužem z modré čáry.

:verysad:
No at pocitam, jak pocitam, mame jeste 4 mesice, nez se zase sejdeme, to uz bude myslim v poradku :yes:
AndyF píše: No at pocitam, jak pocitam, mame jeste 4 mesice, nez se zase sejdeme, to uz bude myslim v poradku :yes:
Asi jsi zapomněl, co jsem ti psal o pýše a padání. :dup:
dejf píše:
AndyF píše: No at pocitam, jak pocitam, mame jeste 4 mesice, nez se zase sejdeme, to uz bude myslim v poradku :yes:
Asi jsi zapomněl, co jsem ti psal o pýše a padání. :dup:
viz. topic Flyers...
Vice o zraneni Eddieho :arrow: http://www.nhl.cz/CZ/24288/nejproduktiv ... i_zad.html

Spekuluje se ze se bez nej budeme muset obejit minimalne 2 mesice...

- Alain Vigneault bude na ASG trenerem Lidstromova tymu spolecne s coachem Philly Peterem Laviolettem.
To s tým Edlerom je velmi zlá správa :-( , verím že sa sa vráti aspon pred PO :| . Salo by sa mohol konečne vrátit a vypomôcť obrane ale ktovie ako nám to vychádza s miestom pod stropom... Lepšie sa to vyvíja pre Codyho Hodgsona, ten konečne dostane šancu v prvom tíme a dnes by mal hrať v 4. útoku a vedla neho budú Glass a Volpatti. Jeff Tambellini, ktorý sa v poslednej dobe dosť trápi bude dnešný zápas sledovať len z tribúny. V bráne nastúpi dnes Schneider a zajtrajší zápas vo Phoenixe by mal chytať Lui. Proti Stars sme vyhrali 7 z posledných 8 zápasov a v tom poslednom dokonca 7:1, ale to nič neznamená a budem dnes spokojný aj s bodom.
Na tomto krátkom tripe cestujú spolu s hráčmi aj ich súrodenci :thumbsup: .
Obrázek
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS