od
Ohlund » úte 25. led 2011 07:37
leo píše:V utery se po dlouhe dobe asi na Canucks nepodivam protoze nechci videt tu nakladacku

Ja som si tú nakladačku pozrel celkom rád

. Vedel som že proti Dallasu to vieme, dnes to bola už 7. výhra z posledných 8 vzájomných zápasov

, aj ked v tých posledných 2-3 mávali Stars herne navrch a výrazne nás prestrielali, vtedy nám to vyhrali hlavne brankári... Dnes nám tam padalo asi všetko, už v 3. minute prešiel Burrows útočnú modrú, vypálil a prestrelil Lehtonena, to určite mal Kari chytit. Potom bol niekolko minút Dallas lepší a ich snaha skončila až vyrovnávajúcim golom, Henrik spravil velkú chybu v obrannom pásme, Neal mu vypichol puk a prihral volnému Richardsovi pred bránou, ten si položil Luonga a polahky skoroval. Stars ale stratili prevahu vlastnými chybami a faulami. Darovali nám 2 presilovky krátko po sebe a obe sme dokázali využiť. To ich asi zlomilo a v dalšom priebehu zápasu už neboli moc nebezpeční. Na začiatku druhej tretiny zvýšil Samuelsson svojou typickou strelou zápestím do rohu brány na 4:1 a neštastie Dallasu sa potvrdilo pri 5. Henrikovom gole, ked sa puk za Lehtonena odrazil od korčule vracajúceho sa Otta. Po tomto gole už bolo prakticky rozhodnuté, zápas sa dohrával v nižšom tempe a často sa hra prerušovala vylúčeniami na jednej aj druhej strane. V závere zápasu sme dali ešte dalšie 2 zlepené goly a upravili výsledok na konečných 7:1. Posledné minuty si už odchytal ex-canuck Raycroft.
Sériu 4 prehier sme prerušili vysokou výhrou nad silným Dallasom

, Stars dostali už 2. sedmičku vrade. Výsledok skončil jednoznačne, ale neako super sme znovu nehrali, opäť nám pomohla presilovka, dali sme v nej dalšie 3 goly a potiahli nás hlavne zadáci, dnes zohrali obrancovia hlavnú rolu pri 4 zo 7 golov. Kesler strelil další gol po jeho typickej teči pred bránou, túto sezonu mu to ide skvelo v tej presilovke. Konečne sa trafili aj trápiaci sa Raymond,Samuelsson a Burrows.
Trochu ma hnevá len to že sme znovu dostali len jediný gol a tiež vôbec nemusel byť, Luongo by si zaslúžil tento rok už aspon 5-6 SO a namiesto toho má len 2

...
Najbližší zápas hráme doma proti Predators a verím že 4 zápasový home-stand zakončíme úspešne

.
GO Canucks GO !