Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak prekvapive jsme sundali Ducks po pomerne poklidnem prubehu 5-2 :D . Nase obrana z farmy byla sice celkem pruchodna a Ducks meli asi 5 najezdu, ale Fleury nastesti podrzel! Naopak hoste delali snad jeste vic chyb nez my a povetsinou za ne pykali. Opravdu nerozumim tomu, proc se Anaheim neumi prosadit... Pokud si opticky hvezdny Anaheim neskrtne ani s nasim "beckem" pri absenci 7-mi hracu nasi zakladni sestavy a z toho prvnich dvou obrannich dvojic(!), tak je to celkem prusvih... Pro nas 2 dulezite body, nejlepsi hraci J.Staal a Fleury.
Som rada,že Fleurymu sa konečne darilo a tučniaci vyhrali.Pokiaľ by ich podržal v každom zápase,tak by to bolo super :) :thumbsup:
Kika píše:Škoda reči Kika. :lol:
Presne mtv-sk,presne :D
Nikekedy mám pocit, že rozmýšľaš hormónmi.

===============

Vaše víťazstvo nad Anaheimom som nečakala. Mne to vyhovuje, keďźe ste vyhrali nad tímom Západnej konferencie. :D
mt-svk píše:
Kika píše:Škoda reči Kika. :lol:
Presne mtv-sk,presne :D
Nikekedy mám pocit, že rozmýšľaš hormónmi.

===============

Vaše víťazstvo nad Anaheimom som nečakala. Mne to vyhovuje, keďźe ste vyhrali nad tímom Západnej konferencie. :D
Prepáč,že mám iný názor ako ty.Ale keď sa ti nepáči,tak to nie je môj problém :)
Tu nejde o iný názor. Aj Atlantik, alebo PainKiller majú iné názory a predsa by som to o nich nenapísala. Ibaže to ty v tomto veku nepochopíš. :frajer2:
Atlantik píše:OK mt-svk, ja tvuj nazor respektuji. Vis, Sid je hrac do kombinace, pokud ma schopne spoluhrace, ma podle mne na to aby byl i nejlepsi na svete (jako priklad uvedu Hossu, kdyz za nas hral). Jen ne kazdy dokaze pochopit a precist jeho myslenky. Mas asi pravdu v tom, ze pokud je Sidney odkazan jen sam na sebe, tak tebou uvedeni hraci jsou v dane situaci lepsi. Ale tohle nechci ted rozebirat, na prvnim miste je jednoznacne nas tym a konecne jsme vyhrali, navic ve velkem stylu. Mne jen nastval begbeeho prispevek, nevim o co mu slo, zrejme klasicka trapna provokace. Vzdyt to co se deje v Pittsburghu se zranenimi nema obdobu, takovou smrst nepamatuji, kazdy zapas nekdo dalsi a on si o nas zacne otirat pusu... Pripominam, ze porad jsme na tom celkove v tabulce velmi slusne.
Svätá pravda. A ak budete vyhrávať proti tímom Západnej konferencie (výnimkou Columbusu), nebudem proti. :D
mt-svk píše:Tu nejde o iný názor. Aj Atlantik, alebo PainKiller majú iné názory a predsa by som to o nich nenapísala. Ibaže to ty v tomto veku nepochopíš. :frajer2:
Keby nebol Pain asi o rok odo mňa starší,tak by som tvoj argument pochopila :)
Kika píše:
mt-svk píše:Tu nejde o iný názor. Aj Atlantik, alebo PainKiller majú iné názory a predsa by som to o nich nenapísala. Ibaže to ty v tomto veku nepochopíš. :frajer2:
Keby nebol Pain asi o rok odo mňa starší,tak by som tvoj argument pochopila :)
Však vravím, źe to nepochopíš. :frajer2:
Radšej už nenapíšem,hlavne,že tučniaci vyhrali :clap: ostatné mi môže byť jedno :wink:
:D Ale no tak holky :D :D Trosku klidnete emoce :D Jde o to, ze Kika proste zboznuje nektere nase hrace a to je pro ni podstata vasne... Ja se nas tym a hlavne hru snazim vnimat vice "globalne". Ale myslim, ze takove jednodussi vnimani Kiky je celkem bezne v jeji veku. Sice co se tyce kvality a fundovanosti prispevku to neni nic moc, ale ja uz jsem si celkem zvykl a nejak to dal neresim. Takze peace... Hlavne ze hosi z Pittsburghu konecne prolomili vysledkovou krizi, ne?
Máš pravdu :D Ja sa snažím,ale bohužiaľ tie zápasy chodia tak neskoro,že takmer žiadne nevidím.Kvalita mojich príspevkov po hokejovej stránke je určite o ničom,ale ako fanúšikovi Pens mi to ide podľa mňa celkom dobre :D A hlavné je aby sa im darilo,nie to,čo si o mne kto myslí :)
Kika píše:Radšej už nenapíšem,hlavne,že tučniaci vyhrali :clap: ostatné mi môže byť jedno :wink:
Kika,kašli na tu pipku :wink: ,,,,mě osobně už sem ani nebaví nic psát,naco bych se měl přece nervovat že? :D
tučnáci jsou stejně nejlepší!a ostatní nám můžou políbit :butt: :D ...takže jedem!...snad už ted budem jen vyhrávat!! :roll:

GO PENS GO!!! :povzbudzovanie:
:bavme:
KATASTROFA!!! Jak uz psal Atlantik, sanci pres deravou farmarskou obranu bylo dost, zajimave bylo to ze se v nich ocitali hraci druheho sledu. Co ale predvadel nas tym to bylo na bliti... Prvni tri goly Tucnaku po nasich turn overech, kde je k sakru ta nase povestna obrana. Tady to mas Murray, nechtel jsi podepsat Beauchemina a ted to vypada jak to vypada :thumbsdown: S takovou to PO letos opravdu nebude, loni jsme to honili na posledni chvili, jsem zvedav co letos :?
Atlantik píše:OK mt-svk, ja tvuj nazor respektuji. Vis, Sid je hrac do kombinace, pokud ma schopne spoluhrace, ma podle mne na to aby byl i nejlepsi na svete (jako priklad uvedu Hossu, kdyz za nas hral). Jen ne kazdy dokaze pochopit a precist jeho myslenky. Mas asi pravdu v tom, ze pokud je Sidney odkazan jen sam na sebe, tak tebou uvedeni hraci jsou v dane situaci lepsi. Ale tohle nechci ted rozebirat, na prvnim miste je jednoznacne nas tym a konecne jsme vyhrali, navic ve velkem stylu. Mne jen nastval begbeeho prispevek, nevim o co mu slo, zrejme klasicka trapna provokace. Vzdyt to co se deje v Pittsburghu se zranenimi nema obdobu, takovou smrst nepamatuji, kazdy zapas nekdo dalsi a on si o nas zacne otirat pusu... Pripominam, ze porad jsme na tom celkove v tabulce velmi slusne.
Práve z tohoto dôvodu by ste si mahli zohnať kvalitné krídlo, keďźe tak Kunitz, ako aj Guerin túto podmienku nespĺňajú. Otázka znie, koho vymeniť ak chcete skutočnú kvalitu, keďźe ani jedného z trojice Letang, Goligoski (v Alexovom prípade to ani neprichádza do úvahy), Staal sa nechcete vzdať. :)

P.S. Ak chcete Filatova, stačí povedať Hitchovi. Okamžite ho vymení za Cooka, prípadne iného defenzívneho hráča, keďźe ich máme nedostatok. :frajer2:
Mt-svk, urcite mas z urciteho uhlu pohledu pravdu. Jenze to neni takova sranda sehnat vyborne kridlo, i kdyz bych to urcite uvital. Navic si nemyslim, ze by Kunitz byl uplne spatny, Guerin moc nestiha, ale v poslednich zapasech konecne nasel alespon strelecky prach a to je jeho hlavni ukol... Nemuzeme mit vsechno, to je zrejme jasne. Podle mne mame v pohode golmany, vybornou obranu(kdyz se uzdravi) a obrovskou silu na postu centra. Kridla jsou urcitym problemem, to jo, ale snad se hosi jeste nejak vic sehraji a i Kennedy bude pokracovat v predchozich skvelych vykonech. Na trade deadlinu se pak uvidi v cem nas nejvic tlaci bota a Ray Shero to zatim vzdy poresil, takze i letos to urcite bude tvrdy utok na Stanley cup :) .
A zda se, ze se v nejblizsim zapase v Ottawe vrati do sestavy milacek fanousku a velky showman Max Talboooot!!! Hned bude vetsi sranda divat se na nase zapasy :D :D . Maxik mi tam uz strasne chybel... A rovnou bych ho prasknul do formace s Crosbym a Malkinem misto Fedotenka, hlavne s Genem si Max velmi rozumel!
Posledni spolehlivy obrance Jay McKee se zranil a bude mimo 2-4 tydny... Ja uz nevim jestli mam brecet nebo se na tom smat... Tohle v sportu nema obdobu, kazdy zapas nekdo!!! UNBELIEVABLE!!! Hosi bojovat...
Tak čo Atlantik, rozhodli ste sa preveriť náhradníkov a farmu či sú pripravení? :D

Nie som lekár, ale nebolo by potrebné preveriť zdravotný stav všetkých vašich hráčov? Narážam na opotrebovanie pohybového aparátu a všetkého, čo s tým súvisí. Možno by ste sa prípadným zásahom vyhli ďalším dlhodobým zraneniam.
Tvl, tohle neni normální už :eek2: To je fakt už jak nějaká nemoc, každej zápas někdo jinej... Btw, aspon jedná dobrá zpráva, Talbot se vrátil a v dnešnim zápase už nastoupí :)
mt-svk píše:Tak čo Atlantik, rozhodli ste sa preveriť náhradníkov a farmu či sú pripravení? :D

Nie som lekár, ale nebolo by potrebné preveriť zdravotný stav všetkých vašich hráčov? Narážam na opotrebovanie pohybového aparátu a všetkého, čo s tým súvisí. Možno by ste sa prípadným zásahom vyhli ďalším dlhodobým zraneniam.
Súhlas. Možno komplexné lekárske vyšetrenie teamu a možno by nebolo od veci zrejme troška vypustiť nejaký ten tréning a dať chlapcom trošku čas na regeneráciu. Ono to možno súvisí aj s tým že ako vypadávajú elitný hráči tak hráči druhej vlny ich musia nahradiť, pričom je na nich fyzicky vytváraný tlak na ktorý možno neboli počas kariéry zvyknutý. Neviem, každopádne niečo je zhnité v štáte Dánskom...
Gáborík už tiež vynechal nejaké tie tréningy a on by o tom mohol rozprávať. A nezdá sa že by mu to uškodilo, naopak.
Kedy sa majú vrátiť Gonchar,Kennedy a Letang :?: Dúfam,že dnes to zvládnu bez ujmy na zdraví :wink:
Gončar by sa mohol predstaviť už proti Ottawe, t.j. v noci zo štvrtka na piatok.

Letang sa včera zúčastnil na tréningu Pittsburghu, ale mal oblečený červený bezkontaktný dres. Do akcie by sa mal vrátiť v priebehu budúceho týždňa.
co se tech kridel tyce, my jich mame dost, co treba Staal za Bergforse? skoda ze nejsem GM
megatone: Staal je centr ne?? a nevím tedka bych Bergforse uritě neměnil když právě je na vzestupu a může z něho být top forward
no prave proto, oni jich maj moc my malo a naopak :) navic by to bylo mladej za mladyho plus oba pod smlouvou, ale v divizi se moc nemeni
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA