Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Finch182 píše:Teda ja sa sem pridem kuknut na facepalm nazory a pritom same masturbacie.
No tak to si pak pořiď brýle, protože já z toho nemastruboval, naopak jsem sepsal alespoň něco málo, proč z toho právě nemastrubuji.. No, rozepíši se, protože teď mám čas.

Začnu z té lepší stránky. Barkovovi je stále POUZE 20 let. A z mého pohledu, přestože má za sebou pouze tři neúplné sezóny, ukázal nemalý potenciál. Začal bych asi tím, že již v tak raném věku hraje na pozici prvního centra a je nasazován proti nejlepším formacím soupeře. Jak jsem již podotknul, bodově se zatím příliš neukázal. Na druhou stranu, Halla hrál s Eberlem a Nugentem, Barkov hrál první sezónu s Bergenheimem (Kde skončil?) a Boyesem (Jak skončil..). Minulou sezónu odehrál snad každý zápas s někým jiným. Po příchodu Jágra sbíral takřka bod na zápas a letos je na tom podobně. Ano, faktor Jágr je tu nepopíratelný, leč na MS ukázal, že s kvalitními spoluhráči by to šlo také.. Dále tu máme two-way efekt, který vidí snad i slepý. Barkov je v tomto ohledu po Dereku MacKenziemu nejlepším hráčem v týmu. Slabinou je vhazování, kde se za ony tři sezóny ještě nedostal přes 50%. Jako slabinu bych označil i jeho bruslení, leč se za poslední dva roky zlepšilo. Hlavně letos v létě na sobě Barkov zamakal jak to prase a je to opravdu vidět. Když si vzpomenu na jeho první rok. V čem ale Barkov vyniká je držení kotouče. Někdy až kroutím hlavou, co díky své "mohutné" postavě snese a za jakých podmínek dokáže najít své spoluhráče. S tím samozřejmě souvisí i jeho čtení hry. První rok se aklimatizoval, samozřejmě. Tudíž, dělalo mu velký problém se v rychlé NHL ze vteřiny na vteřinu rozhodnout, co s kotoučem. Letos tomu tak už není. Pozičně je to už také o mnoho lepší.

Z té horší stánky, no je to především faktor Jágr, protože nikdo neví, jak by se mu dařilo bez něj. Troufám si říci, že by to bylo hodně znát.. Se smlouvou, ačkoli jsem to nahoře obhajoval bude ona produktivita. Ta čísla prostě zatím nejsou taková, jaká by byla hodna. Leč v rámci možností jsem s jeho produktivitou a hlavně vyrovnaností (Fuck you Bjugstad!!) spokojený. Zmínil jsme i bruslení a vhazování, leč to jsou aspekty hry, na kterých se dá zapracovat a Barkov rozhodně s morálkou, nasazením a zlepšováním se problém nemá, právě naopak.. Nesmím také zapomenou na minely, kterých se dopouští. Již několikrát v zápase jsem od něj viděl hodně hloupé nahrávky alá Getzlaf na Boedkera v OT z kraje sezóny. Tohle dělat prostě nesmí leč to chápu, musí se v NHL ještě vyhrát. Co mi však vadí nejvíce jsou ta častá zranění. ještě za sebou nemá ani jednu úplnou sezónu a musím říci, že i na jeho fyzickou postavu se bojím, kdykoliv do něj někdo vrazí. A že v zápasech je terčem často.

V jednom ti ale Finchi za pravdu dát musím. A to je onen bridge contract. Na druhou stranu, pokud se sežene TOP RW, co by nahradilo Jardu (časem Jardo, časem, já vím!) a Barkov by se vedle něj (a lépe střílejícího Huberdeaua) chytnul, tak je to win jak prase. Jako pokud mám být upřímný a někdo možná bude kroutit očima. Já bych byl rád, kdyby z Barkova byl nový Stephen Weiss.. A říkejte si co chcete, takové hráče já prostě uznávám a ty hvězdičky typu Stamkos, Tavares a podobně,co hrají jen dopředu si strčte do p.. někam. :)
Ako ja si myslim, ze on si tie prachy obhaji a bude napredovat a nebude to nejaky kontrakt ktory budete strasne lutovat ze za tie prachy nestoji. Len je to o tom, ze jeho hraci v jeho veku dostavaju prave tie bridge contracty, kde jednak hrac musi potvrdit svoju vykonnost a navyse to setri trocha cap space, pretoze zostava priestor na ine. Barkov dostal prorocku zmluvu, aku si asi zasluzi za svoje buduce vykony a to prave myslim, ze Talon si poklonu nezasluzi, lebo so sebou trochu nechal vy*ebat....
Barkov: "When we got the Spacey (sweater) we won 12 in a row right away. I can't tell you why we got it, but it's a pretty funny."
:giggle:
Obrázek
Esem píše::giggle:
Obrázek
To Toronto počítali za Jágrovu kariéru? :D To sa snáď ani nechce veriť. :D
lubo-86 píše: To Toronto počítali za Jágrovu kariéru? :D To sa snáď ani nechce veriť. :D
Šacuju, že sečetli aktuální kariérní statisktiky všech hráčů Toronta.
AndyF píše:Šacuju, že sečetli aktuální kariérní statisktiky všech hráčů Toronta.
útočníkov :nono2: je to tam napsaný
Krásné vítězství nad Torontem. Je super, že dokážeme vyhrávat ikdyž 1.lajna nedá všechny goly. Můžeme se tak spolehnout na celý tým. Na to jak nám všichni předpovídali podobný propad jaký zažívá Montreal jsme odpověděli 3 výhrama v řadě a to není špatné.
"Sestřelit" WSH na jeho vlastním ledě? Tak to se počítá! Dnešní výhra jenom podrthla naší formu z posledních zápasů a ukázala, že ASG přestávka nám nijak neublížila. Naopak, soupeři zřejmě ublížila až příliš. Bylo cítit, že chybí Ovečkin a Holtby, ale tým, jako jest WSh se i s těmito ztráty musí vypořádat a to obzvlášť tehdy, jestliže mu refs dávají jednu PP za druhou. S některými verdikty bych nesouhlasil, no naštěstí, ani jednu PP WSh nezužitkoval a předváděl v nich křečovité výkony. Kdo měl pak hodně špatný den, tak Grubauer, který se bude ještě hodně dlouho červenat u gólu Trochecka. :hehe:

Z naší strany standart. WSH jsme nechali pálit ze všech možných úhlů a drželi si prostor před brankářem. Montoya tam měl pár pěkných zákroků jako například ten na Oshieho. Musím říci, že na mě dělá čím dál větší dojem. Další, kdo zaslouží pochvalu byl Huberdeau. Dva góly a nahrávka se rozhodně počítají. Dobrý zápas má za sebou Gudbranson, který po boku Briana Campbella prostě hraje o 100% lépe. V dobrém světle se uvedl i Bjugstad (konečně), hlavně tou zadovkou na Barkova.. Naopak, dech dochází Jardovi a poslední zápasy není prakticky vidět. Ale tak, to se dalo čekat. :yes: Naštěstí, Barkov, Huberdeau, Trocheck a Ekblad zabírají v pravou chvíli a každým zápasem jsme blíže a blíže vysněnému PO. Takže hlapci neusnout na vavřínech a dál makáme. Lets go Panthers! :)
A pohadka o tom, ze Panthers budou mit s PO problemy skoncila.. :jn:
S Detroitem se nám poměrně daří, takže jsem Nám na něj věřil. tak se stalo. Jarda jeden z lepších zápasů. Vincent tahá bodovou šňůru a ukazuje, že Trocheck > Bjugstad :fucker2: . Jinak skvělý návrat do sestavy prožil i Pirri. Co mě trápí, tak jsou mnohdy až zbytečná vyloučení. :slap: Další štace, Pens.
Sobotní večer. Fanda Panthers si pustí zápas a neuvěřitelně se po dvě třetiny baví. Jussi Jokinen dá jeho obvyklý "lucky goal", Barkov předvede standart a Luongo čaruje. Prostě večer, jak má být. Ve třetí třetině to zapíchne, protože už jen při shlédnutí livesportu je vidno, kdo i díky poměru střel kontroluje hravě zápas. Zavře oči a jde spát. Později mu brní mu telefon. Řekne si, konec zápasu, jasný win. Pak ale zabrní mobil podruhé, znejistí, ale řekne si, asi mi přítelkyně posílá SOS sms, že potřebuje vyzvednout z dízy (seru na tě děvče) . Pak ale zazvoní potřetí a člověk znechuceně votevře oči. Koukne na mobil a tam vidí 3:2 pro Pens. V tu ránu přestane věřit v hokejového boha.

WTF?! Co tohle bylo. Pens se Zaďákem v bráně, bez Malkina, přehrávaní po dvě třetiny a mi to posledních 5 minut takto dodrbeme? Nepřípustné.. Asi jsme se nechali unést tím gólem Saši v oslabení. No nazdar.. Zbytečně ztracený body. :hroza:
I to se stává, že se ztratí vyhraný zápas. Aspon bod z něj byl. WSH uz stejně těžko doženou a na play-off hlavně nedostat BOS, jinak je to takto dopředu víceméně jedno a zbytečné kalkulovat. Jistě lepší bude dostat nějakým tým bez formy, který se o pár přiček před play-off propadne, nez ze 7. místa někoho rozzjetého, kdo se do play-off dostal kvůli 8-2 z posledních deseti.
Karma se nám objevila za spoustu zápasů když jsme ty výhry uhaluzili o gól, dva neprávem. Za výkon Crosbyho s Letangem si Tučňáci zasloužili vyhrát. Každý bod se počítá a náskok už máme. Takže tahle prohra tolik nemrzi.
vrabejka píše:Karma se nám objevila za spoustu zápasů když jsme ty výhry uhaluzili o gól, dva neprávem. Za výkon Crosbyho s Letangem si Tučňáci zasloužili vyhrát. Každý bod se počítá a náskok už máme. Takže tahle prohra tolik nemrzi.
Minulý rok nám PO uteklo právě kvůli takhle pro*raným zápasům.. :wink2:
Guddy.44 píše:
vrabejka píše:Karma se nám objevila za spoustu zápasů když jsme ty výhry uhaluzili o gól, dva neprávem. Za výkon Crosbyho s Letangem si Tučňáci zasloužili vyhrát. Každý bod se počítá a náskok už máme. Takže tahle prohra tolik nemrzi.
Minulý rok nám PO uteklo právě kvůli takhle pro*raným zápasům.. :wink2:
to ale jsme měli o 10 bodů min :)
Nechci to zakřiknout, ale pevně věřím, že vám a především Bobbymu vydrží forma. Stats má na Vezinu tak už by to konečně mohlo vyjít :thumbsup:
Leo píše:Nechci to zakřiknout, ale pevně věřím, že vám a především Bobbymu vydrží forma. Stats má na Vezinu tak už by to konečně mohlo vyjít :thumbsup:
Vezina je vedlejší. Já bych si přál aby Jarda získal 3. Prsten :)
vrabejka píše:
Leo píše:Nechci to zakřiknout, ale pevně věřím, že vám a především Bobbymu vydrží forma. Stats má na Vezinu tak už by to konečně mohlo vyjít :thumbsup:
Vezina je vedlejší. Já bych si přál aby Jarda získal 3. Prsten :)
Hrdinovi nejaky ukradli a dva se jeste nenasly, tak treba se na eBayi objevi :neviem:
Guddy Nevis jestli chystané nějaké výměny do TDL?
Teď nás čekají 2 velmi hratelné venkovní zápasy. Detroit a Bufallo. Hrajeme to hned po sobě b2b. 4 body musí být nutnost. Na Detroit umíme. A neměl by to změnit ani Mrázek ani Larkin. Proti Bufallu bude chytat Montoya, který má famózní čísla. Proti Bufallu se o 2 body nebojim. Lets GO PANTHERS!
vrabejka píše:Guddy Nevis jestli chystané nějaké výměny do TDL?
Tohle já moc nesleduji. Vždy si počkám až na TDL a až poté něco hledám. Samozřejmě, prioritou je zisk pravého křídla do elitní formace.
Guddy.44 píše:
Tohle já moc nesleduji. Vždy si počkám až na TDL a až poté něco hledám. Samozřejmě, prioritou je zisk pravého křídla do elitní formace.
Já sem pochytil nějakou spekulací o Laddovi. Myslis že by se nám hodil. Už má 30 let. Nějak mi to nepasuje do naseho stylu budovat tým na mladem kádru. Plat by měl taky přes 5 mega. Snad se obhlidnem po někom perspektivnejsim.
vrabejka píše:
Guddy.44 píše:
Já sem pochytil nějakou spekulací o Laddovi. Myslis že by se nám hodil. Už má 30 let. Nějak mi to nepasuje do naseho stylu budovat tým na mladem kádru. Plat by měl taky přes 5 mega. Snad se obhlidnem po někom perspektivnejsim.
Tak končí mu smlouva, má zkušenosti, které by se v případném PO hodily. Záleží, za jakou cenu by jej byl WPG ochoten pustit. Ale preferoval bych spíše to RW, kde nás již několik let tlačí bota a prakticky se to neřeší.
vrabejka píše:Teď nás čekají 2 velmi hratelné venkovní zápasy. Detroit a Bufallo. Hrajeme to hned po sobě b2b. 4 body musí být nutnost. Na Detroit umíme. A neměl by to změnit ani Mrázek ani Larkin.
Tak to změnil Datsyuk a Mrázek :giggle:
1759 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS