Renaud Lavoie @LavoieRenaud 4m
I've been told that if #islanders Thomas Vanek is traded it won't be to Ducks. #tvasports
Tak to bude Moulson/Cammalleri.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Moulson je klasicky LW pokud se nepletu ci? Joo to by slo, po sezone konci urcite Teemu tak kdyby se mu u nas pripadne v plejof darilo a libilo a podepsal na dalsich par let bylo by to super. Navic mi prijde takovy sympatictejsi jak Vanek, nemuzu si pomoct
A protihodnota... bylo by super kdyby zaviselo na dalsi budoucnosti Moulsona v tymu, ale treba 1st + Vatanen + Rackell by mohlo stacit, no uvidime, ale me by se tohle libilo
A Camalleri, proc ne, ale tam by slo urcite jen o zbytek letosni sezony.
Navic se spekuluje ze by Ducks meli zajem i o fyzicky hrajiciho centra, nebot Koivu, Perreault nebo Silfvberg takovymi parametry nedisponuji a za Getzlafem je v tomto ohledu mezera. No ja nevim, z hlavy me ted zadny upgrade nenapada, ale snad me Murray dnes nejakou dementni vymenou nevytoci
Navic se spekuluje ze by Ducks meli zajem i o fyzicky hrajiciho centra, nebot Koivu, Perreault nebo Silfvberg takovymi parametry nedisponuji a za Getzlafem je v tomto ohledu mezera. No ja nevim, z hlavy me ted zadny upgrade nenapada, ale snad me Murray dnes nejakou dementni vymenou nevytoci
Pěkně, tak aspoň vím, že tam zájem nějaký byl, škoda, že to neklaplo, ale Bob se nedá odradit a před draftem to zkusí znovu. Máme dvě první a dvě druhá kola, to musím zkusit.Eric Stephens @icemancometh 43s
Kesler is the kind of player that the Ducks wanted. Feeling is Canucks didn't want to make it happen. Penguins obviously coveted him too.
Dá se říct, že jsme si ale pomohli, i když top útočník nepřišel. Získali jsme vítanou posilu do obrany, zkušeného beka dobrého dozadua schopného podpořit útok. Vyřešili jsme brankářskou situaci podle mých představ, prostě nejlépe, jak to šlo.
A jsem moc rád, že jsme nešli tak moc po Vanekovi, sice mohl být na konci lacino, ale bylo by tam velké riziko. Moc jsem ho nechtěl od začátků spekulací. Takhle dostane větší prostor Palmieri, snad na delší dobu v první lajně. Nebo třeba Silf, kdyby to nešlo. Ale mladí útočníci dostanou pořádnou příležitost, Penner jim uvolnil místo.Eric Stephens @icemancometh 51s
Vanek wasn't viewed as necessarily the Ducks "type". They want to play a fast and hard game.
Takže já jsem s tímhle deadlinem spokojený v rámci mezí, vytouženého Keslera jsem se nedočkal, ale ten tým má obrovskou kvalitu i tak. Takže netřeba panikařit, Perreault s Boninem to zmáknou. A to po sezoně se uvidím, co s Perreaultem, Vatanenem a jestli půjdem znovu po Keslerovi.
Omlouvá vás jedině to, že jste nejspíš nesledovali Kings v posledních dvou letech. Protože pokud ano, pak nechápu, proč máváte rukou nad Pennerem, který je v playoff prostě nezastavitelný a cenný jako snad nikdo druhý!
Ztráta Pennera vás mrzet nejspíš bude, ale to mě zase nějak moc trápit určitě nebude
Ztráta Pennera vás mrzet nejspíš bude, ale to mě zase nějak moc trápit určitě nebude
Ja vim ze v plejof se dost zveda a nahodou jsem par zapasu i videl, ale necekal jsem ze je az tak skvely, i jsem to drive psal a celkem me ta jeho vymena prekvapila. Asi to bylo tak ze Murray si byl jisty prichodem Keslera, ale ten chtel hrat pouze se 17kou tak Pennera vymenil a s Keslerem to nakonec stejne nedopadlo
Dneska fakt smůla, výborný Fleury a na své poěmry nejistý Hiller. Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem, pokud neberu ty pasáže po srovnání, které vždycky Pens nakoplo. Prodloužení už bylo hop nebo trop, tam měli tutovky oba týmy a v nájezdech se ukázalo, proč v nich Hiller nemá dobrou bilanci. Hlavně u toho blafáku Sutera musel chrápat, jinak si tu zpomalenou reakci nedokážu vysvětlit. U nás tradičně proměnil akorát Perry, jediná jistota. Getzlaf letos jezdí všechny nájezdy stejně a všechny skončí stejně. Jezdí to laxně a spoléhá jen na to, že má vynikající bekhend. Škoda no, měli jsme prostě brát dva body, Pens boud málokdy více k poražení.
Co se týče jednotlivců, tak:
Jednoznačně Hiller, gól Engellanda byl jeho, pozdní reakce, neměl výrazně zakrytý výhled. Taky celá lajna Selanne-Rakell-Beleskey nic moc, hlavně Rakell potřebuej zesílit, z každého souboje byl odstavený. Dala by se tu dát i koncovka Bonina, který toho spálil dost. A taky zbytečné podražení Palmse za brankou Tučňáků, ze kterého pramenil gól na 2:2. A chyba Fowlera v prodloužení, po které pak jel Crosby sám na Hillera. A mrzí taky zranění Sbisy.
Jako klasicky přesilovka, fakt tragédie. My mít přesilovku na úrovni Pens třeba, tak tu ligu musíme válcovat, protože v 5 na 5 jsme výborní.
Rozhodně výkon první lajny, která byla pořád nebezpečná, všichni tři měli dostatek šancí. Taky defenzivní výkon Beauchemina, který si připsal 7 bloků, z obránců dneska nejlepší. A co se týče útočníků, tak bych vyzdvihnul dneska Silfa, který byl aktivní, dostával se do zakončení a dobře napadal, vybojoval asi 3 ztráty. S větším ice timem po odchodu Pennera půjde nahoru.
Něco mi ale celkově chybělo, nebál bych se povolat Etema, aby to rozpohyboval trošku. Už hnije v Noforlku hodně dlouho.
Co se týče jednotlivců, tak:
Něco mi ale celkově chybělo, nebál bych se povolat Etema, aby to rozpohyboval trošku. Už hnije v Noforlku hodně dlouho.
Tak to je super, snad se mu tak bude darit daltomasinho píše:Wow, Selly, koukal jsem na stats a Shea Theodore má v 58 zápasech za Seattle 64 bodů :frajer2:
K zapasu... chtel jsem se divat doma, ale nakonec jsem jel na vikend za brachou do Brna a po navratu s baru jsem za stavu 1-1 padl za vlast
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé