Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

heh..tak po zapase som pisal dlhy prispevok ale miesto odoslat som ho zrusil:) a pak sa mi uz nechcelo..s megatonom suhlasim..len chcem dodat ze poslednu tretinu uplne odflakli,a mal som totalne nervy..tak ako sme ich v 2 tretine rozbili tak sme sa v 3tej vozili..iba sme trapovali cakali na koniec co sa nam vypomstilo skoro.tiez chyba lemaira ze na tretiu tretinu vymenil zubrusa za langenbrunnera,narusil tym jediny utok schopny skorovania..ostatok sa bohuzial len motkal po lade..k torontu..to bola tragedia..ak by hrali s washingtonom taku druhu tretinu tak si odnesu za nu minimalne 5ku..najlepsi boli white a schenn ktorí nam vzdy odovzdali puk ked sa k nim priblizil zubrus :lol: ..konecne nejake telo v utoku,to nam chybalo a mal prsty v 4 goloch,pri poslednom dobre clonil..sice bol pomaly a rychlo sa zbavoval puku este, tak medzi zajaca a pariseho zapadol perfektne :good: k obrane sa megaton uz vyjadril..asi by bolo dobre skusit toho correnteho zase ako vravi martin..ked hral nesklamal a mottaua by som posadil..(len po greeneovi je to jediny obranca co sa pokusa rozohravat-aj ked to nevie) stajana som sledoval v noci ale nejak ma nenadchol-jediny co stal z toho timu za nieco bol kessel-aj ten je preplateny..sakra tor malo 6 sanci z toho sme im na 5 sami prihrali :hroza: s tym zidlickym neviem veru.wild sa priblizili k PO na 3 body,rozohral sa im aj havlat,takze mozno pojdu hore,pochybujem ze budu predavat..skor to vidim na pitkanena + ten stajan..a bergforsa by som nevymienal,je to uz devil-je nas :D ,teraz sa mu moc nedarí ale on sa chyti..ruky ma sikovne..na rolstona to vidim tak ze este buducu sezonu sa bude u nas este vyhrievat a na tu poslednu ho lou vyplati-skoda,chybny kauf.
philly-oni boli rozstrielaní za druhu tretinu mohol len sam parise dat 5 golov(nevravim o strelach ale o cistych golovkach) ak by to bolo 7-8:2 po 2 tretinach toronto by nemohlo povedat ani zbla..k 3 tretine som sa uz vyjadril :D
tak dali jsme 5 golu coz je na nase pomery opravdu kanonada :D to ze jsme dostali dalsi 4 je vec jina. ano asi to na Zidli nevypada, skoda tak treba az bude UFA tak ho podepiseme. Spekuluje se o Sourayovi to bych radeji Visnevskyho i pres ten plat. prece jen mu od pristi sezony zacne klesat. I ten Pitkanen by byl dobrej ale nemyslim ze by ho Lou chtel po tom co predvadel v minulem Play off tak by to mozna nedelalo dobrotu, na druhou stranu jsou to profici tak by se s tim meli srovnat.
souraya nechcem ani nahodou :D ..to neni ten typ obrancu co potrebujeme(a ani zmluva neni fajn..visnovsky by bol brutal ale ta zmluva je proste dlha..a nas rozpocet to nepusti..max tak hrac so zmluvou do 2010 inak by neboli peniaze na pariseho..pitkanena nemam vobec v oblube od cias jeho posobenia u oilers a potom spominane Po(len momentalne okolnosti mi navravaju ze on je moznost :) hraci s takymi zmluvami pripadaju do uvahy len ak za nich pojde v balicku aj oduya napriklad(phaneuf pod dozorom larry robinsona a hlavne stevensa-uf,hned by nasa modra ciara vyzerala inak :twisted: )
To si zo mňa robíte srandu, nie? Tak ja sa teším z víťazstva a za 2 min. smútim nad prehrou. Toto sa mi snáď len zdá, takto to celé posrať. :hroza:
Tak dnesni zapas NJD - LA jsem si kouknul a nelituji :D Objektivne musim uznat, ze Devils byli o dost lepsi, kontrolovali temer cely zapas, ale to co tam spachali v zaveru mi rozum nebere. Nejdrive v 3.tretine New Jersey zahodilo asi 5 golovek, Kings byli uplne uplne neskodni a pak tam Brodeur dostane takovy usmudlany gol v poslednich minutach a je 2-2... Rikam si, OK tak to bude prodlouzeni, jenomze pak prislo prisne vylouceni Greena a Doughty to pul minuty pred koncem zaklincoval :D .
Ne vzdy je hokej spravedlivy, ale ted mi to nevadilo a dokonce jsem tak zreval po tem golu Doughtyho, ze jsem vzbudil pritelkyni :lol2:

Hraci NJD byli absolutne v soku po zapase, Doughty se Simmondsem od radosti nevedeli co driv delat, no pekne. Po dnesnim famoznim vykonu Penguins byl tohle dalsi zajimavy zapas s dobrym koncem pro mne :yes:
sa mi bude fajne zaspavat :hroza: poctivo sme si samostatne prehrali zapas.. tolkokrat sme mohli odskocit na rozdiel dvoch golov a nakoniec si to v zavere prehrame. dnes bol quick fakt dobry.vyborny bol sice aj brodeur ktory necelil mnozstvu striel ale vela z nich bolo golovych,len ten 2 gol nemal pustit. konecne je januar za nami..a snad sa zas rozbehneme z 15 zapasov sme 7 vyhrali sa mi mari co ma netesi(ale co vsetko by dala vacsina timov za takuto krizu :wink:ked uz nastane:) len je uz blbe ked pozeram zapas a furt cakam kedy sa dostane na lad 1. utok,lebo iba vtedy to za nieco stojí. s tym treba daco robit- okamzite!
Atlantik píše:Tak dnesni zapas NJD - LA jsem si kouknul a nelituji :D Objektivne musim uznat, ze Devils byli o dost lepsi, kontrolovali temer cely zapas, ale to co tam spachali v zaveru mi rozum nebere. Nejdrive v 3.tretine New Jersey zahodilo asi 5 golovek, Kings byli uplne uplne neskodni a pak tam Brodeur dostane takovy usmudlany gol v poslednich minutach a je 2-2... Rikam si, OK tak to bude prodlouzeni, jenomze pak prislo prisne vylouceni Greena a Doughty to pul minuty pred koncem zaklincoval :D .
Ne vzdy je hokej spravedlivy, ale ted mi to nevadilo a dokonce jsem tak zreval po tem golu Doughtyho, ze jsem vzbudil pritelkyni :lol2:

Hraci NJD byli absolutne v soku po zapase, Doughty se Simmondsem od radosti nevedeli co driv delat, no pekne. Po dnesnim famoznim vykonu Penguins byl tohle dalsi zajimavy zapas s dobrym koncem pro mne :yes:
Naprosto souhlasím. Jen bych upravil dobrý konec na PARÁDNÍ konec :wawe: :yahoo: :oslava:
Tak to určitě byl parádní konec :D Vůbec jsem s žádnými body nepočítal ani průběh zápasu ničemu podobnému nenasvědčoval a klobouk dolů za ten závěr zápasu.
Atlantik píše:... jenomze pak prislo prisne vylouceni Greena...
Zvlastni, me to prislo jako jasny podrazeni, a z pohledu rozhodciho to bylo naprosto nemozny neodpiskat... :ee:
k rozhodcom sa nikto v tomto fore velmi nevyjadruje,pretoze je to jedno:D hralo sa slusne a v ramci toho co piskali cely zapas to bolo podla celozapasoveho meradla jasne vylucenie,neni o com..
Tak ano, mate pravdu, bylo to asi spravne vylouceni. Ten zakrok byl ale hodne zbytecny a nestastny, navic minutu pred koncem, ale proste byl... Taky nechapu proc jsem se vlastne NJD zastaval, vzdyt to byl proste paradni zaver zapasu, jak pise Thrasher :D :D . Pripomnelo mi to lonskou serii s Carolinou a jeji zaver :lol2:
Nuž stáva sa. Možno by sme mali troška tie konce zápasov trénovať. Nedávno nás to stálo druhé kolo playoff :ja_neviem:
taktak, ty konce... no rika se to tezko ale opravdu potrebujeme zdraveho Martina a jeste jednoho obrance k tomu, a ten druhy centr chybi strasne moc. Po vymenach toronta, anaheimu a calgary, muzeme zapomenout na Stajana i Phfenoufa takze bych to videl na Kaberleho, pac ma ted jedinou moznost ovlivnit budoucnost protoze je temer jiste ze v lete se porouci a pak treba plekance nebo Cullena, pokud chceme byt realni. at uz je Olympiada, potrebujeme prestavku!!!
Myslel jsem si, že v NJD skončí Jokinen, zatím to tak nevypadá... TDL bude letos hodně zajímavý ;)
dunim píše: len je uz blbe ked pozeram zapas a furt cakam kedy sa dostane na lad 1. utok,lebo iba vtedy to za nieco stojí. s tym treba daco robit- okamzite!
Jo jsem na tom stejně teš si hodněkrát v průběhu zápasů říkám at tam jde konečně 1 brázda :D
Dnešku je škoda ale i takové zápasy se stávají nevadí jede se dál....taky mi to trcohu připomělo minule PO s Canes ( nedejbože aby se něco podobneho stalo letoss to by mě asi odvezli )
martin to ani nepripominaj..to by nas odviezli viacerych :D
z tímu..lemaire asi rozdeli ZZZ utok pretoze potrebuje dainiusa na centry. skoda no logicke riesenie nemohucej produktivity ostatnych..ja by som zubrusa sparoval s bergforsom- viac priestoru by mu pomohlo..(nikdy v zivote som si nemyslel ze budem za zubrusa taky vdacny)
k zraneniam..elias uz korculuje,do konca tyzdna by mal trenovat s tímom,clarksona bohuzial uvidime az po olympiskej prestavke a martina tiez kedze bude mat sadru este dalsie 2 tyzdne!!! :shock: to fakt nechapem ako je mozne..
a dnes snad vyhrame,len nechcem vidiet mottaua na lade viac ak 20 minut zas! naco odohra par dobrych striedani ked zapas co zapas vyrobí 5 golovych sanci pre supera?
Martin na olympiádu může zapomenout :-(
Dneska očekávám jedině výhru...na lístku mám že Zach dá gol...tak Zachu hlavně střílej jako každý zápass a těm "golmanum" z Leafs tam musí něco spadnout!! :D
toto trapeni je hrozne, nevim co si myslet o dnesnim zapase, v sestave Leafs je navic Dion a Giguere, takze by i clover rekl ze budou lepsi v obrane na druhou stranu v tom trejdu jim odesla skoro cela lajna ktera mela na svedomi asi 40% golu takze se necham prekvapit jak predelane/predelavane toronto zahraje s trapicimi se devs. asi se na to podivam.
Riti, už ma to serie!
Dostať na frak od AHL útoku je na zamyslenie, v útoku je jeden poriadny útočník (aj o tom sa dá pochybovať) a aj ten dá gól..
Giguere sa ukázal a zrejme aj so svojím platom vyfúkol Gustavssonovi flek jednotky a zrejme to bola j zámer, trocha nechať oddýchnuť jeho srdce a priviesť mu niekoho staršieho.
Stále sa nejak neobávam ale prišla na nás typická kríza 30-60 zápasu , ktorej sa počas sezóny nevyhne žiadny klub.
ja som este teraz nasraty zo zapasu.. vytvorit si jedinu sancu(tycka po dorazke za cely zapas) to je horor..a ked nam este aj henten cisty beton strelí 3 goly ,ach:bitka3:
Ja porad verim, ze boj o prvenstvi v divizi bude zajimavy... Pro begbeeho je to sice vzdycky jenom vtip, ale uvidime kdo se na nem bude smat naposledy.

Jinak aktualni spekulace, Devils jsou kandidatem na Kovalchuka! Kdyz se podivam na vasi aktualni neschopnost v utoku, tak mne to ani neprekvapuje
chce to olympiadu, uzdravi se zbytek, veterani i novacci si odpocinou a nejlepsi hraci prijsou na jine myslenky. sice uz dlouho se vola po vymene ale ta podle me neprijde, vzdyt jsme neodehrali ani jeden zapas v plne sestave a dokud tak nebude tak Lou vymenu neudela, jen aby pak nebylo pozde
Atlantik píše:Ja porad verim, ze boj o prvenstvi v divizi bude zajimavy... Pro begbeeho je to sice vzdycky jenom vtip, ale uvidime kdo se na nem bude smat naposledy.

Jinak aktualni spekulace, Devils jsou kandidatem na Kovalchuka! Kdyz se podivam na vasi aktualni neschopnost v utoku, tak mne to ani neprekvapuje
to je podle me blabol, za 1) tohle neni Louv styl(nedela zadne spektakularni trejdy) za 2) realne nemame koho nabidnout 3) levych kridel mame hafo a spis i presto ze se zda ze potrebujeme strelce tak bych rekl ze spis potrebujeme centra kterej bude nabijet strelcum kterym zvlh prach (Rolston, Bergfors, a i Parise) a taky obrance kterej umi vyvezt puk (porad chci Zidlickyho)
Atlantik píše:Ja porad verim, ze boj o prvenstvi v divizi bude zajimavy... Pro begbeeho je to sice vzdycky jenom vtip, ale uvidime kdo se na nem bude smat naposledy.
My.

Pred týždňom som čítal zaujímavý článok Categorized List the New Jersey Devils Roster for Potential Trades

Toľko k článku, plus so záverom absolútne súhlasím: "Lou nemusí spraviť nič, môže spraviť maličký trejd s veľkým dopadom alebo naopak totálny blockbuster" ale nikto to nedokáže odhadnúť dopredu.

Kovaľčuk je v Devils rovnako zbytočný ako v Rangers. :hroza: Ale na druhú stranu, keby som ho u nás videl, rusov a čistých strelcov milujem. Naposledy mi takú radosť Lou spravil pred pár rokmi keď trejdol k nám Mogiľného a hneď u nás napukal toľko gólov ako predtým u Canucks za dve sezóny.
Verím, že pre niektorých fanúšikov by bol podobným bonusom aj Kovaľov :smile03:
asi tak.. kovalcuka nevidim realne,neviem v com by nam on pomohol a co vsetko by sme museli obetovat (okrem toho jeho defenzivna a timova hra sa jasne hodia k devils :lol2: ) a megaton asi idem dufat ze wild zacnu prehravat- kombo zidlicky-belanger by nebolo zle:D
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS