heh..tak po zapase som pisal dlhy prispevok ale miesto odoslat som ho zrusil:) a pak sa mi uz nechcelo..s megatonom suhlasim..len chcem dodat ze poslednu tretinu uplne odflakli,a mal som totalne nervy..tak ako sme ich v 2 tretine rozbili tak sme sa v 3tej vozili..iba sme trapovali cakali na koniec co sa nam vypomstilo skoro.tiez chyba lemaira ze na tretiu tretinu vymenil zubrusa za langenbrunnera,narusil tym jediny utok schopny skorovania..ostatok sa bohuzial len motkal po lade..k torontu..to bola tragedia..ak by hrali s washingtonom taku druhu tretinu tak si odnesu za nu minimalne 5ku..najlepsi boli white a schenn ktorí nam vzdy odovzdali puk ked sa k nim priblizil zubrus
..konecne nejake telo v utoku,to nam chybalo a mal prsty v 4 goloch,pri poslednom dobre clonil..sice bol pomaly a rychlo sa zbavoval puku este, tak medzi zajaca a pariseho zapadol perfektne
k obrane sa megaton uz vyjadril..asi by bolo dobre skusit toho correnteho zase ako vravi martin..ked hral nesklamal a mottaua by som posadil..(len po greeneovi je to jediny obranca co sa pokusa rozohravat-aj ked to nevie) stajana som sledoval v noci ale nejak ma nenadchol-jediny co stal z toho timu za nieco bol kessel-aj ten je preplateny..sakra tor malo 6 sanci z toho sme im na 5 sami prihrali
s tym zidlickym neviem veru.wild sa priblizili k PO na 3 body,rozohral sa im aj havlat,takze mozno pojdu hore,pochybujem ze budu predavat..skor to vidim na pitkanena + ten stajan..a bergforsa by som nevymienal,je to uz devil-je nas
,teraz sa mu moc nedarí ale on sa chyti..ruky ma sikovne..na rolstona to vidim tak ze este buducu sezonu sa bude u nas este vyhrievat a na tu poslednu ho lou vyplati-skoda,chybny kauf.
philly-oni boli rozstrielaní za druhu tretinu mohol len sam parise dat 5 golov(nevravim o strelach ale o cistych golovkach) ak by to bolo 7-8:2 po 2 tretinach toronto by nemohlo povedat ani zbla..k 3 tretine som sa uz vyjadril
philly-oni boli rozstrielaní za druhu tretinu mohol len sam parise dat 5 golov(nevravim o strelach ale o cistych golovkach) ak by to bolo 7-8:2 po 2 tretinach toronto by nemohlo povedat ani zbla..k 3 tretine som sa uz vyjadril