Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek 1:3 Obrázek :clap:

paraaada!, veru tak po neuveritelnych 6 rokoch si odvazame plny bodovy zisk z Assau Veterans Memorial Coliseum..nas tradicny vysledok (1:2) sa sice nezopakoval ale pre mna dost necakane 2 body mame v brlôzku!

jj spomina sa presne to, co si kowi napisal pred istym casom v suvislosti s vyjadrenim GM, ze Muzz potrebuje jednoducho cas a potom to pride..tetkom vali skutocne paradne a vsimam si najmä to, ze mu to ide po strelach z prvej..aj dnes tam nadherne vyplietol Dipihio pavucinku :cool:

Obrázek

Savvy je borec, akurat vcera o nom vysiel clanok na nhlpro Marc Savard: nejpodceňovanější hráč NHL :?: a dnes vyslysal moje zelanicko, aby tam ostrovanom co to prihodil..ako inac opät A..24Z - 26A..samozrejme momentalne je na cele rebricka NHL v pocte A :good:

bez dôlezitych borcov Warda a Ferenca fungovala obrana opät na vybornu a to uz nie je nahoda, praca Juliena prinasa svoje ovocie a ked to porovnam s hrou, resp. obrannym systemom v sezone 06/07 a 07/08 mam pochybnosti, ci ide skutocne o tim Boston Bruins :)

zapas som zial nesledoval, kedze nebol stream v ponuke, no aj z hajjlajtov to malo stavu..padali tam slusne hitiky, brankari povytahovali paradne zakroky, ako tradicne caroval Thomas, o ktorom sa zmienujem TU no pozornost si urcite zasluzi byvaly hokejista ostrovanov Petteri Nokelainen, ktory si po hrubej chybe ostrovana (dovolim si tvrdit rozhodujuci okamih stretnutia) pripisal na svoje konto premierovy gol v NHL :clap: Dipimu to tam paradne zavesil :thumbsup:

Obrázek

ladove kotatka z NY nemali po zapase veru dôvod na usmev :P

Obrázek

:arrow: 14-9-2 (66:62) - 5 vo Vych. konf. (preskocili sme o skore Montreaaal :yahoo: :bitka3: :good:
No tak Boston je pre mňa zatial najväčšie prekvapenie čo dosvedčí aj moje predsezonne tipovanie postupovej 8-ičky TU

Ved po zbabranej minulej sezone a minimálnych zmenách v tíme sa to zdalo realne a ešte viac bez Bergerona.., ale nový trener + spolahlivá obrana (ktorú predsezonny Pro Hockey vôbec nešetril) + Thomas a Savard ťahajú medvede do PO a v poslednom čase ťahajú aj mna v KTL :P .

A k tomu Savardovi:ja ho poznám už z mojej prvej NHL hry (98/99) kde bol s Lecim najväčší talent,ale podcenujem ho aj teraz.Tých 26 asistencií dokazuje, že je skvelý nahrávač,ale o to viac ma prekvapilo že na čele produktivity je tak sám,ja som myslel že hned za ním bude neaký kanonier,ktorý tie prihrávky premiena.

Highlighty som si pozrel aj ja a tá chyba na konci 2. tretiny bola ozaj výstavná :lol: .
Vcera (utorok) sa medvedia rodinka Jeremy-ho Reich-a rozrastla o dceru (ktora zatial nema meno- rodicia sa zatial nerozhodli :D ) Nastastie z Long Island to do Bostonu je len par hodin tak otec stihol porod a podla poslednych sprav sa v stredu poobede pripoji k timu v New Jersey.

Po prvom potomkovi sa snad Jeremy-mu podari aj skorovat jeho prvy gol v NHL.

Dnesny zapas bude pre mna zvlast "zaujimavy" lebo Bruins hraju proti mojmu "domovskemu" statu takze pri kazdom vysledku budem spokojny... ale uz len aby som si mohol robit posmesky z kamosov dufam, ze Bruins to vyhraju.... inak posmesne telefonaty cakaju na mna :o
NEW JERSEY Devils vs. BOSTON Bruins

- v piebehu 2 dni cakaju na nas 2 suboje s konferencnymi timami..aj ked sa ja osobne chystam najmä na to stvrtkove, divizne derby, aj to dnesne bude urcite specificke aspon z jedneho pohladu..ex_trener diablov sa vracia na miesto cinu..urcite si kazdy spomina na udalost, zo zaveru zakl. casti minuleho rocnika, kedy bol Claude za podivuhodnych pricin odvolany zo svojej funkcie..v tom case dablikove figurovali na 1 priecke vo svojej divizii..my vedeniu NJ za tento krok dakujeme, pretoze sa k nam dokotulal trener, vdaka ktoremu sa hra Bruins zmenila v tom pozitivnom slova zmysle
na nepoznanie

- dnesny suboj by sme mohli kludne oznacit aj za suboj brankarov..v stretnuti by sa mohli prezentovat brankari, ktori prinasaju v tejto sezone velku radost svojim fanusikom..fenomenalny diablik Martin Brodeur na strane domacich, na strane hosti neskutocny macko Tim Thomas

- vzajomne zapasy z minulej sezony vyznievaju nerozhodne 2:2, pricom aj v tejto sezone odohraju obaja superi medzi sebou 4 particky..odveta je na programe 13.12 v bostonskej arene

- pohlad na tabulku svedci o vyrovnanej dvojici superov. obaja superi su na tom bodovo rovnako (30b), pre Bruins hovori vyhoda v podobe jedneho zapasu k dobru..Jersey sa po slabsom uvod dostava do zabehanych vitaznych kolaji a najmä v domacom prostredi vzbudzuje respect..no ani mackovia nezaostavaju a ich trip na klziskach superov musi u diablov vzbudit zvysenu pozornost

- Boston caka po tomto narocnom suboji cesta do domaceho brlôzka, kde privitaju „nenavideny“ Montreal a tento suboj bude opät o nieco specifickejsi, zaujimavejsi a to okrem inych znamych skutocnosti aj z brank. pohladu..je dost pravdepodobne, ze na strane Habs bude v tejto sezone debutovat Jaro Halak, no a ak dnes proti Jersey nastupi Thomas, v zajtrajsom zapase môzeme ocakavat domaci debut Tuukka Raska..s Mannym do tychto zapasov nepocitam..tento suboj si urcite nenecham uniknut, no pred nim na nas caka dnesna diabolska zaberacka :cert:
Pred zapasom by som bod bral ale skoda premrhaneho vedenia... najhorsie na celom je ze Thomas nedochytal pre zatial nespecifikovane zranenie (zrejme pravej nohy)... dufam, ze to nebude nic dlhodobe.

potesujuce je ze Glen Murray ma nadalej strelecku formu a Savvy pokracuje v bodovom tazeni.
noo takové vedení by se ztrácet nemělo, no občas se stane, máde bod, kdo by to pře dzápasem čekal? Zajímavá je ale forma Murraye, který ted střílí jeden gol za druhým.
prva tretina :o :good: / druha tretina :? / tretia tretina :( -) vysledok 8)

nemôzem byt nespokojny po zisku bodu na lade diablov; suhlasim kowi, po takomto priebehu sa nam aj ten mali, ale ja ho i tak beriem vsetkymi 10timi :yes:

co ma vsak viac se*ie je zranenie Timmyho, ktoreho v zavere, v case 58:50 nahradil Tuukka..cakam na urgentne informacie o jeho zdravotnom stave :| v tejto chvili je jasne, ze domaci debut zazije v dnesnom dlhoocakavanom zapase Rask a aj ked som si jeho nasadenie moc zelal, nie vsak na ukor Timmyho zranenia..co sa da robit, musime to brat tak ako to je a slapat dalej..vonkajsi trip hodnotim do tejto chvile na :good: z posl. 5 zapasov odohranych na superov lade mame blianciu 3-1-1

potesi aj fakt, ze nam to konecne zacina padat aj na presilovkach, pocas ktorych pise Savvy Acko za Ackom :)

a co 1 hviezda duelu Zdeno Chara? tu je odpoved

:arrow: 1+0 / 33:14 / +2 / 3st. / 0PIM

Obrázek
Thomas utrpel nespecifikovane zranenie dolnej casti tela (ako pisal Kower). Podla trenera Juliena zatial si nie su 100% isty, ake zranenie to je. Na diagnoze sa pracuje. Momentalna predpoved je taka, ze Thomas bude mimo hry day-to-day.
Breaking News!!!

Bruins General Manager Peter Chiarelli dnes oznamil ze tim ziskal brankara Alex Auld z Phoenix Coyotes vymenou za lave kridlo Nate DiCasmirro a pravo vyberu v 5.kole 2009 NHL Entry Draft. Auld sa pripoji k timu uz dnes.

Podla mna velmi dobry tah ktory vsak zrejme znamena ze Fernandez nam vypadol na dlhy cas a takisto aj Thomasove zranenie si moze vyzadovat dlhsi casovy usek...

Vecer sa urcite pocas TV prenosu dozviem viac.

Let's Go Bruins!!!
:? mam zmiesane pocity a : :ja_neviem: co bude dalej..samozrejme, kvitujem tah GM, ze zareagoval promtne a do timu priviedol na ukor "nikoho" skuseneho golmana, no to znamena, ze to DTD v pripade Thomasa môzeme vylucit :( dozvedel som sa, ze v pripade Timmyho by sa malo jednat o clenok, ..len nech je pls cim skôr spät.. :modlenie: nedost, ze mame zraneneho Bergyho a dalsi klucovy muz Bruins v OUTe :evil: a to nam este v dnesnom zapase budu absentovat dôleziti obrancovia Ward / Ference :|

no GM nezostavalo nic ineho, ako na rychlo a necakane rozhodit siet; mame mimo Mannyho i Timmyho a ku vsetkej ucte k Tuukkovi ten v prvom rade zbiera skusenosti..Auld v aktualnej sezone odchytal za kojotov 9 stretnuti s priemerom 3,54 inkasovaneho golu na zapas, co nie je sice bohvieaka vizitka, ale bostonska obrana pracuje predsa len na kvalitativne vyssej urovni ako tak kojotska..

Obrázek

:!: dnesny suboj sa bude niest v rezii brankarskych klenotov Rask vs. Price...no bol by som rad, ak pocas zapasu dostal prilezitost aj Jaro, to by znamenalo, ze po golovej sprske mackov by bol Carey nuteny vystriedat :cool:

:evil: :censored: dnes mam prilezitost vychutnat si pp, no do tychto chvil sa match v stream ponuke neobjavuje Obrázek
budicek vsak v kazdom pripade o 1:00 noci nastavime :yes:

pravdepodobna zostava Bruins:

Axelsson-Savard-Murray
Sturm-Metropolit-Kobasew
Schaefer-Kessel-Nokelainen
Lucic-Sobotka-Reich

Chara-Hunwick
Stuart-Allen
Alberts-Wideman

Rask
Predbezny odhad Thomasovho stavu podla Juliena je minimalne tyzden absencie... snad to vyjde lebo Manny Fernandez mal tiez chybat len tyzden ale akosi to trva uz vyse mesiac...
GM dnes takisto urobil zmenu ohladne Fernandeza-spatne ho umiestnil na listinu dlhodobo-zranenych hracov-pocas tejto doby sa jeho plat nepocita do platoveho stropu, a zaroven ho presunul do Providence na rozohranie ale ci nastupi aj na zapas sa este nevyjadril. V skratke to zhrnul ze momentalne maju Bruins 2 brankarov: Tuuka Rask-a a Alex-a Aulda.

Zranenie Timiho bolo upravene na hornu cast pravej nohy (od kolena hore)... Bruins ako obvykle nechcu povedat presne zranenie.

Co sa tyka prichodu Auld-a tak na tomto GM pracoval uz dlhsie (asi od vtedy ked som moznost ziskania brankara aj na fore spominal) a zranenie to iba urychlilo. Auld uz je v Bostone a na lade.

Za chvilu zacina zapas... verim ze suboj Rask-Price dopadne v nas prospech!
Obrázek 2:4 Obrázek :sad2:

- prenos nam bezi na NHL1 (French) :good:

1st Period (shots and goal 6:10) :censored:

:( cas 03:03 skore duelu otvara pocas presilovej hry hostujci hrac Higgins..nerozumiem tomu, uspesne sa branime celu oslabovku, tesne pred jej ukonconim ma puk pod kontrolou Alberts, takym obluckovitym beckhendom sa snazi puk vyhodit, no nahrava priamo do rukavice jednemu z hracov Habs, ten v zapäti nahadzuje, odrazeny puk putuje k nekrytemu Higginsovi a ten bez problemov skoruje..Rask bez sance
- medvede sa bezmocne prebijaju cez vyborne fungujucu obranu Montrealu, ktora ich nepusta ani len do naznaku sance..jediny moment, ktory stoji za povsimnutie zo strany Bruins bolo genialne uvolnenenie Savarda, ktory sa skvelou finesou zbavil obrancu Montrealu, no beckhendova strela minula svoj ciel
:( 13:40 Kyle Chipchura zvysuje na 0:2..ale opät by som opomenul chybu Bruins..puk mame v utocnom pase, namiesto strely prihravka do zeme nikoho, kontra Montrealu a Chip to tam dava Raskovi medzi nohy..
:( 18:18 Tomas Plekanec v najazde 2:1 upravuje na 0:3..prehrate buly v pasme Habs, dalsia z rychlych kontier Montrealu a strelou zapästim nachytava Pleky Raska na hruskach..Zdeno sa tam marne hadze na lad
- z nasej strany nemam co hodnotit..Tuukka Rask nenaplna moje ocakavania, ma sa este co ucit a nase utocne snazenie je do tychto chvil na zaplakanie..ak sa nezmeni o 236 stupnov, zabudnime na zisk co i len 1 bodu..na strane druhej vyzdvihujem hru Montrealu

2nd Period (shots and goal 13:3) :good:

:yahoo: 06:10 - Phil Kessel, po teci zbizuje na rozdiel 2 golov..A pisu Wideman a Zdeno Chara..Zee prihrava Widemanovi ten pali z prvej a tesne pred Pricom tecuje Kessel..kratko na to, vyluceny Kovalov, moznost 2 presilovej hry
:yahoo: 08:41 Axelsson po dalsej z genialnych prihravok Savarda (ten nam opät boduje) vracia medvede do hry..Axe vsietil kontaktny gol tesne po navrate vyluceneho Kovaleva..
- na ladovej ploche to zacina vriet, hostujuci hraci ocividne znervozneli..zvlast Laperierre si tam koleduje o :box: Price sa ma co obracat, Rask bez prace, vyrovnavajuci gol vysi vo vzduchu
- Jaro Halak v zabere, zatvarajuc dvierka od striedacky :angel: v samom zavere tretiny putuje na trestnu Kostopoulos, ktory je 3 vylucenym hracom Montrealu v II tr..do zaverecnej tretiny idealna prilezitost na vyrovnanie :modlenie:

3rd Period (shots and goal 7:17) :|

- presilova hra nevyuzita, Rask v zapäti zachranuje..tlak medvedov v II tretine ustal a ich hra pripomina trapenie z uvonej 20 minutovky..obaja brankari pozorni, Rask zaznamenava zakrok noci..puk schovava do lapacky..
:( 13:15 Mathieu Dandenault zrejme rozhoduje..akcie Montrealu su naozaj premakane..Rask bol bez sance
- do konca stretnutia 5 minut, na :penalty: sa pobera Chara, pre Habs idealna prilezitost definitivne rozhodnut zapas..nestalo sa tak, ale kratko na to, putuje na trestnu dalsi medvedik a kedze mame dokonca 2 minutky o vitazovi zapasu je rozhodnute

dobru noc :rozlucka:
Prva tretina ukazala v plnej "krase" ze Rask na NHL este nema... dufam, ze sa Tim co najskor da dokopy a Auld mu bude dostojne kryt chrbat, lebo Tuuka este potrebuje minimalne 1 rok v AHL aby mohol plnohodnotne nastupit v NHL.

Nehovorim ze jeho vina je 100% na goloch ale vobec nebol oporou svojho timu... vobec ma neprekvapi ak do 2.tretiny nastupi do brany Auld.
cepi píše:Obrázek 2:4 Obrázek :sad2:

- prenos nam bezi na NHL1 (French) :good:

1st Period (shots and goal 6:10) :censored:

:( cas 03:03 skore duelu otvara pocas presilovej hry hostujci hrac Higgins..nerozumiem tomu, uspesne sa branime celu oslabovku, tesne pred jej ukonconim ma puk pod kontrolou Alberts, takym obluckovitym beckhendom sa snazi puk vyhodit, no nahrava priamo do rukavice jednemu z hracov Habs, ten v zapäti nahadzuje, odrazeny puk putuje k nekrytemu Higginsovi a ten bez problemov skoruje..Rask bez sance
- medvede sa bezmocne prebijaju cez vyborne fungujucu obranu Montrealu, ktora ich nepusta ani len do naznaku sance..jediny moment, ktory stoji za povsimnutie zo strany Bruins bolo genialne uvolnenenie Savarda, ktory sa skvelou finesou zbavil obrancu Montrealu, no beckhendova strela minula svoj ciel
:( 13:40 Kyle Chipchura zvysuje na 0:2..ale opät by som opomenul chybu Bruins..puk mame v utocnom pase, namiesto strely prihravka do zeme nikoho, kontra Montrealu a Chip to tam dava Raskovi medzi nohy..
:( 18:18 Tomas Plekanec v najazde 2:1 upravuje na 0:3..prehrate buly v pasme Habs, dalsia z rychlych kontier Montrealu a strelou zapästim nachytava Pleky Raska na hruskach..Zdeno sa tam marne hadze na lad
- z nasej strany nemam co hodnotit..Tuukka Rask nenaplna moje ocakavania, ma sa este co ucit a nase utocne snazenie je do tychto chvil na zaplakanie..ak sa nezmeni o 236 stupnov, zabudnime na zisk co i len 1 bodu..na strane druhej vyzdvihujem hru Montrealu

2nd Period (shots and goal 13:3) :good:

:yahoo: 06:10 - Phil Kessel, po teci zbizuje na rozdiel 2 golov..A pisu Wideman a Zdeno Chara..Zee prihrava Widemanovi ten pali z prvej a tesne pred Pricom tecuje Kessel..kratko na to, vyluceny Kovalov, moznost 2 presilovej hry
:yahoo: 08:41 Axelsson po dalsej z genialnych prihravok Savarda (ten nam opät boduje) vracia medvede do hry..Axe vsietil kontaktny gol tesne po navrate vyluceneho Kovaleva..
- na ladovej ploche to zacina vriet, hostujuci hraci ocividne znervozneli..zvlast Laperierre si tam koleduje o :box: Price sa ma co obracat, Rask bez prace, vyrovnavajuci gol vysi vo vzduchu
- Jaro Halak v zabere, zatvarajuc dvierka od striedacky :angel: v samom zavere tretiny putuje na trestnu Kostopoulos, ktory je 3 vylucenym hracom Montrealu v II tr..do zaverecnej tretiny idealna prilezitost na vyrovnanie :modlenie:

3rd Period (shots and goal 7:17) :|

- presilova hra nevyuzita, Rask v zapäti zachranuje..tlak medvedov v II tretine ustal a ich hra pripomina trapenie z uvonej 20 minutovky..obaja brankari pozorni, Rask zaznamenava zakrok noci..puk schovava do lapacky..
:( 13:15 Mathieu Dandenault zrejme rozhoduje..akcie Montrealu su naozaj premakane..Rask bol bez sance
- do konca stretnutia 5 minut, na :penalty: sa pobera Chara, pre Habs idealna prilezitost definitivne rozhodnut zapas..nestalo sa tak, ale kratko na to, putuje na trestnu dalsi medvedik a kedze mame dokonca 2 minutky o vitazovi zapasu je rozhodnute

dobru noc :rozlucka:
Prepac kower omylom sa mi podarilo zmazat text tohoto tvojho prispevku. Dakujem za pochopenie. Arek
(9) Obrázek Obrázek Obrázek (7)

- dnes caka na mackov mimoriadne narocne stretnutie proti diviznemu sperovi, ktory sa v poslednych zapasoch zabera n a plne obratky -) posledne 4 zapasy = 4 vitazstva :eek2:
- v tejto sezone sme s listkami riesili 2 zapasy a v oboch sme tahali za vitaznu snurku ( 5:2, 4:2), no tento zapas bude uplne o niecom inom
- uprimne, mam obavy o vysledok..dnes beriem jednoznacne aj bodik..nas naskok pre TOR je sice uz len 1 bodovy, no s 2 zapasy k dobru
- v branke Bruins podla vsetkeho Tuukka Rask, na strane listkov Vesa Toskala
- TVnet prenos nam pobezi na NASN o 1:00 SEC

no a na zaver nieco z BOS kuchyne..v pondelok sa nam V TD BankNorth Garden kona "draft" Ice Bruins Girls Obrázek

Obrázek

:arrow: doterajsie :box: vymeny medvedikov v sezone 07/08 najdete v novej edicii TU
cepi> Dnes nas caka premiera Alex-a Auld-a v drese Bruins... to bude asi to jedine na nom vo farbach Bruins takze opat nas caka pohlad na pestreho brankara s cervene ladenou vybavou :) Osobne som toto rozhodnutie ocakaval a dufam, ze dnes potvrdi svoje kvality a zariadi nam 2 body.

Konecne bude k dispozicii aj Aaron Ward takze aj obrana by mala byt pevnejsia. Start Ferenca a Thorntona sa dnes neocakava ale do pondelka by mali byt v poriadku preto su z timom aj v Toronte a zajtra pocestuju do Buffala.

Dnes opat pokracuju "machinacie" ohladne Fernandeza- dnes bol povolany do timu Bruins- avsak stale je na listine dlhodobo-zranenych hracov. Cela ta procedura je komplikovana... Co som sa dnes docital tak pravidlo umoznuje poslat hraca z listiny dlhodobo-zranenych na farmu na maximalne 6 dni a 3 zapasy a da sa to este predlzit o dalsie 2 zapasy. GM sa k tomuto kroku vyjadril tak, ze chce si ponechat ostavajuce dni pre buducnost- Fernandez bol v Providence 2 dni, takze este ho tam moze poslat na 4 dni...
no pôvodne som tam mal vo svojom pred preview zapase uvedene, ze premieru zazije Alex, no potom som cital nhlpro, kde sa pisalo o Raskovi, ale teraz uz viem, ze oni sa riadia na nahodu :D tak ako spominas, ak vychadzame z posledneho zapasu proti Habs, toto rozhodnutie sa dalo ocakavat..uz neviem dockat Alexovej premiery, snad mu klapne!

vyborna sprava, ze sa nam vracia Ward, to nasu obranu rozhodne vystuzi a s prichodom Ferenca to bude este pozitivnejsie!; dufam, ze Andrew si uz vycerpal veskeru smolu, takeho zadacika potrebujeme ako sol..k Mannymu sa radsej nevyjadrujem :roll:

dnes sa hra o vela, tak :povzbudzovanie: Bruins :groupwave:
Obrázek 1:2 Obrázek :oslava:

Alex Aaaauld zazil vo svojom uvodnom zapase v drese Bruins vitaznu premieru :taptap: za svoj chrbat pustil jediny puk z hokejky Blakea..v III tretine zlikvidoval 2 ciste golove tutovecky..na strane druhej sa dobrym vykonom prezentoval aj Tosky..nasi odohrali vybornu partiu, padlo to tam opät v presilovke, zasluhou Kobasewa, oslabovky sme zahrali famozne (vid. poznamka v topicu Toronta) a tak si z Toronta odnasame mimoriadne cenne 2 body :good:
cepi- gratulujem k cennej výhre, na ľade Toronta.Auld zachytal fantasticky.Po tej minulej prehre s Montrealom, ste tú výhru potrebovali a dokázali ste, ju získať. :clap:
Par slov po zapase s Torontom:

Alex Auld:
- o Bruins: "Je skvele hrat za Boston. Ked som prisiel, vacsinu hracov som nepoznal, ale citil som, ze som medzi nimi vitany. To mi velmi pomohlo."
- o zapase: "Pre mna bolo nieco specialne hrat v Toronte. Moj otec bol v hladisku, takze je uzasne, ze sa nam podarilo vyhrat."
- o tlaku v 3. tretine: "Cim viac si veris, tym lepsie sa citis. Najdolezitejsia je vyrovnanost vykonu - to je alfa a omega brankara - chytat stabilne a dat muzstvu sancu na vitazstvo kazdy vecer."
- o gole: "(Blake) isiel po kridle a nahle vystrelil. Nachytal ma nepripraveneho. Taketo goly by som dostavat nemal. Je vsak dolezite aj to ako sa k takemuto momentu postavis. Zvysok zapasu som sa snazil chytat co najlepsie a podarilo sa nam ziskat vitazstvo."

Chuck Kobasew:
- o zapase: "Myslim, ze sme hrali dobre pocas vacsiny zapasu."
- o gole: "Hunwick ma dobre nasiel. Dostali sme sa do precislenia 2 na 1 a snazil som sa co najskor vystrelit."

Claude Julien:
"Dnes to bolo velke vitazstvo. Hraci bojovali skvele a to sa mi pacilo. Mali sme dobreho brankara so skvelymi zakrokmi na konci zapasu."

P.S.: Thomas ma problemy so slabinami.
Dobre zvladnuty zapas a Auld nas podrzal ked to bolo najviac treba... je predsa ine byt brankarom za obranou Coyotes ako ked tim hra skvelu defenzivu :) Verim ze podobne vitazne poklepavania Alex-a po zapasoch v tejto sezone uvidime casto.

Povodny plan na zapas bol mat k dispozicii 7 obrancov ale Allen ma problemy s chrbatom preto dnes nehral... nakoniec to dobre vyslo lebo Bochenski vyrazne pomohol pri nasom vitaznom gole (Bochenski dnes nemal hrat)

Trocha ma opat "vystrasil" Aaron Ward lebo v jednom momente to vyzeralo ze jeho clenok je opat zraneny... dufam, ze zajtrajsi oddych mu pomoze a v pondelok bude opat k dispozicii. Ference sa dnes vyjadril ze do tyzdna by mal nastupit na zapas, ale kedze je na ceste s timom myslim ze je mozny aj jeho start uz pondelok.

Nechcem to zakriknut, ale Bruins v tejto sezone este neprehrali 2 zapasy v riadnom hracom case hned po sebe... snad to takto vydrzi co najdlhsie a teraz by sa patrilo natiahnut nejaky vitaznu seriu. Konecne po zapasoch v Buffalo a Atlanta nas cakaju 4 zapasy po sebe na domacom lade kde dufam ziskame co najviac bodov.
Po dnesnom zapase ma Chara +6 co nie je zle, lenze stale je ako sedemmilionovy obranca az niekde okolo styridsaiteho miesta v tejto statistike. pre porovnanie vsak napriklad podobne vyznamny obranca pronger je v minuse. Co ma dost zaujalo ze pred Charom je v tejto statistike az pet ceskych hracov. V bodovani desiate miesto Charu medzi obrancami ujde.
pre mna je povzbudenim to, ze neriesime "kolotocove" serie typu Tampa Bay (6 vyhier, 6 prehier), ci Buffala (vysledkove prepadaky i triumfy)..od uvodu sezony si drzime taku pravidelnu bodovu snurku, bez vylozenych vypadkov, ci nakladaciek a to sa potykame so zraneniami dost klucovych hracov (Bergeron, Thomas, Ference)

Alex odviedol ozaj vybornu robotku a aj v samom zavere zapasu v prevahe 6:4 podrzal nas tim a pre mna dost prekvapujuco chybal medzi hviezdami stretnutia, ale na tom nesejde

Obrázek

zaujal ma vykon obrancu Denisa Widemana, ktory okrem vitazneho golu, riesil aj zaujimavy ice time 29:38

Obrázek

hm,hm,hm, tie posahane slabiny su :censored: zranenim, chce to hlavne pokoj, nic neuponahlat, Timmyho potrebujeme 101%neho, Alex to zatial hadam zvladne (klop,klop,klop)

Zdenova hra sa oproti minulej sezone zmenila tak radikalne, ako hra celeho timu..vcera hral opät s prehladom, na lade stravil 30:49, bez jedinej trestnej minutky s +1 bodikom..1 otvaracia (obranna) formacia v AllStar mu bude patrit zasluzene :yes:
jj výkon Aulda bol pekný možno Bruins je to čo on potreboval..nejaký lepšie rozbehnutý tím...ale zas na druhej strane lutujem Raska...dalšia konkurencia...mohol by tam ostať robiť Timmymu dvojku škoda je ho dať o5 na farmu..potom to bude možno rovnake ako v prípade halaka..zastaví sa na jednej čiare a výkony budu len priemerne
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS