Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no tak tohle už nemůžete vůbec myslet vážně... jednou jsem v noci pryč (když hrajou Yotes)... du se někam bavit... přijdu domů... stav 0:3 nad Ottawou v back-to-back zápase, kde musíme hrát body a zprávy, že chcem vyměnit Yandle-a... to je jak zlej sen.... :shock:

doufam, že je to jenom tim alkoholem co ma v sobě.....
Zatiaľ zlý sen. Inak ak mám povedať, mi nemáme tím, ktorý by mohol hrať hlavnú rolu v PO. Žiadna výraznejšia hviezda nič. V minulej sezóne nám všetko vychádzalo a tých výhier po nájazdoch, či predĺžení bolo prehnane moc. Vyzerá to tak, že sa to proti nám obrátilo. Je to zatiaľ hrôza.
Mno v Kanadě hrát dlouhodobě neumíme... ten výsledek byl celkem očekávanej (pevně doufam že už konečně porazíme Detroit, 3 body z tripu by byly supr, jak už sem ale psal dříve, zrovna moc tomu nevěřim)... ale Yandle :shock:

Dneska první zápas co jsem neviděl... btw. za těch 5 minut co jsem koukal, tam měl Whitney hezkou přihrávku na gól, že by se kluk konečně probudil... :sad2: mno snad mi to v Hoceky Townu předvede...

Co se toho playoff týmu týče.... nebyl bych zbytečně pesimistickej.... máme 4 vyrovnaný řady.... to je v play off taky důležitý a navíc ještě je před náma trade deadline... při který už budeme mít majitele (jestli zůstáváme v Arizoně)... takže patience
Aj napriek prehrám určite vstanem na match proti Detroitu, no nemôžem tajiť sklamanie, ktoré je dosť hlboké. Po minuloročnej sezóne mám asi moc veľké očakávania, tak by som sa mal pravdepodobne vrátiť k zemi. A na odchod Yandleho nemyslím. Bola by ho zatiaľ škoda obetovať v prospech Larssona. A dúfam, že sú to len vymyslené reči, lebo ak by to hráč vedel, že o neho káder nemá už taký záujem, tak by nemusel ani hrať to, na čo má.
Yandla by som v našom tíme uvítal. Presne hráč, ktorý nám chýba :)
yzy19 píše:Aj napriek prehrám určite vstanem na match proti Detroitu, no nemôžem tajiť sklamanie, ktoré je dosť hlboké. Po minuloročnej sezóne mám asi moc veľké očakávania, tak by som sa mal pravdepodobne vrátiť k zemi. A na odchod Yandleho nemyslím. Bola by ho zatiaľ škoda obetovať v prospech Larssona. A dúfam, že sú to len vymyslené reči, lebo ak by to hráč vedel, že o neho káder nemá už taký záujem, tak by nemusel ani hrať to, na čo má.
Mno s tim očekáváním máš pravdu... ale letos v tý sezóně vidim jeden podstatnej rozdíl.... v minulý sezóně jsme měli sice lepší start, ale hokejově jsme hlavně bránili a i když byly proti nám týmy lepší dokázali jsme je porazit... letos si troufam říct, že s hodně týmama hrajem vyrovnanej né li lepší hokej... ale zatim se nám nedaří to přetavit v body (a to hlavně díky malé produktivitě)... takže jestli s takovym hokejem budem pokračovat a jestli se nám konečně probudí i druhá lajna... tak ty výsledky musí přijít...

Uklidňující je už jenom fakt, že třeba takový San Jose taky nezačalo nijak slavně.... a to stejně tipuju že budou bojovat o krále pacifiku .... důležitý je držet si alespoň stále 50 % a ona ta šňůra kdy se vyhoupnem někdy přijde....

Co se týče Keitha... já jsem Twitterům nikdy moc nevěřil (i když mě Pain už párkrát přesvědčil o opaku)... takže doufam, že na tom neni nic moc pravdy... Yandla sem si za jeho působení ve Phoenixu strašně moc oblíbil, když nám společně s Ekmanem zaručují světlou budoucnost na postu obránců... O trejdu vůbec nepřemýšlim, ale kdyby už k němu došlo... tak ta protihodnota musí bejt sakra odpovídající (o což se zase u Maoneyho nebojim).. ale jinak sakra udržet takoýho hráče :beee:
BruinsFan píše:Yandla by som v našom tíme uvítal. Presne hráč, ktorý nám chýba :)
Ktorý vám chýba, alebo ktorý nám chýba? :lol2: Ver mi, že nikomu nechýba viac než nám...
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Yandla by som v našom tíme uvítal. Presne hráč, ktorý nám chýba :)
Ktorý vám chýba, alebo ktorý nám chýba? :lol2: Ver mi, že nikomu nechýba viac než nám...
Verte, že nikomu by nechýbal viac, než nám..
Getzo5 píše:
Ked myslíš...
BruinsFan píše:Ked myslíš...
Ale ja to myslím vážne, nemusíš reagovať takto sucho. Toto je vôbec questionable? My nemáme nikoho schopného správne pukom pohnúť, vy aspoň dvoch.
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Ked myslíš...
Ale ja to myslím vážne, nemusíš reagovať takto sucho. Toto je vôbec questionable? My nemáme nikoho schopného správne pukom pohnúť, vy aspoň dvoch.
Počúvam...
BruinsFan píše:Počúvam...
Počúvaš čo? Kvalitnú muziku? Nikto z nich nie je Kieth, Doughty ani Weber, ale ako Chára, tak Seidenberg ten breakout pass dajú okrem toho že sú výborní v obrane. Koho na to máme my? Aha, nováčik Taormina a total mimo Greene, ja debil som zabudol... Že Jersey potrebuje PMD je otrepanejšia pesnička než Please don`t stop the music od Rihanny...

Nepopieram, že toto by bol pre vás vyšší level a žiadúci hráč, však po Kabelke ste sa ošívali v podstate už roky, ale u nás by to nebola "len" nadstavba, preto je nepopierateľné, že my hráča ako on potrebujeme viac. :sad2:
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Počúvam...
Počúvaš čo? Kvalitnú muziku? Nikto z nich nie je Kieth, Doughty ani Weber, ale ako Chára, tak Seidenberg ten breakout pass dajú okrem toho že sú výborní v obrane. Koho na to máme my? Aha, nováčik Taormina a total mimo Greene, ja debil som zabudol... Že Jersey potrebuje PMD je otrepanejšia pesnička než Please don`t stop the music od Rihanny...

Nepopieram, že toto by bol pre vás vyšší level a žiadúci hráč, však po Kabelke ste sa ošívali v podstate už roky, ale u nás by to nebola "len" nadstavba, preto je nepopierateľné, že my hráča ako on potrebujeme viac. :sad2:
Chára, ani Seidenberg nepatria k obrancom, ktorí niečo s pukom vedia spraviť a presne prihrať... ak si to myslíš, tak už no comment pane. :roll:
BruinsFan píše:Chára, ani Seidenberg nepatria k obrancom, ktorí niečo s pukom vedia spraviť a presne prihrať... ak si to myslíš, tak už no comment pane. :roll:
Asi sme sa celkom nepochopili pane. Koľkí obrancovia NHL podľa teba vedia "s pukom niečo spraviť" pane? Lebo nič proti, ale ty si obranu Devils od čias Niedermayera a Rafalskiho vidieť nemohol (a vtedy vzhľadom na vek fakt tiež len možno), ak sa ešte stále chceš o tomto seriózne baviť, komu by Yandle bol viac potrebný...
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Chára, ani Seidenberg nepatria k obrancom, ktorí niečo s pukom vedia spraviť a presne prihrať... ak si to myslíš, tak už no comment pane. :roll:
Asi sme sa celkom nepochopili pane. Koľkí obrancovia NHL podľa teba vedia "s pukom niečo spraviť" pane? Lebo nič proti, ale ty si obranu Devils od čias Niedermayera a Rafalskiho vidieť nemohol (a vtedy vzhľadom na vek fakt tiež len možno), ak sa ešte stále chceš o tomto seriózne baviť, komu by Yandle bol viac potrebný...
:roll:
BruinsFan píše: :roll:
Takže si to nepochopil, dobre vedieť, lol. :roll:
Getzo5 píše:
BruinsFan píše: :roll:
Takže si to nepochopil, dobre vedieť, lol. :roll:
K tebe už fakt no comment, škoda klávesnice. :wink:
BruinsFan píše:K tebe už fakt no comment, škoda klávesnice. :wink:
A čo ti na to detinské odpisovanie aké sa nepoužíva ani v chate z ktorého nič človek nezistí mám ako napísať? Drzý jak voš. Vysvetlenie máš v PM, ak ani z toho nič, tak je to s tebou fakt márna snaha, zbytočne sa snažím diskutovať normálne.
wow, dva zvučný týmy se přetahujou o našeho hráče... kua to sem snad ještě nezažil :clap:

Teď ale trochu pravdy:
(Vyjádření Jima Gintonia (novinář pro Azcentral, který má přístup do naší šatny):)

"Další den je tu a s ním i pár dalších bezmyšlenkovitých, idiotských novinek z Twitteru."
"Obránce Keith Yandle - jeden z kvalitních a stále se zlepšujících zadáku a nejspíš i All-Star hráč do roka či do dvou, není trejdován do Bostonu nebo někomu jinému."
"Tohle všechno vzniklo kvůli tomu, že GM Bruins Peter Chiarellia se svým skautem byly na zápase Coyotes proti Canadiens. Lidi se na tohle chytí, dají si dvě a dvě dohromady a dostanou sedm ;))) ... Jenom proto, že je Yandle z Bostnu to neznamená, že je na odchodu do Beanova města..."
"Skauti NHL jsou na každém zápase NHL a GM se v hledišti také často ukazují."
"To že týmy říkají že "se zajímají" o nějakého hráče vůbec nic neznamená... Pravděpodobně 90 % týmů v NHL se zajímají o Yandla; stejně jako "se" Coyotes a dalších 29 týmů "zajímá" o Drew Doughtyho, Dancena Keitha nebo Mika Greena"
Official from AZ Central píše:Another day, a couple more mindless, idiotic Twitter rumors.

No. 1: Coyotes defenseman Keith Yandle -- one of the up-and-coming quality blueliners and a likely All-Star in a season or two -- is not being traded to the Boston Bruins or anyone else.

This all began because Bruins General Manager Peter Chiarellia and a scout were at the Coyotes-Canadiens game. People picked up on that, put two and two together and got seven. Just because Yandle is from Boston is no reason to think he is going to wind up in Beantown.

NHL scouts are at every game and GMs pop up every so often, as well.

Saying teams are "interested" in a player is a bogus way to gauge anything. Probably 90 percent of the teams in the NHL are interested in Yandle; just as the Coyotes and 29 other teams are "interested" in Drew Doughty or Duncan Keith or Mike Green.
Ospravedlňujem sa vám yzy i Wanic už vopred, ale toto tu považujem za správne postnuť ako bodku, nech mám konečne pokoj :!:
BruinsFan píše:Jedinú primadonu robíš TY. Ja rozprávam o ofenzívnych bekoch!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže očidivne si nepochopil ty!!! O Yandlovi rozprávam preto, lebo je to excelentne korčuľujújúci, prihrávajúci a rozmýšľajúci bek. TAKEHO MY NEMAME, pri všetkej úcte k Chárovi, blokárovi Seidenbergovi, či nájdenému Hunwickovi (btv, jediný bek splňajúci kritérium PMD, i ked fakt len málinko, zaujímavé, ty ako veľký mudrc o ňom nehovoríš). To, že ty rozprávaš o obrane ako celku (v obrane ako celku náš problém nieje, práve preto sa o ňej nezmienujem) môj problém nieje. Očividne si teda nepochopil ty. Ale samozrejme pán Getzo vie všetko o všetkých, všetkých videl a všetkých pozná. Poznáme už to.

Prečo jednoslovné odpovede? Pretože som pochopil, že nič iné k tebe nemá význam. Si mi proste už veľmi nesympatický a môžeš si zato sám. Preto sa k tebe už nebudem vyjadrovať, nech napíšeš hocičo. Maj sa.
Akú primadonu robím prosím ťa? Že som sa zasmial, že my ho potrebujeme viac, alebo čím? :shock: Zase, zase, zase. Bad, bad, bad.

Vysvetli mi, ako som to nemohol pochopiť ja, keď sa som tú debatu začal. Povedal som, že nám by bol potrebnejší bez toho, aby bolo zrejmé o akej kategórii obrancov sa bavíme. Až som nastolil tému s Chárom a Seidenbergom (ja zo seba mudrca nerobím na Hunwicka som nezabudol, tak dobre ho nepoznám - inu - jediný, kto túto situáciu nezvláda a zo mňa robí niečo čo zo seba nerobím sám si ty), muselo ti byť hneď jasné ako som to myslel a čo si urobil? Namiesto toho, aby si povedal, o čom sa bavíš, prišiel si s trápnou narážkou. Šlo o objstranné nepochopenie, ale namiesto vysvetlenia som sa dočkal len ďalšej narážky, ďakujem pekne. :thumbsdown: Všetko podstatné, teda význam svojho tvrdenia som ti poslal do PM, normálne a slušne a čoho sa mi dočkalo? Aha, hnidopichstva z minulosti, preto že som minule tvoju urážlivú dušičku opovážil upozorniť na pravidlo všeobecne platiace a pomôcť i ušetriť tak prácu adminovi....lebo citujem: "Jeffovanie a poúčanie ti ide dobre".

Nech si z toho utvorí obrázok každý sám. Nemám ďalej záujem v našej debate pokračovať, toto nemá s dospelým správaním sa nič spoločné a z takého štádia som ja už dosť dávno preč (ak som vôbec niekedy také mal). Až nabudúce budeš chcieť opäť takto diskutovať, radšej ani nezačni. Z mojej strany nič v tomto zmysle neprišlo.

Zbohom a do nevidenia.
michal225 píše:Getzo elitný spamer blbostí,slohy ako xmen :D :lol3: :lol3:
Jj, ja som ten čo to schválne spamuje. Ty radšej len zostaň pri postoch ako "Tavares hviezdy(i :lol2: )" a nekomentuj do čoho ťa a do koho ťa nič. Vidím, že aj na teba to zaberá. Vekový rozdiel je medzi vami ale tri roky minimálne, za to by som sa normálne aj hanbil chlape...
Getzo5 píše:Definitívne zbohom. (fakt prepáčte Wanic a yzy, ja som to takto nechcel)
Hele... náhodou tolik nových příspěvků za jeden den v našem topicu nebylo snad ještě nikdy ;))) ... pro ty kdo to nečte to aspoň vypadá, jako že tu máme tak 5 nových fandů :D
Fúha, človek by ani neveril aký rozruch dokáže spôsobiť 1 novinársky drb ohľadom vychádzajúcej hviezdy :D . Podľa mňa ak by to Yandle čítal tak by mu to možno aj lichotilo :D .
Wanic píše:Hele... náhodou tolik nových příspěvků za jeden den v našem topicu nebylo snad ještě nikdy ;))) ... pro ty kdo to nečte to aspoň vypadá, jako že tu máme tak 5 nových fandů :D
Aspoň ma teší, že to berieš takto. Ja som o to nestál, nevyvolal to, ale bol som nútený to dokončiť.

Čo sa týka fanúšikov, som vôbec rád, že sa tu za PHX nejakí nájdu a že to nie sú "rýchlokvasky". Viac by som ale tiež nečakal, radšej nech len bude naplnená Jobing.com a situácia sa ustáli, ja to PHX prajem, ďalšie presuny vidieť nechcem (aspoň nie ten arizonský, rozhodne nie v najbližšej dobe). Nuž a ak ešte priamo k téme, aby som to nepísal zbytočne - za Kietha môžete byť fakt radi a ja verím, že čoskoro naplno budeš i za OELa. Je to bek ktorého by som v tíme uvítal okamžite, bohužiaľ mi to taktiež i včera pripadalo ako nonsens, tak ako som písal Pain-ovi. Každopádne v našej takmer až zúfalej situácii je jasné, že na rôznych zahraničných fórach pribúdajú nezmyselné trade proposals, tak sem jeden hodím.
Parise+Eckford for Yandle+Turris+pick
Tak...a na ten názor som zvedavý. :D
Veru. Súhlas s Wanicom. Ja si rád prečítam niečo, čo súvisí s Yotes, tzv. súboj o nášho obrancu a nie to, koľko divákov k nám prišlo a že sa máme presťahovať, resp. by nás niekto rád presťahoval.

:D :D
Hoši, len tak ďalej.. Neviem, na koho som strane, ale "vylíž si" ma dostalo. :D
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS