Ospravedlňujem sa vám yzy i Wanic už vopred, ale toto tu považujem za správne postnuť ako bodku, nech mám konečne pokoj
BruinsFan píše:Jedinú primadonu robíš TY. Ja rozprávam o ofenzívnych bekoch!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takže očidivne si nepochopil ty!!! O Yandlovi rozprávam preto, lebo je to excelentne korčuľujújúci, prihrávajúci a rozmýšľajúci bek. TAKEHO MY NEMAME, pri všetkej úcte k Chárovi, blokárovi Seidenbergovi, či nájdenému Hunwickovi (btv, jediný bek splňajúci kritérium PMD, i ked fakt len málinko, zaujímavé, ty ako veľký mudrc o ňom nehovoríš). To, že ty rozprávaš o obrane ako celku (v obrane ako celku náš problém nieje, práve preto sa o ňej nezmienujem) môj problém nieje. Očividne si teda nepochopil ty. Ale samozrejme pán Getzo vie všetko o všetkých, všetkých videl a všetkých pozná. Poznáme už to.
Prečo jednoslovné odpovede? Pretože som pochopil, že nič iné k tebe nemá význam. Si mi proste už veľmi nesympatický a môžeš si zato sám. Preto sa k tebe už nebudem vyjadrovať, nech napíšeš hocičo. Maj sa.
Akú primadonu robím prosím ťa? Že som sa zasmial, že my ho potrebujeme viac, alebo čím?

Zase, zase, zase. Bad, bad, bad.
Vysvetli mi, ako som to nemohol pochopiť ja, keď sa som tú debatu začal. Povedal som, že nám by bol potrebnejší bez toho, aby bolo zrejmé o akej kategórii obrancov sa bavíme. Až som nastolil tému s Chárom a Seidenbergom (ja zo seba mudrca nerobím na Hunwicka som nezabudol, tak dobre ho nepoznám - inu - jediný, kto túto situáciu nezvláda a zo mňa robí niečo čo zo seba nerobím sám si ty), muselo ti byť hneď jasné ako som to myslel a čo si urobil? Namiesto toho, aby si povedal, o čom sa bavíš, prišiel si s trápnou narážkou. Šlo o objstranné nepochopenie, ale namiesto vysvetlenia som sa dočkal len ďalšej narážky, ďakujem pekne.

Všetko podstatné, teda význam svojho tvrdenia som ti poslal do PM, normálne a slušne a čoho sa mi dočkalo? Aha, hnidopichstva z minulosti, preto že som minule tvoju urážlivú dušičku opovážil upozorniť na pravidlo všeobecne platiace a pomôcť i ušetriť tak prácu adminovi....lebo citujem: "Jeffovanie a poúčanie ti ide dobre".
Nech si z toho utvorí obrázok každý sám. Nemám ďalej záujem v našej debate pokračovať, toto nemá s dospelým správaním sa nič spoločné a z takého štádia som ja už dosť dávno preč (ak som vôbec niekedy také mal). Až nabudúce budeš chcieť opäť takto diskutovať, radšej ani nezačni. Z mojej strany nič v tomto zmysle neprišlo.
Zbohom a do nevidenia.
Jj, ja som ten čo to schválne spamuje. Ty radšej len zostaň pri postoch ako "Tavares hviezdy(i

)" a nekomentuj do čoho ťa a do koho ťa nič. Vidím, že aj na teba to zaberá. Vekový rozdiel je medzi vami ale tri roky minimálne, za to by som sa normálne aj hanbil chlape...