Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak co teda? :ja_neviem: Nikoho sme neziskali..tymi naokolo posilnovali, len my sme zostali bez zmeny..este ani Nylandera sa nam nepodarilo zbavit. Neviem..NJD, PHI, PIT, NYR a BOS slusne posilnili a my nist. Nebudem prekvapeny, ak by bol aj stop v 1. kole a ked aj tam dostaneme niekoho "slabsieho" v druhom kole sa uz nevyhneme nikomu z vymenovanych...kua..to bol vazne na chuja TDL.
Sledoval jsem to poctivě od 17.00 hod.
a pořád jsem čekal že získáme nějakého kvalitního obránce a ono nic.....
Nylandera nikdo nechtěl, proto jsme se nemohli vlést pod platový strop a nikoho jsme nezískali a zbavit se mladých nadějných hráčů zase odmítl GM.....
Budeme muset hrát s tím co máme.....
No uvidíme....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nylandera nikdo nechtěl, proto jsme se nemohli vlést pod platový strop a nikoho jsme nezískali a zbavit se mladých nadějných hráčů zase odmítl GM.....
Budeme muset hrát s tím co máme.....
No uvidíme....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!
No řekl bych, že NYR nějak zvlášť moc neposilnili....
A Pens nepomůže ani Guerin... Budou rádi, když se udrží v "osmičce"...
Nepochopil jsem proč Philla vyměnila Upshalla a získala bitkaře Carcilla....
Vžyť už mají Cotého...
Devils posilnili už tak kvalitní obranu o Havelida....
Ve skvělé formě se vrátil Marty..
Boston posílil asi nejvíc...
Po dnešních posledních výměnách, jsou podle mě největší favorité z Východní konference Devils a Bruins....
A Pens nepomůže ani Guerin... Budou rádi, když se udrží v "osmičce"...
Nepochopil jsem proč Philla vyměnila Upshalla a získala bitkaře Carcilla....
Boston posílil asi nejvíc...
Po dnešních posledních výměnách, jsou podle mě největší favorité z Východní konference Devils a Bruins....
Po 65 utkáních se do sestavy Washingtonu vrací Brian Pothier, který měl silný otřes mozku. Na rozehrání putoval do záložního celku Hershey
No tak aspon jedna dobra sprava...snad do play off to bude stary dobry Brian.
K dnesnemu zapasu nemam co povedat....nepozeral som ho....ale uz dost tyx domacix prehier....neviem co sa s nami stalo....kde je ta nasa domaca neporazitelnost zo zaciatku sezony
Nasleduje duel proti Pens...a toto derby uz musime vyhrat.....prehru si nepripustam,hoci Pens posledne zapasy exceluju
No tak aspon jedna dobra sprava...snad do play off to bude stary dobry Brian.
K dnesnemu zapasu nemam co povedat....nepozeral som ho....ale uz dost tyx domacix prehier....neviem co sa s nami stalo....kde je ta nasa domaca neporazitelnost zo zaciatku sezony
Nasleduje duel proti Pens...a toto derby uz musime vyhrat.....prehru si nepripustam,hoci Pens posledne zapasy exceluju
Tak ja som sa na ten duel doost tesil..chcel som vidiet,ako si povedieme bez Ovci a prisiel som na necakany zaver..bez Ovci to ide tazko..
Ale zase aby som uviedol veci na pravu mieru..aj s Ovcou sme prehrali posledne dva zapasi (Flo a Car) a to viac ako o jednu triedu + dnes sme neprehrali kvoli tomu, ze nam chybal. To mate tak..hrac hra po vymene prvy zapas, napr. Jokinen a hned tam supne dva goly. Kto vcera nevidel tak neuveri co za zakroky Gerber vytahoval. Vcera bol skratka v laufe, asi sa chcel predviest, lebo toto nebol stary Gerber..na ten zapas by sme potrebovali do kazdeho utoku aspon 2 Oveckinov a MOZNO by sme mu dali viac ako jeden gol. To bola jeho noc, po zmene tymu sa stava, ze sa hrac na 1-2 zapasi vypne k neskutocnym vykonom..tak uvidime, ako sa mu povedie dalej. :beee:
Ale zase aby som uviedol veci na pravu mieru..aj s Ovcou sme prehrali posledne dva zapasi (Flo a Car) a to viac ako o jednu triedu + dnes sme neprehrali kvoli tomu, ze nam chybal. To mate tak..hrac hra po vymene prvy zapas, napr. Jokinen a hned tam supne dva goly. Kto vcera nevidel tak neuveri co za zakroky Gerber vytahoval. Vcera bol skratka v laufe, asi sa chcel predviest, lebo toto nebol stary Gerber..na ten zapas by sme potrebovali do kazdeho utoku aspon 2 Oveckinov a MOZNO by sme mu dali viac ako jeden gol. To bola jeho noc, po zmene tymu sa stava, ze sa hrac na 1-2 zapasi vypne k neskutocnym vykonom..tak uvidime, ako sa mu povedie dalej. :beee:
Zapasi Pens maju pre nas vzdy specialnu prichut..kym teraz to flakali, v nedelu budu trhat lad, to mi mozes veritBaffy píše:No,jen doufám,že už té domácí ostudy bylo fakt dost,protože to je teď opravdu hrůza!XruC píše:o tom sa ani bavit nemusime..Pens pojdu dole a zrovna tieto dva body im budu chybat k postupu do PO:biglol:
Pens musíte v neděli rozdrtit,tam jiná možnost nepřichází v úvahu!![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Me20sFUAxJo Ovca s Greenom na voziku :frajer2:
Včerejší zápas s Torontem byl z naší strany hrozný..
A jeho sledování na justintv taky...
Zlatej ATDHE....
Z naší strany se mi líbili jen Semin, Fjodorov a "oblíbenec" XruCe ----Theodore...
Věřím, že Ovie bude do neděle fit a nenechá si ujít souboj s našim největším rivalem - Pens...
A jako již dvakrát v této sezóně, i po třetí je porazíme.....
:smile03: :smile03:
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jeho sledování na justintv taky...
Zlatej ATDHE....
Z naší strany se mi líbili jen Semin, Fjodorov a "oblíbenec" XruCe ----Theodore...
Věřím, že Ovie bude do neděle fit a nenechá si ujít souboj s našim největším rivalem - Pens...
A jako již dvakrát v této sezóně, i po třetí je porazíme.....
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Keby im "useklo" hlavu, asi by ich GM nepochvalilXruC píše:http://www.youtube.com/watch?v=Me20sFUAxJo Ovca s Greenom na voziku :frajer2:
no..asi by nebol nastastnejsiSkorpion píše:Keby im "useklo" hlavu, asi by ich GM nepochvalilXruC píše:http://www.youtube.com/watch?v=Me20sFUAxJo Ovca s Greenom na voziku :frajer2:
-ale jak sa Ovca zahol..jak baletka
To nemá chybu!!!XruC píše:http://www.youtube.com/watch?v=Me20sFUAxJo Ovca s Greenom na voziku :frajer2:
Akorát Ovechkin málem přišel o hlavu!!!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF