Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dobre ze som tuto trapnost nesledoval. Flames budu musiet spravit cez leto spravne zmeny lebo inak je to slabota. MOhli by sme vytrejdovat Reddena alebo tak nejak. A este nejakeho dalsieho Kotalika aspon za 5 milionov. Nejaky bombasticky trejd cez leto. Uz sme tu dlho nemali nejake kvalitne trejdy. A mimochodom B.Sutter co tak sa sam zbalit a odist? Toto je jednoducho zlyhanie koucingu. Uvidime co buduci rok, jednu sezonu bez playoff v pohode prezijem, mali sme tento rok dost inych sportovych uspechov. V klude si pozriem playoff, dufam ze to bude konecne napinave a budem fandit slovenskym hracom, aby vyhrali pohar.

Na buducu sezonu treba vytiahnut Nemisza a mozno aj ine drafty, dat viac priestoru Backlundovi, kludne skusit aj prvy utok, tak aby sa ofenziva zlepsila. Defenzivne je to ok, teda nehovorim o dnesnom zapase.
Obrázek
debil píše:Dobre ze som tuto trapnost nesledoval
si si usetril nevyberanu slovnu zasobu :D rozhodne som ocakaval od vas viac....tie vase presilovky :hroza: este aj pocas 5 minutovej sme mali väcsiu sancu na skorovanie my :roll: Kipper tiez nemal svoj den, ale tak tie goly pocas nasich pp, tam toho vela poriesit nemohol....my sme vsak konecne odviedli vybornu pracu :yes: neviem, neviem, ale po tych vymenach, obmenach mi pridete taki :eek2: ....akoby to nebolo to stare Calgary...hraci z Vychodu vam to tam asi riadne dodrbali :giggle:

* Lots of ex-Northeast Division players on the Calgary side: Vesa Toskala (Toronto), Ian White (Toronto), Brian McGrattan (Ottawa), Niklas Hagman (Toronto), Matt Stajan (Toronto), Jamal Mayers (Toronto), Christopher Higgins (Montreal), Ales Kotalik (Buffalo).
Takže Calgary Leafs,to tedy po dnešku mají za sebou.
Ne,že by mi to nějak vadilo,ale je to překvapení..... :roll:
:-( :-(

snad dnes aspon proti Capitals budem bojovat a vyhrajem a dokážem že jsme tu sezónu ještě nezabalili.. :box: :|
GO FLAMES GO!!!
pěkně! :yahoo: 5:3-takovou jasnou výhru jsem teda nečekal :thumbsup: :thumbsup: :clap: :D
pekny zapas s caps :good: prvu tretinu sme hrali lepsie ako super a nastrielali sme mu 4 goly, v druhej sme uz polavili ale hra bola stale vyrovnana no a v tretej casti nas super prevalcoval a snazil sa vyrovnat co sa mu nastastie nepodarilo, takze este stale zije dajaka ta sanca na play off :thumbsup:
jj Zigy zápass to byl celkem pěkný....nechybělo mu nic....vysoké tempo,hity,goly,krásné kličky .... takové zápasy mám rád :thumbsup:
jinak NYstrom se tam dobře hitoval z Greenem :D
No, tak stalo se, v co jsem již přiznám se tedy vůbec nedoufal, Flames jsou zpátky ve hře a to celkem solidně. Nečekanou výhru ve Was potvrdili dnes doma s Pho, Av´s pukli doma s Any, navíc příští zápas Av´s - Flames, již to vypadalo že je na Západě hotovo, že jen Východ bude zamotaný, ale všechno špatně, tedy dobře :) !!!!
ano ano dneska Plamene dali dole AVS no takže v COL by si mali buchat hlavy o zem ak by stei ch predbehli :biglol:
paráda! :yahoo: :clap: tak už jsme se bodově dotáhli na 8.colorado ...ted by AVS mohli prohrát i proti Sharks,Canucks a Chicagu, a my vyhrávat a bylo by to super :roll:

GO FLAMES GO!!!
No, tak sezóna definitivně v trapu, přes léto by u Flames měli udělat opravdu důkladnou anylýzu týmu a právě probíhající sezóny, protože tady je něco špatně. Velké výkyvy jsou toho jen důsledkem a bohužel též důkazem !!!!
pre mna su flames jednoznacne najvacsim negativnym prekvapenim zapadnej konferencie - o tom ze by nepostupili do PO som na zaciatku sezony a prakticky az do zaciatku tohto kalendarneho roka vobec nepochyboval.

iginla dost zaostal za svojimi moznostami, ale treba samozrejme dodat ze nema v teame spoluhraca vykonnostne na svojej urovni s ktorym by mohol vytvorit nebezpecu utocnu dvojicku ako napr. sedin-sedin, thornton-heatley, backstrom-ovechkin, st.louis-stamkos atd
take dlhe serie zapasov bez golu / bodu by vsak hraci jeho formatu nemali zaznamenavat bez ohladu na spoluhracov.
aj v defenzive to ani zdaleka nebolo ono, prichod bouwmeestera sa zatial neukazal ako spravny krok, phaneuf bol pocas sezony vymeneny a kipper sam na vsetko nestacil

celkovo to urcite pre flames bola neuspesna sezona a sam som zvedavy ako a ci vobec to budu v lete riesit
snad se ta sezóna povede následujicí ročník...a doufám že se pozmění k lepšímu i sestava.. :roll:
Manazer rozmrdal tim, po kratkodobej krize chaoticky vymenil jedneho z najlepsich hracov za odpad. Navyse povymienal vysoke drafty za neuspesnych hracov , takze ani draftovat nemozeme. To je horsie ako samotny neuspech v tejto sezone. Strata Phaneufa v tejto sezone je katastrofa.
Myslim ze Sutter se zblaznil.
takze aby to bolo uplne dokonale. Stratili sme Eric Nystroma mojho oblubeneho 4th linera a McGrattana top bitkara s ktorym som bol velmi spokojny. Namiesto toho mame slabeho hraca aj bitkara Ivanansa z LA a este slabsieho bitkara Jackmana.

V podstate cely 4ty utok SJostrom - NYstrom - Prust je prec. Dalej je prec aj Dustin Boyd, ktory nebol zly.

Ale zato tu mame geriatricke duo luzrov Chokinen - Tanguay. VOala to bude bomba. Uz sa tesim ako Oli Oli Janko presprintuje Toewsa, obohra Hossu, narazi na mantinel Seabrooka a da vitazny gol.

Uprimne poviem ze na buducu sezonu nevidim to extra dobre. Teda keby sme hrali na vychode tak by ma to az tajk netrapilo tam by to bolo jasne playoff, ale na zapade to skor vidim na 40% playoff.

Dufam ze sa nam v blizkej dobe podari vytrejdovat naspet Phaneufa. Dion by mohol pomoct slabsimi vykonmi v toronte (co sa ale nestane, prave naopak).

Takisto by sa mohol nejaky manazer zblaznit, najradsej by som chcel Geclafa. Proste nejaka pozitivna zmena lebo tych negativnych je dost.
Bourque - Langkow - Iginla
Hagman - Stajan - Nemisz
Glencross - Backlund - Jokinen
Tanguay - Stone - Moss

Ivanans, Jackman na bitky

Bouw - White
Regehr - Sarich
Giordano - Pardy

Pelech nahradnik
Staios prec kade lahsie

K

Takto nejak by to mohlo fungovat s tym ze by sme sa zamerali nakvalitnu obranu tak ako minulu sezonu (2 najlpesi GAA po chicagu) a utok by bol silny tym ze by sme mali silne 3. a 4. utok, ktore by vedeli strielat goly (a snad nedostavat)
debil píše:Bourque - Langkow - Iginla
Hagman - Stajan - Nemisz
Glencross - Backlund - Jokinen
Tanguay - Stone - Moss

Ivanans, Jackman na bitky

Bouw - White
Regehr - Sarich
Giordano - Pardy

Pelech nahradnik
Staios prec kade lahsie

K

Takto nejak by to mohlo fungovat s tym ze by sme sa zamerali nakvalitnu obranu tak ako minulu sezonu (2 najlpesi GAA po chicagu) a utok by bol silny tym ze by sme mali silne 3. a 4. utok, ktore by vedeli strielat goly (a snad nedostavat)
Nejsem odbornik na Flames ale tu sestavu bych postavil jinak.

Bourque-Stajan-Iginla(C)
Tanguay-Jokinen-Hagman
Glencross-Langkow-Moss
Ivanans-Backlund-Jackman
Stone

Bouwmeester(A)-White
Regehr(A)-Giordano
Pardy-Sarich
Staios

Kiprusoff
Karlsson

Na 1. centra jsem dal Stajana kterej ma dost potencialu stat se kvalitnim 1. centrem a do 2. lajny Tanguaye a Jokinena kteri porad maji sanci predvest dobrou sezonu a trochu si spravit reputaci a myslim si ze finska spoluprace Jokinen-Hagman by mohla fungovat :thumbsup: Jedine co mi v utoku nesedlo je Backlund jako 4. centr :ja_neviem: Myslim si ze jeste nema kvality Stajana,Jokinena a Langkowa takze jsem ho nemohl dat vejs ani na kridle mi nesedel a ani mezi dvema bitkari mi moc nesedi ale bejt v tymu si zaslouzi :yes: A co se tyce Nemisze tak ten podle me nema v NHL jeste co delat :beee:

Kotalik pryc a na podpis Whitea by vam zbylo cca 3 M.

Nehazel bych flintu do zita ten utok vypada porad nebezpecne a obrana s branou jsou hodne kvalitni :)
na nhlpro.cz oznacili Kotalika za tajny tromf Flames :D
arek píše:na nhlpro.cz oznacili Kotalika za tajny tromf Flames :D
Ak chceli snový titulok, mali článok označiť ako "zázračné zmrtvýchvstanie Kotalíka môže priniesť Clagary PO" To by sedelo omnoho lepšie. Tajným tromfom podľa ich ostatných článkov by mal byť Backlund.
Triumf pro Calgary by byl jeho buyout.
šak počkajte ked bude Oli Jokinen zdvíhat pohár nad hlavua a podávať ho Kotalíkovi.
mitch píše:šak počkajte ked bude Oli Jokinen zdvíhat pohár nad hlavua a podávať ho Kotalíkovi.
O Aleša mi nejde, podobne o Calgary, až ho ale uvidím zdvíhať Jokinena, asi sa rozplačem...nie šťastím :D
mitch píše:šak počkajte ked bude Oli Jokinen zdvíhat pohár nad hlavua a podávať ho Kotalíkovi.
:lol: :D
15 zapasov v retro dresoch buducu sezonu.
Obrázek
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS