od
dunim » pon 25. led 2010 11:14
cital som tie veci..podla mna nerealne.neviem na co by nam bol kovalcuk to je absolutne pasé..a ako pozname loua vsetko si najprv poriadne premyslí..nevymenitelnych hracov je v nasom tíme ovela viac ako len parise..neviem na co by lou rozbijal nieco co tak dobre funguje,to neni jeho styl(a aj preto mam devils tak rad)..myslim ale ze pred uzavierkou prestupov sa nas tím posilní, o tom som presvedcený.konecne mame co ,,nabídnout,,:mame kopu mladých hracov co sa chytili a vsetci za nas hrat nemozu a nikdy nebudu..len na akom poste,to je otazka

podla mna sa uvidi po navrate vsetkych zranenych,ako na tom sme..o tom ze nam chyba bek co vie rozohrat a vyviest puk vieme od cias co odisiel rafalski

po second line centrovi tuzime tiez dost dlho..ak zubrus nadviaze na vykony pred zranenim tak toho centra asi nemusime riesit..len zatial je skoro tvrdit kto bude vymienat kedze v boji o PO to je nabité v oboch konferenciach.zatial to jasne vyzera na car,tor, edm a columbus..z car na centra prichadza do uvahy cullen co sa mi nepaci a do obrany z ofenzivnych bekov corvo alebo pitkanen-toho nemam rad ale jeho zmluva je fajn,tohtorocne vykony tiez..z tor ma napada stajan a hlavne kaberle..nanho tiez mame peniaze,aj dlzka zmluvy ako pri pitkanenovi je do sezony 2010 co by nam nenarobilo problemy pri neskorsom podpise pariseho..z edm ma napada len visnovsky ale jeho zmluva je dlha,z columbusu nikto

o ostatnych neviem ci budu predavat kedze o PO bojuju..mozno to calgary,kde si phaneuf nesadol s trenerom zrejme a cital som aj spekulacie o jokinenovi..ale vse je zatial vo hviezdach..uf co robí nuda s clovekom