Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak to olejarom vyslo, teraz by mali uz len dufat v co najhorsiu sezonu 07/08 v podani Anaheimu, aby bol ich vyber co najvyssieLecavalier-number4 píše:Tak Oilers dostali prvnĂ volbu v draftu. KdyĹľ totiĹľ vymÄ›novali Prongera, bylo ve smlouvÄ›, Ĺľe pokud zvĂtÄ›zĂ v konferenci, dostanou 1.volbu v draftu 2008, takĹľe z postupu Ducks se Oilers urÄŤitÄ› radovali.
Group III Free Agents (unrestricted)
Jan Hejda
Jussi Markkanen
Petr Nedved
Toby Petersen
Petr Sykora
Daniel Tjarnqvist
Group II Free Agents (restricted)
Kyle Brodziak
Jeff Deslauriers
Denis Grebeshkov
Matt Greene
Alexei Mikhnov
Brock Radunske
Mathieu Roy
Zach Stortini
Raffi Torres
Brad Winchester
-------------------------------------
pre mna je priorita cislo 1 podpisat Raffiho Torresa
Jan Hejda
Jussi Markkanen
Petr Nedved
Toby Petersen
Petr Sykora
Daniel Tjarnqvist
Group II Free Agents (restricted)
Kyle Brodziak
Jeff Deslauriers
Denis Grebeshkov
Matt Greene
Alexei Mikhnov
Brock Radunske
Mathieu Roy
Zach Stortini
Raffi Torres
Brad Winchester
-------------------------------------
pre mna je priorita cislo 1 podpisat Raffiho Torresa
ja Lupulovi verim. On bol uz rozbehnuty v ANA, a zrazu musel ist do EDM, asi to pre neho nebolo prilis vesele. Ale v buducej sezone bude uz urcite lepsi.
Inak tesim sa na tohtorocny draft, v prvom kole mame az tri volby
Oilers 2007 Draft Picks
* Round 1 - 6th overall
* Round 1 - 15th overall
* Round 1 - 30th overall
* Round 2 - 36th overall
* Round 4 - 97th overall
* Round 5 - 127th overall
* Round 6 - 157th overall
Inak tesim sa na tohtorocny draft, v prvom kole mame az tri volby
Oilers 2007 Draft Picks
* Round 1 - 6th overall
* Round 1 - 15th overall
* Round 1 - 30th overall
* Round 2 - 36th overall
* Round 4 - 97th overall
* Round 5 - 127th overall
* Round 6 - 157th overall
Je mi lĂto klubu,kterĂ˝ histiricky pro nás tolik znamená
V souÄŤasnosti se skuteÄŤnÄ› Ĺ™adĂ k slabšĂm tĂ˝mĹŻm,zvláštÄ› po odchodu Ryana Smytha,kterĂ˝ sem podle mÄ› patĹ™Ă.Jedinou vĂ˝raznÄ›jšà postavou je skuteÄŤnÄ› šikovnĂ˝ Aleš HemskĂ˝,bohuĹľel vzhledem k svĂ© menšà postavÄ›, ÄŤasto zranÄ›nĂ˝ a mÄ› se ještÄ› lĂbĂ Horcoff o kterĂ©m jsme si mysleli Ĺľe v unoru by mohl pĹ™ijĂt do Montrealu.To se asi nestane.Budu bedlivÄ› sledovat,jak se z toho srabu pokusĂ vymanit
"Oilers GM Kevin Lowe has made it a priority to obtain a puck-moving defenseman and the Sun suggests that he may try to trade for one rather than look to sign one after July 1."
Vam hovorim "puck-moving defenseman" je priorita. Toto bude velky nakup Oilers, nie nejaky utocnik a kedze moznosti az tak vela nie je tak podla mna ten Visnovsky je realny. Budu mat velky problem ho vtesnat o rok do stropu a preto ho vytrejduju za nieco hodnotne este toto leto. Do LA pojde 1.kolo draftu a este nieco.
Este dodam ze LA chce ist spolu s Phillou velmi tvrdo po Brierovi a urcite mu ponuknu kontrakt. Ako to daju dokopy s buducorocnym silnym navysenim platu Visnovskeho (cca 3miliony hore)?
http://www.thefourthperiod.com/news/lak070616.html
Tak ked vsade vznikaju klebety aj ja som jednu vymyslel.
Vam hovorim "puck-moving defenseman" je priorita. Toto bude velky nakup Oilers, nie nejaky utocnik a kedze moznosti az tak vela nie je tak podla mna ten Visnovsky je realny. Budu mat velky problem ho vtesnat o rok do stropu a preto ho vytrejduju za nieco hodnotne este toto leto. Do LA pojde 1.kolo draftu a este nieco.
Este dodam ze LA chce ist spolu s Phillou velmi tvrdo po Brierovi a urcite mu ponuknu kontrakt. Ako to daju dokopy s buducorocnym silnym navysenim platu Visnovskeho (cca 3miliony hore)?
http://www.thefourthperiod.com/news/lak070616.html
Tak ked vsade vznikaju klebety aj ja som jednu vymyslel.
Timonen a Hartnell prec z trhu. Dalsie moznosti si mozeme vyskrtnut. Som myslel ze Edmonton ho uplati ale Philadelphia v podobnej poziciii na spodu tabulky ponukla ozaj vela.
Z volnych agentov zostal velke meno iba Souray. Ak to nebude opodpis volneho agenta, kde zostava v hre ten Souray, tak to bude trejd. Dokonca sa hovori ze Oilers uprednostnuju trejs. Je to logicke maju tam 3 prve kola to je lakave vymenit za hotoveho hraca.
Samozrejme ten Pitkanen z Philadelphie sa stal velmi realny teraz.
Z volnych agentov zostal velke meno iba Souray. Ak to nebude opodpis volneho agenta, kde zostava v hre ten Souray, tak to bude trejd. Dokonca sa hovori ze Oilers uprednostnuju trejs. Je to logicke maju tam 3 prve kola to je lakave vymenit za hotoveho hraca.
Samozrejme ten Pitkanen z Philadelphie sa stal velmi realny teraz.
jj....
The Oilers have long been interested in Pitkanen.
Pitkanen...dalsi Europan....a je vseobecne zname ze s hracmi z Europy sa SC nevyhrava....a my uz mame v obrane z Europy Smida, Hejdu, Tjarnqvista...mozno Tarnstroma
....a este aj Pitkanen?
To skor asi toho Souraya....alebo Visnu
The Oilers have long been interested in Pitkanen.
Pitkanen...dalsi Europan....a je vseobecne zname ze s hracmi z Europy sa SC nevyhrava....a my uz mame v obrane z Europy Smida, Hejdu, Tjarnqvista...mozno Tarnstroma
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé