Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ku tomu trejdu sa nevedeli vyjadrit ani odbornici v analyze na thn :?: :?: :?:

:!: Marcus Naslund pomaha pri zisku Petra Forsberga

..kosatky sa zapojili do boja o Petra Forsberga a veria, ze Forsbergov priatel z detstva Näslund, ovplyvni rozhodnutie Foppu..osobne si nemyslim, ze kosatky uspeju..aj v COL ma Foppa starych znamych habadej..

O tomto sa spekuluje uz odkedy je Naslund vo Vancouveri a stale nic z toho, ale pride mi to ako velmi rozumny napad, Nucks potrebuju centra, len ci Foppa bude chciet.

cepi píše::!: Marcus Naslund pomaha pri zisku Petra Forsberga

..kosatky sa zapojili do boja o Petra Forsberga a veria, ze Forsbergov priatel z detstva Näslund, ovplyvni rozhodnutie Foppu..osobne si nemyslim, ze kosatky uspeju..aj v COL ma Foppa starych znamych habadej..
Ajajaj,to by mohlo mít dost významný vliv! :!: S Näslundem se znají velice dobře,to by pro Kosatky bylo tedy pořádné posílení té jejich chatrné ofenzívy!!! :roll2:

:) Můj odhad baffy je,že je to dost nepravděpodobné.Canucks již teď mají nasmlouváno za téměř 45 .mil. http://www.nhlnumbers.com/van.html a šest hráčů jestli dobře počítám nepodepsaných - Bulise,Lindena,Greena,Santalu,Sopela,Fitzpatricka a určitě něco budou chtít podepsat.Tipl bych si poslední dva jmenované obránce.Forsbergův plat by příliš zatížil klubový rozpočet a klub by se dostal pravděpodobně nad požadovaných 50 mil.Vedení Canucks těžko dá na Näslundův kamarádšov a Forbergovo podlomené zdraví.Spíš povede rozumný rozpočet,aby se nemuselo zbavovat hráčů,jen z důvodu,aby nepřelezli platový strop.Pochybuji,že to s Forsbergem risknou!!Je to nepravděpodobné.

No s tými podpismi si to moc netrafil,Bulis asi pôjde do Europy,Linden pravdepodobne skončí,a v obrane toho máme dosť,ved už tam sú Salo,Ohlund,Mitchell,Bieksa,Krajíček, a nedávno prišiel Miller,ja som myslel že tento rok už dostane šancu Bourdon alebo Edler a nie že by mali podpísať ešte dalších dvoch obrancov,a na Vancouverskom fore sa toho tolko popísalo že už som dvno prestal dúfať v jeho podpis,ked tam niekto spomenie Forsberga už si z neho robia srandu...ale na druhej strane by to zlé nebolo keby príde Peter :) .Lenže potom by 3,5 milionový Morrison musel hrať v tretom útoku,alebo by sa sťahoval do iného klubu v rámci neakej výmeny...

:) Nesleduji Canucks tolik,abych vše mohl tvrdit s urÄŤitostĂ­ Ohlunde.Vycházim spíš s pĹ™esvÄ›dÄŤenĂ­,Ĺľe dobrĂ˝ch obráncĹŻ nenĂ­ nikdy dost.Fitzpatrick navĂ­c loni chytil ve Vancouveru ohromnou popularitu,urÄŤitÄ› stojĂ­ za zamyšlenĂ­ ho v klubu mĂ­t.Táhne mĂ©nÄ› hokeje znalĂ© diváky do hledištÄ›.NavĂ­c je to solidnĂ­ defenzivnĂ­ obránce.Sopel byl takĂ© pravidelnÄ› nasazován.TĂ­m ti nevyvracĂ­m pro mne novĂ© info,Ĺľe máte obráncĹŻ dost.Je to dost moĹľnĂ©.Pokud jde o Lindena,ten se zĹ™ejmÄ› chce vĂ­ce vÄ›novat hráčskĂ© asociaci a pomalinku konÄŤĂ­ a obecnÄ› vĂ­c dumá o práci v v hokeji.I já obÄŤas na nÄ›j vzpomenu.VĹľdyĹĄ s Fytzpatrickem a Bulisem v Montrealu hráli.O ostatnĂ­ zmiĹ

Ale čo sa týka tej obrany,tak tam ide čiste len o 6teho obracu,ktorý by hrával s Krajíčkom,zo začiatku sezony tam bol Fitz ale ako posila pred play off prišiel Sopel a Rory išiel hned na farmu,a toto leto tam prišiel Miller,takže asi pôjdu obidvaja preč,alebo skôr by som si vybral pracovitého Fitzpatricka.

photo momentka 8)

Obrázek

Trevor Linden zostava pri kosatkach aj nadalej..podrobnosti neboli v ramci timovej politiky zverejnene..

Obrázek

Supeeeeeeeeeeer :taptap: .Trevor konečne podpísal,jednoročný kontrakt na 600 000 $.Čakalo sa že to bude 750 000 lebo mal dobrý záver minulej sezony,ale tím že podpísal zamenej ešte viac pomohol tímu.Toto už bude zrejme jeho posledná sezona,tak podme kosatky a vyhajte pre neho ten Pohár. :cup:

07/08 :arrow: 0.600
08/09 :arrow: UFA

:) , tak pohár pro něho nevyhrajete, ale určitě je dobré, že bude pokračovat, jako hráče jej hodně uznávám............ !!!!

Preco im podpis tohoto centra tak dlho trval? :?:

google videos niekedy skryvaju doslova klenot. Prave som nasiel cely zaznam siedmeho zapasu finale SC 1994. Mimochodom tento zapas vysielala nazivo aj slovenska televizia a ja som ho vtedy pozeral. Vancouver tu bol najblizsie k SC vo svojej historii. Fandil som vtedy Buremu si pametam.

http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=3

Ja som vtedy fandil Rangerom, nicnehovoriaca supiska Nucks a megahviezdy v Rangers, vyber si. Mess bol taky fenomen, ze poblaznil vtedy vacsinu hokejoveho sveta. A navyse Rangers pachali na Chicagu od rozsirenia NHL menej skody.

..hmmm..hezoun :D

Obrázek

Cepi to by sa mi velmi lúbilo,ale realita bude iná,pretože kosatka určite zostane,len pravdepodobne zmení farby,ale to je hovadina lebo teraz sú tie správne a už sa to dá asi len pokaziť.

Pockaj, ta kriklavozýelena je upravena pocitacom, ze? A Luongo ma oci prilis blizko pri sebe. Ale vyzera vzdy lepsie, ako nemenovany Ryan Smyth....

Tak zajtra o takomto čase už budem poznať nové dresy Canucks,bol by som spokojný keby sa zmení tvar tej kosatky ako u SJ,že už by tam neišlo o ten tvar C ale bola by neako spredu,naopak velmi sklamaný by som bol keby len zmenia farbu tej kosatky,vôôôôôbec sa mi nelúbia tie návrhy že len zmenia farbu na modrú a zelenú alebo ešte horší je druhý návrh kde by to malo byť sivé a čierne... :? Ved tie správne farby už má!!

Uprimne: Lepsie logo Nucks este nemali. Stale mu daco chyba, ale niektore dresy boli fakt hnus, ak nie vacsina. Ale ten hybrid zo 4 log, to je vlastne z piatich, je tam aj to hnusne V, to sa mi vobec nepaci, radsej "nahu Kosatku", hoci aj v tej blaznivej stvorkombinacii....

Uz sa to blizi. za nejaku polhodku by sme ich mohli vidiet.

woow tie dresy su bomba. Su to tie stare modro -zelene dresy, logo je kosatka ale biela a pozor. Nad logolm je napis vancouver. Videl som iba domace dresy zatial. Ten prenos z ich stranky je strasny, vkuse pada.

Obrázek

debil píše:woow tie dresy su bomba. Su to tie stare modro -zelene dresy, logo je kosatka ale biela a pozor. Nad logolm je napis vancouver. Videl som iba domace dresy zatial. Ten prenos z ich stranky je strasny, vkuse pada.

Obrázek
To jo,tohle vypadá opravdu hezky. :cool: Co Ty na to Ohlunde?Mi se dresy líbí!

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Kosatka je nádherná ryba: KUK a vo Vancouveri ju takto ... . Za toto by som grafikovi nedala ani halier.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2012 LOS ANGELES KINGS