..kosatky sa zapojili do boja o Petra Forsberga a veria, ze Forsbergov priatel z detstva Näslund, ovplyvni rozhodnutie Foppu..osobne si nemyslim, ze kosatky uspeju..aj v COL ma Foppa starych znamych habadej..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ajajaj,to by mohlo mĂt dost vĂ˝znamnĂ˝ vliv!cepi píše:Marcus Naslund pomaha pri zisku Petra Forsberga
..kosatky sa zapojili do boja o Petra Forsberga a veria, ze Forsbergov priatel z detstva Näslund, ovplyvni rozhodnutie Foppu..osobne si nemyslim, ze kosatky uspeju..aj v COL ma Foppa starych znamych habadej..
No s tĂ˝mi podpismi si to moc netrafil,Bulis asi pĂ´jde do Europy,Linden pravdepodobne skonÄŤĂ,a v obrane toho máme dosĹĄ,ved uĹľ tam sĂş Salo,Ohlund,Mitchell,Bieksa,KrajĂÄŤek, a nedávno prišiel Miller,ja som myslel Ĺľe tento rok uĹľ dostane šancu Bourdon alebo Edler a nie Ĺľe by mali podpĂsaĹĄ ešte dalšĂch dvoch obrancov,a na Vancouverskom fore sa toho tolko popĂsalo Ĺľe uĹľ som dvno prestal dĂşfaĹĄ v jeho podpis,ked tam niekto spomenie Forsberga uĹľ si z neho robia srandu...ale na druhej strane by to zlĂ© nebolo keby prĂde Peter
.Lenže potom by 3,5 milionový Morrison musel hrať v tretom útoku,alebo by sa sťahoval do iného klubu v rámci neakej výmeny...
Ale ÄŤo sa tĂ˝ka tej obrany,tak tam ide ÄŤiste len o 6teho obracu,ktorĂ˝ by hrával s KrajĂÄŤkom,zo zaÄŤiatku sezony tam bol Fitz ale ako posila pred play off prišiel Sopel a Rory išiel hned na farmu,a toto leto tam prišiel Miller,takĹľe asi pĂ´jdu obidvaja preÄŤ,alebo skĂ´r by som si vybral pracovitĂ©ho Fitzpatricka.
Supeeeeeeeeeeer
.Trevor koneÄŤne podpĂsal,jednoroÄŤnĂ˝ kontrakt na 600 000 $.ÄŚakalo sa Ĺľe to bude 750 000 lebo mal dobrĂ˝ záver minulej sezony,ale tĂm Ĺľe podpĂsal zamenej ešte viac pomohol tĂmu.Toto uĹľ bude zrejme jeho posledná sezona,tak podme kosatky a vyhajte pre neho ten Pohár. 
07/08
0.600
08/09
UFA
07/08
08/09
google videos niekedy skryvaju doslova klenot. Prave som nasiel cely zaznam siedmeho zapasu finale SC 1994. Mimochodom tento zapas vysielala nazivo aj slovenska televizia a ja som ho vtedy pozeral. Vancouver tu bol najblizsie k SC vo svojej historii. Fandil som vtedy Buremu si pametam.
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=3
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=3
Tak zajtra o takomto čase už budem poznať nové dresy Canucks,bol by som spokojný keby sa zmenà tvar tej kosatky ako u SJ,že už by tam neišlo o ten tvar C ale bola by neako spredu,naopak velmi sklamaný by som bol keby len zmenia farbu tej kosatky,vôôôôôbec sa mi nelúbia tie návrhy že len zmenia farbu na modrú a zelenú alebo ešte horšà je druhý návrh kde by to malo byť sivé a čierne...
Ved tie správne farby už má!!
To jo,tohle vypadá opravdu hezky.debil píše:woow tie dresy su bomba. Su to tie stare modro -zelene dresy, logo je kosatka ale biela a pozor. Nad logolm je napis vancouver. Videl som iba domace dresy zatial. Ten prenos z ich stranky je strasny, vkuse pada.
Kosatka je nádherná ryba: KUK a vo Vancouveri ju takto ... . Za toto by som grafikovi nedala ani halier.
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF