Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ak by mal Montreal všetkĂ˝ch takĂ˝ch fanúšikov ako si ty Monty, mal by urÄŤite najlepšĂchmontreal píše:Ale dÄ›vÄŤe.StaÄŤĂ mrknout do zrcadla a je to hned jasnĂ˝ :)VĹŻbec si nedovedu pĹ™edstavit Ĺľe by Columbusu mohla fandit ošklivá fanynka.
To urÄŤitÄ› nenĂ pravda,zvláštÄ› kdyĹľ se za nÄ› rveš proti takovĂ˝m splašenĂ˝m konĂm jako jsem já a chorche!
no co povies montry, taka "NHL_zienka" tu dokaze narobit prijemny vanok, ci vietor
tak sup s jej oblubenym smajlom
fajn OT, k veci, na tomto fore najdete naozaj dost zaujimavych veci, tak paci sa, jedna z nich, ktora Vas oboch spoji, jej pardon, uvedie na spravnu mieru, temu -) sledovanie NHL prenosov na nete -) tak v tomto topicu sme to minulu sezonu rozobrali az do max. moznej miery
http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=937&start=225 hadam pomĂ´ze, potesi
no a na samotny zaver, slova Scottyho

mam pocit, ze spomenul aj Teba modrokabatnicka mt a dufa, ze nesklame Tvoju fan dĂ´veru
fajn OT, k veci, na tomto fore najdete naozaj dost zaujimavych veci, tak paci sa, jedna z nich, ktora Vas oboch spoji, jej pardon, uvedie na spravnu mieru, temu -) sledovanie NHL prenosov na nete -) tak v tomto topicu sme to minulu sezonu rozobrali az do max. moznej miery
no a na samotny zaver, slova Scottyho

mam pocit, ze spomenul aj Teba modrokabatnicka mt a dufa, ze nesklame Tvoju fan dĂ´veru
Mne poradili fanúšikovia Vancouveru pouĹľĂvaĹĄ google video a dali mi aj link kde boli všetky záznami zápasov Canucks v sezone len já debil som ho stratilmt-svk píše:Ak by mal Montreal všetkĂ˝ch takĂ˝ch fanúšikov ako si ty Monty, mal by urÄŤite najlepšĂchmontreal píše:Ale dÄ›vÄŤe.StaÄŤĂ mrknout do zrcadla a je to hned jasnĂ˝ :)VĹŻbec si nedovedu pĹ™edstavit Ĺľe by Columbusu mohla fandit ošklivá fanynka.
To urÄŤitÄ› nenĂ pravda,zvláštÄ› kdyĹľ se za nÄ› rveš proti takovĂ˝m splašenĂ˝m konĂm jako jsem já a chorche!
. Mimochodom, nevedel by si mi poradiĹĄ, ako zĂskaĹĄ všetky zápasy Columbusu v minulej sezĂłne?
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8175765685
prvá tretina skončila 1:1 a za PHX vyrovnal Edy Jovanovski ktorý narozdiel od prichádzajúceho Zherdeva
od Canucks odišiel
. Ale sĂş tam aj highlighty tak si pozri pod videom ÄŤas-záznam má okolo 1h 30min a highlighty 3-5 min.Ale dĂky moc za otázku,urÄŤite si pozriem niektorĂ© zápasy Canucks ktorĂ© som cez SopCast nevidel...
No však práve
. Ja nemám takĂ˝ kvalitnĂ˝ internetovĂ˝ balĂk a tak cez net mĂ´Ĺľem pozrieĹĄ 10 minĂşt a potom mi net spomalia
(a budem rada ak len trochu) . SkĂ´r by som zápasy minulej sezĂłny potrebovala na CD. A ÄŤo sa tĂ˝ka budĂşcej sezĂłny, je taká moĹľnosĹĄ, musĂm s manĹľelom predebatovaĹĄ.
[quote="mt-svk"]Mimochodom, na otázku o Brulem si mi vĂ´bec neodpovedal. Ak tvrdĂš, Ĺľe je zlĂ˝, musĂš mi povedaĹĄ dĂ´vody. To jest jeho zlĂ© hokejovĂ© vlastnosti. A ty mi oznámiš, Ĺľe má zlĂ© štatistiky. Pritom Brule je nováčik a nemal toÄľko moĹľnostĂ ukázaĹĄ, ÄŤo sa v Ĺ
chorche píše:Uz asi 5x som povedal, ze ten lamer ma zle statistiky a asi to nie je vidno.... BRULE MA ZLE STATS, PODAVA ZLE VYKONY!!! Dufam, ze teraz to uz bude vidno aj bez toho, aby mal niekto zobak 1 cm od monitoru!
http://www.nhlpa.com/WebStats/PlayerStats.asp
Naadhera, naaadhera, fakt je neschopny ten Brule, ale dobry na lavicku, svina jedna...pardon, hecuje jak svina, to som chcel povedat! 616 miesto zo 637 hracov v statistike +/-!!! Vysmech NHL a odbocka na hokejovy cintorin!
Naadhera, naaadhera, fakt je neschopny ten Brule, ale dobry na lavicku, svina jedna...pardon, hecuje jak svina, to som chcel povedat! 616 miesto zo 637 hracov v statistike +/-!!! Vysmech NHL a odbocka na hokejovy cintorin!
ÄŽalšà adepti na hokejovĂ˝ cintorĂnchorche píše:http://www.nhlpa.com/WebStats/PlayerStats.asp
Naadhera, naaadhera, fakt je neschopny ten Brule, ale dobry na lavicku, svina jedna...pardon, hecuje jak svina, to som chcel povedat! 616 miesto zo 637 hracov v statistike +/-!!! Vysmech NHL a odbocka na hokejovy cintorin!![]()
![]()
![]()
![]()
* Saku Koivu -21 +/- (75b)
* Patrice Bergeron -28 +/- (70b)
* Sheldon Souray -28 +/- (64b)
* Michael Ryder -25+/- (58b)
* Václav Prospal -24+/- (55 b)
* Petr Sýkora -20+/- (53 b)
* Shawn Horcoff -22+/- (51 b)
Vieš chorche, ty povieš A, ale nepovieš B. Ak mali hráči s takĂ˝mto poÄŤtom kanadskĂ˝ch bodov takĂ© štatistiky +/-, ÄŤo museli, podÄľa tvojej logiky, na tom Äľade robiĹĄ. TĂ˝ch -21 +/- Bruleho nectĂ, ale nemĂ´Ĺľem ho v jeho prakticky prvej sezĂłne podÄľa toho hodnotiĹĄ. UvidĂme v jeho ÄŹalšej sezĂłne (samozrejme, ak dostane šancu ukázaĹĄ, ÄŤo v Ĺ
+/- moze byt dost zradne preto uplne samo o sebe oddelene od inych faktov sa hodnotit neda. Velmi dolezite je v akom time hral dany clovek a aku ma poziciu +/- v ramci timu v porovnani s inymi hracmi. V akej petke nastupoval, s akymi spoluhracmi, aky mal icetime, proti akym petkam supera hral. Napriklad pri obrancovi ak je napriklad mladik doplnok elitneho prveho utoku a aj v obrane ma pri sebe nejakeho kvalitneho hraca tak hned ma kopu +bodov napriektomu ze sa o ne az tak nezasluzil a mal by ich s takymi spoluhracmi hocikto. A podobne ine priklady sa daju uviest.
S tĂ˝m sa nedá niÄŤ inĂ© ako sĂşhlasiĹĄ. A toto bolo jednou z prĂÄŤin, preÄŤo som chorchemu uviedla štatistiky +/- dotyÄŤnĂ˝ch hráčovdebil píše:+/- moze byt dost zradne preto uplne samo o sebe oddelene od inych faktov sa hodnotit neda. Velmi dolezite je v akom time hral dany clovek a aku ma poziciu +/- v ramci timu v porovnani s inymi hracmi. V akej petke nastupoval, s akymi spoluhracmi, aky mal icetime, proti akym petkam supera hral. Napriklad pri obrancovi ak je napriklad mladik doplnok elitneho prveho utoku a aj v obrane ma pri sebe nejakeho kvalitneho hraca tak hned ma kopu +bodov napriektomu ze sa o ne az tak nezasluzil a mal by ich s takymi spoluhracmi hocikto. A podobne ine priklady sa daju uviest.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé