Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

montreal píše::) K tomu bych potĹ™eboval uplatnit tvĹŻj šarm :wink:
A ty vieš, čo som zač? Neviem, či mám patričný šarm :D .

:) Ale děvče.Stačí mrknout do zrcadla a je to hned jasný :)Vůbec si nedovedu představit že by Columbusu mohla fandit ošklivá fanynka. :cry: To určitě není pravda,zvláště když se za ně rveš proti takovým splašeným koním jako jsem já a chorche! :!:

montreal píše::) Ale dÄ›vÄŤe.StaÄŤĂ­ mrknout do zrcadla a je to hned jasnĂ˝ :)VĹŻbec si nedovedu pĹ™edstavit Ĺľe by Columbusu mohla fandit ošklivá fanynka. :cry: To urÄŤitÄ› nenĂ­ pravda,zvláštÄ› kdyĹľ se za nÄ› rveš proti takovĂ˝m splašenĂ˝m konĂ­m jako jsem já a chorche! :!:
Ak by mal Montreal všetkých takých fanúšikov ako si ty Monty, mal by určite najlepších :) . Mimochodom, nevedel by si mi poradiť, ako získať všetky zápasy Columbusu v minulej sezóne?

:) Ptala jsi se na to dÄ›vÄŤe.Ale já to opravdu nevĂ­m.S tĂ­m poÄŤĂ­taÄŤem bojuju jako samouk,ale nejsem ještÄ› ani tam kde jsi ty.Sopcast mám instalovanĂ˝,mám i Galaxii a všechno pracnÄ› vyhledávám Googlem.Pokud kluci najdou nÄ›jakou zajĂ­mavou stránku hned to dám do oblĂ­benĂ˝ch.Rád bych ti poradil,ale na tyhle vÄ›ci jsou spíš daleko lepší cepi a kolega debil.Ty ti snad poradĂ­.PromiĹ

no co povies montry, taka "NHL_zienka" tu dokaze narobit prijemny vanok, ci vietor :) tak sup s jej oblubenym smajlom :ejha: :D

fajn OT, k veci, na tomto fore najdete naozaj dost zaujimavych veci, tak paci sa, jedna z nich, ktora Vas oboch spoji, jej pardon, uvedie na spravnu mieru, temu -) sledovanie NHL prenosov na nete -) tak v tomto topicu sme to minulu sezonu rozobrali az do max. moznej miery :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?t=937&start=225 hadam pomĂ´ze, potesi :thumbsup:

no a na samotny zaver, slova Scottyho 8)

ObrázekObrázek

mam pocit, ze spomenul aj Teba modrokabatnicka mt a dufa, ze nesklame Tvoju fan dĂ´veru :lol2:

mt-svk píše:
montreal píše::) Ale dÄ›vÄŤe.StaÄŤĂ­ mrknout do zrcadla a je to hned jasnĂ˝ :)VĹŻbec si nedovedu pĹ™edstavit Ĺľe by Columbusu mohla fandit ošklivá fanynka. :cry: To urÄŤitÄ› nenĂ­ pravda,zvláštÄ› kdyĹľ se za nÄ› rveš proti takovĂ˝m splašenĂ˝m konĂ­m jako jsem já a chorche! :!:
Ak by mal Montreal všetkých takých fanúšikov ako si ty Monty, mal by určite najlepších :) . Mimochodom, nevedel by si mi poradiť, ako získať všetky zápasy Columbusu v minulej sezóne?
Mne poradili fanúšikovia Vancouveru používať google video a dali mi aj link kde boli všetky záznami zápasov Canucks v sezone len já debil som ho stratil :x ,lebo to bolo niekedy v januari.Ale teraz som išiel hladať Columbus a našiel som strašne vela všelijakých zápasov,určite si tam nájdeš aj niekolko zápasov Columbusu,napr. teraz som si pozrel prvú tretinu PHX : CBJ a práve Zherdev ktorého chcem do VAN dal gol už v druhej minute...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 8175765685

prvá tretina skončila 1:1 a za PHX vyrovnal Edy Jovanovski ktorý narozdiel od prichádzajúceho Zherdeva :P od Canucks odišiel :x . Ale sú tam aj highlighty tak si pozri pod videom čas-záznam má okolo 1h 30min a highlighty 3-5 min.Ale díky moc za otázku,určite si pozriem niektoré zápasy Canucks ktoré som cez SopCast nevidel...

No však práve :( . Ja nemám taký kvalitný internetový balík a tak cez net môžem pozrieť 10 minút a potom mi net spomalia :( (a budem rada ak len trochu) . Skôr by som zápasy minulej sezóny potrebovala na CD. A čo sa týka budúcej sezóny, je taká možnosť, musím s manželom predebatovať.

mt-svk: Naozaj ma vytaca, ked sa musim opakovat ako papagaj! Pozri su Bruleho JALOVE stats!!!

Vieš koho mi chorche pripomínaš? Chrobáka Truhlíka. Aj ten všade bol, všetko videl a všetko vedel :) .

Tak to je blbost, viem len vela o NHL.

chorche píše:Tak to je blbost, viem len vela o NHL.
Nepochopil si, ale dobre :) .

Ja už som si zvykol že ohovára všetko a všetkých okrem Chicaga a Ovečkina...

Mimochodom, na otázku o Brulem si mi vĂ´bec neodpovedal. Ak tvrdíš, Ĺľe je zlĂ˝, musíš mi povedaĹĄ dĂ´vody. To jest jeho zlĂ© hokejovĂ© vlastnosti. A ty mi oznámiš, Ĺľe má zlĂ© štatistiky. Pritom Brule je nováčik a nemal toÄľko moĹľnostĂ­ ukázaĹĄ, ÄŤo sa v Ĺ

Tebe ked niekto oponuje prestavas davat argumenty ale si agresivny. Na forach NHL timov by si mal s tymto stylom ban uz davno. Zacni sa spravat ako chlap co vie zniest aj iny nazor.

Uz asi 5x som povedal, ze ten lamer ma zle statistiky a asi to nie je vidno.... BRULE MA ZLE STATS, PODAVA ZLE VYKONY!!! Dufam, ze teraz to uz bude vidno aj bez toho, aby mal niekto zobak 1 cm od monitoru! :evil:

u vás je to Chrobák Truhlík u nás Brouk Pytlík to je hustý !!! :lol: pardon jen taká odbočka od hokeje !!! njn tak má Brule zlé statistiky ale věřte je mi to celkem jendo ked hrál jenom nekolik zápasů až ji odehraje 500 tak se mrknem jak na tom vlastně je !!!

To vies, on je nieco, ako bol nas Salmelainen. Az na to, ze nema ani rychlost. :lol: :lol: :lol:

[quote="mt-svk"]Mimochodom, na otázku o Brulem si mi vĂ´bec neodpovedal. Ak tvrdíš, Ĺľe je zlĂ˝, musíš mi povedaĹĄ dĂ´vody. To jest jeho zlĂ© hokejovĂ© vlastnosti. A ty mi oznámiš, Ĺľe má zlĂ© štatistiky. Pritom Brule je nováčik a nemal toÄľko moĹľnostĂ­ ukázaĹĄ, ÄŤo sa v Ĺ

chorche píše:Uz asi 5x som povedal, ze ten lamer ma zle statistiky a asi to nie je vidno.... BRULE MA ZLE STATS, PODAVA ZLE VYKONY!!! Dufam, ze teraz to uz bude vidno aj bez toho, aby mal niekto zobak 1 cm od monitoru! :evil:
:taptap: . Som rada chorche, Ĺľe si rozumieme 8) . AĹľ na to, Ĺşe ty o voze, a ja o koze :ejha:.

http://www.nhlpa.com/WebStats/PlayerStats.asp

Naadhera, naaadhera, fakt je neschopny ten Brule, ale dobry na lavicku, svina jedna...pardon, hecuje jak svina, to som chcel povedat! 616 miesto zo 637 hracov v statistike +/-!!! Vysmech NHL a odbocka na hokejovy cintorin! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

chorche píše:http://www.nhlpa.com/WebStats/PlayerStats.asp

Naadhera, naaadhera, fakt je neschopny ten Brule, ale dobry na lavicku, svina jedna...pardon, hecuje jak svina, to som chcel povedat! 616 miesto zo 637 hracov v statistike +/-!!! Vysmech NHL a odbocka na hokejovy cintorin! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ďalší adepti na hokejový cintorín :ejha::
* Saku Koivu -21 +/- (75b)
* Patrice Bergeron -28 +/- (70b)
* Sheldon Souray -28 +/- (64b)
* Michael Ryder -25+/- (58b)
* Václav Prospal -24+/- (55 b)
* Petr Sýkora -20+/- (53 b)
* Shawn Horcoff -22+/- (51 b)

Vieš chorche, ty povieš A, ale nepovieš B. Ak mali hráči s takĂ˝mto poÄŤtom kanadskĂ˝ch bodov takĂ© štatistiky +/-, ÄŤo museli, podÄľa tvojej logiky, na tom Äľade robiĹĄ. TĂ˝ch -21 +/- Bruleho nectĂ­, ale nemĂ´Ĺľem ho v jeho prakticky prvej sezĂłne podÄľa toho hodnotiĹĄ. UvidĂ­me v jeho ÄŹalšej sezĂłne (samozrejme, ak dostane šancu ukázaĹĄ, ÄŤo v Ĺ

+/- moze byt dost zradne preto uplne samo o sebe oddelene od inych faktov sa hodnotit neda. Velmi dolezite je v akom time hral dany clovek a aku ma poziciu +/- v ramci timu v porovnani s inymi hracmi. V akej petke nastupoval, s akymi spoluhracmi, aky mal icetime, proti akym petkam supera hral. Napriklad pri obrancovi ak je napriklad mladik doplnok elitneho prveho utoku a aj v obrane ma pri sebe nejakeho kvalitneho hraca tak hned ma kopu +bodov napriektomu ze sa o ne az tak nezasluzil a mal by ich s takymi spoluhracmi hocikto. A podobne ine priklady sa daju uviest.

debil píše:+/- moze byt dost zradne preto uplne samo o sebe oddelene od inych faktov sa hodnotit neda. Velmi dolezite je v akom time hral dany clovek a aku ma poziciu +/- v ramci timu v porovnani s inymi hracmi. V akej petke nastupoval, s akymi spoluhracmi, aky mal icetime, proti akym petkam supera hral. Napriklad pri obrancovi ak je napriklad mladik doplnok elitneho prveho utoku a aj v obrane ma pri sebe nejakeho kvalitneho hraca tak hned ma kopu +bodov napriektomu ze sa o ne az tak nezasluzil a mal by ich s takymi spoluhracmi hocikto. A podobne ine priklady sa daju uviest.
S tým sa nedá nič iné ako súhlasiť. A toto bolo jednou z príčin, prečo som chorchemu uviedla štatistiky +/- dotyčných hráčov :) .
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA