Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TORONTO MAPLE LEAFS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Dnes doma zase prehrali. S Pittsburghom 4:6.
Penguins vyslali na Toskalovu branu neuveritelnych 52 striel :!: :!: :!: . Pricom 46 chytil a posledny gol bol do prazdnej.

Inak Jason Blake mal 1+1.
Kiezby tak nebolo platoveho stropu isto si hovoria v Toronte. Leafs podobne ako v NYR maju na sebe akusi kliatbu metropole, najbohatsieho klubu svojho statu. Isto by si nakupili hracov keby mohli.

Inak osobne si myslim ze prvou vecou co by som ako GM spravil je nejak draho predal Sundina ako lidra klubu a zaneho ziskal zopar dobrych hracov. Sundin je uz opotrebovany, sice zbiera body a ma takmer bozsku poziciu ale jeho liderstvo sa mi nelubi.
Znovu Toronto prehrálo,teraz dokonca s nevýraznou Atlantou,získali aspoň bod,Sundin a Blake sa snažia ale sami nato nestačia,dnes Sundin 1G+2A a Blake 0G+3A.
Počet striel bol vyrovnaný,len si v zápase striedali lepšie chvíle,Atlanta bola lepšia v prvej,Toronto v druhej a tretia tretina bola vyrvnaná.
Atlanta sa asi rozbieha,ale čo Toronto? ved toto bol už tušim ich 8 zápas doma a je to bieda.
ak by mi niekto pred sezonou tvrdil. ze listky budu mat problem v zadu, resp. na brankarskom poste, tak sa len pousmejem :)

Tosky to mal v pohode istit a Raycroft doplnat, no obaja sa striedaju ako na beziacom pase..Raycrfot uz nie je brankar, ktory riesil Caldera z 1 sezony Bruins a zaradilsa medzi brank. priemer

netvrdim, ze chyba je v brankaroch, kvality Toskyho sa skôr ci neskôr ukazu, ale obrana, resp. tim ako celok funguje ako *** no ani sam neviem ako to nazvat..4 goly by mali byt dostatocne na vitazstvo (vi. takym divochom stacia v pohode 2 max. 3 :roll: ale malo platne..a ak tim opsuti Sundin (jeho cas sa krati) som zvedavy, kto bude tahat listky z kopy hnoja :D sory za vyraz, to len tak ma v rychlosti napadlo, ze to k tomu pasuje

na strane druhej, ma ako divizneho rivala, taketo naklepy a bodove straty TOR tesia :yes:
Snad se ještě zlepšijou!
Zatím: 3 výhry,4 prohry a 3 porážky v prodloužení.
Doufám že se letos dostanou do PLAY OFF!

!!GO LEAFS GO!!
Snad dnes LEAFS vyhrají nad PENS!Ale vidím to bledě! :evil:
!!GO LEAFS GO!!
Tak konečně zahrála obrna Maple Leafs jak bych si představoval........... :thumbsup: !!!! Na jména 1 z nej obran celé NHL, né-li nejlepší a tolik inkasovaných branek :evil: !!!! Snad to tak vydrží co nejdéle................. !!!!
tak Toronto maju teraz celkom dost novacikov uvidime ako sa im tato sezona podari minule nepostupilo do play-off tak co mozeme tuto sezonu cakat :good:
:( Prvý gól v drese Toronta v súboji proti Pittsburghu (4:2) strelil a ihneď ho venoval svojmu 5 ročnému synovcovi, ktorý je celý život pripútaný k invalidnému vozíku. "Lekári mu dávali po narodení mesiac života a teraz bude mať čoskoro už šesť. Je to malý chlapec, ktorý denno-denne bojuje o svoj život. Už má aj naše dresy a tento puk sa mu bude určite páčiť," prezradil Bell, ktorého získalo Toronto v lete zo San Jose.
Cepi si na omyle Raycroft sa len hlada a ak sa najde tak Thomasa zakryje svojimi vykonmi.
tp://kr.img.blog.yahoo.com/ybi/1/18/7e/hitaek/folder/1186500/img_1186500_1421061_0?1174911882.jpg
Tak Lístky celkem nečekaně porazili Nashville 3:1 a to byli přetsřílení 35:15
hehe, naozaj zaujimave..tak ako sa nam nedari proti Montrealu, tak je z nas zufale Toronto :cool: prerusili sme ich 4 zap. vitaznu snuru :biglol:

:!: sledoval som tragicku hru TOR pocas presiloviek..tak vazeni, domaci mali vyhodu 6 presilovych hier, to ze nevsietili gol, by sa dalo pochopit, ale to, ze pocas nich vyslali dokopy na Aulda 6 striel, opakujem 6 striel je brutalitka :eek2:
cepi> Veru Toronto malo problem (najme v 3.tretine) sa vobec dostat do utocneho pasma.
Koluju chyry ze vraj Don Cherry mal vcera jeden z najlepsich oblekov ake kedy mal. A to uz je co povedat. :D Videl to niekto?
Je niekolko veci, co nechapem, napriklad nenormalne zle vykony Toronta od zaciatku sezony. O co im ide? Draft?
Nahodou teraz museli hrať velmi dobre ked zdolali Atlantu na ich lade 4:0 a prestrielali ich 35:24.
Prvý gol dali dokonca v oslabení, shotout si pripísal Toskala.Bol to 3-bodový zápas pre Antropova (0+3) aj pre Ponikarovskeho (2+1).
listky sa na svojich diviznych superov zacinaju hodne nebezpecne dotahovat Obrázek

z poslednych 7 zapasov 6 vitazstiev a jedina prehra..este ze s Bruins..no listky caka butalna zaberacka v podobe 7 zapasoveho tripu na lade superov (vratne dnesneho - vitazneho)..Montreal , Carolina, Tampa Bay, Florida, NY Islanders, Philadelphi :roll:

Tosky zacina dokazovat to, co sa od neho ocakava..Raycroft bude za normalnych okolnosti vhodnou 2jkou..

"Hrá dobre, veľmi dobre," pochválil fínskeho brankára tréner Toronta Paul Maurice. Právom. Toskala je momentálne vo vynikajúcej forme a Toronto z toho ťaží - v Atlante dosiahlo šieste víťazstvo v siedmom zápase. "Som veľmi spokojný, zabávam sa. To je kľúč k úspechu," prezradil po zápase Toskala,

hviezda duelu Ponikarovskij (2+1)
Obrázek
vyborne mu sekundoval Mats Sundin (1+1)
Obrázek
veru čítal som pro hockey konkretne članok o Sundinovi a prišlo mi ho fakt dosť luto že za tie cele roky jeho posobenia nevyhral nikdy SC...veru tuto trofej by som asik jemu najviac doprial...možno ešte New Jersy pochopitelne no ale sundinovi fakt...je to hrač ktorý toho pre toronto spravil vela...akurat Toronto už dosť dlhu dobu nema extra tím aby mohol zabojovať o trofej...za posobenia Sunina už podla mojho nazoru ani mať nebude...je mi ho moc luto...
Mam taky velmi vzdialeny pocit, ze Toronto sa zacina spamatavat. uz inde som zhodnotil, ze ked davaju goly mladici, leafs vyhravaju. Sundin je naozaj hrdy otec pluku, bez neho to nejde.... Fandim Toskalovi. nech onecne ukaze to, co ukazoval v San Jose! Je to taky finsky Hasek. Nastastie iba zakrokmi.
Obrázek 6 :box: 1Obrázek
Po sedmizápasové śňůře zápasů venku se Leafs vrátili na svůj led v Air Canada Centre, kde ale dostali pěkný klepec od NY rangers 6:1. Hvězdami zápasu byli vyhlášeni všichni útočníci ve službách Jezdců: Jágr (1+3), Straka (1+1) a Petr Průcha, který vstřelil dva góly. Další zápas čeká Toronto 1. ledna s Tampou Bay doma.
Tak. V tabulke to vyzera sice relativne dobre, ale Leafs su strateni a zatrateni. Tragicke vykony. Nie, v tomto roku playoff nebude a vsetci sa musia modlit, aby Sundin hral aj nadalej dobre a aby sa konecne prebrali mladici a hlavne aby konecne prisiel nejaky druhy dobry hokejista!
No prave pozeram zapas PIT - TOR a behom 48 sekund pustil Clemmensen 3 goly :shock: Vedenie klubu by sa malo zamysliet nad kupou nejakej posily
barrki píše:No prave pozeram zapas PIT - TOR a behom 48 sekund pustil Clemmensen 3 goly :shock: Vedenie klubu by sa malo zamysliet nad kupou nejakej posily
oni uz nepotrebuju posili oni maju dobry team aj dobrych hracov mali by zmenit svoj styl hry zaciatky zapasov ma Toronto velmi dobre ale potom uz nehraju nic a dostavuju goly mali by sa zamysliet a nieco vymyslet ako budu hrat nablizsi zapas lebo tento proti Pittsburghu sa im vobec nevydaril dostali poriadnu nakladacku
Obrázek 2 :box: 6 Obrázek
Hmm, další prohra Toronta asi by to chtělo oživit zadákem RYZE defenzivního typu, kterej se nebude zapomínat vzdu. Brankáři by taky mohli chytit formu a myslím, že mužstvu by dodal jiskru i nový trenér.
Toronto je slaboučký, slaboučký tým........ !!!! Je to opravdu zarážející, když se podívám na jejich soupisku...... !!!! Počítám, že před PO bude vyměněn Sundin a možná i McCabe....... !!!!
1293 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS