Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

LOS ANGELES KINGS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

na oficialnej stranke nhl-ky sa objavilo hlasovanie..kto podla vas bude kapitanom v klube LA Kings?Ja som dal hlas Cammalerimu no na prvom bol Blake...druhý bol tuším Handzuš...

Blake, bez debaty. Tiez som tam bol. Ccel som vidiet vyjadrenie predstavitelov klubu ku podpisu Klemma. Mudre rozhdnutie.

LA mají velice dobrý tým, až na toho brankáře tam je tlačí pata, pokud nezískají před toutou sezónou kvalitního gólmana, budou to mít těžké.

To je jedine citlive miesto klubu, achilova pata, inak nepoznam tim, ktory by sa vyraznejsie posilnil. Neukamenujte ma, myslim tim do pola! Dobre, Rangers sa posilnili co do kvality lepsie, ale Kongs priviedli viac a kvalitnych hracov. Otazny je Nagy. Da gol?

myslim ze kings este do zaciatku sezony niecos tym brankarskym postom urobia. osobne by som si tipol jedneho zo stvorice Belfour (to svedsko je uz oficialne?) Joseph, Raycroft, Bryzgalov.
inak obranu maju kings asi jednu z tych solidnejsich v lige. aj ked Blakea uz zda sa dobehol vek a Modry s Klemmom uz tiez asi maju lepsie roky za sebou, Visnovsky, Preissing a Stuart su v najlepsich rokoch a zarukou kvality

Belfour -) vraj ukoncil rokovania so svedskym klubom, ako to dopadlo, resp. ako to s nim bude dalej :ja_neviem:

Bryzgalov -) nastupi od uvodu sezony v drese hydinky..v priebehu sezony je vysoka pravdepodobnost trejdu

Raycroft -) zmena klubu by mu urcite prospela a v LA by mal 1 flek na beton isty

Joseph -) :ja_neviem:

akonahle sa LA posilni na brankarskom poste, ich sance pĂ´jdu hoodne vysoko..

Kings riskli Burka, preco by nemohli risknut CuJa? Hoci z hladiska perspektivy je vyznamnejsie rokovanie s Torontom.

Kings podepsali J-S. Aubina, no řekněme, že ten brankářské problémy Kings nevyřeší :neja:
:arrow: 2007/2008 TBA
:arrow: 2008/2009 UFA

Uhm...to mohli radsej podpisat Roberta Escha, definitivne lespia moznost by to bola...

alebo Josepha to je ete lepšie...na to aký ma vek...je to taký kanadsky Hašek fakt ma ete dobru formu

Dobre, Kings maju slusnu dvojku, teraz este zohnat jednotku a bude lepsie....

kings uz maju dvojky minimalne 3 :D mozno aj 4 ak zaratam aj toho sikmookeho ryzojeda

ale jednotka stale ziadna. seriozne - v aubinovi nevidim potencial byt stabilnou brankarskou jednotkou v tyme, ktory to chce v PO daleko dotiahnut :?

ten šikmooký ryzojed je volným hračom..no škoda no možno by bol ich talentom do buducna...ktovie...

petrik, neprecenuj! Cloutch je dobry tak ako stvorka, kym zvysok nema mozno ani na to. Jednotku zatial nemaju. Auld je ale dobra dvojka, na tom trvam. :!:

Auld je vo Phoenixe...ale typujem Ĺľe si myslel Aubina...ano je dobra dvojka no oni potrebuju jednotku...tak zbytoÄŤnĂ˝ podpis...ako aj Auld vo Phoenixe tak aj Aubin v LA...

Odteraz si davam zavazok spat dlhie, nez 1,5 hodiny v noci, som sa pomylil, prepacte. Aubina som myslel, ten je v L.A.

Obrázek Obrázek Obrázek 4:5

..kedze mam ku kralom blizsie, supol som photo z prveho pripravneho matchu sem, pokym sa..ale na to este bude cas :)
(Lubo Visnovsky 0+2)

ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Obrázek Obrázek Obrázek 2:3

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

nalavo Sandra Bullock :)
Obrázek

Cammalleri – Kopitar – Frolov
Brown – Handzuš – Nagy
Wilsie – Armstrong – Thornton
Calder – O´Sullivan – Ivanans

Blake – VišĹ

Nie som si isty ale ta zostava co napisal chester nebola z tohto zapasu. Handzus a Nagy hrali s O'Sullivanom a zatial to vypada na tento utok. Visnovsky v druhom zapase nehral.

debil píše:Nie som si isty ale ta zostava co napisal chester nebola z tohto zapasu. Handzus a Nagy hrali s O'Sullivanom a zatial to vypada na tento utok. Visnovsky v druhom zapase nehral.
no chester psal sestavu, podle nhlpro.cz, jak by mohla vypadat v průběhu sezony

:arrow: Čerstvý vánok nad Kaliforniou

ÄŚO V LOS ANGELES OÄŚAKĂ

Cloutiera dali na waiver listinu :D . O post jednotky sa pobiju LaBarberra a nejaky Bernier :roll: . Ja to vidim jasne na Labarberru.

Hmm prečo nie Aubin?Aj ked nič extra ale lepšie jak LaBarbera...no čo už...a Bernier to je ich brankar farmový brankar....a rad by som bol keby tam aj ostal...no spravili velku chybu že nikoho lepšieho nepodpísali...no čo už...čiže jednotka bude podla mna jasna...LaBarbera
2981 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO