Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
LOS ANGELES KINGS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
myslim ze kings este do zaciatku sezony niecos tym brankarskym postom urobia. osobne by som si tipol jedneho zo stvorice Belfour (to svedsko je uz oficialne?) Joseph, Raycroft, Bryzgalov.
inak obranu maju kings asi jednu z tych solidnejsich v lige. aj ked Blakea uz zda sa dobehol vek a Modry s Klemmom uz tiez asi maju lepsie roky za sebou, Visnovsky, Preissing a Stuart su v najlepsich rokoch a zarukou kvality
inak obranu maju kings asi jednu z tych solidnejsich v lige. aj ked Blakea uz zda sa dobehol vek a Modry s Klemmom uz tiez asi maju lepsie roky za sebou, Visnovsky, Preissing a Stuart su v najlepsich rokoch a zarukou kvality
Belfour -) vraj ukoncil rokovania so svedskym klubom, ako to dopadlo, resp. ako to s nim bude dalej :ja_neviem:
Bryzgalov -) nastupi od uvodu sezony v drese hydinky..v priebehu sezony je vysoka pravdepodobnost trejdu
Raycroft -) zmena klubu by mu urcite prospela a v LA by mal 1 flek na beton isty
Joseph -) :ja_neviem:
akonahle sa LA posilni na brankarskom poste, ich sance pĂ´jdu hoodne vysoko..
Bryzgalov -) nastupi od uvodu sezony v drese hydinky..v priebehu sezony je vysoka pravdepodobnost trejdu
Raycroft -) zmena klubu by mu urcite prospela a v LA by mal 1 flek na beton isty
Joseph -) :ja_neviem:
akonahle sa LA posilni na brankarskom poste, ich sance pĂ´jdu hoodne vysoko..
Hmm preÄŤo nie Aubin?Aj ked niÄŤ extra ale lepšie jak LaBarbera...no ÄŤo uĹľ...a Bernier to je ich brankar farmovĂ˝ brankar....a rad by som bol keby tam aj ostal...no spravili velku chybu Ĺľe nikoho lepšieho nepodpĂsali...no ÄŤo uĹľ...ÄŤiĹľe jednotka bude podla mna jasna...LaBarbera
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé