Tak jsem to pĹ™ivolal,no uĹľ to tak vypadá,Ĺľe se o tuto otázku ohlednÄ› Dustina,postaral známĂ˝ RFA hunter-Kevin LoweBaffy píše: PĹ™esnÄ› tak Monty,s nimi to bude mĂt kaĹľdĂ˝ moc těžkĂ©,ten tĂ˝m je velice dobĹ™e sloĹľenĂ˝,dalo by se Ĺ™Ăci,Ĺľe bez slabin,ještÄ› jsem zvÄ›dav,jestli si ponechajĂ obrovitĂ©ho Dustina Pennera,to je ideálnĂ hráč pĹ™ed bránu a moc se mi lĂbil.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Som si isty, ze jedna volba bude ta, ktoru Oilers dostali ako odstupne za Prongera - to bol dohodnuty bonus, ked Ducks postupia do finale. Burke je nejaky naduty, ale kedy on povedal nieco slusne? Nech ide do ri*i, hracov ako penner ma plny kader. Teda nie postavou, ale sikovnostou. Ba i sikovnejsich!
Je pochopitelny, ze se zlobi, protoze s tim nemohl skoro nic udelat. je dobre, ze Penner odesel, aspon dostane sanci Ryan na ktereho se velice tesim a doufam, ze predvede co v nem je.chorche píše:Som si isty, ze jedna volba bude ta, ktoru Oilers dostali ako odstupne za Prongera - to bol dohodnuty bonus, ked Ducks postupia do finale. Burke je nejaky naduty, ale kedy on povedal nieco slusne? Nech ide do riti, hracov ako penner ma plny kader. Teda nie postavou, ale sikovnostou. Ba i sikovnejsich!
Penner urcite Oilers
nespasi, je to spis defenzivni utocnik, ktery tezil ze spoluprace s Getzlafem & Perrym. doufam, ze Oilers nepostoupi do play off a skonci nekde u dna ( kvuli draftum ).
Joj, o to sa ty neboj, Oilers budu velmi radi, ak skoncia lepsi, ako 28. v ramci celej NHL a aj lepsie, ako 30. miesto, bude maly zazrak. Ale Penner im pomoze, aby to nebolo uplne fiasko. Jaj, predbieham udalosti, Oilers este mozno spravia nakupy. A druha vec: Ducks maju mrte talentu, ak by im odisiel este 1-2 hraci, tak to nebude taka katastrofa. Nejako sa im sopliaci vytahuju na male osobnosti.
ale taketo dlhe vahanie skoncit / neskoncit urcite nie je nic prijemne pre GM Burkeho. hlavne u niedermayera, kedze ten ma este platny kontrakt.
Burke sa vsak s tym podla mna vyrovnal majstrovsky a dokazal ze medzi GM patri k spicke. necakal na ich definitivu, podpisal za nich nahrady v podobe schneidera a bertuzziho (aj ked toho prave nemusim a nepredpokladam ze selanneho dokaze adekvatne nahradit).
iste je len to ze obaja (teemu aj scott) sa urcite do anaheimu nevratia. bud jeden, alebo ani jeden. sam som zvedavy ako to dopadne, ak skoncia karieru budu mi chybat.
Burke sa vsak s tym podla mna vyrovnal majstrovsky a dokazal ze medzi GM patri k spicke. necakal na ich definitivu, podpisal za nich nahrady v podobe schneidera a bertuzziho (aj ked toho prave nemusim a nepredpokladam ze selanneho dokaze adekvatne nahradit).
iste je len to ze obaja (teemu aj scott) sa urcite do anaheimu nevratia. bud jeden, alebo ani jeden. sam som zvedavy ako to dopadne, ak skoncia karieru budu mi chybat.
..myslim, ze Teemu to zabali, a leci ziska triko
no ak sa k nemu vĂ´bec nejako dopracujeme
a Scotty to potiahne aj dalej..bez tychto 2 borcov strati hydinka prilis vela..
..chorche, ako to Gigimu nadavas "obrasteny tukom"?
pre Bryzgalova sa crta zrejme konecne sanca chytat z uvodu sezony, kedze sa pocita, ze Gigi uvod sezony nestihne..no potom bude opät vsetko v starych slapajach, tak snad klapne "Bryzgal_trade" pocas sezony..to jedine mu zachrani karieru, inac u hydinky zakrpatie..
..chorche, ako to Gigimu nadavas "obrasteny tukom"?
Jiggy je jednoducho TUCNY, Snow v celej zbroji oproti nemu vyzeral ako sparatko. Aj to dobre osekane. Bryz nema preco zakrpatiet, bude to jasna jednotka, totizto take vazne operacie vyzaduju aspon dva mesiace absolutneho pokoja a potom sa dostat do rytmu trva tiez nejaky cas. Bryz uz miesto nepusti, konecne bude mat Anaheim naozajspolahliveho brankara, nie LUCKERA!
ak sa nahodou niedermayer aj selanne odporucaju a burke ziska nejaky manevrovaci priestor pod stropom tak si viem celkom predstavit ze pritiahne jedneho z hviezdneho tria tampy bay. tampa je dost natesno pod stropom a dobreho brankara potrebuju. za bryzgalova a nejakeho prospekta + mozno nejaky ten draft ...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF