Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Baffy píše: PĹ™esnÄ› tak Monty,s nimi to bude mĂ­t kaĹľdĂ˝ moc těžkĂ©,ten tĂ˝m je velice dobĹ™e sloĹľenĂ˝,dalo by se říci,Ĺľe bez slabin,ještÄ› jsem zvÄ›dav,jestli si ponechajĂ­ obrovitĂ©ho Dustina Pennera,to je ideálnĂ­ hráč pĹ™ed bránu a moc se mi lĂ­bil.
Tak jsem to přivolal,no už to tak vypadá,že se o tuto otázku ohledně Dustina,postaral známý RFA hunter-Kevin Lowe :shock: :wink:

:( Co k tumu dodat baffy.Je to špatnĂ©.OpÄ›t další prĹŻmÄ›rnĂ˝ hráč,kterĂ˝ má našlápnuto ke smlouvÄ› superhvÄ›zd.Ĺ

Ducks nemaju dost priestoru pod platovym stropom, aspon teraz nie, mali by brat drafty. Edmonton musi mat niekoho, kto vie hrat hokej, to sa tam moze postavit na centra pomaly ktokolvek z nas a brat minimalny plat....

Anaheim sice stratil Pennera, ale ziskal prve 3 volby v buducorocnom drafte. Takze velmi smutny urcite nie su. Mozu ziskat do timu 3 mlade talenty alebo tie drafte nejako rozumne vymenit za hracov.

Som si isty, ze jedna volba bude ta, ktoru Oilers dostali ako odstupne za Prongera - to bol dohodnuty bonus, ked Ducks postupia do finale. Burke je nejaky naduty, ale kedy on povedal nieco slusne? Nech ide do ri*i, hracov ako penner ma plny kader. Teda nie postavou, ale sikovnostou. Ba i sikovnejsich!

chorche píše:Som si isty, ze jedna volba bude ta, ktoru Oilers dostali ako odstupne za Prongera - to bol dohodnuty bonus, ked Ducks postupia do finale. Burke je nejaky naduty, ale kedy on povedal nieco slusne? Nech ide do riti, hracov ako penner ma plny kader. Teda nie postavou, ale sikovnostou. Ba i sikovnejsich!
Je pochopitelny, ze se zlobi, protoze s tim nemohl skoro nic udelat. je dobre, ze Penner odesel, aspon dostane sanci Ryan na ktereho se velice tesim a doufam, ze predvede co v nem je.

Penner urcite Oilers

nespasi, je to spis defenzivni utocnik, ktery tezil ze spoluprace s Getzlafem & Perrym. doufam, ze Oilers nepostoupi do play off a skonci nekde u dna ( kvuli draftum ).

Joj, o to sa ty neboj, Oilers budu velmi radi, ak skoncia lepsi, ako 28. v ramci celej NHL a aj lepsie, ako 30. miesto, bude maly zazrak. Ale Penner im pomoze, aby to nebolo uplne fiasko. Jaj, predbieham udalosti, Oilers este mozno spravia nakupy. A druha vec: Ducks maju mrte talentu, ak by im odisiel este 1-2 hraci, tak to nebude taka katastrofa. Nejako sa im sopliaci vytahuju na male osobnosti.
Vypadá to, že Teemu ukončí kariéru, píšou o tom na nhlpro. Myslím si, že by to bylo hezký kdyby odešel na vrcholu. na druhou stranu (pokud opravdu skončí) mi bude chybět :bye2:

:) Tak nejedná se jen o Selänneho,ale i Scotta Niedermayera.Oba celé léto váhají zda pokračovat ,nebo ne.Zisk SC jim vzal sílu i motivaci.Ještě,ale nebylo vyřčeno poslední slovo.Tak se snad seberou a dají do kupy,a v příští sezoně budou hrát.Kdybych Niedermayerovi mohl poradit motivaci,tak bych mu připoměl,že nemá 11 prstenů jako Henri Richard,tudíž má co dohánět a Sellymu,že ještě nenastílel víc jak 80 golů za sezonu/ jeho rekord 76 golů ve Winnipegu/ :D a měli by jako hrom motivaci hned!!!V každém případě je to jen a jen jejich rozhodnutí a i kdyby to nakonec nedopadlo,tak od nás fans se sluší řici,,Stokrát díky."Pro Anahaim by to představovalo opravdu citelnou ztrátu.Uvidíme co bude!!!!

1. Museli by hrat v inom time. 2. Museli by byt mladsi. 3. teemu odviedol v minulom rocniku na svoj vek fak fantasticku hru, vobec sa pozvolna nevytraca, jemu vek nevadi, tak co robi sprostosti? A Scotty je v najlepsich rokoch! Tomu musi zasibavat....

ale taketo dlhe vahanie skoncit / neskoncit urcite nie je nic prijemne pre GM Burkeho. hlavne u niedermayera, kedze ten ma este platny kontrakt.
Burke sa vsak s tym podla mna vyrovnal majstrovsky a dokazal ze medzi GM patri k spicke. necakal na ich definitivu, podpisal za nich nahrady v podobe schneidera a bertuzziho (aj ked toho prave nemusim a nepredpokladam ze selanneho dokaze adekvatne nahradit).

iste je len to ze obaja (teemu aj scott) sa urcite do anaheimu nevratia. bud jeden, alebo ani jeden. sam som zvedavy ako to dopadne, ak skoncia karieru budu mi chybat.

Ak budu pokracovat v kariere, tak jedine za Anaheim.

no scotty urcite, kedze tam ma este platnu zmluvu ;)

teemu ak sa rozhodne pokracovat tak do anaheimu sa moze vratit len ak scott ukonci karieru - obaja sa uz pod platovy strop nezmestia. ibaze by sa teemu rozhodol pokracovat za nejake "drobne" - povedme do 2M

To by slo, v praxi to znamena vyraznejsiu vymenu, asi sa konecne zbavia toho tucneho luckera a daju konecne sancu jednemu z lepsich brankarov v lige Bryzgalovovoi.

..myslim, ze Teemu to zabali, a leci ziska triko :) no ak sa k nemu vĂ´bec nejako dopracujeme :( a Scotty to potiahne aj dalej..bez tychto 2 borcov strati hydinka prilis vela..

..chorche, ako to Gigimu nadavas "obrasteny tukom"? :lol: pre Bryzgalova sa crta zrejme konecne sanca chytat z uvodu sezony, kedze sa pocita, ze Gigi uvod sezony nestihne..no potom bude opät vsetko v starych slapajach, tak snad klapne "Bryzgal_trade" pocas sezony..to jedine mu zachrani karieru, inac u hydinky zakrpatie..
Giguere zůstane, Anaheim to dal všem najevo novou lukrativní smlouvou, podepsanou po tomto play off. Spíš se bude pakovat Bryzgalov, o jeho možném odchodu jsem už četl asi před 2 týdny. :?:

Bryzgalov prestup mal byt pred zaciatkom sezony hotovou vecou, lenze Gigi nebude zrejme pred zaciatkom sezony fit, takze z mozneho prestupu na teraz padne..ale do blizkej buduscnosti s jeho prestupom rozhodne pocitam :!:

cepi píše:..myslim, ze Teemu to zabali, a leci ziska triko :)
tak tak, do phily se stěhovat nebude, i když s těma tričkama to nijak dobře nevidím :(

Jiggy je jednoducho TUCNY, Snow v celej zbroji oproti nemu vyzeral ako sparatko. Aj to dobre osekane. Bryz nema preco zakrpatiet, bude to jasna jednotka, totizto take vazne operacie vyzaduju aspon dva mesiace absolutneho pokoja a potom sa dostat do rytmu trva tiez nejaky cas. Bryz uz miesto nepusti, konecne bude mat Anaheim naozajspolahliveho brankara, nie LUCKERA!

sanca ze dvojica bryzgalov-giguere bude v anaheime aj po trade deadline sa podla mna prakticky rovna nule. jeden pojde a podla mna to na 80% bude ilja.
chorcheho scenaru nedavam velku sancu na uspech, aj ked pripustam ze aj taka moznost existuje

Pozri, ked sa aj huet dal do poriadku, chytal Halak, lebo mal topformu, verim len Bryzovi, on je paradny brankar, s nim sa Ducks nemusia obavat ani silnejsich muzstiev, beztak budu patrit zial medzi elitu, ale bez Bryza by boli kus hlbsie.

ak sa nahodou niedermayer aj selanne odporucaju a burke ziska nejaky manevrovaci priestor pod stropom tak si viem celkom predstavit ze pritiahne jedneho z hviezdneho tria tampy bay. tampa je dost natesno pod stropom a dobreho brankara potrebuju. za bryzgalova a nejakeho prospekta + mozno nejaky ten draft ...

To je vtakovina, vsetci traja z tampy su prilis drahi a malokto si ich moze dovolit, Anaheim nie.

scotty ma zmluvu na vyse 6 milionov, takze ak skonci karieru tak kacicky budu mat placu pod plafonom dost

Ratas aj s tym, ze uz prisiel Tuzzi a Schneider? lebo ti zhltnu celkom dost penazi.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS