Naprostý souhlas, vždycky je to o lidech.petrik píše: ↑dnes, 12:14Ja by som to zas tak uplne negeneralizoval na narodnost. Je aj kopec ruskych hracov ktori nijako nevytrcaju z radu a nie su ani v najmensom problemovi a na druhej strane je kopec “trouble makerov“ inych narodnosti. V konecnom dosledku to zalezi od povahy a mentalnej vybavy kazdeho hraca, ci je z ruska, kanady, slovenska alebo australie...
Michkov nemá nějáké výstřelky alá Zherdev s alkoholem nebo nějáké nerespektování trenéra a trucování a doufám, že ani mít nebude. Byla tam nějáká bouračka v Dubaji mimo season a alkohol byl vyloučen a byl pouze jako spolujezdec a řidič také byl střízlivý. Takže tady jej přirovnávat není na místě...
Jeho body na jeho ice-time jsou skvělý, PO má dost nepodařený ale pořád dal 51 bodů v jeho druhé sezóně, opravdu talent a jeho hockey IQ je impozantní. Přesně chápu co tomu Tocchetovi vadí - hra dozadu, turnovers, hraní na sebe a taky mu nejezdí tolik nohy, neměl moc off-season trénink díky zranění, to určitě taky mělo vliv.
Teď ale v posledním zápase jej nahradil Alex Bump fantasticky ...
Já teda nejsem absolutně fanouškem těchto označování ruských hráčů a příjde mi absolutně hloupé dávat jej ve spojení nacistických divizí SS ... Mimo to, to všichni odsoudili. Myslím, že to sem absolutně nepatří. Mocnosti jsou všechny stejný a nemají si co vyčítat, historicky.
A to neříkám, že nemám stejný názor jak vy.
Wolfe - Patrick Kane, Auston Matthews, Jake Virtanen, Kuba Vrána, Corey Perry, Carter Hart, Patrik Bartošák ....