Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

petrik píše:
dnes, 12:14
Ja by som to zas tak uplne negeneralizoval na narodnost. Je aj kopec ruskych hracov ktori nijako nevytrcaju z radu a nie su ani v najmensom problemovi a na druhej strane je kopec “trouble makerov“ inych narodnosti. V konecnom dosledku to zalezi od povahy a mentalnej vybavy kazdeho hraca, ci je z ruska, kanady, slovenska alebo australie...
Naprostý souhlas, vždycky je to o lidech.

Michkov nemá nějáké výstřelky alá Zherdev s alkoholem nebo nějáké nerespektování trenéra a trucování a doufám, že ani mít nebude. Byla tam nějáká bouračka v Dubaji mimo season a alkohol byl vyloučen a byl pouze jako spolujezdec a řidič také byl střízlivý. Takže tady jej přirovnávat není na místě...
Jeho body na jeho ice-time jsou skvělý, PO má dost nepodařený ale pořád dal 51 bodů v jeho druhé sezóně, opravdu talent a jeho hockey IQ je impozantní. Přesně chápu co tomu Tocchetovi vadí - hra dozadu, turnovers, hraní na sebe a taky mu nejezdí tolik nohy, neměl moc off-season trénink díky zranění, to určitě taky mělo vliv.
Teď ale v posledním zápase jej nahradil Alex Bump fantasticky ...

Já teda nejsem absolutně fanouškem těchto označování ruských hráčů a příjde mi absolutně hloupé dávat jej ve spojení nacistických divizí SS ... Mimo to, to všichni odsoudili. Myslím, že to sem absolutně nepatří. Mocnosti jsou všechny stejný a nemají si co vyčítat, historicky.
A to neříkám, že nemám stejný názor jak vy.

Wolfe - Patrick Kane, Auston Matthews, Jake Virtanen, Kuba Vrána, Corey Perry, Carter Hart, Patrik Bartošák ....
"Naprostý souhlas, vždycky je to o lidech." :thumbsup:

Ty dvě S ve slově rusáci byly omylem. Já politiku do sportu netahám. :)

A ani nejsem žádný hater Flyers nebo Mičkova (ačkoli to tak může působit). Naopak, letos jsem jim fandil a dokonce když hráli v rozumnou dobu, koukal jsem na zápasy. Vlastně, po Sharks jsme Vás sledoval nejvíce. Je to pro mě zajímavý tým se spoustou talentu. Rád chodím do tohoto topicu, protože se tu o tom týmu díky Tobě hodně dozvím. Ve Vaší organizaci mám rád D. Briera (byl to můj oblíbený hráč) a líbí se mi i práce Tochcetta. Znovu opakuji, to co s tím týmem tak rychle dokázal.. nečekal jsem Flyers v PO. Přál bych si, aby se víc na oči časem dostal i S. Gagne. Můj první zápas na televizi, co jsme si z brigád koupil, tak hráli zrovna Flyers a jejich lajna Gagne - Forberg - Knuble.

Jinak, zrovna Zherděv byl můj nejoblíbenější ruský hráč spolu s P. Burem. Ještě pamatuju jak kolem roku 2010 jsem si tu psal v topicu COluimbusu s MT-SVK a řešili jsme, jaký hráč to mohl být. Nebo jakým mohl být Nikita Filatov (tomu jsme taky fandil..). Mně je ukradená národnost, já hodnotím hráče podle jejich hry. A proto si myslím, že ten tvrdý přístup na Mičkova se jednou vyplatí a díky disciplíně doroste ve skvělého hráče. Zherděv ač byl mimo led idiot (a to včetně střídačky, kde dokázal zaspat..), tak byl hračička s neskutečnou technikou a dodnes pamatuji jeho sólo průjezd proti Chicagu a pro mě doposud nejhezčí gól NHL, co jsme kdy viděl.
Esem píše:
dnes, 15:21
Jeho body na jeho ice-time jsou skvělý, PO má dost nepodařený ale pořád dal 51 bodů v jeho druhé sezóně, opravdu talent a jeho hockey IQ je impozantní. Přesně chápu co tomu Tocchetovi vadí - hra dozadu, turnovers, hraní na sebe a taky mu nejezdí tolik nohy, neměl moc off-season trénink díky zranění, to určitě taky mělo vliv.
Souhlasím. :)
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES