Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Season review.

Obrázek

Sezóna za námi, PO sem nečekal, byly jsme horším týmem jak lonskou sezónu, největší zklamání jsou brankáři, kteří byly nejhorší z celé ligy. Zkusím trošku do podrobna nějak shrnout sezónu.... Sezónu jsme dokončili bez Tortse, na nadcházející sezónu budeme mít nového kouče, chtěl bych ideálně šampiona z NCAA - Pat Ferschweiler, který koučoval Alexe Bumpa, jednoho z našich top prospektů... máme mladý tým a rád bych tam viděl "fresh" kouče z NCAA, který má skvělé výsledky a umí pracovat s mladými ... nabízí se zde paralela s Hakstolem. :eek2: ale raději bych vyzkoušel toho Pat Ferschweiler, než nějákého dinosaura ....nabízí se to hlavně kvůli našemu mladému týmu. Uvidíme. Mluví se ještě o Ricku Tochettovi, také že by zůstal Brad Shaw a nebo dokonce Ian Laperrière, který trénuje farmu.. tak nějak se dost bojím, že je velká šance aby to tomu Ianovi nechali, farmu trénuje dlouho a tak nějak, za služby jej zkusí ... no snad NE.

Brankáři - Sam ERSSON, Ivan FEDOTOV a Alex KOLOSOV. velký špatný, po lonské sezóně jsem si myslel, že máme jedničku a to Erssona a k tomu Fedotov, který měl skvělé stats v KHL... bohužel to nefunguje.. Fedotov s tou smlouvou, těžko vyměnitelnej. Tady určitě musí nastat nějáká změna... Paradoxně Erssona na 4 nations chytal skvěle. Určitě podíl na tom má také "super" hra obrany a časté turnovers ale mnohdy , kde jiný brankář by podržel, tak tam naši zklamali a některé zápasy, co sem viděl, tak jsme na to doplatili... bohužel oproti některým týmů ze spodku, v tomhle máme největší mezeru... Jsem zvědav na možnosti, musí se vytvořit konkurence a musí se to řešit.. Trade za nějákého prospekta nebo někdo zkušenejší k Erssonovi... k zamyšlení i nějáká změna v trenérovi brankářů.

:minus: Ersson, Fedotov a Kolosov
:plus: abych dal nějáké plus tak prospekt CARSON Bjarnason ale stále mladičký.

Obrana - nepřijde mi to tak hrozné paradoxně. Nemáme asi beka číslo jedna, někoho kdo by byl elite bek, typu Werenski, McAvoy, Makar, Doughty... máme Travise SANHEIMA, který do něho roste , roste z něj komplexní bek, který je hlavní tahoun naší obrany, svými výkony si vysloužil i pozvánku na 4 nations Kanady. Dále Jamie DRYSDALE, je zde progres, je lepší jak byl loni, hlavně byl zdravější, pořád je mladičký a potřebuje co nejvíce hrát, v létě co nejvíce zamakat a udělat ten pomyslný krok navíc, od Jamieho jsme ještě neviděli vše, nadcházející sezónu on bude ten, kdo udělá největší progress IMO.
Pair - Sanheim - Drysdale.
Emil ANDRAE, legit NHL bek, sice nemá moc size ale komplexní, nechápu, jeho posílání na farmu, v bližších stats, šlo jasně vidět, že s ním jsme byly lepším týmem. Moc se mi líbí jeho hra, vývážení puku z obraného pásma, zakládání útoku, z něj sem nadšený.
Cam YORK - dle mě extrémně podcenovaný bek, Torts jej posazoval a měli spolu neshody, nějáké rumours sem četl, že Tortsovi nějak vzepřel v šatně apod .. nevím bůhví. Měl zranění, trošku tam byla vidět taková frustrace na něm a určitě ještě může být lepší, myslím, že dost ovlivně i tím Tortsem. Ristolainen, už se pochopilo, že není ofenzivní bek, on je 2x upgadovanej Bogosian... ale nutno říct, tuhle seźonu pochopil svou roli a defenzivně hrál dobře, nesmyslně jej dával Torts i na PP :slap: .. což prostě máme lepší varianty. Ke konci se zranil a musí na další operaci ramene a nestihne začátek sezóny...měl se vyměnit na TDL, s ponecháním platu, tohle trošku vyčítám Dannymu... bohužel už nebyl spot na ponechání platu... Nick Seeler, už neměl tak dobrou sezónu jako vloni, bude to tím, už nemá v páru Seana Walkera... za mě už bude brát minutu mladým ... co se týče prospektů největší Oliver BONK, RHD, uvidí se v kempu ale upřímně nevím kam s ním. 3tí pár místo Rista začít :neviem: ale toho se jen tak nezbavíme, měl jít na TDL. s Obranou sem relativně spokojený.

Sanheim - Drysdale
Andrae - York
???Zamula/Seeler - Risto

:plus: Sanheim, Andrae, York, Drysdale

Útok - missing 1C a také 2C ?? Naši nejlepší hráči Travis KONECNY a Matvei MICHKOV, by byli ještě lepší s kvalitnějším centrem, obrovsky nám chybí 1C. Couts už měl lepší sezónu jsou tam už náznaky výkonů před pauzou ale on není prostě 1C a někdy si nejsem jist i zda 2C...
Plán je jasný, najít 1C, to by nás extrémně posunulo. Nemyslím si Luchanko je odpoved na naši situaci a určitě není NHL ready, zda někdy bude, tot otázka. Vždy bude mít nálepku "bustu" protože se nevzal Buium... Jinak útok frustrace šla vidět, když už nějak útok šlapal, tak golmani nepodrželi ...chtěl bych určitě pochválit mimo Michkova, tak určitě Tysona FOERSTRA, který udělal krok dopředu a roste ve velice platného hráče. Těžko se mi hodnotí ten útok, vše se odvyjí od toho centra ... to je alfa omega. Noah CATES, skvělý, také velké pozitivum této sezóny, ten borec mě baví, strašně rád bych jej viděl v PO svou hrou... skvělý na oslabení. Zklamání pro mě je určitě Owen Tippett, podepsal smlouvu přeminulou sezónu, čekalo se od něj, že bude trošku zkušenejší a bude trochu lídrem, vezme to na sebe ale to se nestalo, body nějáké udělal ale nechápu, ten borec má vše, on má snad nejlepší střelu z NHL, má rychlost ale prostě čekám od něj daleko víc... Určitě trpí, tak tím centrem, že jej prostě nemá. Potřebujeme více golů, více skillu ... ten útok nemá na PO, bohužel.. Hráče co to vezme na sebe... Do toho PP, velký špatný...

Zbavili jsme se Laughtona, za 1st pick a Nikitu Grebenkina. - To byl masterpiece. Grebenkin jen chvála, na farmě se mu daří a myslím, že úplně v klidu by mohl udělat tým nadcházející sezónu. Dále jsme se zbavili Farabeeho a Frosta, CGY si mnulo ruce, jaký super hráče získali ve skvělém věku ale ukazuje se, že sou invisible i tam... získali jsme Pelletiera, který se chytl a nehrál vůbec špatně. 25GP - 8P, rozjel se až po odchodu Tortse samozřejmě.

Naštěstí máme velice slibné prospekty: Alex BUMP (NCAA champ, aktuálně farma 2 GP - 3P. adept na HC, trenér z NCAA, který trénoval BUMPA o něm řekl,
"His growth without the puck over the last few years has been his biggest growth. He's always had deception, playmaking ability, the ability to really make people miss. But what he's added in the last few years, which I think has made him an absolute elite player, is his compete, and it's every single day. In fact, he'll only go against Tim Washe when it’s 1-on-1 drills in practice. He picks out our biggest, strongest, hardest guy to go against. That's part of his maturation process and what's going to make him a National Hockey Leaguer.")

Obrázek

Dle mě v nadcházející sezóně je v A týmu, remember the name. :jn:

Další prospekti - Denver BARKEY, Nikita GREBENKIN, Karsen DORWART (podepsal s námi z NCAA, přesně takové podpisy se mi líbí, zkusit jej, skvělé stats z NCAA - spoluhráč Isaaca Howarda, který by měl být trejdován) Jett LUCHANKO , Cole KNUBLE... a také hlavně přibude top prospekt z nadcházejícího draftu.

:plus: Noah CATES, Matvei MICHKOV, Tyson FOERSTER, Travis KONECNY, Bobby BRINK a prospects..
:minus: missing C, Owen Tippett..

Spousta práce na léto pro GM, vyřešit HC... Pak tu máme draft, máme 7 pozic v prvních dvou kolech, jsem přesvědčen, že budeme trejdovat nějakou volbu za hráče a dále jsme také velkými adepty na offer-sheet. Danny na tiskovce, také naznačil, že bude agro ...
Vyřešit brankáře ... je toho dost, čeká nás zajimavé léto.

Co se týče draftu, uvidíme jak dopadne loterie ale nejhůře můžeme být šestí... Schaefer, Misa, Martone, Hagens, Frondell, Desnoyers... měli bychom mít, určitě jednoho z nich, půjdeme po centrovi ale pokud by bych k dispozici třeba MARTONE, tak brát to nej co jde. Snad ponaučení z Buiuma..

My list (záleží na loterii, Schaefer je jasná jednička dle mě, pokud padne někdo z těch níže, bude to skvělé a asi kdokoliv jiný, mimo tyto níže zmíněné, bude pro mě zklamání.)
1. MISA
2. MARTONE
3. HAGENS
4. FRONDELL
5. DESNOYERS

Trošku mám strach, koho vyberem :D Určitě bude nějáké překvapení, Frondell může jít hodně vysoko... uvidíme. :)

Obrázek
Posilování už začalo.

The Rocky Thompson era is over.

The #Flyers announced today that the team will not be retaining the following assistant coaches: Rocky Thompson, Darryl Williams, and Angelo Ricci

PHI PP over the last three years…

2022-23: 15.6% (Last)
2023-24: 12.2% (Last)
2024-25: 14.5% (30th)
Loterie - 5/5/25. Věřím, že zlomíme smůlu z draftu a bude pozice ještě lepší, každopádně ikdyby byla "pouze" 4, tak je to skvělé. Prio je centr, MISA,HAGENS,FRONDELL.

Každopádně dle Dannyho exit interview po sezóně, jdeme do dálší fáze. Máme hodně ASSETS ale vyvstali nové problémy...

Jsem opravdu zvědav na Dannyho aktivitu, jak půjde po C, zda udělá ten offer sheet o kterém se spekuluje.

Týmů, které budou prodávat bude povícero... NYI, VAN,.. Nemyslím si, že mi již budeme prodávat, naopak. Obrovská potřeba C, nabízí se NYI (Barzal, Horvat - bratranec TK). I Barzal si myslím, že price by nemusela být tak extrémní ...

Dále k dispozici bude obrovský prospekt z TBL - Isaac Howard.

Konecny - Barzal/Horvat - Michkov
Foerster/Bump - Couturier - Howard??
Bump/Foerster - Cates - Tippett
Pelletier - Poehling - Hathaway.

Co se týče Goalies, tak určitě by se mělo posílit... dle rumours by měl být k dispozici - Luukkonen, Ukko-Pekka...

GM Esem okénko :D
Travis KONECNY, Travis SANHEIM a Tyson FOERSTER pojedou reprezentovat Kanadu na blížící se MS. :-)

Rád vidím, že si chtějí prodloužit sezónu, případně tímto zabojovat o místo na olympiádě. Hlavně se nezranit.
Dnes nás čeká loterie, tak jsem velice zvědavý...

pro fans Flyers, farma v druhém kole vede 2-1 proti Hershey Bears... věřím, že je dáme...

Hokej pod Lappym nic moc... ale velice cenné zkušenosti sbírají Luchanko, Bump, Grebenkin, Andrae a celkem se mi líbí Eliot Desnoyers (brácha Caleba, který půjde na letošním draftu vysoko, v rozhovorech, řekl, že by chtěl hrát za Flyers) Ale Caleb není můj kůň uprímně...

Tak snad dnes to cinkne #1 or #2 :oslava: a kdyby nejhůře, tak #5. Tam by i tak měla být jistota někoho z MISA, HAGENS, FRONDELL, MARTONE, DESNOYERS.
Tak #6, vyšla ta nejhorší možná pozice... zklámání.

Obrázek

Tak snad se k nám někdo propadne, jako tomu bylo předloni v podobě Matveie...

jinak Danny vyšle offersheetos na Marco Rossiho :jn:
Letošní draft, někteří považují za jeden z těch slabších, já si to nemyslím ... každopádně není tam borec, který je tak nějak odskočený od všech typu Bedard, McJesus nebo další rok McKenna...

Dovolím si takovou simulaci, jak by se mohlo nadcházejí draft pickovat až k nám ...

první dva picky imo "tutovka".

1. NYI - SCHAEFER
2. SJ - MISA
3. CHI - FRONDELL/MARTONE - tady už to jasně nevidím, Hawks budou chtít hráče k Bedardovi... Martone hráč s nějvětším skills na draftu, má size. Frondell neskutečná střela, má size a dle mě je to jeden z nejvíce NHL ready hráčů na nadcházející sezónu... hraje na kříde i na C.
4. UTA - FRONDELL/MARTONE - bojím se aby tam nebyl můj vysněný HAGENS ale Mamuti, mají Cooleyho, což je přesně ten typ hráče jako HAGENS, budou brát odlišnejšího hráče imo.. také dost možná Caleb Desnoyers..
5. NSH - MCQUEEN - ikdyž by měl automaticky patřit Bleskům z Tampy, Blesk McQueen, tak dle mě po něm sáhne NSH a tenhle borec určitě půjde vysoko, bohužel jej limitují zranění a neodehrál kompletní sezónu.
6. PHI - HAGENS - Flyers konečně získají svůj klenot v podobě centra, který má potenciál být 1C.
Marco ROSSI, dost možná bude trejdován z Minnesoty... GO for HIM, we have assets!

získat hráče jako Marco Rossi a draftovat někoho z HAGENS/FRONDELL/DESNOYERS + LUCHANKO jako zatím náš top prospekt na C. Už vypadá kurna jinak situace na centru a rázem budeme úplně jinačí tým.... Centři udělají produktivnější hráče, Michkov, TK, Foerster, Brink, Bump apod...

Phantoms skvělé individuality a tým je pěkně poskládaný, size a skill, věřím, že můžou jít daleko... Grebenkin, Bump, Wisdom, Lycksell, Gaucher, Richard, Abols, Andreae, Samson, McDonald...

Viděl jsem většinu zápasů play off Phantoms a musí dát kredit obráncům Ethanu SAMSONOVI a Hunteru McDONALDOVI. (Samson bude velká konkurence pro BONKA na RHD pro "A" tým spot)
Phantoms bohužel vypadli s Hershey v druhém kole, měli "Matchball" ale bohužel ...

Draft:
čím dál tím více si myslím, že by mohl k nám spadnout Porter Martone.. o centry bude velký zájem.

Pro nás je to priorita ale pokud by pořadí bylo takové, viz. níže. musíme brát best player available a vyvarovat se lonské chyby...

New York Islanders select: Matthew Schaefer
San Jose Sharks select: Michael Misa
Chicago Blackhawks select: Anton Frondell
Utah Mammoth select: Caleb Desnoyers
Nashville Predators select: James Hagens

Získat na draftu Marca Rossiho (Trade: Edmonton First-Round Pick, Philadelphia Second-Round Pick)

Go fooooor Marco ROSSI agroooo!
It’s not official yet, but Rick Tocchet will reportedly be the next head coach of the Philadelphia Flyers.

Elliotte Friedman (@FriedgeHNIC) quoted the tweet from John Buccigross and said “Not sure of timing, but it is coming.”

The #Flyers appear to be landing the most coveted head coach still available.
Je to tak, máme nového kouče, na lavičce Flyers vystřídá Tortse resp. Shawa, RICK TOCCHET.

Obrázek

Můj favorit to nebyl, já chtěl mladšího kouče, trošku a nějáký fresh vítr mimo NHL a to vítěze z NCAA - Pat Ferschweiler, nakonec máme Toccheta.

ALE, čím dál více čtu na něj chválu pro jeho práci s mladými hráči, speciálně Q. Hughes a mladíci z Canucks... kde předlonskou sezónu měl povedenou, letošní už tolik ne, zranění klíčových hráčů a také spor Miller/Petterson apod.. Každopádně mezi hráči velice oblíbený trenér, dokonce Danny na press konferenci řekl, že mu volají agenti, že hráči chtějí pod Tocchetem hrát. Z UFA tam mě napadá z Canucks pouze Brock Boeser ale tam nás bota na RW zrovna netlačí... Uvidíme, každopádně z toho co Danny řekl, mám trochu strach ... :scare:

Ještě trénoval TK a Sanheima na 4nations jako assistent.

Jsem zvědavý, jak půjde spolupráce s Michkovem, hodně si od toho slibuji. Bude také nový trenér na PP, kterou jsme měli v průmeru za 3 roky suveréně nejhorší, tam očekávám velký UPGRADE. Naopak Brad Shaw, assistent, který dotrénoval sezónu po vyhazovu Tortse, nebude v klubu pokračovat...

Carter Hart situace, probíhá stále soud, pravník Cartera se snaží o "misstrial"... soud je v Canadě, je to celkem divoké tam a dokonce byla porota odvolána a celé je to takové zmatečné... Proti klukům sou důkazy ve společném chatu a moc jim nesedí všem verze toho incidentu... Uvidíme, jaký bude verdikt, každopádně po takové pauze, si myslím, že Hart už si bohužel nikdy nezachytá ale každý svého štěstí strůjce...
Další posílení a to skončení Iana Laperrière, letos farma druhé kolo ale PO sem viděl většinu zápasů a tam nebylo nic, žádná myšlenka , nějaký systém nic… Ian nikoho na farmě nerozvíjel , žádného mladíka neposunul do “A” týmu…. Bohužel jak tomu bývá u nás, tak aby se hledalo nejlepší možné řešení, tak se hledá ve vodách ex-Flyers… nějaké rumours - Sam Morin, Jason Smith a to třetí sem zapomněl 😁 ale uvidíme ještě …

+Rick Tocchet
+odchod Laperrièra, náhrada snad lepší kouč
+odchod trenéra PP, který byl nejhorší za 3 roky z celé NHL.

Dále se velice mluví o příchodu Maxe SHABANOVA. Maličký diamant KHL a pravděpodobně nej UFA mimo NHL, strašně silný na puku, stickhandling skvělý, bohužel ne moc vysoký ale talent a skill my nutně potřebujem. Buďto zůstanev Traktoru,MY nebo Vegas…Tak třeba se zadaří, bylo by fajn aby MM tam někoho měl a třeba i v lajně.
Jak se ti/vam vlastne pozdava prace Dannyho Briera? Jako hrace sem ho mel strasne rad. Jak si vede ted v nove pozici?
Danny byl pro mě zásadní ve fandění tomuto klubu, vždy sem miloval tvrdou hru a styl Flyers ale jak přišel ještě Danny, tak už to bylo zpečetěno... Danny a Kimmo Timonen. :oslava:

:plus:
Nicméně názor na Dannyho jako GM, je stále ještě u mne kladný a je to obrovský upgrade oproti Holmgrenům, Hextallům a Fletcherům... bylo tam hodně paseky po nich a stále se z toho lížem... Bohužel ve velké míře i smůla ... případ Patrick, Gauthier, Hart...
povedl se mu trejd Laugthona, to byl steal a za Frosta a Farabbeho, možná šlo vytřískat více ale OK.
A také jeho první trejd jako GM, trejd Ivana Provorova a co tak přemýšlím, žádnej trejd nebyl vyloženě provar...
Předlonský draft - Michkov steal.
Odvolání trenéra na PP konečně, který měl nehorší výsledky.
+Rick Tocchet, z prva sem byl pekelně naštvaný ale po delším bádání jeho práci se těším, jak bude pracovat z mladými a co z toho týmu vymáčkne. Máme mladý tým a někteří potřebují udělat ten pomyslný krok do předu .... a nebo ne.

Kritika. :minus:
Lonský draft, přenechání Zeive Buiuma Minnesotě a draftování Jetta Luchanka , těžko to zatím hodnotit ale Buium dle mě bude franchise player... U Luchanka těžko říct a úplně jej nevidím jak future "1C"... Tímto si to u spousty fanoušků pokazil... Tam jsme měli brát BPA a tím byl Buium (Je možné, také že agenti tam hráli roli a není tajemstvím, že pod Tortsem nechtěl hrát Gauthier) Gauthier a Buium je prostě steal na místo toho Drysdale a Luchanko, to zatím dost bolí.
Tortorella měl jít dříve už pryč... není to trenér pro tým v rebuildu (najmutý Fletcherem tuším)
Netrejdování Ristolainena, na TDL... Risto měl jít pryč na TDL, nabídky byly ale už nebyl spot na ponechání části platu.. Navíc je zraněný a k dispozici by měl být až v říjnu, tudíž bude bez letní přípravy..Zbytečně bude brát místo RHD, kde máme slušné prospekty..
s Keithem Jonesem, šéfem hokejových operací zminují, něco ve stylu, že už nebudeme prodávající z toho mám celkem strach...máme velice slušný základ prospektů ale zatím ne na PO... Extrémní bota nás tlačí na CENTRU, chybí nám jak 1C a 2C... strašně bych si přál jít po Marco Rossim, assets máme tak uvidíme... Jakmile budou na centru schopní centři, kteří budou tvořit hru, tak bude jinde TK a Michkov a podobně... celá hra týmu půjde úplně na jiný level..

Nastřádal pro letošní draft hodně picků a to především v prvních dvou kolech, tam to bude zásadní (7x), jak stím naloží, jsem přesvědčen, že budeme trejdovat na draftu.. Ideálně hodnotit po této off-season práci.. Nebojí se toho a ted má opravdu spoustu "assets", tak jsem zvědavý, jak s tím naloží.
Super shrnuti. Dekuji ti za nej. :)
:minus:

"The Philadelphia Flyers announced today that Ian Laperriere will rejoin the organization as an advisor to Hockey Operations."

Lappy, který byl nejvíce znám, že blokoval puky hlavou, tak najednou bude poradce hokejových operací ... wtf... Tohle není cesta...
trosku mimo misu, ale Carter Hart
Co se týče Harta, tak aktuálně takto ...

https://www.nytimes.com/athletic/639322 ... testimony/
Its a DRAFT month!

Očekávám trade na draft day, čím dál více se sklonuje Marco Rossi a také Peterka ...

údájně za Rossiho chtěla Minnesota Tysona Foerstera, (který prodloužil 3,750M AAV :cinka: ) a nebo pozdější pick z prvního kola ... Za to pozdější kolo okamžitě brát a nebooo Tippeta bych jim dal plus pick z druhého kola - everybody happy, Minnesota chce SIZE. Né moc čast bývá k dispozici hráč jako Rossi v jeho letech na C.

Ideal scenario - 1st #6 HAGENS and Philly aquired Marco Rossi.

Také se mluví Thatcheru Demkovi, měl by být na trade blocku, údajně s Tocchetem měli nadstandartní vztahy... plus ještě Max Shabanov a máš úplně jiný tým.

:oslava:
Včera vyšel MOCK DRAFT na The Athletic.. konečně takový, co mi dával největší smysl i z pohledu ostatních týmů, jedná se o pouze první kolo.

U Flyers to dopadlo takto...pokud by se netrejdovalo ...

#6 - Porter MARTONE - BPA, centry vybráni před námi. Pokud by nám spadl Martone, STEAL, Nejtechničtější hráč letošního draftu, SIZE..... Tím by se také mohl poslat Tippett o dům dál.
#22 - Cullen POTTER - nejlepší bruslar nadraftu dle mnohých a také hlavně na C.
#30 - Daniil PROKHOROV - "Prokhorov is an ideal gamble with the Flyers' third pick. He's a big, fast, physical winger who could provide secondary offense in the NHL. He will become adored by Flyers fans for the way he plays. — Pronman" ideální pozdější pick, z MHL, kde to není tak naskautováno. Někteří experti jej řádí daleko výše než na této pozici..

Vypadá to dost ale dost slušně, k tomu naše young guns... Martone skvělý.

ALE stále bych klidně pozdější 1st ovr trejdoval za Rossiho. Představa mít MARTONE + ROSSI, získat na draftu, tak kupuju oba dresy. :wub:

https://www.nytimes.com/athletic/637378 ... ound-1-gm/
Velice dobrý podpis, Noah Catese sem si velice oblíbil, na to jakou hrůzu jsme hráli 2 roky, tak je milým překvapením a tímto rozumným podpisem jsme si jej pojistili na 4 roky... Strašně rád bych jej viděl v PO. Velice platný hráč..

Catesy and Forst skvělé podpisy! :-) Credit to Danny :cinka:

zbývá ještě Jakob Pelletier a Cam York.
Posilování už začalo, k týmu by se měl připojit Jaroslav "Yogi" Svejkovsky... Také tím přepisujeme historii a poprvé bude na lavičce Flyers - Čech. :-)
Rumours hodně zesílili na X s Maxem Shabanovem. Prý jsme aspiranti na jeho zisk... asi nejlepší UFA mimo NHL. To by byla skvělá zpráva. :good:

Dále dle Jeffa Mareka, by měl být k dispozici Jason Robertson, ikdyž není C, to je hráč o kterého se musíme zajímat a mět křídla TK, Michkov, Robertson... JR, by měl být k dispozici za draft capital, který máme aktuálně v nadcházejícím draftu v prvních dvou kolech nejvíce.. pravděpodobně by nás to stálo #6 ovr...

trošku si tu vlhce zasním.

Robertson - Rossi - Michkov
Shabanov/Foerster - Couturier - Konecny
Bump/Foerster - Cates - Brink/Tippett

:scare: ono to není vůbec nereálné.
Něco málo ještě k nadcházejícímu draftu...

různé spekulace, různé mock drafty odborníků.. dle aktuálních rumours, prý Utah je nadšený z Bradyho Martina je zde šance, že by jej pičkovali #4.

Mým přáním je James HAGENS ale Nashville, pravděpoboně bude brát také centra... o centry bude primárně boj ... Frondell je primárně centr? V sezóně většinou hrál na LW a tvořivý úplně tolik není...Schaefer a Misa jsou víceméně jasní.

Dle vyjádření našehou scoutingu, tak bychom měli brát BPA, takže bychom neměli na sílu brát centra a pokud by měl k nám spadnout Porter MARTONE, tak snad jdeme do něj. Můj favorit a snad reálný pičk je Hagens (jako Bob McKenzie) či Porter Martone. Nejvíce s námi je sklonovaný Caleb Desnoyers, už jen, že v týmu máme jeho bratra na farmě a on se netají tím, že by s ním chtěl hrát a jak už jsme zvyklý na tohle naše vedení slyší...dva farmáři? :scare: Snad ne Caleb je jiný kalibr... Každopádně pokud bude někdo z Hagens, Frondell, Martone, Desnoyers, tak je to asi OK.

Můj mock draft :dudo:
#1 NYI - Schaefer
#2 SJ - Misa
#3 CHI - imo Frondell či Desnoyers.
#4 UTA - Martin, hlavně především, Cooley je typově podobný hráč jako James Hagens.
#5 NSH imo Anton Frondell či Caleb Desnoyers - NSH dle mě budou brát centra ale pokud by spadl Martone, Trotz určitě vezme jej.
#6 PHI - Hagens :wub:

Jak už jsme zvyklý každý rok, tak vždy většinou bude nějáké překvapení. Do první šestky se také může dostat Roger McQueen (problémy se zády, jej snižují níže) Jay OBrien, Victor Eklund a také Radim Mrtka.
Draft se nám blíží a další sobotu už konečně to vypukne...

Rumours okolo Isaac Howard, Bowen Byram , Marco Rossi, Alex Romanov, Noah Dobson ...

7 pičků v prvních dvou kolech, co sem poslouchal "Snow the Goalie" podcast, kteří mají nějáké insider info, tak .. vedení má vysoko - Misa, Frondell, Desnoyers, OBrien.. myslím si, že první 3 k dispozici na #6 již nebudou a O Brien na #6 mě přijde dost brzy.. Uvidíme, nemyslím si, že všech sedm budeme pickovat..

Dost se mi líbí idea, trade up těch dvou pozdějšísch picků...

ideal scenario #6 HAGENS a třeba #12 O BRIEN or MCQUENN ... U Hagense se řeší nejvíce size, samozřejmě je potřeba to zohlednit ale má stejnou size MacKinnon v době draftu.. High-end skill má imo jeden z nejlepších letošního draftu... HAGENS - MICHKOV, to by bylo skvělé.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS