Tak jako ano začal jsem fandit kvůli nu jinak bych asi těžko mohl fandit takovému týmu. Už jsem zažil i horší chvíle a fandit jsem nepřestal. Omlouvam se nrfandit 50 let stejnému týmu jako pasha, omlouvam protože tak starý nejsem. Floridu jsem si už oblíbil tak že jo budu fandit Floridy i bez Jágra.Jirik19 » pon led 04, 2016 11:32 am píše:Tady se spíše jedná o Jardu a né o Floridu jako takovou, ne? S tím musel Guddy počítat, když ho podepisovali.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FLORIDA PANTHERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Mají to na eliteprospects dobře, on Backs ještě letos neodchytal ani zápas?Minnesota1 píše:Už mi to príde s Backsom ako Pandorina skrinka absolutne neviem čo očakávať ak by náhodou dostal šancu na čo nasleduje ideálny dvojzápas s CBJ a PHI.
Jinak to tomu fandění, nefandění. Já Cats mám zafixovaný rozhodně jako hodně sympatický tým už roky. Obliba stoupla s příchodem Loua, který má fenomenální design v dresu Cats. JJ tam až takovou roli nehraje, ale je otázka, kde je rozdíl mezi fanděním a mít sympatický tým
Jinak jsem se chtěl zeptat co je s Bjugstadem? Nedovedu si ten jeho bodový propad vysvětlit. Loni byl beast, letos co jsem viděl kousky zápasů a sestřihy, tak je naprosto neviditelný. Ale nechci ani domýšlet na jekém levelu byste mohli být, kdyby i on hrál perfektně jako první lajna, do toho Pirri a Trocheck...
Když si prolistuješ stránku/dvě dozadu, rozepisoval jsem jej tam. A myslím, že né jednou. I minulou sezónu jsem to psal a napíšu to znovu. Bjugstad má kurevsk* nevyrovnané výkony. Jednou zahraje sérii 5-6 zápasů s 10 body a pak 10 zápasů bez bodu. Je nevyrovnaný a letos byl i zraněný, což tomu také nepřidá. Nevím, Trocheck je dle mého hráč s větším potenciálem. Toho bych v top six viděl mnohem radši.Parda píše:Jinak jsem se chtěl zeptat co je s Bjugstadem? Nedovedu si ten jeho bodový propad vysvětlit. Loni byl beast, letos co jsem viděl kousky zápasů a sestřihy, tak je naprosto neviditelný. Ale nechci ani domýšlet na jekém levelu byste mohli být, kdyby i on hrál perfektně jako první lajna, do toho Pirri a Trocheck...
11! 11! Podaří se proti Oilers 12? Nemožné to není.. :frajer2:
BTW: Dnes týmový výkon. Vyjma FUC*ING Bjugstada všichni na výbornou odehraný zápas. Gudbranson + Campbell funguje parádně. Kulikov se také rozehrál do dobrých výkonů. Petrovic díky Micthelovi drží standart. V útoku Mackenzie, Jágr, Trocheck, Jokinen, Knight TOP. Jo a Luongo? Ve druhé třetině parádní zákrok na Zibanejada. Ve třetí třetině pak v závěru také držel jako skála.
BTW: Dnes týmový výkon. Vyjma FUC*ING Bjugstada všichni na výbornou odehraný zápas. Gudbranson + Campbell funguje parádně. Kulikov se také rozehrál do dobrých výkonů. Petrovic díky Micthelovi drží standart. V útoku Mackenzie, Jágr, Trocheck, Jokinen, Knight TOP. Jo a Luongo? Ve druhé třetině parádní zákrok na Zibanejada. Ve třetí třetině pak v závěru také držel jako skála.
11 in a row! Jak my to jen děláme ze ikdyz soupeř má tolik stařel dokážeme vyhrávat? Vysoká efektivita, skvělá defenziva a Luongo. Má úžasnou formu určité nejlepší v Panthers. Ale už mi připadá že hráčům dochází ten dříve z Prosince. Možná protože se chce každý proti nám vytáhnout a o to máme těžší kdo ví. Nicméně získali jsme cenné 2 body proti soupeři z top 8 což se určitě cení. 10 bodů na 9.místo je už hodně slušné. Taky věřím že Oilers ještě v pohodě dámě, potřebujeme si tuto fazonu udržet co nejdéle ať se na konci základní části nestrachujeme o PO jako většina týmů z Východu. Go Panthers!!!
Tě sere, že nemáte podobnou haluz...AndyF » 11 led 2016, 11:03 píše: Vy a Detroit jste nejvetsi haluze NHL. (ale oni aspon obcas nevyhrajou)
Když měli 6 přesilovek..vrabejka píše:Jarda haluzak a nechat se prestřílet Edmontonem ostuda
Nebreč furt.. Já si zrovna myslím, že Florida je tým, kterému se to přát může. Štěstí k hokeji patří, a jak jsme si minulé sezóny vybrali všechnu tu smůlu, tak letos je tomu naopak. To bych řekl JE spravedlivé. A napsat to zrovna po zápase s Oilers, kteří každoročně draftují TOP v draftu a jsou pořád v suterénu. Cmon chlape.. Však sezóna je dlouhá. Taky můžeme 12 zápasů v řadě prohrát. Tohle je NHL, tady je možné cokoliv.AndyF píše:Ja ten kloubouk dolu nedam. Sorry.
Vy a Detroit jste nejvetsi haluze NHL. (ale oni aspon obcas nevyhrajou)
A navic uz se vam ted bude muset z PO duvodu fandit az do konce, ledaze byste chytli tu serii jak Habs a vratili se zpatky do baliku, kam patrite..
No musis rozlisovat dve veci..Guddy.44 píše:Já si zrovna myslím, že Florida je tým, kterému se to přát může.
Ja vam to celkem i preju.
A ze ted uz vam to i prat musim (minimalne proti vychodu) jsem jasne vyjadril.
Ale nezlob se na me, na kloboucek to u me neni.
Kdyz porovnam tymy, co to maj na kloboucek (Stars, Caps, Hawks), tak proste vy tam hrou nejste..
Ale nic si z toho nedelej, vis dobre, ze tomu zas tak nerozumim
/
Ani ve snu bych nás nesrovnával s Caps, Hawks či Stars. Ale klobouček bych dal už jen za to, s jakým kádrem mladých uch a starých dědků jsme tuto sérii zvládli. A seru na štěstí, kliku, náhodu, haluz. Tohle k hokeji patří a není tým, co by to neměl. Jen si vzpomeň na PO 10/11, kde jste se s dírama jako Boucher a Leighton dokázali dostat do finále SC + tuším to byl onen rok, kdy jste dokázali s Bostonem obrátit sérii z 0:3 na 4:3? To je jedno.. Chápu, že je těžké docenit tým, který nemá pořádnou fanouškovskou základnu a nemá hvězdná jména na soupisce (Sorry Jardo, již si stár..Luongo smaozřejmě star je, ale je jen jeden). Člověk by čekal, že něco podobného dokáží jen týmy jako Pens, Hawks, Stars s našlapanou ofenzívou. Ale již v sezóně 2011/12 jsem pochopil, že k úspěchu stačí jen tým, co se semkne a bojuje jako lev v každém zápase. Jen si vzpomeň, tehdy jsme s jednou lajnou (připomenu, Fleischmann-Weiss-Versteeg) a bandou defenzivních pracantů (Goc, Bergenheim, Kopecký) udělali to PO taky (Jo, Theodore, na Tebe bych nezapomněl!). Už to měl být impulz, že to jde. Stačí přinutit soupeře k chybám a dá se porazit každý. A to mi letos děláme. Namátkou zápas s Ottawou. Senators na nás vlítli, My jsme se zatáhli a čekali na brejky a protiútoky. A hle, vydařilo se. Podobně tomu bylo s Islanders, kteří do nás bušili, vysrali se na obranu a hle, dostali 5 kusů. Tohle byli, jsou a vždy nejspíše budou Panthers. Leč tam snaha o kombinační a ofenzivní hokej je, hráči do této role zatím nedorostli. Taky Panthers byli vždy závislí na gólmanovi, ať už to byl Vanbiesbrouck, Luongo, Vokoun či Theodore. Lets tomu není jinak. To je prostě hokej.AndyF píše:No musis rozlisovat dve veci..Guddy.44 píše:Já si zrovna myslím, že Florida je tým, kterému se to přát může
Ja vam to celkem i preju.
A ze ted uz vam to i prat musim (minimalne proti vychodu) jsem jasne vyjadril.
Ale nezlob se na me, na kloboucek to u me neni.
Kdyz porovnam tymy, co to maj na kloboucek (Stars, Caps, Hawks), tak proste vy tam hrou nejste..![]()
Ale nic si z toho nedelej, vis dobre, ze tomu zas tak nerozumim
Tak bohužel 13ka se nám stala osudnou ikdyz výhra nebyla daleko. Hráli jsme lépe než předchozí zápasy ale nepromenene šance nás staly bod. Nejprve 4 min před koncem nevyužité brejku 3 na 1 to se prostě musí trestat. Hned následovalo vyrovnání Canucks. V prodloužení bohužel Jarda udělal zbytečný faul ale zase kdyby ho neudělal stejně by ten gól padl. Ale nevadí být měsíc neporažení není zlé.
Teď to nepodcenit a nesesypat se jak Montreal a PO bude naše. 11 bodů už je celkem slušný náskok.
Teď to nepodcenit a nesesypat se jak Montreal a PO bude naše. 11 bodů už je celkem slušný náskok.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé