Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

begbeee píše:Eliáš podľa posledných správ by mal byť OK. Max. 1 zápas out. Musím priznať, že podľa mňa bol zákrok čistý.
Uuuuf...tak to se mi ulevilo...měl jsem už starost o jeho účast na olympiádě...a čistý zákrok to rozhodně byl, o tom nemůže být ani řeč...
Jirka-IV píše:
begbeee píše:Eliáš podľa posledných správ by mal byť OK. Max. 1 zápas out. Musím priznať, že podľa mňa bol zákrok čistý.
Uuuuf...tak to se mi ulevilo...měl jsem už starost o jeho účast na olympiádě...a čistý zákrok to rozhodně byl, o tom nemůže být ani řeč...
Souhlas s begbeeem, ja jsem na tom zakroku nic spatneho nevidel, asi ho proste trefil tak neprijemne a necekane ze to Elias dlouho rozdychaval. Jsem taky rad ze mu nic neni a brzy se vrati na led :thumbsup:
Tak čo poviete na našu novú "hviezdu" Patrice Cormiera?
Byť na mne, rozviazal by som s ním zmluvu alebo všetky záväzky čo k nemu máme a poslal ho kade ľahšie...

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aplfhPu4iiU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aplfhPu4iiU&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
begbeee:
Co k tomu říci? Jedním slovem - Debil!!! Chudák, který to asi nemá v hlavě v pořádku. Na ledě nemá co dělat. Nepáral bych se s ním a zastavil mu činnost na celý jeho život.
hmm to je fakt už moc...jinak Cormier nikdy nechodí pro ránu daleko ale tohle přehnal
. Tady je ale jeho krásný hit na Kulikova http://www.youtube.com/watch?v=wye1w1EON1w ...co se týče toho zápasu s AVS neměl jsem možnost být na netu tak napíšu svůj názor ted
Hit to byl naprosto čistý a nechápu jak takový hráč jako Patrik jede do utočneho pásma z hlavou dole jak dorostenec tohel je jenom a jenom jeho chyba šlo totiž moc krásně vidět že to vůbec nečekal. Kdyby to čekla tak se zapře a bylo by to ok. Prostě vjíždět so soupeřovy třetiny z hlavou dole to je blbost a je to na zabiti navíc ještě v NHL
jinak Peters si s Kočím vedl moc dobře až mě to překvapilo ( spíš to bude tím že Kočí není moc kvalitní bitkař :D )
Dostal na rok distanc. Je zaujímavé aké typy sú si schopný kanadáci vybrat za kapitánov ich reprezentácie.
distanc na rok?? kua to je škoda i když to bude asi hajzl tak si myslím že se k nám do A týmu probojuje určitě...co o něm vím tak to je velký dříč a v kabině i mimo led pry super klučina do partie....navíc jeho proporce jsou skvělé na to že to je ročník 90 ( taky jsem 90 a tenhle kluk je trochu jinde :D )
no fakt škoda ten distanc ale asi si to zaslouží třeba o sobě zapřemýšlí a bude pak v poho...ale každopádně si myslím že Cormier se jednou v našem týmu nastálo usídlí ( jestli jako bitkař nebo hráč 2 - 3 lajny to fakt v jeho věku asi nejde posoudit ) každopádně mu fandim i když někdy mu je*e v bedně. Podobných zákroků už pár udělal jako tady ten co si vzpomínám tak někde na mezinárodní scéně trefil švéda loktem když jel střídat
Martin #27:
Pokud fandíš takovému bez mozku tak je mi tě upřímně líto. Distanc na rok je velmi slabý. Na celý život bych mu to dal.
on je to kvalitní hokejista hochu tomu věř...a taky mě štve co tedka provedl uplny zkrat a demence .... proto píšu že během roku si pročistí hlavu a ujasní si co vlastně chce...hrát tvrdě muže dál ale jde to i ferově... a i přesto že mě lituješ tak tomu klukovi fandím protože talent to je
Spíše by ho měli šoupnout na chvili do chládku za ublížení na zdraví. Tohle nebyl zkrat nebo nápor vzteku, ale totálně hovadský zákrok, který vůbec nevyplunul ze hry. Spousta hráčů jsou horké hlavy, ale tohle je prostě úplně mimo a nebylo to poprvé. Pokud mu dají pouze zákaz do konce sezony a policie ho nechá jen tak, tak je to fraška. Mladému by měl někdo nakopat prdel, talent netalent. Na Downieho jste pluli, ale jeho zákroky vyplynuly aspoň ze hry a zdaleka nedosahovaly takové vyjabanosti. Udělat z něj exemplární případ...
Políciu by som do toho neťahal.
Tentokrát s Martinom nesúhlasím a v našej organizácii by som ho videl už nerád. I keď.. ľudia sa menia. Pre tak mladého hráča navyše ročný stop musí znamenať signifikantné spomalenie vo vývoji.
Policie se už o to zajímá. Tohle nemělo se sportem nic společného a proto by je vyšetřování policie na místě....
Tiez som za to, aby sa na to pozrela aj policia..ako tu bolo pisane..tu nejde o skrat, nevyplivalo to z hry..vobec nechapem, ako to mohol spravit..toto je uplne mimo mojho chapania. Myslim ze v cechach sa stal podobny pripad ale pri amaterskom futbale, ked jednemu nestastnikovi skoro odpalili nohu a niesom si isty..ale ten idiot dostal bud podmienku, alebo isiel do chladku..problem je akurat v tom, ze ten nestastnik si uz za autobusom nepobezi, pokazil mu cely zivot, tak aj v tomto pripade moze ten chalan prist o celu svoju karieru a to sa mi zda za rocny distanc sakramensky malo.
Zatiaľ je vyhlásený dištanc na neurčito.

A u náš parádna nádielka od mladíkov z ostrova :eek2: No nič ideme ďalej... :frajer2: Brodeur mi prijde dosť z formy.
begbeee píše:Zatiaľ je vyhlásený dištanc na neurčito.

A u náš parádna nádielka od mladíkov z ostrova :eek2: No nič ideme ďalej... :frajer2: Brodeur mi prijde dosť z formy.
No jo, je ten Brodeur z formy, kdyz si ten Dipietro udrzel ciste konto... Proc Brodeur nedava goly, nebo ze by byl z formy i nekdo jiny? Ale ne, na kazdy tym to musi nekdy prijit. Vy mate tu vyhodu, ze vasi konkurenti v divizi jsou porad v odstupu, protoze si dovolili jeste mnohem vetsi luxus jak vy. Ale rikal jsem vam, ze ocekavam od vas slabsi druhou polovinu sezony a ze pred playoffs uz nebude NJD takovy jednoznacni favorit. Tak uvidime, zatim popravde jeste neni u vas duvod na paniku.
Atlantik píše:No jo, je ten Brodeur z formy, kdyz si ten Dipietro udrzel ciste konto... Proc Brodeur nedava goly, nebo ze by byl z formy i nekdo jiny? Ale ne, na kazdy tym to musi nekdy prijit. Vy mate tu vyhodu, ze vasi konkurenti v divizi jsou porad v odstupu, protoze si dovolili jeste mnohem vetsi luxus jak vy. Ale rikal jsem vam, ze ocekavam od vas slabsi druhou polovinu sezony a ze pred playoffs uz nebude NJD takovy jednoznacni favorit. Tak uvidime, zatim popravde jeste neni u vas duvod na paniku.
Nuž hodnotil som výkony Martyho z posledných pár zápasov, ale budiž. Aj vy vo svojom topicu hodnotíte Fleuryho slabo, ale že ste nedokázali dva zápasy po sebe Devils streliť ani gól svedčí tiež o megaforme vašich útočníkov...

Na to aká bude naša forma na konci sezóny si netrúfnem odpovedať, verím, že dobrá. :) Reálne máme najvyšší počet víťazstiev v lige spolu s Chicagom a San Jose, pred druhým teamom z Atlantickej potencionalny naskok 10 bodov, takže dôvod na paniku nevidím, akurát zdvihnutý prst. Ale uži si to.. Aspoň do nášho najbližšieho zápasu :D
dala se čekat menší krize po serii mnoha vítězství....tedka to na náss trochu padlo...Marty je trochu z formy to je pravda ale už se těším jak se na PO připraví a tam teprve uvidíte co je Marty zač :D
tak brodeur nepodrzal v poslednych par zapasoch..no a? stale je to snad vykonnostne golman s najvyrovnanejsimi vykonmi v lige :good: .. co tam po dvoch troch zapasoch ked dalsich 15 zapasov bude nepriestrelny? zvlastne ze na tomto fore mu nikto za par pustenych golov nenadava :roll: bodov mame nahratych dost,ale ako som uz pisal nedavno,zda sa mi ze hrame v krci..podla mna obrana uz nieje to co bola..caro greenea trochu opadlo,mottau sa snazi ale je pomaly,salvador po zraneni nehra tolko minut,white hra svoj standard,fraser hra malo minut a oduya je bohuzial pre mna sklamanie..neviem ci si nezvykol na lemairov styl alebo co..uz aby bol martin spat..vyviest puk rozohrat,to nam teraz chyba(aj na presilovke)..a tiez s navratom zubrusa a clarksona budeme silnejsi pri mantineloch a schopnejsi vacsieho tlaku,lebo superi nas z ich obranneho pasma vynasaju v zuboch aj s pukom...
jo Mottau je letoss takový neslaný nemasný... oproti minule sezoně kdy mě udivoval tak letoss hraje mnohem hůř... Fraser co jsem par posledních zápasů viděl šel celkem dolů....až se vrátí Clarkson a Zubrus to bude jiná řezba :D .... Marty je to poslední co mi v týmu dělá starosti :D
begbeee píše: <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aplfhPu4iiU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aplfhPu4iiU&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

Ten Cormier je fakt totální hovado,to přece nemůže dělat psychicky zdravý člověk,ten už by na led vyjet neměl!
re*ard :12:
takze corrente bol poslany na farmu a povolaní boli utocnici davis a palmieri..moc o nich neviem a zazraky to nie su..davis sa mi mari uz daky zapas v minulosti za nas aj hral...jedine co viem ze su velkí:) takze vedenie si uvedomuje ze nam chyba tvrdost v utoku... len nejak mame vela utocnikov na supiske..bergfors sa trapi posledne zapasy,len neviem co s nim urobit..ci ho posadit na par zapasov,alebo ho stale tlacit do 1 utoku nech sa chytí..snad to lemaire poriesi v jeho prospech..mu pribudla konkurencia. inak elias je zapisany IR..a vraj ma nejake pootrasove symptomy,co neni dobre a ide na nejake specialne vysetrenia :| a zubrus dnes uz korculuje..tak aspon daco..
Marty 108 shutout..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
boze,prave som si precital clanok o devils na nhl.cz- to je nieco strasne :D co uz, aj take musia byt.dnes zapas s islanders..snad vydreme vyhru.nasadenie a bojovnost tam je..len mame jediny schopny utok skorovat bohuzial..bergforsovi sa nedarí,ale to mu ako novacikovi netreba zazlievat.skor by sa mal prebrat 5 milionovy rolston!! ten ma pekne nasiera tuto sezonu.az na par zapasov ked mu elias robil centra neukazal nic..a nasa checking line by sa mala tiez pozbierat, od nich sa necakaju goly,ale vcerajsi zapas nezvladli.pandolfo upada na uroven kde bol minulu sezonu :-( presilovky mame tiez mizerne.poslednych 23 sa mi marí bolo nevyuzitych. dnes treba bojovny vykon,strelit nejaky ten gol hned na zaciatku,vyuzit volaku presilovku a hlavne pozorne branit!!! (snad si lapsusy odpusti mottau,ktory vcera montrealu vytvoril 5 goloviek) a snad im vratime predchadzajucu prehru :wawe:
skoro takto nejak som si to predstavoval :good: 1.tretina v nasej rezii,konecne sme si vytvarali tlak a sance..sice prvu vacsiu mali islanders,kde pri dorazke nastrelili tycku.potom sa ale paradne trafil langenbrunner..bolo tam aj viac sanci ale dipietro aj brodeur chytali dobre.2 tretina bol absolutny prepadak z nasej strany.des a hroza..s pukom sme sa nevedeli dostat ani k brane.. do toho bol este white vyluceny do konca zapasu-zasluzene a z 5 min presilovky isles vytazili 2 goly(ten druhy si doklepol do brany salvador,ked uz sa za pukom nacahoval brodeur a asi by to chytil-nevadi bryce si to neskor vynahradil :D ) na zaver tretiny nam rozhodcovia darovali presilovku a ta bola konecne po 23 neuspesnych pokusoch vyuzita(sice dalsim vlastnym golom v zapase) paradox je ze v 2 tretine sme vyprodukovali len 1 strelu!!(islanders k 2 golom pridali aj dalsie 2 tycky) cez 2. prestavku asi spravil lemaire poriadky lebo do 3 tretiny nabehli starí dobrí devils a nedali islanders sancu.dipietro robil co mohol ale salvador hned po buly vyuzil ze ma zakryty vyhlad a strelil vitazny gol :clap: potom sa este do prazdnej brany trafil parise,ktory si pripisal 2 goly-konecne a potesil aj zajac s bilanciou 3A..nas prvy utok zahral skvelo a este vyborne hral utok Zharkov McAmmond Bergfors..vedeli si vytvorit tlak aj sance :yes:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE