Tak takhle vyhrocenej zapas jsem dlouho nevidel
Dal by se popsat tremi slovy
bojovnost,rychlost a tvrdost
Behem prvni tretiny jsem si rikal ze by utkani potrebovalo zbrzdit nejakou tou bitkou protoze snazivost nekterejch hracu byla na hranici pravidel...napriklad Lou lezel dvakrat za pomoci hracu Leafs na zemi
Ale nakonec jsme Leafs neschladili bitkou ale golem
Alex Burrows dorazil odrazenej puk od brankare po Ehrhoffove strele minutu pred koncem 1. tretiny a vedeme tak 1:0
Pokud se mi neco na tomto zapase nelibi tak je to asi velky pocet fanousku Leafs kteri fakt nejdou preslechnout

Druha tretina zacala ve stejnem tempu...zapas mel porad obrovsky naboj
Zajimave na 2. tretine bylo to ze jsme hrali 4 minutovou presilovku a nedokazali ji vubec promenit.Skoro jsme se nedostali do utocneho pasma a Toronto jen vyhazovalo puky
Ale vse jsme si vynahradili 2 minuty pred koncem tretiny kdy po skvelem pruniku Tambyho podel mantinelu poslal puk Kesovi a ten po skvele klicce prihraval Hansenovi ktery skoroval do odkryte brany :frajer2: 2:0
Chudak Burke musel kroutit hlavou 
To ceho jsem se bal prislo v polovine 3. tretiny.Necekanej gol.Grabovski strilel pres obrance a Lou toho asi moc nevidel ikdyz ja si myslim ze videl moc dobre a chytit to mohl
Po tomto golu jsem se zacal bat o vysledek ale 5 minut pred koncem zvysoval Kes teci po Ehrhoffove strele na 3:1
Pak uz jen upravoval vysledek Hank v posledni minute do prazdne brany a prekvapeni se nekonalo
Burke nafoukl ksicht a odesel jeste pred konecnou sirenou
4 prohry doma,4 venku.Tak vypada snura Torontskeho trapeni proti Canucks
Druha tretina zacala ve stejnem tempu...zapas mel porad obrovsky naboj
To ceho jsem se bal prislo v polovine 3. tretiny.Necekanej gol.Grabovski strilel pres obrance a Lou toho asi moc nevidel ikdyz ja si myslim ze videl moc dobre a chytit to mohl