Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dnes nás čeká v pořadí už třetí zápas. Představíme se na ledě San Jose.
Otázky před zápasem:
Udržíme naši neporazitelnost
Bude znovu Klesla mířit přesně
Obstojí naše zatím perfektní obrana proti Heatley a spol.
Stane se z Masona znovu čaroděj
Dnes z malými změny v sestavě.
Dnes by měla být druhá lajna tvořena z našich tří nejnadějnějších útočníků (Filatov - Brassard - Voráček). Bude to mlaďochům spolu šlapat?
Vermette se tedy posouvá do lajny první. Sedne si s dvojící Husellius a Nash?
Otazník též visí před složením čtvrté lajny. Nastoupit by mohla ve složení Torres - Blunden - Dorsett.
Odbyde si Stralman premiéru v našem dresu? Vypadá to, že nahradí jednoho z dvojice Methot, Russell. Kdo to bude?
Na tyto a plno dalších otazníků bude zodpovězeno okolo páté hodiny ranní.
Pravděpodobná sestava
Huselius - Vermette - Nash
Filatov - Brassard - Voráček
Umberger - Pahlsson - Chimera
Torres - Murray - Boll (? Torres - Blunden - Dorsett ?)
Hejda-Methot (? Strallman ?)
Tyutin-Klesla
Russell (? Strallman ?) -Roy
Mason
Garon
Otázky před zápasem:
Udržíme naši neporazitelnost
Bude znovu Klesla mířit přesně
Obstojí naše zatím perfektní obrana proti Heatley a spol.
Stane se z Masona znovu čaroděj
Dnes z malými změny v sestavě.
Dnes by měla být druhá lajna tvořena z našich tří nejnadějnějších útočníků (Filatov - Brassard - Voráček). Bude to mlaďochům spolu šlapat?
Vermette se tedy posouvá do lajny první. Sedne si s dvojící Husellius a Nash?
Otazník též visí před složením čtvrté lajny. Nastoupit by mohla ve složení Torres - Blunden - Dorsett.
Odbyde si Stralman premiéru v našem dresu? Vypadá to, že nahradí jednoho z dvojice Methot, Russell. Kdo to bude?
Na tyto a plno dalších otazníků bude zodpovězeno okolo páté hodiny ranní.
Huselius - Vermette - Nash
Filatov - Brassard - Voráček
Umberger - Pahlsson - Chimera
Torres - Murray - Boll (? Torres - Blunden - Dorsett ?)
Hejda-Methot (? Strallman ?)
Tyutin-Klesla
Russell (? Strallman ?) -Roy
Mason
Garon
Tento zápas nám až tak nevyšiel. Miesto Russella nastúpil Stralman. Som zvedavá, ako bude vyzerať zloženie obrany po návrate Commodoreho, keďźe Methot a Roy hrajú dobre. A vyradiť zo zostavy niekoho Stralmana aj Russella by bolo trošku zvláštne, keďźe zvyšok sú defenzívni obrancovia (i keď Klesla na začiatku bodoval, ale neočakávam, že v tomto tempe dlho vydrží).
Tak zápas jsem neviděl a tak hodnotit ani nemohu. Na otázku až se vrátí Commodore a koho vyřadí ze sestavy bych odpověděl takto: Osobně si mylsím, že Roy půjde na farmu a to i přesto, že hraje velmi dobře. A složení obranných dvojic bych viděl takto. Hejda - Commodore, Tyutin-Klesla, Stralman-Methot.
Dnes máme na programu další zápas. Představíme se na ledě - Phoenix Coyotes
Minulý zápas v San Jose nám příliš nevyšel a dnes to rozhodně jednoduché také nebude. Domácí borci zatím hrají velmi sympatický hokej a rozhodně jsou lepším týmem než minulý rok. A za dobré výkony se odměnili fanoušci. Ano, ano Phoenix Coyotes hlásí na svůj otevírací domácí zápas prodáno 17 125 lístků(vyprodáno)!!!
V sestavě Columbus by mělo dojít ke změnám. Kdo se mi zatím nelíbí je Brassard. Působí velmi zvadle. V minulém utkání nepomohly k lepším výkonům ani nový parťáci (Filatov, Voráček). Tato lajna se neosvědčila a trenér ji tedy na dnešní zápas přetrhl. A nepřetrhl jen lajnu mladíků. Pojďme se podívat jak by v dnešním zápase náš útok měl nastoupit.
Kristian Huselius, Derick Brassard, Rick Nash
RJ Umberger, Antoine Vermette, Jake Voráček
Jason Chimera, Sammy Pahlsson, Jared Boll
Nikita Filatov, Andrew Murray, Mike Blunden
Co na to říkáte? Jak už jsem se zmínil Brassard se vrací na centr prvního útoku mezi osvědčené a sehrané křídla. Osobně se mi to moc nelibí. Jak už jsem psal Brassard nenaplnil zatím očekávání a nehraje vůbec dobře.
Naopak složení zbylých útočných řad se mi líbí. Až na jednu výjimku. Už tak byl Filatův Ice time velmi špatný a posunutím do lajny čtvrté se mu rozhodně nezvýší. Osobně bych ho postavil do lajny druhé k Voráčkovi a centr k nim by se mi líbil Umberger.
Co se týče obránců nastoupit by měli jako v zápase minulém tedy.
Hejda-Methot
Tyutin-Klesla
Strallman - Roy
No a do brány by podle plánu měl nastoupit poprvé od začátku Garon.
Věřme, že z předchozího zápasu se oklepeme a dnes to kojotům nandáme na plné čáře. Tak pojďme všichni - Go Jackets!
Minulý zápas v San Jose nám příliš nevyšel a dnes to rozhodně jednoduché také nebude. Domácí borci zatím hrají velmi sympatický hokej a rozhodně jsou lepším týmem než minulý rok. A za dobré výkony se odměnili fanoušci. Ano, ano Phoenix Coyotes hlásí na svůj otevírací domácí zápas prodáno 17 125 lístků(vyprodáno)!!!
V sestavě Columbus by mělo dojít ke změnám. Kdo se mi zatím nelíbí je Brassard. Působí velmi zvadle. V minulém utkání nepomohly k lepším výkonům ani nový parťáci (Filatov, Voráček). Tato lajna se neosvědčila a trenér ji tedy na dnešní zápas přetrhl. A nepřetrhl jen lajnu mladíků. Pojďme se podívat jak by v dnešním zápase náš útok měl nastoupit.
RJ Umberger, Antoine Vermette, Jake Voráček
Jason Chimera, Sammy Pahlsson, Jared Boll
Nikita Filatov, Andrew Murray, Mike Blunden
Co na to říkáte? Jak už jsem se zmínil Brassard se vrací na centr prvního útoku mezi osvědčené a sehrané křídla. Osobně se mi to moc nelibí. Jak už jsem psal Brassard nenaplnil zatím očekávání a nehraje vůbec dobře.
Naopak složení zbylých útočných řad se mi líbí. Až na jednu výjimku. Už tak byl Filatův Ice time velmi špatný a posunutím do lajny čtvrté se mu rozhodně nezvýší. Osobně bych ho postavil do lajny druhé k Voráčkovi a centr k nim by se mi líbil Umberger.
Co se týče obránců nastoupit by měli jako v zápase minulém tedy.
Tyutin-Klesla
Strallman - Roy
No a do brány by podle plánu měl nastoupit poprvé od začátku Garon.
Věřme, že z předchozího zápasu se oklepeme a dnes to kojotům nandáme na plné čáře. Tak pojďme všichni - Go Jackets!
Parááááda vyhráli jsme na ledě kojotů 2:0 
K zápasu bych se vyjádřil asi takto. Děkuji Garone. Vyhrál jsi nám zápas. Dnes jsme nehráli dobře. Útok skoro neexistoval. Obrana sice hrála dobře. Ale nebýt Garona a nemohoucích střelců soupeře prohráli by jsme. Sice se mi líbí, že tým hraje opravdu jako tým, ale ta hra prostě není ideální. Jediné plus v tomto zápase je, že i když se nám nedaří to utkání umíme vyhrát.
Každopádně z venkovních tří zápasů si vezem čtyři body což je perfekt. Hra proti Vancouveru byla dobrá. V San Jose nám zápas nevyšel a zaslouženě prohráli. No a ve Phoenixu jsme sice nehráli dobře, ale ubojovali jsme to. Takže co se týče výsledků velká spokojenost.
K zápasu bych se vyjádřil asi takto. Děkuji Garone. Vyhrál jsi nám zápas. Dnes jsme nehráli dobře. Útok skoro neexistoval. Obrana sice hrála dobře. Ale nebýt Garona a nemohoucích střelců soupeře prohráli by jsme. Sice se mi líbí, že tým hraje opravdu jako tým, ale ta hra prostě není ideální. Jediné plus v tomto zápase je, že i když se nám nedaří to utkání umíme vyhrát.
Každopádně z venkovních tří zápasů si vezem čtyři body což je perfekt. Hra proti Vancouveru byla dobrá. V San Jose nám zápas nevyšel a zaslouženě prohráli. No a ve Phoenixu jsme sice nehráli dobře, ale ubojovali jsme to. Takže co se týče výsledků velká spokojenost.
pravda pravda Garon skvele... je dobre mať v time po Masonovi golmana nahradneho ktory vie aj nulu udržať v doležitom zapase v ktorom to fakt bolo tiež napinave lebo 2:0 je vždy otočitelny vysledok ako som sa už presvedčil aj do poslednej sekundy zapasu .. Garon skvele keby som mal ešte niečo z hry Blue jackets označiť za fakt paradne tak to akciu pri prvom gole ... to bolo niečo fakt pekne na podivanie
No tak jsem opravdu rád, že Garon zachytal a ukázal, že máme jednu z nejlepších a nejvyrovnanějších brankářských dvojic v celé NHL. Co se dalo ještě na hře Columbusu označit za parádní je obrana. No a k té první akci z, které padl gól nemám slov. Opravdu lahoda pro oči.Hannu píše:pravda pravda Garon skvele... je dobre mať v time po Masonovi golmana nahradneho ktory vie aj nulu udržať v doležitom zapase v ktorom to fakt bolo tiež napinave lebo 2:0 je vždy otočitelny vysledok ako som sa už presvedčil aj do poslednej sekundy zapasu .. Garon skvele keby som mal ešte niečo z hry Blue jackets označiť za fakt paradne tak to akciu pri prvom gole ... to bolo niečo fakt pekne na podivanie
Paráááádní zvládli jsme domácí zápas s Calgary a vyhráli
2:1
Zápas jsem nesledoval, ale jak to tak vypadá znovu poctivá hra v defenzivě podpořená brankářem Masonem nám pomohla získat další dva body.
Co moc nechápu proč nenastoupil Filatov.
Jeho Ice time se natolik snižoval až se snížil dokonale.
I když je pravda, že celková hra našich tří talentovaných útočníku, je trochu za očekáváním.
Poslední věc k zápasu. Stralman vsítil první gól v našem týmu.
Tak a teď k trochu nebo spíše k velmi nepříjemným věcem. Hejda náš Nejspohlivější obránce bude chybět 4-6 týdnu z důvodu vymknutého kolena.
Pro Columbus už je to druhá těžká rána. V defenzivě už od začátku sezóny chybí též Commodore.
Kdo Hejdu nahradí je si myslím, celkem jednoduchá otázka. Asi to bude Mathieu Roy, který se v prvních třech utkání předvedl velmi dobře.
No a na závěr docela pěkný článek o našem marodovi. http://www.nhlpro.cz/clanek/15626-jan-h ... rancem-nhl
Zápas jsem nesledoval, ale jak to tak vypadá znovu poctivá hra v defenzivě podpořená brankářem Masonem nám pomohla získat další dva body.
Co moc nechápu proč nenastoupil Filatov.
Poslední věc k zápasu. Stralman vsítil první gól v našem týmu.
Tak a teď k trochu nebo spíše k velmi nepříjemným věcem. Hejda náš Nejspohlivější obránce bude chybět 4-6 týdnu z důvodu vymknutého kolena.
No a na závěr docela pěkný článek o našem marodovi. http://www.nhlpro.cz/clanek/15626-jan-h ... rancem-nhl
Vstup do letošní sezóny se nám opravdu parádně povedl
Máme sice v říjnu docela těžké zápasy s velkým počtem utkání na ledě soupeřů, ale zatím se daří...Dneska proti Los Angeles očekávám další obtížný zápas, pozor bychom si měli dávat hlavně na první lajnu Smyth - Kopitar - Williams. Jsem zvědav jak to naše výrazně oslabená obrana zvládne. Doufám, že návrat Commodora na led nebude trvat už nějak extra dlouho, poněvadž při zranění Hejdy bychom ho docela výrazně potřebovali
Zápase jsem viděl od druhé třetiny, řekl bych, že jsme byli zhruba na stejné úrovni jako Flames, bohužel Mason neměl svůj den... Dobrá zpráva je, že přesilovky i oslabení nám jdou na začátku sezóny skvěle, jen ta hra 5 na 5 se moc nedaří. Takže je to vlastně úplně obráceně než v minulé sezóně. Rick Nash vstřelil svůj duhej gól v oslabení v sezóně, druhej v řadě. Výborně tam přebruslil obránce Plamenů a bez problémů zakončil. Ten gól Iginly šest minut před koncem byl rozhodující, těžko v tu chvíli Masonovi něco vyčítat, byla to perfektní střela. Jinak si ale myslím, že jsme podali dobrý výkon, i když tomu výsledek nenapovídá. Ve čtvrtek hrajeme proti Edmontonu, to už by měl chytat Garon, takže jsme zvědav jak si povedem. Oilers to na začátku sezóny taky docela šlape. Pokud nebudeme dělat tolik individuálních chyb jako dnes a brankář nám něco pochytá, tak určiě máme šanci na vítězství
Tak dnes jsme vyhráli na ledě nepříjemných kačerů 6:4. Náš výkon byl dobrý a k vítězství nás nasměrovala hra týmu, který bojoval a hráči hráli za tým ne za sebe. Kdo se mi velmi líbil byl Voráček. Po nemastném úvodu sezóny konečně ukazuje, že je to hráč s velmi dobrou budoucností. Dnes bodoval počtvrté za sebou a má již osm bodů.
Kdo dnes také předvedl výborný výkon kromě již zmiňovaného Voráčka tak to byl Tyutin. Skvěle podporoval ofenzivu, ale i perfektně si plnil povinnosti v obranném pásmu.
Dnes nás čeká poslední zápas venku z tohoto tripu. Představíme se na ledě Kings, kde to rozhodně nebude jednoduché. Los Angeles hrají zatím velmi dobře a tak čekám urputný boj. Pokud, ale kluci budou bojovat jako dnes tak věřím v bodový úspěch. Prožíváme nejlepší start do sezóny v historii klubu. Tak si to užívejme.
Tak nám nějak poslední zápasy nefunguje obrana
. Na čtyř zápasovém tripu jsme dostali 22 branek
!! A to před tímto tripem jsme jich na kontě měli jen 12 z šesti zápasů. Tak co se děje
? Vždyť obrana vždy byla naše silná zbraň.
Dnes jsem zápas sledoval a musím říct prohráli jsme zaslouženě. Králové už v sedmé minutě vedli 2:0 a dalo by se říci, že od té dobry kontrolovali zápas. Sice tam od nás náznak na zvrat byl, ale Kings ho rychle uťali a prostě celý zápas si šli jasně za vítězstvím. Co mě, ale velmi zajímá jestli se bude komise NHL zabývat zákrokem na Chimeru. Scuderi Chimeru nepříjemně u mantinelu nabral a chudák Jason udělal ve vzduchu přemet a velmi bolestivě dopadl na hlavu. Od té doby se čistě rozhodně nehrálo.
Doufám, že se z tohoto tripu rychle otřepeme a začneme hrát hru, kterou jsme se prezentovali před touto cestou a přinášela nám úspěch.
Dnes jsem zápas sledoval a musím říct prohráli jsme zaslouženě. Králové už v sedmé minutě vedli 2:0 a dalo by se říci, že od té dobry kontrolovali zápas. Sice tam od nás náznak na zvrat byl, ale Kings ho rychle uťali a prostě celý zápas si šli jasně za vítězstvím. Co mě, ale velmi zajímá jestli se bude komise NHL zabývat zákrokem na Chimeru. Scuderi Chimeru nepříjemně u mantinelu nabral a chudák Jason udělal ve vzduchu přemet a velmi bolestivě dopadl na hlavu. Od té doby se čistě rozhodně nehrálo.
Doufám, že se z tohoto tripu rychle otřepeme a začneme hrát hru, kterou jsme se prezentovali před touto cestou a přinášela nám úspěch.
Jak jsem psal v topicu Kings, ten Scuderiho zákrok byl určitě na hraně, ale podle mě to bylo v pořádku. Scuderi šel hodně nízko, ale nebylo to na kolena. Pokud by měl dostat dodatečně trest, tak pouze v případě, že by to Chimeru vyřadilo ze hry, což se nestalo. V opačném případě není k trestu důvod.
Tak já osobně si též myslím, že to bylo v pořádku. Sice na hraně, ale v pořádku. Já jsem jen napsal, že mě zajímá jestli se tím komise bude zabývat. Ale jak jsi už jsi psal Chimerovi se nic nestalo a tak to komise asi nechá být.sidney77 píše:Jak jsem psal v topicu Kings, ten Scuderiho zákrok byl určitě na hraně, ale podle mě to bylo v pořádku. Scuderi šel hodně nízko, ale nebylo to na kolena. Pokud by měl dostat dodatečně trest, tak pouze v případě, že by to Chimeru vyřadilo ze hry, což se nestalo. V opačném případě není k trestu důvod.
Podľa môjho názoru Hitch nevie pracovať s väčšinou mladých hráčov. Áno, mnohí budú oponovať Jeffom Carterom, prípadne Mikom Richardsom, Jakubom Voráčkom, alebo Derickom Brassardom. Lenže nemožno zabúdať, že do zostavy Philly mal čo povedať Bobby Clark, prípadne tým, že sme nemali príliš veľa dobrých krídelníkov (a aj to hral taký Chimera viac ako Jakub, ktorý bol už vtedy o triedu lepší). A Derick? Minulú sezónu sa zranil. Momentálne prekonáva krízu, takže je správne, źe sa mu čas na ľade znížil. Ale prečo to neplatí u starších hráčov. Najmarkantnejším príkladom bol David Výborný, ktorý napriek tragickým výkonom v jeho poslednej sezóne u nás, hral v prvých dvoch útokoch a mal slušný ice-time.
A k prípadnej výmene Filatov - Staal.
Nash - J. Staal - Voráček
Vermette - Brassard - Huselius
Chimera - Pahlsson - Umberger
Torres - Dorsett - Boll
Murray
A k prípadnej výmene Filatov - Staal.
Nash - J. Staal - Voráček
Vermette - Brassard - Huselius
Chimera - Pahlsson - Umberger
Torres - Dorsett - Boll
Murray
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé