Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nie.
neis,nemyslim ze hrame antihokej a uz tobôz nie v top 3 :D ten antihokej sa hral tak do roku 98 ked uz to bol extrem.. po vyluke je to uz nieco ine..asi nesledujes moc zapasov devils tak nehodnot..za trenera suttera to bol podla mna skvely hokej,minuly rok devils v zapasoch prehravali a prestrielavali kazdeho(az na play off:) a tento rok?az na mizerne zapasy s tampou,alebo zapas s ducks,(a urcite sa najdu aj nejake ine ktore som nevidel alebo zabudol) hrame pozeratelny hokej..mnozstvo sanci, nasadenie,protiutoky...ze hrame pascu? no a? to neznamena antihokej-aspon pre mna:)...antihokej je to co predvadzaju oilers momentalne alebo co do tohto tyzdna pachal columbus...alebo mozem spomenut nedavnu krizu flyers,myslim ze tych nepozeratelnych zapasov ste tuto sezonu odohrali o dost viac ako devils :roll: .. a este k pasci..ked tak sledujem zapasy tak drviva vacsina tímov ju stale v urcitych fazach pouziva...flyers ju napriklad hrali v zapase s devils 3:2 myslim skoncil, celu druhu tretinu..a to bol husty beton so 4 hracmi medzi cervenou a modrou chrbtom k vlastnej brane..a to som nevidel ani u nas(ze ste to pocas zapasu mixovali s naozaj dobrym napadanim a ze v tom zapase ste devils nedali ziadnu sancu je uz o inom:) a pasca po vyluke vyzera trochu inac ako pred nou..teraz je zalozena hlavne na korculovani a pohybe puku v pred..a priznavam nebol som nadseny z angazovania lemaira..mylil som sa..myslel som ze budeme hrat hokej ak wild,lenze u devils lemaire pracuje s omnoho vacsmi talentovaním muzstvom a je to vidiet.. hokej devils je skaredy len pre fanusikov superovho tímu..je naozaj blbe pozerat sa ako sa jeho oblubenci nevedia dostat do pasma, sanci a ked sa konecne dostanu k strele tak je to vacsinou z dialky a od mantinelu :twisted:
Na pascu už nereagujem. Táto nálepka nám zostane už asi navždy, ale nech...
Je jasné, že je jednoduchšie povedať "hrajú špatný hokej" ako si priznať "majú k***a dobrý systém hry".
Keby reprezentácia vašej krajiny vyhrávala každý rok MS a OH a WC myslím, že by vám tiež bolo srdečne jedno či hrajú pekne alebo nie.

Je to len závisť :ja_neviem:
ja to ako zavist nevidim,skor podpichnutie :D ale s tou nalepkou mas urcite pravdu..co uz..taky su devils klub,zaskatulkovany..ze neni furt medializovany ako ine tímy(pens napriklad) ma vobec nemrzí,len ma trosku skrie ze bude treba olympiadu na to aby si poniektorí uvedomili ze co do pekla to je parise za hraca :eek2:
Z nášho teamu ide tuším druhý najvyšší počet olympionikov a to to kľudne pri troche šťastia mohol ešte spraviť Green.

Ono éru Martina Brodeura sme zvládli na výbornú, zvládneme aj tú po ňom, skôr sa obávam éry po Lou-ovi :D
dunim píše:neis,nemyslim ze hrame antihokej a uz tobôz nie v top 3 :D ten antihokej sa hral tak do roku 98 ked uz to bol extrem.. po vyluke je to uz nieco ine..asi nesledujes moc zapasov devils tak nehodnot..za trenera suttera to bol podla mna skvely hokej,minuly rok devils v zapasoch prehravali a prestrielavali kazdeho(az na play off:) a tento rok?az na mizerne zapasy s tampou,alebo zapas s ducks,(a urcite sa najdu aj nejake ine ktore som nevidel alebo zabudol) hrame pozeratelny hokej..mnozstvo sanci, nasadenie,protiutoky...ze hrame pascu? no a? to neznamena antihokej-aspon pre mna:)...antihokej je to co predvadzaju oilers momentalne alebo co do tohto tyzdna pachal columbus...alebo mozem spomenut nedavnu krizu flyers,myslim ze tych nepozeratelnych zapasov ste tuto sezonu odohrali o dost viac ako devils :roll: .. a este k pasci..ked tak sledujem zapasy tak drviva vacsina tímov ju stale v urcitych fazach pouziva...flyers ju napriklad hrali v zapase s devils 3:2 myslim skoncil, celu druhu tretinu..a to bol husty beton so 4 hracmi medzi cervenou a modrou chrbtom k vlastnej brane..a to som nevidel ani u nas(ze ste to pocas zapasu mixovali s naozaj dobrym napadanim a ze v tom zapase ste devils nedali ziadnu sancu je uz o inom:) a pasca po vyluke vyzera trochu inac ako pred nou..teraz je zalozena hlavne na korculovani a pohybe puku v pred..a priznavam nebol som nadseny z angazovania lemaira..mylil som sa..myslel som ze budeme hrat hokej ak wild,lenze u devils lemaire pracuje s omnoho vacsmi talentovaním muzstvom a je to vidiet.. hokej devils je skaredy len pre fanusikov superovho tímu..je naozaj blbe pozerat sa ako sa jeho oblubenci nevedia dostat do pasma, sanci a ked sa konecne dostanu k strele tak je to vacsinou z dialky a od mantinelu :twisted:

NAPROTSÝ SOUHLAS se vším....psal jsem to tu hodněkrát a nemá to smysl už se opakovat.... pod Sutterem naše zápasy byly krásné ale pořád blbci co neviděli jediný zápass říkali no zase hráli past apod. Přitom někteří ani neví co to ta past ve středním pásmu a jak se hraje to fakt miluju. S tím Lemairem to máme uplně stejně dunime ale nebudu se opakovat :) ...prostě mi vadí jak někteří nevidí ani 3 naše zápasy a jenom někde četli že hrajem past a hned tu utočí s pastí apod.
No nic moje myšlenky se tedka ale upínají k jedné věci a tu zápase s Rangers!.... nesmíme prohrát!!.... mrzí mě že Clarkson bude chybět aby zase srovnal Averyho
Stačí ustrážiť Gáboríka a zápas je náš. Bez srandy.
o to že si nepohlídame Gaborika strach nemám....já mám respekt z Lunqvista :)
Myslím, že Zach a Travis sú späť a v pohode. Lundqvist môže zachytať ale gól(y) dostane.
Gáborík hral minulý zápas len 15 minút, niečo sa nepáčilo Tortsovi, ale povedal, že je to iba medzi ním a Gabbym...uvidíme.
Ak zohľadníme súčasnú formu oboch teamov nemám najmenšie obavy o výsledok :frajer2:
minulý zápass Rangers s Bruins jsem viděl a Gabby byl absolutně nulový
Chara ho k ničemu nepustil a Gabby byl tak frustrovaný že se trochu se Zdenem poštuchal :D
Tak na najlepšieho strelca ligy nemôžeš povedať, že je bezvýznamný, ale ubrániť ho možné je ako každého.
já jsem říkal že je bezvýznamný?? si bláázen ne?? to bych si nedovolil . Já jsem říkal že ten zápass byl nulový ( to znamená že neměl žádnou šanci a Zdeno ho vymazal z ledu)
Brian Burke: So, yes, a lot of this team selection and captaincy selection is a tribute to Lou Lamoriello, who, of course, has been a giant with USA Hockey. So, no question that’s a factor.

mimochodem Jamie kapitan a Zach asistent

jinak co se tyce ZZ myslim ze jim v tom dost pomohl Jamie a troufam si tvrdit ze v soucasnosti je to nejlepsi dabel. cela ZZpops je jak z minuleho roku kdy to byl jeden z nejlepsich utoku v lize. a zapas s rangers si myslim ze bude hodne zajimavej, a zajimave bude i to kdo bude hrat na Gaborikovu lajnu vzhledem k tomu ze se hraje v MSG ocekavam ze ctvrtej utok bude mit tak 4 minuty a Fraser nepujde nad 12minut

Obrázek
Elias-Arnott-Sykora
Parise-Zajac-Langenbrunner
Friesen-Gomez-Gionta
Pandolfo-Madden-McKay

Stevens-Rafalski
White-Niedermayer
Daneyko-Martin

Brodeur
Clemmenson

toto je sestava dekady podle Hockey news. nenapada me nikdo kdo by tam chybel, mozna rusove Mogilny a Brilyn, mozna Holik a mozna C. Lemiux ale ten by asi patril do minule dekady
Je to dobré. Tak to má byť. Ten druhý brankár asi nebola ťažká voľba, lebo bol jediný, za posledných 15 rokov čo dostal šancu :D
jj to jsou jména :clap: .... Sýkora Arnott Eliáš byla za mlada moje oblíbená formace...na rybníku nebo v létě před barakem jsem kamoše pojmenoval po těhle hráčích a hráli jsme já jsem byl vždycky Arnott :D i když takový řízek nejsem :) ale nevím proč měl jsem ho v oblibě moc
v te době taky valeli za Ducks Kariya Sellane Ruchin
To je obrana jak lupen :good: V utoku me trochu prekvapil Friesen, odehral za NJ tusim jen 2 sezony, ale v plejof 2003 hral skvele a dal ve finale par dulezitych golu, zmetek jeden :D

martine pravdu mas, ikdyz jsi ty jmena malinko zkomolil :D To byli Ducks tymem jednoho utoku a dobre si pamatuju, kdyz se jednou stalo ze byli vsichni 3 zraneni, to byl masakr!
Ou jipy jééj :D
Skvelý zápas a nevadí, že bol nula-nula, mal skvelé vyvrcholenie, pred koncom to mohli rozhodnúť obe najväčšie esá najprv Gabby a potom Zach... Nakoniec v celom zápase skóroval ten, kto to vie v takých situáciách najlepšie - Eliáš náš "Mr. Overtime" :good:
Hned byla po ránu jiná nálada jak se člověk podíva na výsledek :) .... k večeru zkouknu sestřih
@Martin27: Nevravel som, že stačí ustrážiť Gabby-ho? :D A ty si mal pravdu, že Lundqvist bude oriešok, ale vida.. stačil jeden gól, lebo sme ubránili Mariána :D
neveril bych ze zapas ktery nekdo vyhraje 1:0 po najezdech muze byt tak zabavny. oba gaolmani byli znameniti a Avery se zase predvadel, je to vazne hovado, kdyz ho trefil Green tech par minut pred koncem, tak jako ze nikomu nepreju nic zleho ,tak jsem si rikal "dobre ti tak blbe". jinak jestli vcera hral nekdo past tak Devils to nebyli a musi se priznat ze rags to odehrali takticky velmi dobre, ale to my koneckoncu take, ale to me tak neprekvapuje
begbeee píše:@Martin27: Nevravel som, že stačí ustrážiť Gabby-ho? :D A ty si mal pravdu, že Lundqvist bude oriešok, ale vida.. stačil jeden gól, lebo sme ubránili Mariána :D
nj oba jsme měli dobrý odhad :D ...ale Gabby v prodloužení měl šanci kde při náss stálo i štěstí
Marty si dobře smlsnul na Dubinskem při nájezdech a Patrik nehorazně vymetl to jsem si tu v pokoji krásně zařval oooooooou :D
Jinak Lemaire po nájezdech jak se smál pod knírem takový lišácky úsměv :D
17.01. - Patrik Eliáš nedohrál utkání NHL na ledě Colorada. Na začátku druhé třetiny jej srazil domácí obránce Ryan Wilson a český reprezentant a kapitán týmu pro olympijské hry ve Vancouveru musel být odnesen na nosítkách do kabiny. Situace vypadala hrozivě, neboť třiatřicetiletý útočník New Jersey ležel na ledě asi pět minut, poté však zamával divákům. O konkrétní povaze zranění není dosud nic známo. Za zákrok nebyl obránce Wilson ani vyloučen.

:cry: :cry: :cry: Snad to není nic vážného! To by byla obrovská ztráta!
strata je to obrovska...ale ,,vraj,, na vysetreniach nic nenasli takze aspon to je pozitivne a elias bude cim skor spat na lade..
devils ho momentalne potrebuju..neviem cim to ale posledne 2 zapasy boli ako keby bez energie..volako su hraci devils pomalsi ako super..problem je uz s rozohravkou a zalozenim utoku..v zapase to vyzera utrapene,chyba tam ta lahkost ktora tam bola do teraz...neviem cim to je..aj podpora utoku je chaba..parise driapal co mu sily stacili ale nikto mu nepomahal..zach si sam nahodil puk do pasma,lebo mu nikto nenakorculovaval a sam ho potom aj nahanal po mantineloch-a to stale. a darmo sme v poli lepsi,aj supera prestrielame ale nevypracuvavame si dostatok sanci..vsetko su to len take strely...proste nic golove..a k presilovkam sa radsej nebudem vyjadrovat to je poslednych par zapasov nie hroza ale totalny des..
Eliáš podľa posledných správ by mal byť OK. Max. 1 zápas out. Musím priznať, že podľa mňa bol zákrok čistý.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS