pon 11. led 2010 16:31
Nie.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
dunim píše:neis,nemyslim ze hrame antihokej a uz tobôz nie v top 3ten antihokej sa hral tak do roku 98 ked uz to bol extrem.. po vyluke je to uz nieco ine..asi nesledujes moc zapasov devils tak nehodnot..za trenera suttera to bol podla mna skvely hokej,minuly rok devils v zapasoch prehravali a prestrielavali kazdeho(az na play off:) a tento rok?az na mizerne zapasy s tampou,alebo zapas s ducks,(a urcite sa najdu aj nejake ine ktore som nevidel alebo zabudol) hrame pozeratelny hokej..mnozstvo sanci, nasadenie,protiutoky...ze hrame pascu? no a? to neznamena antihokej-aspon pre mna:)...antihokej je to co predvadzaju oilers momentalne alebo co do tohto tyzdna pachal columbus...alebo mozem spomenut nedavnu krizu flyers,myslim ze tych nepozeratelnych zapasov ste tuto sezonu odohrali o dost viac ako devils
.. a este k pasci..ked tak sledujem zapasy tak drviva vacsina tímov ju stale v urcitych fazach pouziva...flyers ju napriklad hrali v zapase s devils 3:2 myslim skoncil, celu druhu tretinu..a to bol husty beton so 4 hracmi medzi cervenou a modrou chrbtom k vlastnej brane..a to som nevidel ani u nas(ze ste to pocas zapasu mixovali s naozaj dobrym napadanim a ze v tom zapase ste devils nedali ziadnu sancu je uz o inom:) a pasca po vyluke vyzera trochu inac ako pred nou..teraz je zalozena hlavne na korculovani a pohybe puku v pred..a priznavam nebol som nadseny z angazovania lemaira..mylil som sa..myslel som ze budeme hrat hokej ak wild,lenze u devils lemaire pracuje s omnoho vacsmi talentovaním muzstvom a je to vidiet.. hokej devils je skaredy len pre fanusikov superovho tímu..je naozaj blbe pozerat sa ako sa jeho oblubenci nevedia dostat do pasma, sanci a ked sa konecne dostanu k strele tak je to vacsinou z dialky a od mantinelu
nj oba jsme měli dobrý odhadbegbeee píše:@Martin27: Nevravel som, že stačí ustrážiť Gabby-ho?A ty si mal pravdu, že Lundqvist bude oriešok, ale vida.. stačil jeden gól, lebo sme ubránili Mariána