Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrázek 2:1 Obrázek :cool:

1rd Period (shots and goal 5:14)

- clovek sa mrkne na statistiku striel, povie si hmmm pekny narez..ma to len jeden hacik..z 20min. uvodnej tretiny sme 8 riesili na trestnej Obrázek na strane sabli 0PIM..
- ako prvy putoval na trestnu Tim Thomas :D no samozrejme ze si zanho siel odsediet 2min. iny hracik (Phil Kessel) no Timmy si tam vysliapol na jedneho z hracov Buffala, tak mu supli 2 minutky :x
- oslabovky sme zahrali na vybornu, resp. sable presilovky otrasne..z prych 2 presiloviek vypalili na Timmyho 2x..v tej poslednej dokonca mali vyhodu pres. hy 5:3..ake take naznaky tam boli, ale Timmy ich s prehladom vyriesil, tak ako najazdovu situaciu 3:1
- z nasej strany pokracuje zalostna_jalova koncovka a vlastne sme mimo Kessela a 1 precislenia, Millera absolutne neohrozili..ak budeme hrat aspon 5:5 snad sa dostaneme do tempa a pridu aj strely i sance..

2rd Period (shots and goal 7:17)

- :censored: :censored: :censored: uvodne buly II tretiny a SopCast odchadza do zabudnutia..chybaju data, z nicoho nic nenacita, surovo to stopli a to som bol pocas I tretiny taaak vyteseny, nakolko lepsi, kvalitnejsi prenos som este nesledoval..na ta dostal som :evil:
- tak som uz pockal do konca tej II cez txt formu a je to tam :yahoo: 18:16 Marco Sturm po A Savarda otvara skore zapasu
- statistika striel v II tretine 7:17 .. celkovo zatim 13:32 :eek2: ak si pripiseme 2 body pri takomto pocte striel.. :roll: Timmy na hrad :!:

3rd Period (shots and goal ?:?)

:?: :sleep2:
tak Thomas vás opět drží, střely na bránu po dvou třetinách jsou 32:13 pro Sabres, no skore 1:0 pro Bruins když se trefil Sturm. Tak že by Thomas vychytal Bostonu vítězství, zatím to tak vypadá.
cepi gratulujem k dôležitej výhre Bostonu nad Buffalom 2:1. :clap: A to vás hokejisti Buffala prestrielali pomerom 46:22.Thomas zachytal fantasticky. :champions: Klobúk pred jeho dnešným výkonom dole. :pivo3:
Ano, skvělá výhra, Thomas zachytal fantasticky, ale co je hlavní - MÁSLA 0 b............ :thumbsup: :thumbsup: 8) 8) !!!!
video zo zapasu (BOS -BUFF 2:1)
mrknite sa aspon na uvodnych 15 sekund, ked Timmy si tam vyskocil na jedneho z hracov Buffala, za co nasledne inkasoval 2 minuty..Timmyho musel teda riadne nasrat :x :x :x (klepol mu to tam, ked uz mal puk pod kontrolou..to brankari nemaju radi..)
urcite samotni hraci Bruins boli prekvapeni z toho, coze to Timmy riesi :cool:

:arrow: 8-6-2 (36:37) - 7.vo Vychodnej konferencii
Obrázek novinky od medvedov

..když GM Bostonu Peter Chiarelli rozhodol, že vymění pravé křídlo Glena Murraye, zjistil, že má mnoho možností...

..according to various reports, the Atlanta Thrashers, Florida Panthers, San Jose Sharks, Vancouver Canucks, Pittsburgh Penguins and Columbus Blue Jackets have shown an interest in the veteran sniper..

..dufam, ze za Glena ziskame adekvatnu nahradu a hlavne goly..platovo nas prakticky zatazuje a ak nepodava vykony, ktore sa od neho (ci jeho platu) pravom ocakavaju nie je co riesit..uz v minulej sezone bol jednou nohou z Bostonu, no kvôli zreneniu z mozneho prestupu padlo..dufam, ze zmena pride coskoro a bude hlavne pozitivna..
cepi píše:..když GM Bostonu Peter Chiarelli rozhodol, že vymění pravé křídlo Glena Murraye, zjistil, že má mnoho možností..
Zly preklad... originalne znenie je len cista hypoteza: "Ak sa GM rozhodne vymenit, tak bude mat mnoho moznosti"
thefourthperiod casto spekuluje nad blbostami... v sucasnosti si nemyslim ze vymena Murray-a je vobec zvazovana a osobne si nemyslim ze by nam to prinieslo osoh. Ako sa nedavno vyjadril Julien, az na nedostatok golov, je Murray-ova hra podla jeho predstav- poctivo brani a je aktivny v strelbe a ako uz neraz povedal GM aj Julien je len otazkou casu kedy sa rozbehne aj v skorovani.... Ak chceme ist do Play Off tak sa nemozme takto skoro zbavit jedneho z najskusenejsich hracov lebo sezona je dlha a prave skusenosti casto rozhoduju v zavere sezony a v play off.

Dnes uz naplno trenoval Fernandez aj Ward. Zajtra Aarona caka este jedno vysetrenie a ked sa nic neskomplikuje vo stvrtok by mal byt k dispozicii na zapas. Zajtra by sa mali zapojit do treningu aj Allen a Ference. Realnejsi pre stvrtkovy start je Allen ale za urcitych okolnosti aj Ference moze byt do stvrtka OK.
..to hej, ale na Glenove goly nemôzeme cakat do Vianoc, aj ked samozrejme, zvalovat nejaku vinu len na neho je blbostou, ved predsa on nie je jediny utocnik v time a nad takou chabou produktivitou sa musia zamysliet aj ostatni utocnici..aj tak si myslim, ze v prestupovom termine bude Glen jednou nohou v inom klube..osobne s Bergym pocas sezone moc neratam, takze GM bude musiet skôr ci neskôr rozhodit nejake produktivne siete..

je fajn, ze mame pomerne dlhsi cas na oddych, kedze vele dulezity match riesime az vo stvrtok proti listkom, takze kazdy jeden zdravy obranca nam bode..ak by nastupil Ward aj Ference (dufam, ze ano!) bolo by to predsa len ine obranne kaficko ako naposledy.
"Pocas stvrtkoveho zapasu Bostonu s Montrealom bol v novinarskej lozi Bostonu GM Edmontonu Oilers Kevin Lowe . Ma stale zaujem o kridelnika Bruins Glena Murrya aj ked ten skoroval iba raz v poslednych 15 zapasoch? Nejaka vymena (obchod) sa crtala uz pocas leta ale Bruins z toho nakoniec vycuvali. Teraz sa sklonuje najma meno edmontonskeho utocnika Jena-Francois Jacques."

Statistika J-F Jacquesa (1985) teda nie je dvakrat oslniva: 3 sezony, 53 zapasov, 0 bodov, -17.
ten Kevin si neda pokoja :D a koho ze nam to ponuka..?!!! :eek2: :lol: dakujeme pekne pan Lowe..ani zadarmo! :beee:
Co sa tyka zaujmu Edmontonu tak sa neviem vyjadrit lebo Edmonton nepoznam a neviem ci sa tam vobec nachadza nejaky hrac ktory by sa nam zisiel. Myslim ze GM neurobi chybu a nevymeni Murray-a len aby sa zbavil jeho platu lebo snad okrem Forsberga (ktoreho zranenie asi zamedzi dalsej kariere) nie je ziaden volny hrac na trhu... a Boston nie je vo financnej tiesni takze ten Glenov plat je OK... a ako Julien a aj GM aj ja verim ze uz coskoro pride zlom a Glen vsetkym pochybovacom ukaze ze este nepatri do stareho zeleza :)

Obrana sa pomaly dava dokopy, uz aj Hunwick je na farme... Start Ferenca a Allen-a je velmi slubny- po treningu sa nestazovali a povedali ze sa citia 100% ready na zapas. Aaron vsak mal stale pootrasove komplikacie a sam uznal ze na treningu mu to neslo a aj po nom sa necitil najlepsie no vo stvrtok by chcel tiez hrat... uvidime ako sa to vyvinie.

Jednoznacne cakam 2 body a konecne verim ze to nebude len 1 golove vitazstvo... moje zelanie 5-2 pre Bruins
Predzapasove spravy

Situacia okolo Fernandez-a je stale dost neprehladna... a vobec nie je iste ci aj dnes na rychlo GM nepovola Rusk-a z Providence aby robil Thomas-ovi nahradnika. Dokonca nie je vylucena ani moznost ze zranene lave koleno bude potrebne operovat :!:

Ward by dnes mal nastupit hoci vcera netrenoval (rodinne dovody), rovnako aj Ference a Allen by mali byt k dispozicii.
Predsa sa predpoved naplnila... Tuuka Rusk sa dnes bude hlasit v Bostone... inak vcera si pripisal s Providence 4 vitazstvo v rade.
Kower píše:Jednoznacne cakam 2 body a konecne verim ze to nebude len 1 golove vitazstvo... moje zelanie 5-2 pre Bruins
Tak dnes sa moje zelanie stalo skutocnostou :) haha Keby mi takto predpovede buducnosti isli stale tak si dobre zarobim.

Metropolit, Savard, Schaefer, Murray a Bochenski boli podla mna najlepsimi hracmi... skoda ze to Murray-ovi nepadlo dnu ale jeho hra bola velmi dobra.
Kower píše:
Kower píše:Jednoznacne cakam 2 body a konecne verim ze to nebude len 1 golove vitazstvo... moje zelanie 5-2 pre Bruins
Tak dnes sa moje zelanie stalo skutocnostou :) haha Keby mi takto predpovede buducnosti isli stale tak si dobre zarobim.

Metropolit, Savard, Schaefer, Murray a Bochenski boli podla mna najlepsimi hracmi... skoda ze to Murray-ovi nepadlo dnu ale jeho hra bola velmi dobra.
Obrázek 5:2 Obrázek :yahoo:

Obrázek

- :o neverim, golova 5tka pri nasom logu :cool: konecneee!!!!..peknee kowi :good: jooj kua, bol som v noci trochen nas*aty, bo VP5 bola offline a tak mam pri tych pp smolu..ked ich mam moznost sledovat, tak bud pukneme, alebo ma z tej hry bolia oci a ak nie, tak vyhravame a predvadazme to co proti listkom..jednoducho :thumbsup:
- Timmyho uz riesit nebudeme, aj tak ide o obohratu pesnicku :) no a ex_mackovi Andymu moc zapas nevysiel :P nase goly vsak padli po konecne akych takych akcijach a urcite nam brutalna pomohla Savvyho golova pecka v 19 sekunde zapasu, ktoru som zachytil aspon pri radijku
- hehe Milan Lucic sa nam tam opät :box: pripomenul :cool:
- ehm, Glenovi to tam nie a nie padnut a mal inu golovu tutovku..najazd 2:1 stacilo trafit puk do odkrytej Raycroftovej klece a nasledne z dorazky..nic to, hadam priste..no konecne to tam padlo Schaeferovi (2+1) a cinil sa nam aj Metropolit (1+1) skvele angazovanie tohoto borca
- potesil ma aj pocet pritomnych divakov 16,373

:arrow: Zdeno Chara v akcii -) 0+1 / 26:26 / +1 / 3st. / 2PIM -) :!: taky jeden hit tam Zdeno polozil ze konec :cool: potom supnem videjko aspon zo zapasu, kde je zachyteny..som si myslel, ze ten listok budu zoskrabavat z ladu :D

:arrow: 9-6-2 (41:39) - 6 vo Vych. konf.

:arrow: PO ZAPASOVE PHOTO s txt pozn.
video zo zapasu
..odporucam mrknut Zdenov hit :cool: (za stavu 3:2 pre Bruins)

Lucic :box: Bell..ten Milan ma teda guraz..Bell si moc nepipol :butt: paraaada, mat takeho to mladuckeho (19) bejka v time :thumbsup:
Uff, tak dostat sedmicku od Montrealu je dost. Ale dovolit im 52 striel?! :doh:

Pozitivom moze byt, ze Murray sa konecne trafil a hned dvakrat. K tomu pridal aj asistenciu. 3 prihravky si zapisal Savard a aj Zdeno sa cinil. Pripisal si "hattrick Gordie Howa": 1G, 1A, 25TM (roughing 2 + cross-cehcking 2 + cross-checking 2 + elbowing 2 + fighting 5 + instigator 2 + misconduct 10), +2 +/-, 5 striel. Okrem toho sa este pobili Alberts a Stuart dokonca dvakrat :D .

Zapas to musel byt perfektny - goly, bitky, len keby sme vyhrali... :(

Obrázek
Keby sa pocitali udery namiesto striel a KO namiesto golov, Bruins by vysli z tohto zapasu ako vitazi. Avsak to bol hokej (a nie box) a preto napriek dominancii Bruins v pastnych subojoch ako vitazi odchadzaju hraci Montrealu.

"Dnes sme urobili nejake chyby a vlastne vsetko co ziskali sme im skratka mi darovali.", hovori Julien. "Som sklamany, nie vsak z nedostatku snahym, ta tam bola, ale z nespravnych rozhodnuti (hracov) na lade"

Bruins pred zapasom hovorili tie tradicne reci, ale ocividne jedine na co skutocne mysleli bola odplata. Ked sa naposledy stretli tieto dve muzstva, odniesol si to zranenim Aaron Ward po strete s laktom montrealskeho Francisa Bouillona.

Ako prvy skoroval Montreal pocas presilovky ked Saku Koivu ukradol puk pred Bostonskou branou a strelou prekonal Thomasa. Len 47 sekund neskor sa dockali aj Bruins a Murray prekonal svoju strelecku nemohucnost ked prekvapil Pricea.

Nalada na lade pocas prvej tretiny bola napata, ale okrem par mensich trestov sa nic vynimocne nestalo.

V druhej tretine sa presadil vo vlastnom oslabeni Kostopolous avsak tesne po tejto presilovke vyrovnal Zdeno Chara. V presilovke Montrealu sa ujali vedenia opat hostia.

O vyrovnanie sa postaral Marco Sturm, ale Habs po strele Latendressa isli opat do vedenia.

Piaty gol do brany Bruins vstrelil Hamrlik pocas signalizovaneho vylucenia hraca Bruins. V tomto case to zacinalo na lade vriet. Alberts si to rozdal s Kostopolousom a Reich s Bouillonom si porozdavali par stuchancov.

Dalsim golom Montreal odskocil uz na trojgolovy rozdiel - strelcom bol Komisarek.

Dalsiu bitku mali na svedomi Stuart a Kosticyn. V suboji tychto dvoch netradicnych bitkarov mal navrh hrac Bruins. Bitku nasledovala aj slovna vymena nazorov medzi oboma trenermi. Julien pozval svojho naprotivka na "diskusiu" na striedacke Bruins.

Potom sa opat chvilu hral hokej a Glen Murray vsietil dalsi gol. Znizil na 4-6.

Po faule laktom bostonskeho kapitana Charu nasledovala bitka medzi nim a Latendressem po tom, co montrelasky hrac chytil Zdena za tvar. Z naslednej presilovky 5 na 3 dal Montreal dalsi gol.

zrejme tuzba po skorigovani boxerskeho skore viedla Kostopolousa k tomu, aby vyzval na bitku Stuarta necelu minutu pred koncom zapasu. Ale bostonsky hrac si zapisal dalsie KO ked Kostopolousa zlozil velmi rychlo na lad. Montrelasky hrac si zrejme vysluzi zapasovy distanc a kouc financnu pokutu. Canadiens z toho zrejme tazku hlavu nemaju, nakolko si odvazaju dva body do tabulky po vitazstve nad svojim rivalom v divizii.

Chara a Bruins neboli velmi rozladeny z tejto prehry: "Nepodali sme dnes dobry vykon, naprieko tomu sme boli pocas celeho zapasu blizko k vitazstvu." Na margo tvrdosti zapasu: "Niekedy sa hra tvrdsie, ale je rozdiel hrat tvrdo a hrat spinavo. Tak sme im odpovedali."
keby bolo nejake youtube video kde su zostrihane tie incidenty tak dajte sem link. Inak skoda ze som zapas nevidel, mam hrozne rad taketo zapasy.
Boston Bruins at Montreal Canadiens (17.11.2007)

tak v kratkosti k Habs..aj napriek prehre smekam pred mackami..jednak preto, ze az na ten zaver sa dokazali zakazdym vratit do zapasu, no najmä za to ako to v :box: subojoch Montrealu nalozili :bitka3: tu su kompletma (4) :box:

:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 384#p79384

samozrejme prehra je prehra, ale predsa len medzi tymito supermi ide aj o nieco ine ako "len" o body..fanusikovia v Montreale (a nielen ti)si museli odniest z tohto suboja fantasticke zazitky a medvede v ich ociach opät :evil: stupli..zapamätajte si datum 6.12.2007 vtedy do BankNorth Garden zavita prave Montreal :twisted: emocie bduu opät vybicovane na maximum a po 3 vzaj. porazkach to bude boj o kazdy meter ladu s cielom konecne uchmatnut Montrealu body!

ale spät do reality...caka na nas mimoriadne dôlezity derby suboj s listkami..pôjde o vela o 4 body, TOR bude chciet odcinit nedavnu porazku 2:5 no a pre medvede to bude narocny suboj v ktorom vsak potrebujeme bodovat (potesil by aj bodik)ˇ..zial Andrew Ference si v Montreal poradil kolenne väzy a bude chybat :( nezadrzatelne sa vsak blizi premiera Tuukka Raska..neviem ci to bude zrovna proti listkom, ale proti ostrovanom (2 vzaj. matche po sebe) sa tak urcite stane..

a este nieco zo zakulisia..toronto sun prinieslo informaciu, ze GM Dallasu hlada k Modanovi hraca, s ktorym by si Mike rozumel..svoj pohlad namieril na Glena Murraya..tych zaujemcov vsak bude urcite viac a je len fajn, ze sa Glen v posl. zapase bodovo prebudil a v pripade jeho mozneho tradu to bude aj pre nas len a len dobre v tom zmysle, ze by sme za neho mohli ziskat adekvatnu nahradu..ale nepredbiehajme, najdôlezitejsie je to, ze Glen je bodovo spät a jeho dalsie body by nam dnes mimoriadne pomohli
Tak dnes nas caka premiera Tuuka Rask-a v brane Bruins... dufam, ze to bude vitazna premiera v NHL.
Kower píše:Tak dnes nas caka premiera Tuuka Rask-a v brane Bruins... dufam, ze to bude vitazna premiera v NHL.
:biglol: jj pred malou chvilkou som sa o tom docital na HFboards...uz len z toho dôvodu si dnes urcite privstanem a Galaxie to poriesila naozaj paradne, TV premiera s brankarskym klenotom :thumbsup:

Obrázek

:!: pre Raska to bude motivacia ako hrom, ide o jeho 1 zivotny zapas v NHL a to proti Torontu..prave z Leafs putoval k Bruins vymenou za Raycrofta..co viac dodavat..len sledovat a drzat palce :!:
tak hodně štstí přeju před dnešním zápasem Raskovi, jsem na něj velmi zvědavý
Bruins vynikajuco otocili zapas troma golmi pocas poslednych 10 minut :clap: . Chuck Kobasew 2+1, ktory mal na to najvacsiu zasluhu, na prekvapenie nie je medzi troma hviezdami zapasu. Ale body su doma, to je hlavne :thumbsup: .
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO