Ja bych ale rad videl celej ten ceremonialOhlund píše:Ale ked to zmeškáš tak, myslím že sa to bude dať najsť aj na youtube, tak ako tam ma celu ceremoniu aj Trevor http://www.youtube.com/watch?v=skwIPQG3Kko
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ja tu budem istoleo píše:Ja bych ale rad videl celej ten ceremonialOhlund píše:Ale ked to zmeškáš tak, myslím že sa to bude dať najsť aj na youtube, tak ako tam ma celu ceremoniu aj Trevor http://www.youtube.com/watch?v=skwIPQG3KkoTakze ve 3 tu Ohlunde? :smile03:
Ževraj tá ceremonia má mať len pol hodinu, od 03:15 mala byť live na CBC.ca ale samozrejme len pre kanadu
, po nej ma byt rozkorčulovanie a od 04:00 by mala byť ceremonia pustena zo zaznamu aj na oficiálnej stránke Canucks a potom zápas...
Takže celá ceremonia sa da kedykolvek pozrieť na našej stránke
, som myslel že to bude len taky relive prenos ala novasport.... Bolo to super, Nazzy
Takže celá ceremonia sa da kedykolvek pozrieť na našej stránke
Přílohy
Zápas už ale taký super nebol, dalšia domáca prehra
. Mali sme 3 zápasový home-stand a získali sme len 3b, v číslach to až tak zle nevyzerá ale ja som dosť sklamaný, predtým sme mali sériu 4 výhier v rade , 6ka Sharks, 7ina Lames a vyhra na nulu v Chicagu... takže super forma a doma sme mali hrať s týmami STL,ANA a TB ktoré naopak majú momentálne slabšie obdobie.
Takže som právom očakával lahšie zápasy a aspon 2 výhry... no nakoniec môžem byť rád aj za tie 3b, proti Ducks aj Bolts sme prehrávali v poslednej tretine o 2 goly a nakoniec sme to dokázali dotiahnuť a vybojovať aspon to OT, tie comebacky sú jediné pozitívum z týchto zápasov. Úsmev na tvári mi ale spravili zábery z individuálneho tréningu Samiho Sala, išlo mu to tam naozaj dobre a čoskoro by mal trénovať už s tímom a do 2 týždnoch by mohol byť späť v zostave. Už bez neho máme naj PP v lige a s jeho ranou od modrej to môže byť už len lepšie.
Proti Bolts znovu nehral Raymond a ani Ehrhoff , do zostavy sa vrátil Samuelsson. Dnes v Edmontone povinná 2 bodová zastávka a potom dalšie 2 zápasy doma s CBJ a TOR, môžem aspon tam počítať so 4 bodmi
Takže som právom očakával lahšie zápasy a aspon 2 výhry... no nakoniec môžem byť rád aj za tie 3b, proti Ducks aj Bolts sme prehrávali v poslednej tretine o 2 goly a nakoniec sme to dokázali dotiahnuť a vybojovať aspon to OT, tie comebacky sú jediné pozitívum z týchto zápasov. Úsmev na tvári mi ale spravili zábery z individuálneho tréningu Samiho Sala, išlo mu to tam naozaj dobre a čoskoro by mal trénovať už s tímom a do 2 týždnoch by mohol byť späť v zostave. Už bez neho máme naj PP v lige a s jeho ranou od modrej to môže byť už len lepšie.
Proti Bolts znovu nehral Raymond a ani Ehrhoff , do zostavy sa vrátil Samuelsson. Dnes v Edmontone povinná 2 bodová zastávka a potom dalšie 2 zápasy doma s CBJ a TOR, môžem aspon tam počítať so 4 bodmi
NAZZY-ho som mal veľmi rád keď som začal sledovať NHL a Canucks .. Ked som sa ale dopočul o jeho vyjadreniach že buď skončí karieru alebo odíde z Vancouveru, a nakoniec ked isiel prave do Rangers
A potom este ked nahovaral Forsberga aby sa nevracal do NHL ale zostal v Mode ( vtedy sme ho chceli) .. bral som to ako zradu a začal som ignorovať všetko okolo jeho osoby :beee: .. dnes som si to ale pozrel. A niečo sa vo mne zlomilo a myslím že som mu dokazal odpustiť a že dokažem aj zabudnuť na Rangers :smile03: Velmi by ma potešilo keby zostane v našom týme ako nejaky konzultant alebo tak dajak ..
Go NAZZY Go .. nech sa ti darí a ďakujeme za všetko
Go NAZZY Go .. nech sa ti darí a ďakujeme za všetko
Co rict
Ceremonial krasnej ale ten zapas
Za stavu 3:1 jsem byl jeste klidnej ale za stavu 4:2 jsem uz neveril v body a pak jsem usnul...asi tim jak me z nasi hry bolely oci
Az rano jsem se dozvedel vysledek a byl jsem prekvapenej...Cory spatnej vykon,obrana zacala hrat poradne do tela az uz to horelo a utok malo strilel
Snad Hankovi zvedl ten gol sebevedomi protoze uz je to zase starej dobrej Hank
Snazi se nebyt sobec a vymysli finalni prihravky pro strelce proto ty goly od nej neprichazi ale neuvedomuje si ze kdyz mu tam spadne vic nez co doted tak se zvedne produktivita jak Dannyho tak cele lajny a ty zapasy by vypadali jinak
Proto Sedinovci letos nezari tak jako loni :ja_neviem: Po skvele forme 3 zapasy doma s tymy co nemeli zrovna formu a my jsme je odehrali nejhur jak sme mohli :beee: Musime makat od zacatku sakra a ne az je zle
Dnesni zapas neuvidim musim se jeste sprtat ale nemam z nej moc dobrej pocit...V Edmontonu zapas budto tesne projedem nebo se na vyhru nadrem a kdyz vezmu v potaz momentalni formu Oilers tak muzu jen doufat a drzet palce
To prece neni o bodech...A Nazzy u nas historicke bodovani ,,zatim" vede takze i z tohoto hlediska si to zaslouzilarek píše:pekny ceremonial
inak Naslund je az na 104. mieste v celkovom bodovani NHL (ma o dva bodiky viac ako Linden)..taki hraci vyveseni nebyvaju...ale tak vsetci vieme, co pre Canucks znamenal
Ani ja neuvidím dnešný zápas live, znovu hrajú Canucks v rovnakom čase ako Wild, včera to tak bolo tiež a moja jasná volba bol zápas proti TB... ale vyskúšal som dnes pozerať zápasy zo záznamu cez ten flv recorder, funguje mi to a je to vo velmi dobrej kvalite takže velká spokojnosťleo píše:Dnesni zapas neuvidim musim se jeste sprtat ale nemam z nej moc dobrej pocit...V Edmontonu zapas budto tesne projedem nebo se na vyhru nadrem a kdyz vezmu v potaz momentalni formu Oilers tak muzu jen doufat a drzet palce
Nn.Kdyz nejaky zapas neuvidim tak zkouknu na strance Canucks RECAP,projdu statistiky a prohlidnu foto ze zapasu.To mi staciOhlund píše:Ani ja neuvidím dnešný zápas live, znovu hrajú Canucks v rovnakom čase ako Wild, včera to tak bolo tiež a moja jasná volba bol zápas proti TB... ale vyskúšal som dnes pozerať zápasy zo záznamu cez ten flv recorder, funguje mi to a je to vo velmi dobrej kvalite takže velká spokojnosť, už mi teda neujde ani jeden zápas Van, aj ked ho uvidím len zo záznamu (aspon dokedy sa to nezruší) ...Používaš to aj ty ?
Oilers 12 strel
To jsem dlouho nevidel
A Bobby dostal gol 5 sekund pred koncem...asi byl hodne nasranej
Sedinovci po dvou bodech a Hank gol...o tom jsem vcera mluvil...to je potreba
Tak 2 body si vezeme domu a pohled na tabulku je hned veselejsi kdyz si vezmu ze ted budeme hrat 2x za sebou doma
Nj ten gol byť nemusel, ešte 6 minút pred koncom sme dostali skoro 2 minutovú presilovku 5 na 3 , zahrali sme ju dobre a Dubnyk vynikajúcimi zákrokmi udržal Oilers v hre, v závere teda skúsili ešte hru bez brankára, Burrows tesne minul prázdnu... potom dostali presilovku a prevahu 6 na 4 dokázali využiť
, keby dáme ten tretí gol bolo by rozhodnuté a ten SO by sme podržali.
Dnes oba naše goly zariadil prvý útok, Sedinovcom to proti Oilers ide vždy dobre, typicky rozobrali obranu a oba goly sme strelili do odkrytej brány
. Luongo dnes dokázal zastaviť aj trestné strielanie Pääjärviho, ale znovu bol taký neistý a po zákroku hladal pol minutu puk za sebou... ako keby ani sám nevedel že to chytil
. Najdôležitejšie sú ale 2 body, proti severozápadu máme tento rok skvelú bilanciu 7-1-0
a verím že sa nám začne viac dariť aj proti ostatným tímom.
Anketa na stránke Canucks :

22%
Dnes oba naše goly zariadil prvý útok, Sedinovcom to proti Oilers ide vždy dobre, typicky rozobrali obranu a oba goly sme strelili do odkrytej brány
Anketa na stránke Canucks :

22%
Vancouver podepsal tříletou nováčkovskou smlouvu za 1,895 mil. dolarů s útočníkem Darrenem Archibaldem. 20letý hokejista, který minulý týden přestoupil v rámci OHL z Barrie do Niagary, zůstal dvakrát nepovšimnut při draftu a neuspěl ani v přípravných kempech Columbusu a Detroitu.
- http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... pid=115481
- http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... pid=115481
Dnes povinna vyhra a meli bysme konecne predvest jednoznacnej vykon!Sice jsme z poslednich 8 zapasu prohrali jen 2 a to jeden v prodlouzeni ale nase posledni vykony nic moc
Dneska by to chtelo poradne zabrat a nebat se o vysledek
S Jackets jsme meli loni bilanci 3-1 a navic hrajeme doma takze GO CANUCKS GO!
Povinnost splnená ale opäť to bol vyrovnaný zápas, proti Jackets som ani jasný zápas nečakal ved tento rok im to celkom ide a hlavne vonku mali bilanciu 8-4-1 ... Inak celá liga je neskutočne vyrovnaná, odstupy minimálne takže tých jasných výhier nebude tolko. Najdôležitejšie je ale že dokážeme vyhrávať aj ked nepodávame najlepšie výkony, z posledných 9 zápasov sme vyhrali 7 a získali 15 z 18 možných bodov takže SUPER ! Daniel bodoval už 9. zápas v rade, túto sezonu má už 2. takúto sériu, vynikajúca vyrovnanosťleo píše:Dnes povinna vyhra a meli bysme konecne predvest jednoznacnej vykon!Sice jsme z poslednich 8 zapasu prohrali jen 2 a to jeden v prodlouzeni ale nase posledni vykony nic mocDneska by to chtelo poradne zabrat a nebat se o vysledek
S Jackets jsme meli loni bilanci 3-1 a navic hrajeme doma takze GO CANUCKS GO!
EDIT: Canucks povolali z farmy Aarona Volpattiho, opačným smerom putuje Jonas Andersson, ten bol v prvom tíme len na 4 zápasy... Volpatti odohral túto sezonu za Manitobu 24 zápasov s bilanciou 0+6. Musíme ten 4. útok čo najskôr uzavrieť, nemôžeme každý týžden tých hráčov meniť, Bližnák,Rypien,Andersson,Desbiens,Volpatti...
To mas recht :smile03: Glass je jasnej a Ripper u me taky.Ted je otazka jestli by mel hrat centra nebo spis prave kridloOhlund píše:EDIT: Canucks povolali z farmy Aarona Volpattiho, opačným smerom putuje Jonas Andersson, ten bol v prvom tíme len na 4 zápasy... Volpatti odohral túto sezonu za Manitobu 24 zápasov s bilanciou 0+6. Musíme ten 4. útok čo najskôr uzavrieť, nemôžeme každý týžden tých hráčov meniť, Bližnák,Rypien,Andersson,Desbiens,Volpatti...
D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond - Kesler - Tambellini
Torres - Malhotra - Samuelsson
Glass - Rypien - Hansen
Markus Näslund sa stal novým GM MoDo, podla mna dost mladý na takúto pozíciu ale prajem mu len to naj a verím že MoDo pod ním vyprodukuje kopu dalších talentov do NHL a že sa im začne dariť viac ako posledné sezony. http://www.news1130.com/sports/article/ ... ockey-club
Desbiens sa vrátil po zranení ruky ale hned bol aj daný na waiver a následne poslaný do Manitoby. Najbližší zápas proti TOR už o 01:00
.
Desbiens sa vrátil po zranení ruky ale hned bol aj daný na waiver a následne poslaný do Manitoby. Najbližší zápas proti TOR už o 01:00
SakraOhlund píše:Markus Näslund sa stal novým GM MoDo, podla mna dost mladý na takúto pozíciu ale prajem mu len to naj a verím že MoDo pod ním vyprodukuje kopu dalších talentov do NHL a že sa im začne dariť viac ako posledné sezony. http://www.news1130.com/sports/article/ ... ockey-club
Desbiens sa vrátil po zranení ruky ale hned bol aj daný na waiver a následne poslaný do Manitoby. Najbližší zápas proti TOR už o 01:00.
Nas byvaly hrac Ryan Johnson podepsal smlouvu do konce sezony s Blackhawks za 500 000 dolaru
Zrovna takovej hrac nam ted chybi
Je sice fakt ze Ryan mel hodne zdravotnich potizi ale dric to byl neskutecnej
Snad najdeme do zacatku PO idealni sestaveni 4. lajny protoze to stridani me uz celkem nebavi
Neco mi rika ze si zahraje jeste Oreskovich...
Dnes nas cekaji Leafs kteri nas 7 let neporazili tak doufam ze uz konecne podame vic nez solidni vykon a posuneme se tam kam patrime
Celo divize
Po tomto zapase odehrajeme 3 zapasy venku s tymy centralni divize tak jsem moc zvedav jak si povedeme
I se tremi body budu spokojenej...
V 1:00 zaciname tak GO CANUCKS GO!
Dnes nas cekaji Leafs kteri nas 7 let neporazili tak doufam ze uz konecne podame vic nez solidni vykon a posuneme se tam kam patrime
V 1:00 zaciname tak GO CANUCKS GO!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé