Tak tohle je už tak bídné, že to ani komentovat nejde. Když Jaromír Jágr řekl, že jsme ztratili našeho nejlepšího hráče (Saša Barkov), říkal jsme si. Zas tak hrozné to nebude. Vždyť máme Bjugstada a Trochecka! No s odstupem času musím říct, že Barkov je prostě Barkov. Dnešní výkon proti LA by se dal označit jako "frustrující". Do třetí třetiny jsme měli tuším 7 střel. MOTM z naší strany jednoznačně Luongo. Ještě ve třetí třetině nám dával šanci na vítězství. No naše obrana a hlavně útok toho moc nevyužil. Petrovic je katastrofální. Nevím, jestli jej bolí nohy, ale co tam dnes předváděl. Pirri snad přes léto ztratil střeleckou mušku. Huberdeau je na tom ještě hůř. Ekblad hraje strašně chaoticky a bojí se vzít to na sebe. No hrůza.. Po výkonu se SJ jsem čekal o 100% lepší zápas. Ale on přišel o 100% horší.. Moc času nám už nezbývá. Pokud se nezvedneme a opět nám na začátku sezóny ujede vlak, pak už o PO nebude moci býti ani to pomyšlení..
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FLORIDA PANTHERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To je skoda , doufam ze se co nejdriv vrati Barkov.Floride preju a doufam ze se zlepsi vykon tymu.Samozrejme chci aby i Jardovi to slo a udelal posun v bodovaniGuddy.44 píše:To se už ani nedá komentovat. Pirri nedá gól ani do empty net, Bjugstad má své období, jako každou sezónu, Bollanda už raději ani nezmíním, Grimaldi si hraje na něco, co ještě není.. a mohl bych pokračovat. V tom týmu momentálně hrají tak 3-4 hráči a to je prostě málo.
Barkov dnes návrat do sestavy. Těch 10 zápasů, co jsme se bez něj museli obejít nebylo zrovna nejlepších. Očekávám tedy zlepšené výkony naší první formace. Trocheck se asi posune zpátky do bottom six, což je škoda, protože se mi letos líbí mnohem více, jak Bjugstad, který si v mých očích stále nezískal onen respekt.
Co je horší, tak "Dmitry Kulikov, who sustained a lower-body injury Saturday.". Dmitry bude chybět. Letos hraje velice slušně. Jeho herní projev se oproti minulé sezóně zlepšil. Škoda, že nedostává prostor na PP na úkor Pirriho, který se střelecky neskutečně trápí. No snad dnes uspějeme nad rivaly znovu. Bude to hodně těžký zápas. Tampa potřebuje zabrat. DO karet nám hrají zranění Paláta a Johnsona.
Co je horší, tak "Dmitry Kulikov, who sustained a lower-body injury Saturday.". Dmitry bude chybět. Letos hraje velice slušně. Jeho herní projev se oproti minulé sezóně zlepšil. Škoda, že nedostává prostor na PP na úkor Pirriho, který se střelecky neskutečně trápí. No snad dnes uspějeme nad rivaly znovu. Bude to hodně těžký zápas. Tampa potřebuje zabrat. DO karet nám hrají zranění Paláta a Johnsona.
Možno ani nie, Palat a Johnson nie su jediný. nehrá ani Paquette a Drouin, za to si dneska zahrá rubbish Blunden, Marchessault a Taormina. A to Taormina bude ako 7 bek lebo nemáme dostatok forwardovGuddy.44 píše:Bude to hodně těžký zápas. Tampa potřebuje zabrat. DO karet nám hrají zranění Paláta a Johnsona.
Tak ako sme nad vami dominovali posledné 3roky tak teraz máme minimálnu šancu vyhrať. Ak to nejako urveme do OT budem rád.
No my máme problém (kolik už sezón?) s dáváním branek. Minulý zápas jsme měli neuvěřitelnou kliku (však to i vy no..). Jako favoriti v tomto zápase asi jsme, ale rozhodně bych Vás nepodceňoval. Ono, někdy ta zranění jsou spíše ku prospěchu., Mužstvo se motivuje a jedinci se vybičují k lepším výkonům. Bude to hodně zajímavý zápas, hlavně derby!
Utkání, na které jsem se strašně těšil. Na jedné straně samozřejmě Florida, tam není co psát a na straně druhé tým, který v posledních zápasech neskutečně válí. Panthers hrají o každý bod, a tak jsme na jezdce vlétli jak se patří. Letos to byl zatím jeden z nejlepších zápasů (né-li ten nejlepší), co jsme viděl. Triumf s Flyers byl píše náhoda. No ale zpět k zápasu. Utkání pro nás nezačalo příliš dobře a po jezdci šli po trefě Nashe do vedení. Navíc jenom díky Robertovi nešel soupeř do dvougólového vedení, když vychytal trestné střílení Kreidera. Co mě však zamrzelo, tak neproměněná přesilovka 5 na 3, kde minimálně Bjugstad měl dvě dobré šance. No naštěstí tentýž hráč nakonec po chytré přihrávce Pirriho srovnal stav utkání. V druhé třetině šli jezdci opět do vedení zásluhou Nashe, který nachytal Luonga. Tady si myslím, že Roberto ten gól mýt měl. Na druhé straně se Lundqvist vytáhl a nadvakrát překonal letos trápícího se Huberdeaua. Vyrovnání pak přišlo od lucky boy finland Jussiho. Ve třetí třetině se pak tempo hry vyšplhalo až na PO úroveň. Doslova ze židle mě zvedl Derek Stepan, jež sklepl přihrávku tuším Pirriho a poslal do brejku hobbita, který ukázkově proměnil. Když pak přidal další gól Stalberg, tak už jsem myslel, že je hotovo. No Panthers letos dokáží v závěrečných minutách překvapit a i v tomto zápase se nám to povedlo. Nejprve snížil Barkov a následně vyrovnal Jágr (děkuji za kritiku na nhl.cz, Jarda určitě četl!). V samotném závěru pak mohl přijít obrat snů, ale Smith trestné střílení podobně jako Kreider neproměnil. V OT jsme se pak hloupě nechali vyloučit za "příliš mnoho hráčů na ledě" a Nash zkompletoval svůj hat-trick.. Smutný konec, ale s výkonem jsme maximálně spokojen. Leč si myslím, že Luongo nás v zápase příliš nepodržel. Ale svádět to na jedince by nebylo správné. Bod s Rangers dobrý a jde se bojovat dál.
Hele muzu se zeptat jak hraje JJ ? Jen ze jsem otevrel statistiky kariery a zase mi padla huba.Vim ze to kazdej rikal desetkrat ale nebyt tech let v Rusku tak je s prstem v nose na druhym miste , Ja vim rikal ze by mozna nehral nhl kdyby nesel do khl ale to beru jako vyhovorku.
Kazdopadne 16 bodu v 18 zapasech to je na jeho vek primo neskutecnej vykon a to je dokazuje jak moc vyjmecnej hrac to je.
Kazdopadne 16 bodu v 18 zapasech to je na jeho vek primo neskutecnej vykon a to je dokazuje jak moc vyjmecnej hrac to je.
Tak Jarda hraje dobře, leč se to hraje hodně na něj/přes něj. To však nesráží i přes jeho vysoký věk obrovskou kvalitu. Stále si dokáže prdelí odstrčit hráče, natáhnout na sebe hráče soupeře a udělat tak prostor svým spoluhráčům. V jeho letech něco neskutečného. Ty články na nhl.cz, to ani nečti. Jsou to jen žvásty. Ono, Jarda hraje stále dobře. Problém byl čistě jen v tom, že Huberdeau nedá gól ani do prázdné branky a Barkov se během jeho slabšího období zranil. Nic víc, nic míň.
Tak ale on se stále hledá ten lídr kabiny. Mladík, který půjde ostatním příkladem a ten tým potáhne. Já kdysi čekal, že někým takovým bude Huberdeau, no poslední rok a půl si myslím, že jím bude někdo z dvojice Barkov/Ekblad. Jarda samozřejmě dělá více, jak je zdrávo. Věděl jsem, že stále umí, ale že i v jeho letech ten tým potáhne? To opravdu ne.
http://www.nhl.cz/nejdrazsi-forvard-pan ... al/5007630" onclick="window.open(this.href);return false;
Kazdy mame sveho Clarksona
Kazdy mame sveho Clarksona
Tohle ale po*ral Tallon. I největšímu snílkovi bylo jasné, že Bolland si ty prachy nezaslouží. Ať už produktivitou či nestálostí jeho zdraví. Výkony v našem dresu to jen potvrzují a to prosím dostal prostoru až až. Kolikrát i přes ty bídné výkony hrál stabilně v TOP six na úkor Bjugstada či Trochecka. Bolland je železná koule. A i díky finančním problémům nás to může vyjít ještě velmi draho. Ale hold, kdo chce kam..
Jinak s evyjádřím k několika hráčům, kteří mě potěšili/zklamali za poslední cca měsíc. Zápasy sleduji víceméně ze zázanmů kvůli práci, kterou mám prostě v nehodnou dobu.
Nick Bjugstad - Měl jsme jej rád, ale už mi pomalu ale jistě dochází trpělivost. Bjugstad má skvělou postavu, kterou však absolutně nevyužívá! Má i talent, leč potenciál nenaplňuje. Dostává prostor na st PP i přesto, že trestuhodně ztrácí (proti Detroitu to byla katastrofa!). Chápu, že spoluhráče nemá zrovna nejlepší (Jokinen však letos docela mile překvapuje!), ale on má být tahoun druhé formace a né se vozit. Je to stejně jako každý rok ta stejná pohádka. Má sérii zápasů, kdy herně "exploduje", aby pak dalších hrál totální ho*no a byl zralej na tribunu. Pokud cheme prostě do PO, potřebujeme od Nicka stálejší výkony. Takhle to nejde a momentálně je to pouze solid 3rd line center..
Brandon Pirri - Škoda, že můj preview sezóny se smazal při restartu mého pc a já jen nepsal znovu. Do zklamání sezóny jsem napsal Pirriho (do překvapení Kulikova, ten mi však moc nevyšel..). Pirri je totálně mimo. Podobně jako Bjugstad však dostává stále prostor, leč by si jej zasloužil někdo jiný. Momentálně dokonce povýšil do prvního útoku s Jágrem a Barkovem. I tak ale góly nedává. Ano, čekat od něj 0,5 gólu na zápas jako minulý rok by byla čirá fantazie, ale až takový gólový úpadek jsem nečekal. Měl být jeden z našich tahounů, místo toho je mnohdy zralý na farmu. Navíc ta jeho obrana..
Erik Gudbranson - Solidní 3rd pair defenseman. Ale my od Erika potřebujeme více! Letos dostává hromadu prostoru (například na úkor Kulikova) a přesto to není žádná sláva. Ať už nastupuje s kýmkoliv, vždy jsou útočníci soupeře až příliš často u kotouče a míchají to v našem obraném pásmu. Gudbranson podobně jako Bjugstad má skvělou postavu na to, aby dominoval jako defenzivní obránce NHL. jeho problémem je bruslení a předvídavost. Je pomalý a neohrabaný, což se v dnešní NHL trestá a špatná rozhodnutí, kdy si nehlídá nahrávku, ale bojuje za brankou u mantinelu.. Je třeba dozrát..
Alexander Barkov - Proti Detroitu udělal školáckou chybu, jinak ale Barkov hraje, jako jeden z mála, velice dobře. Roste z něj regulérní první centr. S Jágrem si rozumí víc jak dobře,což mi radost dělá. Pmalu ale jistě mu přicházím na chuť a stává se mým nejoblíbenějším panterem.
Jaromír LEGEND Jágr - Škoda slov, každý ví. Legenda, která nestárne.
Reilly Smith - Překvapil mě. Dostává prostor a důvěru splácí víc jak solidně. jak herně, tak bodově je to při naší herní bídě (především ten útok) víc jak solidní. Rilley byl jako junior solidní střelec, stále věřím, že těch 20 - 25 gólů dá.
Za zmíňku stojí: Negativa - Kulikov, Huberdeau (Bolland škoda slov), Pozitiva - Campbell, Jokinen (Trocheck jak kdy..)
Nick Bjugstad - Měl jsme jej rád, ale už mi pomalu ale jistě dochází trpělivost. Bjugstad má skvělou postavu, kterou však absolutně nevyužívá! Má i talent, leč potenciál nenaplňuje. Dostává prostor na st PP i přesto, že trestuhodně ztrácí (proti Detroitu to byla katastrofa!). Chápu, že spoluhráče nemá zrovna nejlepší (Jokinen však letos docela mile překvapuje!), ale on má být tahoun druhé formace a né se vozit. Je to stejně jako každý rok ta stejná pohádka. Má sérii zápasů, kdy herně "exploduje", aby pak dalších hrál totální ho*no a byl zralej na tribunu. Pokud cheme prostě do PO, potřebujeme od Nicka stálejší výkony. Takhle to nejde a momentálně je to pouze solid 3rd line center..
Brandon Pirri - Škoda, že můj preview sezóny se smazal při restartu mého pc a já jen nepsal znovu. Do zklamání sezóny jsem napsal Pirriho (do překvapení Kulikova, ten mi však moc nevyšel..). Pirri je totálně mimo. Podobně jako Bjugstad však dostává stále prostor, leč by si jej zasloužil někdo jiný. Momentálně dokonce povýšil do prvního útoku s Jágrem a Barkovem. I tak ale góly nedává. Ano, čekat od něj 0,5 gólu na zápas jako minulý rok by byla čirá fantazie, ale až takový gólový úpadek jsem nečekal. Měl být jeden z našich tahounů, místo toho je mnohdy zralý na farmu. Navíc ta jeho obrana..
Erik Gudbranson - Solidní 3rd pair defenseman. Ale my od Erika potřebujeme více! Letos dostává hromadu prostoru (například na úkor Kulikova) a přesto to není žádná sláva. Ať už nastupuje s kýmkoliv, vždy jsou útočníci soupeře až příliš často u kotouče a míchají to v našem obraném pásmu. Gudbranson podobně jako Bjugstad má skvělou postavu na to, aby dominoval jako defenzivní obránce NHL. jeho problémem je bruslení a předvídavost. Je pomalý a neohrabaný, což se v dnešní NHL trestá a špatná rozhodnutí, kdy si nehlídá nahrávku, ale bojuje za brankou u mantinelu.. Je třeba dozrát..
Alexander Barkov - Proti Detroitu udělal školáckou chybu, jinak ale Barkov hraje, jako jeden z mála, velice dobře. Roste z něj regulérní první centr. S Jágrem si rozumí víc jak dobře,což mi radost dělá. Pmalu ale jistě mu přicházím na chuť a stává se mým nejoblíbenějším panterem.
Jaromír LEGEND Jágr - Škoda slov, každý ví. Legenda, která nestárne.
Reilly Smith - Překvapil mě. Dostává prostor a důvěru splácí víc jak solidně. jak herně, tak bodově je to při naší herní bídě (především ten útok) víc jak solidní. Rilley byl jako junior solidní střelec, stále věřím, že těch 20 - 25 gólů dá.
Za zmíňku stojí: Negativa - Kulikov, Huberdeau (Bolland škoda slov), Pozitiva - Campbell, Jokinen (Trocheck jak kdy..)
The Panthers will have a brand new look next season.
According to a source within the organization, the team is completely rebranding itself for the 2016-17 season.
The Panthers will have new jerseys replete with a new logo as well as a possible new color scheme.
I was told the team's traditional red-gold-blue colors will be similar, but that's pretty vague.
As far as the Florida look goes, the team hasn't had much change since joining the league as an expansion team in 1993.
As it has been explained to me, expect a circular logo (like the Blackhawks) on a horizontal striped sweater (like the Canadiens). The alternate palm tree/hockey stick logo will likely be lost in the transition.
Florida's original 'leaping cat' logo has remained a constant since 1993 although there was one minor tweak to it when an alternate blue jersey was introduced in the late 1990s that had the cat holding a broken hockey stick.
Pomalu mě začíná srát Gallant. Některé jeho tahy jsou doslova nesmyslné. V zápase s Detroitem padl v úvodu gól, který nemohl platit ani v největším snu (Huberdeau v brankovišti zcela jasně odstavil Mrázka při gólu) a Gallant i přesto NESMYSLNĚ vzal coach challenge hned zkraje zápasu, díky čemuž jsme pak nemohli použít time out. Zápas jsme naštěstí vyhráli. Gallant si bere coach challenge btw snad každý zápas, leč tohle bylo oku lahodící a hned zkraje zápasu jsme měl chu´t to vypnout, protože tuhle novinku nenávidím.. Proti Ottawě odvolá 3 minuty před koncem brankáře při naší PP. Zbytečné, když prohráváme jen o gól. Pak tu jsou čachry machry s lajnama. Bollanda posadil správně (oh, yes). No 5ti milionový hráč sedět věčně nemůže. No ale to, že Jussi Jokinen hrál na své poměry velmi dobře a hrál ve třetí lajně, zatímco Pirrimu se nedaří a hraje stále druhou, to už nechápu. Navíc Jokinen + Bjugstad fungovalo minulou sezónu obstojně. A jelikož Pirri a jeho ZNÁMÉ ego, to jest střílet z každé pozice, úřaduje dodnes, druhá lajna se na nějakou kombinaci nezmůže a proto náš druhý útok (a teď už i první) nefunguje. Obrané řady z posledních zápasů taktéž nechápu. Campbell spojen s Mitchellem? Proč? Stáří vpřed? Ekblad s Kampferem? Dva leváci a dva praváci spolu, to se dobře rozehrává. Navíc, Ekblad minulý rok zahrál vedle Mitchella hodně solidně a Gudbranson k sobě zase potřebuje hráče, co umí rozehrát/vyvézt puk.proč tedy nemohlo být Mitchell-Ekblad a Campbell-Gudbranson? Dále Kulikov. Sezónu začal parádně, no absence na PP je znát. 4 body a v tabulce pravdy už zase spadl do mínusu. Poslední zápasy doslova kiksuje a mlátím kvůli němu hlavou o zed. Gudbranson to stejné. Začátek senzační, ale teď? Navíc na PK je příliš pomalý/statický a lehko se nechá zlákat za branku a prostor před brankou nechá volný.
Jarda od dob, co mu narostly vlasy taky nic moc, leč se snaží a z té první lajny je stále nejlepší. Barkov na PK příjemné překvapení. Hraje obstojně, ale nedaří se. Huberdeau nedá gól ani do prázdné branky.. Tam už není co řešit. Trocheck upadá zápas od zápasu. Zbytek nemá co řešit. Pozitiva jsou stále Luongo, MONTOYA (to fakt čumím), Smith, Mackenzie, Jokinen ..
Jenom v krátkosti. Luongo je neuvěřitelný.. To co předváděl proti Ottawě.. Savy na Hoffmana, Turrise, Karlssona či Zibanejada? Oh Lůůůůůůůů!
Ten Trade s Vancouverem s odstupem času můžeme hodnotit opravdu pozitivně a to i díky tomu, že Markstrom by tohle prostě nedokázal a Matthiase jsme nahradili MacKenziem, který je platnější.
Jinak Lou asi sleduje na youtube všechna videa na breakaway, prtoože Silfa si vychutnal..
Jenom v krátkosti. Luongo je neuvěřitelný.. To co předváděl proti Ottawě.. Savy na Hoffmana, Turrise, Karlssona či Zibanejada? Oh Lůůůůůůůů!
Jinak Lou asi sleduje na youtube všechna videa na breakaway, prtoože Silfa si vychutnal..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé