Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:) Na tvojí lítost mi kašlem cepi.Pro nás jsou důležité body,a přestože to bylo vítězství vůle určitě nás nastartuje do dalších bojů.Oni někdy taková vítězství mají vyšší cenu,než jednoznačné zápasy 10-0.Zítrá si vemte kapesníčky,budete je pořebovat!! :yes:
Ale abych byl kritický.Chyby v obraně musíme nutněodstranit a Price si už také nemůže dovolit podobný kiks.Dnes se mi líbil vcelku Koivu a Plekanec.Chválim i Gorgese,který se potom otřesu dokázal dát zase dohromady.Těžké vítězství,ale dva body jsou doma!!!! :yes:
no obavam sa toho, ze Vas toto vitazstvo pekne nakopne a zajtra to budete chciet potvrdit :? ale ako som pisal v nasom topicu, z tohto vikendoveho 2 zapasu budem spokojny s 2 bodmi, tie uz mame, takze zajtra si to budem vychutnavat :ciga: a najmä sa budem tesit na poriadny hokej, lebo dnes to bolo u nas :thumbsdown:
že šťastkovia :D si nevidel, že to bol výsledok premakanej tímovej taktiky, okorenenej sledovaním hry až do úplného záveru, kedy už spokojný súper mysliaci na sprchy na chvíľku zaváhal a vtedy naše úderné hroty rozhodli :frajer2: , koho by to bavilo pozerať na jasný zápas s výsledkom napr. 5:0, je to taký malinký marketingový ťah, aj keď nemožno kráľom uprieť snahu a bojovnosť... :yes:
tak ale troška vážne, ja som si už hovoril pred koncom, že to bude peklo, ak aspoň nevyrovnajú, no a nakoniec to s veľkým kusiskom šťastia vošlo aj na 4:3. Zápas to nebol najkrajší, ale počítajú sa body, takže spokojnosť.
No a najbližšie si zamlsáme na gumových medvedíkoch... :D
ivan23 píše:že šťastkovia si nevidel, že to bol výsledok premakanej tímovej taktiky, okorenenej sledovaním hry až do úplného záveru, kedy už spokojný súper mysliaci na sprchy na chvíľku zaváhal a vtedy naše úderné hroty rozhodli , koho by to bavilo pozerať na jasný zápas s výsledkom napr. 5:0, je to taký malinký marketingový ťah, aj keď nemožno kráľom uprieť snahu a bojovnosť...
:) Jo,to máš pravdu.Akorát,že mě vylít tlak pomalu na polokritickou hodnotu :D
:) Příště budu radši,když budeme mít dopředu nahráno a zápas dohrajeme v pohodě.
Sice jsem onehdy říkal,že je to vcelku jedno,jestli vyhrajeme v prodloužení nebo na penalty o gól,ale tohle i na mě bylo silný kafe.
Je,ale pravda,že mě především rozhodila ta strašná chyba Price při třetím ínkasovaném gólu.To šli na mě mrákoty. :samovrazda:
Onehdy jsem tu obhajoval,Priceho rozehrávky,jak to po něm všichni chtějí!!!A teď mi vykouzlí tohle!!!
To mi dělat nesmí!!! :thumbsdown: Doufám,že trenér brankářů Roland Melanson se pozorně díval a dá mu hodinku tréningu s hokejkou navíc.
:( Pánové hrajeme v retro pruhovaných modročerveno bílých dresech z nějaké dávné doby kolem roku 1920 nebo,kdy?To jsem ještě neviděl,ale tyto dresy se mi tedy opravdu nelíbí,byť je to dávná historie.Dnes se nechtám na http://www.atdhe.net/
Zápas lze sledovat zde http://www.justin.tv/nad_33
neviem, ako vám, ale mne to hrozne seká a obraz je strašný.
:( Taky se mi to seká.Lang dal gól vedeme 1-0
ani mne nejako nesekli, vyzerate v nich ako namornici :lol2:
Obrázek

k zapasu, zatial je to take opatrne z oboch stran :) to nam docela vyhovuje :yes: 00.00.06 gol do satne ako vysity :cool: pavucik z Priceovej branky bral nozicky na plecia :cool:

inak, neviem ci ste pani zaregistrovali, ale mal som dost :-O :) takymto spôsobom Laraque trenuje na pripadne :box:
ja som tieto dresy ešte nikde nevidel, tak tiež neviem z ktorého sú obdobia, ale sú také zvláštne, nesedia mi.
:( Tak bohužel Widemann srovnal na 1-1 v našem oslabení.Vyloučený byl Komisárek.Price moc čisté svědomí neměl,ta rána byla z dálky a chytatelná,navíc dokonce třetiny zbývalo pár sekund.Velká škoda :x
Jinak třetina se mi zdála vcelku o ničem.Spíš takový boj o střední pásmo bez střelby.Oproti včerejšku je tempo určitě nižší,pouze zaujmou ty naše dresy z roku 1917 s nápisem CAC v javorovém listu.Moc se mi dresy nelíbí,ale je to kus historie,to ctím!!! :yes:
Laraque ale nehra. Takze trenoval na niekoho ineho.
:) Díky cepi za aktuální foto.A souhlasim.Parta námořníků nastoupila hrůza!!! :shock: Ale co se dá dělat,tradice je tradice.
:? Pokud se týká Laraquye bude chabrus ještě týden.Samozřejmě,že v zápase nehraje a ten sparingpartner není podle čísla 14 určitě Tomáš Plekanec :lol2:To bude nějaký kondiční trenér.
triko ešte ako tak, ale prečo nemali biele štucky :sad2: , to je hrôza takto celý pruhovaný, neviem si na to zvyknúť.
:( Bohužel hrajeme pod tlakem,díky dvou zbytečným vyloučením Kovaljova a po jeho návratu medvědi nám dali gól.Zavřeli nás do obranného pásma a Thornton se z bezprostřední blízkosti trefil. 1 - 2 pro medvědy.Už jde ATDHE!!!
no pekne :good: ehm kolko chybalo aby sme Vam supli dalsi gol do satne...zrdka ako vysita :(
ale zatail je to fajn, moc fajn :yes: inak co chcete, ak neskorujte vo vyse minutovej presilovke 5:3 a pak este 2x 5:4...ja nechapem, tie presilovky hrate otrasne...ale nedari sa v nich ani nam :ja_neviem: aj ked tu Widemanovu zrdku som spomenul..nic to, ak zabodujeme bude to :good:

inak dole na stranke v chate sme si trosku poutahovali z Vasich dresov :giggle: :wink:

WildCelt « 01 Feb 2009, 21:44 » aj budu drazit tie dresy ?
Baffy « 01 Feb 2009, 21:43 » přesně tak cepiku .... :lol3:
debil « 01 Feb 2009, 21:43 » lol
WildCelt « 01 Feb 2009, 21:43 » jaaaj :D
cepi « 01 Feb 2009, 21:42 » Cirkus A Cirkus
WildCelt « 01 Feb 2009, 21:42 » co znamena to CAC v tom liste?
:) No řeknu popravdě,že kdyby našim hráčům dali k noze kouli,tak mohou jít za trestance :lol2:
Je to otřesné,ale co naděláš,je to dávná historie.
Jinak nabralo to slušné tempo včetně té mely u Thomase.No uvidíme jestli to dokážeme zvládnout.Medvědi jsou opravdu dobří!!! :yes:
:( Hlavní důvod,proč vedete je,že medvědi drží střední pásmo.Přestože Montreal je opticky aktivnější,vůbec se nedostaneme do šance nebo nebezpečné střelbě.A když tak Thomas to pochytá :yes:
Proto zaslouženě prohráváme!!!!Protože vaše protiútoky,případně chvilky,kdy nás zavřete v našem obrannémpásmu jsou velice nebezpečné!!!Dneska to nezvládneme,to už jejisté.Není kdo by dal Thomasovi gól!!!!!
Co je,ale největší průšvih,to koleno Langa.To bude zranění na dlouho!!!! :evil:A teď odnáší Latendresse.další průšvih :?
:clap: :clap: :clap:

ehm, ale vy nie ste v "poriadku"..spominam si na Vase zapasy v minulej sezone, nielen proti nam, ale vseobecne..to na domacom lade bola vo Vasom podani ohen a sira, nechcem to takto nazvat, ale momentalne mi pridete ako popol :eek2:

nielen ze ste prehrali, to sa stava, najmä s nami :giggle: ale prist v zaverecnej tretine o dost dôlezitiych hracov..Lang, Latendress..nevyzeralo to dobre..zvlast to Langovo koleno..
:( Mám po náladě.Dnes bychom vás neporazili ani,kdyby jsme hráli dalších 60 minut.Gratuluji medvědům k vítězství.Dnes jsme zkrátka tahali za kratší konec i když opticky to vypadalo,že jsme aktivnější.Propracovaná obrana medvědů a nebezpečnější protiútoky slavila zasloužený úspěch.Našim hráčům nemůžu upřít snahu,ale dnes to bohužel nešlo.Prohráli jsme zcela zaslouženě!!!! :evil:
To nejsou trestanci :D to jsou hráči habs... :cool:

Obrázek
Tak jsem si dnes ráno v klidu (no, v relativním, protože jsem výsledek neznal) shlédl na NASN zápas s Bostonem a musím říct, že to nebyla žádná nádhera. Šancí poskrovnu na obou stranách, naše přesilovky hrozné, ať už to je 5 na 4 nebo 5 na 3. Góly, co jsme dostali, to je taky klasika, to je naše "specialita" posledních zápasů - neschopnost vyhodit jasný puk na hokejce... V prvním případě na mě šly skoro mrákoty, 0,6 s před koncem dostat gól po jasné situaci, kdy Komisarek má puk na hokejce a stačí za to jen trochu vzít - ne, on to pošle ledabyle středem, kde si sjíždí obránce a bez problémů to zachytává. Střela se mu navíc povedla, z toho bych Priceho nevinil. Druhý gól hrozná haluz, ale zase - Latendresse puk na hokejce a místo, aby ho vyhodil, nechá se o něj připravit a pak z toho vznikla ta mela, kdy se to nějak odrazilo za brankovou čáru. Docela mě taky dostali "hrdinové" z Bostonu, chápu, že si hájí gólmana, ale ve dvou případech se sesypat tři, popř. dokonce čtyři na jednoho našeho hráče, to je fakt "chrabré" :thumbsdown: . Dva body v tahu a navíc jsme ještě přišli o Langa s Latendressem (zákrok na něj taky nebyl zdaleka nejčistější - pořád mě napadá ta hrozná kritika tady zákroku Kosticyna na Warda v Bostonu, i když tohle nebylo tak okaté...), to je tedy bilance. Boston mě zklamal, nepředvedl vůbec nic, ale na naší neschopnost v ofenzívě to, bohužel, stačilo. Konečně si Carbonneau "dovolil" posadit Kovaljova, protože tomu to už nejde snad třetí zápas - jaký paradox, když minulý víkend byl zvolený nejlepším hráčem ASG... Nevidím to s námi v nejbližší době vůbec dobře, otázkou je, za jak dlouho se vrátí Lang a Tanguay. V obraně navíc chybí letos hodně dobrý Gorges (ten zákrok v sobotu na něj byl fakt likvidační, doufám, že to ještě ocení vedení NHL) a veterán Brisebois - my tu sestavu prostě dohromady kompletní nedáme... :(
:) Je to tak Míro jak píšeš,tak si myslim,že je to úplně zbytečná ztráta bodů.
:( Zápas se rojížděl pomalu.V první třetině krom bitky Henryho s Thorntonem to nestálo vůbec za nic.Pouhá pomalá hra ve středním pásmu a až v závěru třetiny dva góly.Ten do naší sítě téměř ze sirénou,kdy jsme to měli jednoznačně do kabiny udržet.Zpětně ti dávám za pravdu,že Komisárek to podělal a odevzdal středem lacino puk.Času na rozehrávku měl víc než dost.Widemann pak golfákem propálil Price.Ačko-li v reálu jsem mu to příčetl jako chybu,zpětně musím říct,že jsem se unáhlil!!! :yes:
Od druhé třetiny to nabíralo pozvolna tempo ,jenže nás přibrzdila zbytečná dvojnásobná Kovaljovova vyloučení.Podle mě zase úplně zbytečná,Nechápu čemu se divil,z opakovaných záběrů bylo vidět,že fauloval.Pak jsme dostali v přesilovce ten tečovaný gól a znovu se pokusili dostat do tempa.Dokonce jsme měli možnost hrát sami přesilovky 5-3 a 5-4,ale k pořádnému zakončení se od nás nikdo vlastně nedostal.Bylo to ubohé.Naopak jsme mohli znovu inkasovat :? a měli velikánské štěstí.Tušim tyč nás zachránila.
Ve třetí třetině to mělo vyšší tempo,ale medvědi bránili střed pole a nasazovali k nebezpečným stečím.Byli určitě nebezpečnější,ačko-li opticky to vypadalo,že jsme častěji nastěhovaní před jejich branku.Jenže to bylo jalové!!!Naopak,pokud se dostali medvědi před Priceho branku bylo to nanejvýš nebezpečné!!
Pár závarů před Thomasem sice bylo,včetně té mely a posunuté brány,ale od nás se vlastně nikdo nedostal k pořádné střele.Naopak Price nás ještě asi třikrát podržel.
Přitom si taky nemyslim,že by medvědi hráli něco extra zvláštního,pouze důsledně bránili střední pásmo a vyráželi k nebezpečným protiútokům.Rozhodně k poražení byli!!!! :yes: Jenže to by někdo od nás musel pořádně zakončit :eek2:V závěru už to bylo trápení a bylo jasné,že gól nedáme i kdyby se hrálo další hodinu.Zmar na zmar!!! :thumbsdown:
Bez gólů nevyhrajeme nic!!!!!!!!!! :yes:
Pořád to říkám,chybí nám pravidelný střelec gólů :yes:
No a ten gól v power play?K tomu nemám slov.A.Kosticyn má na hokejce puk,ví,že máme prázdnou branku a nechá se ve středním pásmu o něj lehce obrat!!!! :thumbsdown:Nikdo se ani nesnažil,po puku směřujícímu do branky jít nebo skočit. :thumbsdown:
Uplně mi to přišlo od A.Kosticyna jako totální zmar a rezignace.To je ovšem věc nabourané psychiky.Jsme psychicky totálně dole.
A ještě k tomu ty příšerné dresy ve kterých jsme vypadali,jako trestanci z 19.století!!!

Jinak to Langovo koleno,bude podle mě určitě na dlouho.
Tušil jsem,že Gorges budem mít po tom nárazu z minulého zápasu nějaké zdravotní problémy.Tipuju to na otřes mozku - to bývá léčba taky na dlouho :thumbsdown:
Proč nenastoupil Brisebois nevim,ale proti LA zavinil jasně druhý gól.Tak ho možná Carbonneau nechal za trest sedět.
Souhlas ten zákrok na Latendresse moc čistý nebyl.Byl docela otřesený a bude mít spíš nějakou naraženinu.Ten snad se dá dohromady :eek2:

Sestavu Carbo podle mě hned tak dohromady nedá.Musí zasáhnou podle mě Gainey a někoho o deadline přivést.S tím co máme na farmě nevystačíme!!!Těmito hráči pořádně sestavu nezalepíme!! :eek2:

Nově nastoupilo č.24 obránce Henry.Krom té bitky,kdy měl nejprve navrch a pak byl rád,že je konec, jsem si ho v zápase moc nevšiml.
Souhlasim,vcelku zbytečná prohra!!!
Langovi přeřízla brusle achillovku, sezóna pro něj asi skončila

Český hokejový útočník Robert Lang z Montrealu si v nedělním utkání NHL proti Bostonu vážně zranil nohu po tvrdém souboji se Stephanem Yellem a pravděpodobně pro něj tato sezóna skončila. Osmatřicetiletý olympijský vítěz z Nagana skončil v nemocnici. Podle deníku Montreal Gazzette mu soupeř bruslí zasáhl Achillovu šlachu a zranění může ohrozit i Langovu další kariéru.
Lang ještě v 19. minutě dostal Canadiens do vedení a 18. trefou v sezóně potvrdil pozici nejlepšího střelce Montrealu. K nepříjemnému zranění došlo v polovině závěrečného dějství. "Byl zasažen bruslí a ta přeřízla šlachu. Nevypadá to dobře," řekl po utkání trenér Canadiens Guy Carboneau.
Kanadský tým nejenže nakonec duel s Bostonem prohrál 1:3, ale přišel i o dalšího útočníka Guillauma Latendresseho, který si poranil rameno.
Lang je druhým nejproduktivnějším hráčem Montrealu za obráncem Andrejem Markovem. V 50 zápasech si připsal 39 bodů za 18 branek a 21 asistencí. Celkem má v NHL na kontě za Los Angeles, Boston, Pittsburgh, Washington, Detroit, Chicago a Canadiens 925 utkání a 674 bodů za 252 tref a 422 asistencí.

sport.cz

Tak tohle urcite neni pro habs dobra zprava :?
Shawn Thornton po zapase o dresoch Habs: "Ked som sledoval 23 hracov korculovat v tych dresoch, mal som zavrate. Nevedel som, ci som sa zle vyspal, alebo co. Naststie to nebolo take zle, ked ich bolo na lade iba 5."
[quote="Selly8"]Langovi přeřízla brusle achillovku, sezóna pro něj asi skončila

:evil: Tak tohle je ještě horší zranění, než jsem si původně myslel!!!!Podle té pokrčené nohy,to vypadalo na koleno.Achilovka,to je v háji!!! :shock:
Bůhví jestli se k hokeji vůbec vrátí,přitom ten souboj vypadal tak nevinně.Jakoby na něj všichni spadli.To je pro letošek určitě konec!!! :cry:
Držim palce Roberte v rychlou léčbu a brzké uzdravení!!!!!! :thumbsup:
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS