Je to tak Míro jak píšeš,tak si myslim,že je to úplně zbytečná ztráta bodů.

Zápas se rojížděl pomalu.V první třetině krom bitky Henryho s Thorntonem to nestálo vůbec za nic.Pouhá pomalá hra ve středním pásmu a až v závěru třetiny dva góly.Ten do naší sítě téměř ze sirénou,kdy jsme to měli jednoznačně do kabiny udržet.Zpětně ti dávám za pravdu,že Komisárek to podělal a odevzdal středem lacino puk.Času na rozehrávku měl víc než dost.Widemann pak golfákem propálil Price.Ačko-li v reálu jsem mu to příčetl jako chybu,zpětně musím říct,že jsem se unáhlil!!!
Od druhé třetiny to nabíralo pozvolna tempo ,jenže nás přibrzdila zbytečná dvojnásobná Kovaljovova vyloučení.Podle mě zase úplně zbytečná,Nechápu čemu se divil,z opakovaných záběrů bylo vidět,že fauloval.Pak jsme dostali v přesilovce ten tečovaný gól a znovu se pokusili dostat do tempa.Dokonce jsme měli možnost hrát sami přesilovky 5-3 a 5-4,ale k pořádnému zakončení se od nás nikdo vlastně nedostal.Bylo to ubohé.Naopak jsme mohli znovu inkasovat

a měli velikánské štěstí.Tušim tyč nás zachránila.
Ve třetí třetině to mělo vyšší tempo,ale medvědi bránili střed pole a nasazovali k nebezpečným stečím.Byli určitě nebezpečnější,ačko-li opticky to vypadalo,že jsme častěji nastěhovaní před jejich branku.Jenže to bylo jalové!!!Naopak,pokud se dostali medvědi před Priceho branku bylo to nanejvýš nebezpečné!!
Pár závarů před Thomasem sice bylo,včetně té mely a posunuté brány,ale od nás se vlastně nikdo nedostal k pořádné střele.Naopak Price nás ještě asi třikrát podržel.
Přitom si taky nemyslim,že by medvědi hráli něco extra zvláštního,pouze důsledně bránili střední pásmo a vyráželi k nebezpečným protiútokům.Rozhodně k poražení byli!!!!

Jenže to by někdo od nás musel pořádně zakončit :eek2:V závěru už to bylo trápení a bylo jasné,že gól nedáme i kdyby se hrálo další hodinu.Zmar na zmar!!!
Bez gólů nevyhrajeme nic!!!!!!!!!!
Pořád to říkám,chybí nám pravidelný střelec gólů
No a ten gól v power play?K tomu nemám slov.A.Kosticyn má na hokejce puk,ví,že máme prázdnou branku a nechá se ve středním pásmu o něj lehce obrat!!!!

Nikdo se ani nesnažil,po puku směřujícímu do branky jít nebo skočit.
Uplně mi to přišlo od A.Kosticyna jako totální zmar a rezignace.To je ovšem věc nabourané psychiky.Jsme psychicky totálně dole.
A ještě k tomu ty příšerné dresy ve kterých jsme vypadali,jako trestanci z 19.století!!!
Jinak to Langovo koleno,bude podle mě určitě na dlouho.
Tušil jsem,že Gorges budem mít po tom nárazu z minulého zápasu nějaké zdravotní problémy.Tipuju to na otřes mozku - to bývá léčba taky na dlouho

Proč nenastoupil Brisebois nevim,ale proti LA zavinil jasně druhý gól.Tak ho možná Carbonneau nechal za trest sedět.
Souhlas ten zákrok na Latendresse moc čistý nebyl.Byl docela otřesený a bude mít spíš nějakou naraženinu.Ten snad se dá dohromady
Sestavu Carbo podle mě hned tak dohromady nedá.Musí zasáhnou podle mě Gainey a někoho o deadline přivést.S tím co máme na farmě nevystačíme!!!Těmito hráči pořádně sestavu nezalepíme!!
Nově nastoupilo č.24 obránce Henry.Krom té bitky,kdy měl nejprve navrch a pak byl rád,že je konec, jsem si ho v zápase moc nevšiml.
Souhlasim,vcelku zbytečná prohra!!!