Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak toto je fakt super podpis pre vás. Po tom, čo tu Wanic opisoval ako vám chýbajú centri podpísať Hanzala a pridať k nemu Wellwooda i Belangera. Maloney :thumbsup: fakt occenenie nedostal len tak pre nič za nič.

Navyše o dôvod viac vás sledovať, čo sa mňa týka. Z bottom6 centrov jeden z mojich najobľúbenejších.

EDIT: Jop a PainKiller pripomenul, tá cena :shock:
Paráda. :good:
Jeden rok za 750k :shock: S Caps měl podepsat na jeden rok za 1,85 mega :hmm:
Pro Erica mám slabost z jeho působení v Kings :) Jednu chvíli tvořili vynikající checking line s Laperrierem a Averym. Škoda, že zrovna na jeho místě mají Kings dost přetlak, jinak bych ho rád viděl zpátky. Každopádně Kojoti získali vynikajícího hráče na vhazování a to se počítá.
PainKiller píše:Jeden rok za 750k :shock: S Caps měl podepsat na jeden rok za 1,85 mega :hmm:
Hej, na tom sa možem len smiať. Už som rátal s ním v Caps, teraz sú pekne tenký na pozícií centra.
Maloney šokoval aj mňa. Nečakal som, že podpíšeme vôbec Hanzala a do tímu priviedol dosť kvalitného centra.
Takto by sme mohli s Phoenixum útočiť aj na divízny titul. Útok je už teraz o kus lepší, ako bol s Lombardim. Brána sa nezmenila a uvidí sa akurát pri obrane.. No tam by sa mohol chytiť fakt nejaký mladíček.
Don, klobúk dolu.
Nájazdy už ale nebudú váš tak veľký kamarát ako boli :D :wink:
yzy19 píše:Nečakal som, že podpíšeme vôbec Hanzala
ehm... a kde jinde měl jako podepsat? Ve Slovanu?
Getzo5 píše:Nájazdy už ale nebudú váš tak veľký kamarát ako boli :D :wink:
No máš pravdu, protože letos ty zápasy vyhrajem už v normální hrací době :D .... jnk. Adrian Aucoin je stále v sestavě... nezapomínat :D .. The Closer se mu neříká nadarmo ;)))

Eric Belagner
Don Maloney se rozhovořil o podpisu toho dvaatřicetiletého centra. "Už ze začátku free agency, byl Eric jeden z prvních hráčů, které jsme zkoušeli získat jako náhradu za Lombardiho," řekl Maloney pro naše oficiální stránky. "Ale v tu dobu, byla jeho cena vyšší, než jsme mohli zaplatit. Jeho situace byla na vlas stejná jako u Stempniaka. Trh se nakonec změnil a my jsme rádi, že jsme s ním mohli podepsat takovej "terrific value contract".

Sám hráč se vyjádřil pro oficiální stránky klubu, že za jeho podpis vděčíme Davu Tippettovi. "Byl to jeden z nejdůležitějších důvodů, proč jsem se tak rozhodl (podepsat s Phoenixem)," řekl Belanger. "Mluvil jsem s hodně lidma, které Dave Tippett trénoval. Nemůžou na něj říct křivé slovo." Jako další důvod uvedl skvělou partu, která v kabině Phoenixu panuje. "Byla to dlouhá cesta..." uzavřel Eric.

Martin Hanzal
Pro všechny, co si stále myslí, že je Hanzal přeplacen, sem přidam komentář člověka, který minulou sezónu získal ocenění pro nejlepšího Generálního Manažera v lize. Zdá se mi, že tenhle (pravda, už trochu šedivějící) mladík, o tom něco bude vědět....

"Myšlenka, že nebudeme mít příští sezónu Hanzala, mě donutila zůstavat vzhůru dlouho do noci. (Nemohl jsem z toho spát - volnej překlad). Takže teď jsem velice šťastný, že se nám ho podařilo podepsat," řekl Maloney. "Martyho cena pro nás nemůže být vyčíslena podle jeho ofenzivních statistik. Hraje důležité, smysluplné minuty (heavy, meaningful minutes) často proti nejlepším hráčům soupeřova týmu. Hanzal je velký, dokáže hrát hlavou (doufam, že rozumíte, né ve smyslu, že by hlavičkoval :D originál: can play mean), je silný na oslabení a byl jeden z našich nejstabilnějších hráčů v průběhu minulého play off," dodal Maloney a pokračoval: "Martyho ofenzivní hra se bude zlepšovat. Má velice šikovné ruce a skělou střelu jako velký (kvalitou) hráči. S pokračujícím psychickym dozráváním, si dokážu představit Martyho jak pokořuje hranici 20+ gólů a 45+ bodů."

Úvodní prohra mladíčků nad LA 4:5 po samostatných nájezdech
Narozdíl od dobrých zpráv ohledně posílení hlavního týmu Coyotes, naši mladíčci už si tak slavně jako GMDM nevedli. S LA prohráli 5:4 po nájezdech. Zápas jsem neviděl, takže nebudu komentovat... Za zmínku stojí, že se gólově prosadil Oliver-Ekman Larsson.
btw. sry... koukam že Getzo nenarážel na kvalitu, ale na nový pravidlo... ale toho se moc nebojim... dokať se nezmění bodový systém, tak nájezdy budou mít pořád stejnou váhu.... a kdybysme nepostoupili do PO jenom kvůli tomuhle, tak se určitě nedá na tohle vymlouvat... takže pro mě to pravidlo nic neřeší
Wanic píše:btw. sry... koukam že Getzo nenarážel na kvalitu, ale na nový pravidlo... ale toho se moc nebojim... dokať se nezmění bodový systém, tak nájezdy budou mít pořád stejnou váhu.... a kdybysme nepostoupili do PO jenom kvůli tomuhle, tak se určitě nedá na tohle vymlouvat... takže pro mě to pravidlo nic neřeší
Prakticky áno, ale čiste teoreticky vám pri vyrovnanosti západnej konferencie rieši súpera v prvom kole. Niekedy je aj to veledôležité. (viď. my :? :D )
Mno... to máš bohužel pravdu... ale jestli chcem vyhrát Stanley Cup... tak nám musí bejt jedno koho chytnem v play off... a jestli nám to jedno nebude.... tak potom si ho nezasloužíme.... so don't apologize... we'll be loosing, what we don't deserve (lyrics by Linkin Park - Burning In The Skies ;)))

Phoenix - LA 7:1 :clap: :clap: (koukam, že Sidney77 se o tom ani moc nerozepisoval :D :D ) ... myslim že krásnej konec rookie campu... v pátek by se měli připjit veteráni... a začíná ostrej kemp....

Pár zajímavostí
  • Eric Belagner bude nosit dres s číslem 20
  • Oficiálně teď máme v kempu 10 centrů, takže pokud Wolskimu tato pozice sedět nebude.... možná zůstane stále na křídle... Maloney řekl jenom mystický "maybe" ... už jenom proto bude kemp velice zajímavej letos...
Wanic: Tak ono ale opravdu není o čem se rozepisovat, to není o mém znechucení :) Vycházím z reportu a podle něj Kings odehráli špatný výkon kolektivně, tam nešlo o nějaká zaváhání jednotlivců.
Dúfam, že po tých Maloneyho vetách si kisin konečne vstúpi do svedomia a zistí, že takého hráča, ako je Hanzal sa nepatrí hodnotiť len podľa kanadského bodovania.. A to, že by Hanzal nepodpísal u nás, o to sa dosť obával asi aj Maloney, nie len ja. Ale Maloney proste ukazuje svoje kvality. A nedá sa všetkému veriť, keď nás tak nečakanie opustili Michálek, či Lombardi. Pre mňa hlavne Lombardi.. To som fakt nečakal, že odíde a pri tom mu to u nás šlo stále stabilne dobre...

Výhra mladíkov je v pohode, no teší ma hlavne, že sa presadil Larsson. Možno z neho bude lepší ofenzívny bek, ako je Yandle, ale na to je ešte fakt skoro..

Do nastávajúcej sezóny to však vyzerá velice nádejne, o dosť lepšie, než sa mi nazdávalo.
yzy19 píše:Výhra mladíkov je v pohode, no teší ma hlavne, že sa presadil Larsson. Možno z neho bude lepší ofenzívny bek, ako je Yandle, ale na to je ešte fakt skoro..
Toto som hovoril už dávno, tak nech mi to pekne Oliver potvrdí :cinka:
yzy19 píše:A to, že by Hanzal nepodpísal u nás, o to sa dosť obával asi aj Maloney, nie len ja. Ale Maloney proste ukazuje svoje kvality.
Popdis RFAka neodzrkadluje kvalitu GM. Kvalitu odzrkadluje až cena.
yzy19 píše:Dúfam, že po tých Maloneyho vetách si kisin konečne vstúpi do svedomia a zistí, že takého hráča, ako je Hanzal sa nepatrí hodnotiť len podľa kanadského bodovania.. .
Maloney neřekl nic nového.Takže proč bych měl měnit názor?
kisin píše:
yzy19 píše:Dúfam, že po tých Maloneyho vetách si kisin konečne vstúpi do svedomia a zistí, že takého hráča, ako je Hanzal sa nepatrí hodnotiť len podľa kanadského bodovania.. .
Maloney neřekl nic nového.Takže proč bych měl měnit názor?
Mno dřív si názor na Hanzala mohl slyšet leda od fanoušků hokeje... a ty se velice často liší a né vždycky sou zrovna správný a úplně objektivní... teďkon je potvrdil i GMDM... takže jestli pořád myslíš, že si za tohle ty peníze nezaslouží... pak samozřejmě neni třeba měnit názor ;)))
GM predsa nepovie, že ten hráč nestojí toľké peniaze. Od GM som to počul len raz v súvislosti s Waddellom a Holíkom, ale Doník hneď v zápätí povedal, že za to, čo robí v kabíne ( :scare: ) si to zaslúži. Mimochodom, je to jeho názor a ja s ním viac-menej súhlasím. Za to, že niečo povie GM... To už fakt radšej dám na mienku fanúšikov.
ThrashersFan píše:GM predsa nepovie, že ten hráč nestojí toľké peniaze. Od GM som to počul len raz v súvislosti s Waddellom a Holíkom, ale Doník hneď v zápätí povedal, že za to, čo robí v kabíne ( :scare: ) si to zaslúži. Mimochodom, je to jeho názor a ja s ním viac-menej súhlasím. Za to, že niečo povie GM... To už fakt radšej dám na mienku fanúšikov.
Nene to sem nemyslel.... Já mluvil o Hanzalově kvalitě.... protože Maloney přesně vystihl, jak jsem Hanzalovo přínos pro tým viděl já....
TRAINING CAMP

Golmani

Zajímavosti:
  • Organizaci Coyotes opustil nadějný golman Josh Tordjman... za Phoenix odchytal né příliš povedeně pouze několik zápasů a ani na farmě se moc do branky nedostával... jeho nové působiště bude v týmu AHL Houston Aeros, farmy Minnesoty....
  • San Antorio získalo posilu v podobě golmana jménem Joe Fallon... Tento mladík tuto sezónu zastínil kvalitního Toivonena na farmě Chicaga a dobrými výkony si získal pozornost St.Louis, jež ho o trade deadline získali jako možnou náhradu za Masona... Jelikož ale k bluesmanům přišel Jaro Halák, Fallon nebyl potřeba a tak se jako volný agent rozhodl zkusit kemp Phoenixu....
  • Joel Gistedt odešel za moře... jednička naší druhé farmy (Las Vegas) podepsal konkrakt ve švédské druhé lize, kde s největší pravděpobností odchytá příští sezónu... do kempu Coyotes nebyl pozván....
  • Michale Lee zůstává v juniorech... jeden z největších talentů co se našich golmanů týče nedostal pozvánku do campu Coyotes a na 99% tak ještě v příští sezóně zůstané hrát juniorskou soutěž... jeho čas teprve přijde....
  • Stejně jako Lee jsou na tom i další dva golmani Scott Darling a Brett Benett... je zeřejmé, že ani jeden z nich zatím nemá šanci probojovat se alespoň do Vegas....
Seznam golmanů pro training camp:
  • 1 Jason LaBarbera
  • 30 Ilya Bryzgalov
  • 31 Matt Climie
  • 35 Al Montoya
  • 40 Mark Visentin
  • 74 Joe Fallon
  • 79 Louis Dominque
Obrana

Zajímavosti:
  • Tým opustil Shaun Heshka... před sezónu přišel jako posila dokonce pro hlavní tým Coyotes, už v kempu se však zařadil do San Antoria.... za Phoenix odehrál několik utkání a nutno říct, že né úplně špatně... na třetí řadu to stačilo, ale je pravda, že beků máme nyní talentovaných hodně, takže jeho odchod nebude nijak mrzet.... podle všeho už na něj Phoenix nemá žádné práva....
  • Kurt Sauer zkusí kemp... velice přijemná zpráva, že Kurt už může alespoň hrát hokej... podle všech předpokladů ale do příští sezóny nezasáhne... Sauer má u nás smlouvu ještě na dva roky (a to né za malý peníze - 1,75 mil.)... takže mu nezbývá než popřát brzké uzdravení, protože Phoenix neni zrovna v sitaci, kdyby si mohl dovolit takhle královsky platit invalidy....
  • Chris Frank unknown... organizaci opustil bek, jež hrával pravidelně za Las Vegas... bohužel jsem nenašel žádný informace o tom, co se s nim stalo....
  • Do přípravného kempu byly pozváni všichni beci, na které má Phoenix hokejová práva... což značí, že letošní pozdější drafty budou nejspíše využity právě pro tento post...
Seznam obránců pro training camp:
  • 3 Keith Yandle
  • 6 David Schlemko
  • 18 Sami Lepisto
  • 23 Oliver-Ekman Larsson
  • 24 Jonas Ahnelov
  • 29 Garett Stafford
  • 33 Adrian Aucoin
  • 34 Shane Hnidy (try out)
  • 36 Brandon Gormley
  • 37 Nick Ross
  • 44 Kurt Sauer
  • 46 Mathieu Brodeur
  • 49 Chris Summers
  • 52 Nolan Yonkman
  • 53 Derek Morris
  • 55 Ed Jovanovski
  • 56 Jeff May
  • 57 Maxim Goncharov
  • 61 Justin Weller
  • 75 Michael Stone
Útok

Zajímavosti:
  • Alexandre Picard nakonec prodloužil smlouvu... jako chráněný volný agent nakonec podepsal na jeden rok, když si vydělá 0,868 milionu doloarů....
  • Nové smlouvy se dočkaly také Alexandre Nikulin a Jordan Szwarz, v kempu však uvidíme pouze Jordana... co se Nikulinovy smlouvy týče, tak můžu říct jen jedno, že stále zůstává kojotem, pravděpodobně ale odehraje sezónu v Rusku... Jordan je připravený poprat se o místo alespoň v San Antoriu....
  • V kempu se objeví také Jeff Riley a Peter MacArthur... ani jeden z nich nebyl draftovaný... tyto dva junioři zkusí přípravný kemp, kde budou bojovat o místo v organizaci Coyotes....
  • Z týmu odešlo několik hráčů: Stefan Meyers, Francis Lessard, Jeff Hoggan a Alexei Kaigorodov... Stefan Meyers podepsal novou smlouvu s Calgary, Francis Lessard v Ottawě, Jeff Hoggan v Německu a Alexei Kaigorodov, který k nám přišel před třema lety, bude i nadále pokračovat v Rusku (kde už si kroutí třetí sezónu), Phoenix však na toho hráče ztratil veškerá práva...
  • Poslední odchod je pro Arizonské fanoušky asi nejbolestnější, tým opustil Dave Spina... miláček Phoenixkých médií... první rodilý Arizoňan, který má šanci si zahrát v NHL opustil řady svého domovského klubu a zkusí štěstí v St.Louis Blues... přejme mu štěstí, ať má také Ariozna svého odchovance v NHL...
  • Pozvánku do kempu nedostalo 7 hráčů: Oscar Lindberg, Brett Hextal, Vladimír Růžička, Chris Brown, Anton Krysanov, Philip Lane a Matt Watkins... všichni tito hráči budou pokračovat v nižších soutěžích....
Seznam útočníků pro training camp:
  • 8 Scotie Upshall
  • 11 Martin Hanzal
  • 12 Paul Bissonnette
  • 13 Ray Whitney
  • 14 Tylor Pyatt
  • 16 Peter Průcha
  • 17 Radim Vrbata
  • 19 Shane Doan
  • 20 Eric Belagner
  • 22 Lee Stempniak
  • 26 Andrew Ebbet
  • 28 Lauri Korpikovski
  • 32 Ryan Hollweg
  • 38 Vernon Fiddler
  • 39 Brett MacLean
  • 41 Viktor Tikhonov
  • 42 Kyle Wellwood (try out)
  • 43 Alexandre Picard
  • 45 Mathieu Beaudoin
  • 48 Colin Long
  • 51 Justin Bernhardt
  • 54 Bracken Kearns
  • 58 Jordan Szwarz
  • 65 Evan Bloodoff
  • 67 Josh Lunden
  • 71 Peter MacArthur
  • 76 Blair Riley
  • 86 Wojtek Wolski
  • 89 Mikkel Boedker
  • 91 Kyle Turris
Takú peknú masku si dal Tordjman len nedávno spraviť a musel preč. Škoda, rozhodne krajšia než Bryzgalovova či Labarberova. Nuž aspoň má na Arizonu elegantnú pamiatku :D

Obrázek
No čekal jsme s replayem až do doby, než uvidim nějakou fotku Bryze v kempu... jestli třeba nemá novou.... :/ ... musim souhlasit.... ta Tordjmanova je vydařená a o mnoho lepší než naše současný masky....

Bryzgalov měl nejlepší tu úplně první (a to nemyslim, tu celou bílou ;)))... když byl ještě v týmu s Tellqvistem... to se dobře doplňovali celkově.... Ilya měl všechno cihlově červený... Tellqvist měl všechno bílí.... tak to má vypadat...

Čekal jsem, že u něj pro novou sezónu uvidíme novou masku, ale v kempu zatim začal s tou starou... co se LaBarberovo vkusu týče, tak o tom ratši ani mluvit nebudu, protože to je úplně mimo moje gusto.....

jnk. kemp už je v plném proudu:
  • Dneska odehrajem první zápas proti Anaheimu....
  • Tým se zůžil ze 3 provizorních týmů na 2
  • Ray Whitney začal nadmíru dobře... kouč jeho kvality ocenil slovy "Je tu hodně dobrejch hráčů, on je ale velice dobrej hráč."
  • Tým opustilo 5 hráčů, kteří se vrátili do juniorky:

G: 79 Louis Domingue [18] - QMJHL
G: 40 Mark Visentin [18] - OHL
D: 61 Justin Weller [18] - WHL
F: 65 Evan Bloodoff [19] - WHL
F: 58 Jordan Szwarz [19] - OHL

jo a ještě malá oprava: Alexandre Nikulin už podle všechno nemá smlouvu s Coyotes, ty informace o něm se shání blbě... ale přijde mi, že jsme ho ztratili na dobro, stejně tak jako Antona Krysnova (oba KHL)... naopak Heshka sice hraje v Evproě, ale na něj bysme práva mít ještě měli....
Myslím si, že je zbytočné riešiť masky. Je to len také spestrenie. Radšej by sme sa mali modliť za to, aby Bryzgalovovi tá maska stále prinášala šťastia a veľa úspešných zákrokov, či shotoutov. Veľmi sa teším, ak sa mu podarí ukázať v kempe na Larssona. Jeho draft ma moc potešil a vkladám do neho obrovské nádeje. Verím, že bude lepší, ako Yandle..
Zajtra to už vypukne. Pokúsim sa naladiť na NHL zápasy, no teraz mám školy cez hlavu, hoci zajtra máme branné..
Whitney. O ňom je radosť čítať prejavy, aj rozhovory s ním. Vo Phoenixe sa mu moc páči, čo som vyčítal z článkov. Snáď bude prispievať svojimi bodmi pravidelne k výhram..
V útoku máme neskutočne veľa variant, nakoniec tam máme pomaly pretlak. Útok, to sa opakujem bude o dosť kvalitnejší, než za Lombardiho..
A obrana. Tam už nič nezískame, podľa mňa, takže sa idú zaúčať mladíci. :biglol: Tak sa mi to páči. Mohla by to byť dobrá kombinácia, starší Auocin, Jovanovski, Morris, mladší Larsson, Yandle, Schlemko, a ani Lepisto nie je až tak starý..
Brána nevraviac. Tam by to mal ťahať stabilný Bryzgalov.
No tak to máš recht ;))) ... Ale s touhle maskou si ho neůžu z žádný fotky dát na pozadí.... ;))) jnk. na Bryzgalovovi to bude zase hodně závyset.... co jsem četl nějaký komenty od fanouška (btw. našel jsem to kdesi na netu celkem náhodně)... tak tvrdil, že Bryz vypadá koncentrovaně... což je dobrý pro start.... ;))

jnk. na myp2p je odkaz na NHL games today... píšou, že přenosy budou available od 20:00... tak jsem zvědavej jestli nám Phoenix pokrejou... Jestli budu koukat ještě uvidim... ve čtvrtek mam reparátek, takže možná zvolim ratši učení, nebo spíš spánek ať sem fit na učení..... ;))) ale jak se znam... tak Coyotes stejně nakonec dostanou přednost....

edit: kua vlastně ani nevim, od kolika hrajou.... 7 PM Arizonskýho času... to jsou 2 hodiny?
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS