od
yzy19 » úte 21. zář 2010 13:00
Myslím si, že je zbytočné riešiť masky. Je to len také spestrenie. Radšej by sme sa mali modliť za to, aby Bryzgalovovi tá maska stále prinášala šťastia a veľa úspešných zákrokov, či shotoutov. Veľmi sa teším, ak sa mu podarí ukázať v kempe na Larssona. Jeho draft ma moc potešil a vkladám do neho obrovské nádeje. Verím, že bude lepší, ako Yandle..
Zajtra to už vypukne. Pokúsim sa naladiť na NHL zápasy, no teraz mám školy cez hlavu, hoci zajtra máme branné..
Whitney. O ňom je radosť čítať prejavy, aj rozhovory s ním. Vo Phoenixe sa mu moc páči, čo som vyčítal z článkov. Snáď bude prispievať svojimi bodmi pravidelne k výhram..
V útoku máme neskutočne veľa variant, nakoniec tam máme pomaly pretlak. Útok, to sa opakujem bude o dosť kvalitnejší, než za Lombardiho..
A obrana. Tam už nič nezískame, podľa mňa, takže sa idú zaúčať mladíci. :biglol: Tak sa mi to páči. Mohla by to byť dobrá kombinácia, starší Auocin, Jovanovski, Morris, mladší Larsson, Yandle, Schlemko, a ani Lepisto nie je až tak starý..
Brána nevraviac. Tam by to mal ťahať stabilný Bryzgalov.