Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S Ottawkou zatiaľ 4-1.Fakt dobrý výkon zatiaľ - Ovca zase 2 góly a to máme pred sebou ešte polovicu zápasu :clap:
yeeeeeeah..Semin :clap: :clap: som fakt rad, ze dal gol. Malo by mu to pomoct ziskat sebavedomie a znova zacat riadit. A inak paradna prihravka od Greena :wink:

Ooooooovca :clap: :clap: :biglol: :frajer2:
Green a Fedo dnes rozdavaju paradne prihravky.... :good:
Ovca sa dnes asi zbláznil, dal už 3 góly a ešte možno jeden pridá, pri tomto nasadení, zatiaľ 6:4, pekný zápas, zatiaľ svižnejší, ako MTL-BOS.
Dva body jsou doma.... :clap: :biglol: :yahoo: :yes:
Chlapci třetí třetinu trochu zdramatizovali, asi už byli trochu unavení... :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:
ledva som to stihol dopísať a je to tu, Ovečkin štvrtý gól a je to 7:4, v poslednej minúte. Je to pán hráč proste. :good:
Hmm..tak Green dnes 4b, celkom slusna vyzitka na obrancu :yes:
Semin dnes pekny gol a zbytocne vylucenie - takze klasika :roll:

-ten siedmy gol bol zatial pripisany Backstromovi, tak asi to Ovca nebude.
paraaaada.... :clap: xlapci sice v tretej tretine polavili ale vybudovany naskok uz super nestihol zmazat.Povinne body ostali doma.....Az na 3. tr. som spokojny.Kiez by sa nam takto strelecky darilo aj najdalej.Go Caps go go go :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :oslava:
For Ivan23
Tak to se díváš nějak špatně.... :lol2: :lol2: :lol: :lol:
Poslední gól Capitals dal Niki Bäckström.... :yes: :yes: :yes:
Ovie byl na střídačce.... :yes: :yes:
pozri si stats na hokejportal.sk , odtiaľ mám meno strelca, teraz už pozerám MTL-BOS, ak sa mýlia oni, potom aj ja, tak sorry.
statistika M. Greena 38z-> 15g + 25a = 40b :super:
Tak pre Chrisa Clarka sa sezona skoncila (operacia zapestia) zevraj ho to trapilo celu sezonu, preto nehral tak dobre..Iste je teda len jedno..a to, ze ho urcite nevymenime :-( Inak dnes bol povolany ku Caps Neuwirt :clap: bol by som rad, keby si zachytal aspon jeden zapas.
preco bol povolany ??? Kto je zraneny Theo,ci Brent ? No Clark fakt hral od zaciatku sezony nemasno...neslano.Aj som troxu rad,ze uvolnil miesto hracom,kt. si to zasluzia viac ako on.Mozme sa len dohadovat,ci jeho vykon bol ozaj ovplyvneny zranenim,alebo jednoduxo vysiel z formy.Inac som si zelal,aby sa ho Caps zbavili cim skor,kym si neskazi svoju povest z minulej sezony.Tak smola.Dalsi adept na vymenu ....Nylander,....podla mna tuto sezonu nedohraje u Caps.Prilis drahy na jeho produktivitu.Mozno nejaky klub prejavy zaujem o tohto veterana.Ja by som prijal za neho nejakeho tvrdasa,nex uz nehrajeme ako babovky.
Tak po první třetině 2:0 pro Caps!!!!!!!!!! :clap: :clap: :yes: :yes:
A k tomu ještě dvě tyčky.... :cry: :cry:
Devils nehrají zatím vůbec nic... :thumbsdown: :thumbsdown:
Neuvirth byl povolán místo zraněného Johnsona a sedí na střídačce..... :yes: :yes:

Naši zahráli dvě skvělé přesilovky a nejprve Mike Green a pozděj Brooks Laich překonali brankaře domácích.... :biglol: :biglol:

Doufám že naši nepoleví v tempu a nebude to zase drama, jak je v posledních zápasech zvykem.... :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!
tak 1. tretina jednoznacne v nasej rezii.....skvelym napadanim supera v utocnom pasme komplikujeme devils zakladanie utokov a v podstate sme supera do nijakej vaznej sance nepustili.Theo dnes posobi isto....dufam,ze v dalsom priebehu to bude tak isto :clap: :cool: .Skoda zrdiek...Snad to nebude v konecnom dosledku rozhodujuce
v 2. tretine nasi mierne polavili,ale aj tak hraju nad moje ocakavania.Po strate puku sa hned ponahlaju pomahat obrancom a ked aj nahodou vznikne nejake precislenie,tak Theo to isti.Kiez by sme tak hrali kazdy zapas.Na zaciatku 3. tretiny mame moznost presilovej hry...pripadne vyuzitie by podla mna znamenalo rozhodnutie zapasu.
Go Caps go go go :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :good:
Souhlasím s tebou... :yes: :yes: :yes:
Chtělo by to pojistit 4 gólem.... :yes: :yes: :yes:

Bohužel je zřejmně zraněný Kozlov.... :? :? :?
Tak doufám že pokud nenastoupí do třetí třetiny,bude fit do příštího zápasu.... :yes: :yes:
Sakra, tak ta přesilovka se nám moc nevydařila.... :cry: :cry:

Caps proberte se a zaberte!!!!!!!!!!!! :yes: :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Je to tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :biglol: :yes: :yahoo: :clap: :biglol: :yes: :yahoo: :clap: :biglol: :yes: :yahoo:
Dva body vezeme do Washingtonu!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:

Dnes skvělý Theodore a taky Nylander!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :yes: :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Tak Kozlov si dal pauzu na tu zaverecnu cast....Nylander si myslim,ze ho adekvatne zastupil.Dnes sme zaznamenali dalsie vitazstvo so superom z vrxnej casti tabulky a este sa pobijeme o trofej pre najlepsi team vyx. konferencie.Kozlov dufam ze proti kralom nastupi.Mohol by dostat prilezitost aj Neuwirt.Este som ho nevidel xytat a rad by som.
Tak to sa bude zaspavat.Go Caps :cool:
Tak dnes si chcem kuknut zapas zo zaznamu, ale vitazstvo ma potesilo..odskocili sme prave pred NJD na druhe miesto. Kozlov by nemal byt nejako vazne zraneny a mal by na dalsi zapas uz nastupit. Hroznu radost mam ale z Greena :clap: Dnes si budem viac vsimat Semina..neviete aky mal zapas? A kde vl. hral po zraneni Kozlova? Nechal hrat Bruce "trest smrti" spolu?
kur... ci som nasraty..ti smradi z novi mali v programe ze 9.15 ma ist zaznam wsh-njd, namiesto toho ide nejaky fotbal..dpce
for XruC :lol: :lol: :lol2: :lol2:
Na hokej jsi se měl dívat včera(teda spíš dnes ráno) :yes: :yes: :yes:
Fotbal je v pohodě a ještě že ho dali... :biglol: :biglol:
Mám na něj vsazeno.... :wink: :wink: :wink:

Abych pravdu přiznal, na zápas o kterém vím jak dopadne, kdo dal góly atd. bych se já osobně ani nedíval... :yes: :yes: :yes:
J.R.-20 píše:Abych pravdu přiznal, na zápas o kterém vím jak dopadne, kdo dal góly atd. bych se já osobně ani nedíval... :yes: :yes: :yes:
moja rec :yes: bud si ho nahram a vytesujem sa o den neskôr :D alebo tie hajlajty sledujem tak, ze neviem konecny vysledok, aj tak sa da vytesovat :clap: aj ked priamy prenos, je priamy prenos :frajer2: :backtotopic:
Ale chlapci chlapci..no..zasa som bol pri tej obrazovke kludnejsi a mohol si vsimat drobnosti, ktore by som si inak urcite nevsimol. Hl. Seminova prihravka na Greena teda mala oci..inak Mike je fakt borec, co ten robi v poslednej dobe, ako klobuk dole. Inak sa o nom hovori ako o moznom kandidatovi na Norisa..bolo by to urcite zasluzene (ta nominacia..tento rok to vyhra podla mna Zee), ale nechajme sa prekvapit.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA