Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak dnes oilers podepsalo s RNH trilety vstupni kontrakt :klobuk_dole:
davidoil píše:Tak dnes oilers podepsalo s RNH trilety vstupni kontrakt :klobuk_dole:
Dobrá zpráva. Snad Tambellini splní, co sliboval (utvoří lajnu Hall - Nuget Hopkins - Eberle) :)
Dávam klobúk dole pred Edmonton druhý rok skvelý výber v Drafte,,,,zmeny museli prísť po neúspechoch a som rád,že práve takéto zmeny mladí hráči do 2-3 rokov stanley cup musí byť :)
renhockey Renaud P Lavoie
by wyshynski
#oilers Ryan Nugent-Hopkins 3 years / 2.498 total + 277 500 SB (2 way)
3 minutes ago

2.5m total +SB? Tak málo? :shock: Hurá, Larssooon :D
Getzo5 píše:renhockey Renaud P Lavoie
by wyshynski
#oilers Ryan Nugent-Hopkins 3 years / 2.498 total + 277 500 SB (2 way)
3 minutes ago

2.5m total +SB? Tak málo? :shock: Hurá, Larssooon :D
Hmmmmm, to se mi líbí.. :good: :D .. Nugetka není nenažranec.. spokojí se s málem :cool:
Hmm, tak Oilers board uvádza klasických 3 years, 900k base, 3.75 cap hit with bonuses. :hmm: :P A nevolajte ho Nugetka, gay.
Getzo5 píše:Hmm, tak Oilers board uvádza klasických 3 years, 900k base, 3.75 cap hit with bonuses. :hmm: :P A nevolajte ho Nugetka, gay.
Není jedno, jak ho nazývám? To je jak když někdo říká Kovalčukovi -> "Kovy", to je taky teplé :good: .. ono, psát pořád Nuget-Hopkins je zdlouhavé.. :wink2:
Tak mů říkejte třeba Anthony (Hopkins)... Nugetka je fakt teplý :D
Reeper.89 píše:Není jedno, jak ho nazývám? To je jak když někdo říká Kovalčukovi -> "Kovy", to je taky teplé :good: .. ono, psát pořád Nuget-Hopkins je zdlouhavé.. :wink2:
:shock: :scare:
PainKiller píše:Tak mů říkejte třeba Anthony (Hopkins)... Nugetka je fakt teplý :D
:yes: :wink2:
FAJN ..sem přehlasován.. :x :D ..
Reeper.89 píše:FAJN ..sem přehlasován.. :x :D ..
kludne ho volaj nugetka aj dalej, mne to nevadi. Ja ale radsej zostanem pri NH alebo RNH :D
arek píše:
Reeper.89 píše:FAJN ..sem přehlasován.. :x :D ..
kludne ho volaj nugetka aj dalej, mne to nevadi. Ja ale radsej zostanem pri NH alebo RNH :D
Kašlu nato. Ať si tady páni udělaj dobře :) "NH" for me..
Je tu "další" podpis, Josh Green. Nejspíše farmář .. Finanční podmínky jsme nenašelale smlouva je na jeden rok a je dvoucestná :)
Reeper.89 píše:Je tu "další" podpis, Josh Green. Nejspíše farmář .. Finanční podmínky jsme nenašelale smlouva je na jeden rok a je dvoucestná :)
Volajme ho Golfíček. :sarcasm:

Tak mi cepi zábavu zmazal akurát keď sa rozbiehala, achjo. Nie, teraz vážne. Ani na to viac nenarážam, len mi nedalo nepodpichnúť. Nemusíš byť hneď tak precitlivený. Ty si nevieš na vlastný účet spraviť srandu? Záblesk si ukázal tým príspevkom o prehlasovaní. Nevadí, nič sa nedeje. Nebolo to v zlom, neboj, to nikdy nie je...až na výnimky. :sarcasm:
viacerym nasim farmarom skoncili zmluvy, takze takychto podpisov mozeme ocakavat este viac. Inak som zvedavy, kam budu smerovat kroky Deslauriersa, Stortiniho, ci Chorneyho.
arek píše:viacerym nasim farmarom skoncili zmluvy, takze takychto podpisov mozeme ocakavat este viac. Inak som zvedavy, kam budu smerovat kroky Deslauriersa, Stortiniho, ci Chorneyho.
Tak Chorney na mě letos zapůsobil. Hrál obstojně. S ním bych o ten rok, dva prodloužil..
arek píše: inak chalani co vravite na novy dres?
Obrázek
mne sa nepaci, ale nie je ani taky, ze by mi vadil.
Tak fanúšikovia Oilers ho očakávali už v minulej sezóne, po tom čo bola predstavená jeho modrá verzia.
Pekná klasika.
tak co koho beriete buduci rok ako #1 pick ?
Prehraju aj draft lottery
mitch píše:tak co koho beriete buduci rok ako #1 pick ?
Neviem neviem, či máš ty, ako fanúšik Calgary moc právo robiť si srandu. :lol2:
OndroNR píše:
a tak zas Lames po celú dobu histórie nemali TOP 5 pick :thumbsup:
Joe S. píše:
OndroNR píše:
a tak zas Lames po celú dobu histórie nemali TOP 5 pick :thumbsup:
Na každého jednou dojde.. :wink:
theo peckham rocna zmluva za 1.075, v pohode.
Spokojenost theo podepsal ....
arek píše:theo peckham rocna zmluva za 1.075, v pohode.
Škoda že jen na rok :) .. každopádně, Peckham pomůže nejen na ledě, ale i v kabině, dobrej Showman.
3198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG