Kdyz se nechce tak se holt nevyhrava Utok hral lazo plazo...napr. Torres se snad ani nesnazil hrat hokej a Danny taky neviditelnej Zapas prakticky vyhral Steen kterej byl skvelej
leo píše:Dnes to vidim jasne na vyhru Hrajeme doma a mame obrovskou formu coz se o Blues rozhodne rict neda takze 2 body zustanou ve Vancouveru
leo píše:
Walt píše:Naviac klesli sme v tabuľke konferencie na nelichotivé 11. miesto a to už je na mňa moc.
Navic vas rano ceka dalsi prohra a ta uz nebude jen o gol
čo k tomu dodať? štatistiky nám zápas nevyhrajú, ten sa vyhráva na lade a tam sme boli dnes horší.
Nedokázali sme využiť ani jednu z 5 presiloviek a to dosť zavážilo. Jak ja nemám rád tie zápasy ked máme víťaznú sériu a hráme s neakým trápiacim sa tímom a dnes sa mi to len utvrdilo...(Stl 5 prehier v rade + 2. zápas za 2 dni + forma Vancouveru + naše štatistiky doma = ) Teraz nás čakajú kačice, to je tiež tím ktorý má od vyrovnanej hry daleko, už od konca oktobra striedajú serie vyhier a prehier, momentálne ťahajú losing, tak dúfam že im to predlžime ale ani zdaleka nemáme nič isté..
Nj útok nehral dobre, ale to je skôr tím že nehral Raymond, narýchlo bol povolaný Bolduc a tie formácie boli všeliako poprehadzované... na nich by som to nezvaloval ale z tej presilovky to chcelo aspon 1 gol, ved ju máme naj v lige, ale inak čo dnes pískali tí rozhodcovia aj na jednej aj na druhej strane ...
Ohlund píše:Nj útok nehral dobre, ale to je skôr tím že nehral Raymond, narýchlo bol povolaný Bolduc a tie formácie boli všeliako poprehadzované... na nich by som to nezvaloval ale z tej presilovky to chcelo aspon 1 gol, ved ju máme naj v lige, ale inak čo dnes pískali tí rozhodcovia aj na jednej aj na druhej strane ...
Presne to byl ten problem...nehral Raymond (zajimalo by me proc snad ne zraneni) a vsechny lajny se prehazeli takze sehranost byla tatam :ja_neviem: Rozhodci piskali fer si myslim...Burrows sice dostal hokejkou do obliceje a byla tam krev ale Hank drzel hraci Blues hokejku a to bylo pricinou pokud narazis napriklad na tohle...
Nie je to zranenie, už včera som to našiel na našej stránke že má chrípku, dal som to aj sem do chatu tam sa bavili natom že ho mal v útoku nahradiť Rome... nakoniec ale bol ešte povolaný ten Bolduc a v 4. útoku teda hrali 2 centri Perrault a Bolduc... a poprehadzované boli aj ostatné .
U tých rozhodcov som nemyslel len tu hokejku do tváre, ale aj goalie interference u hráča Blues tam nemalo byť alebo v samom závere mali niečo spolu Samuelsson a Sobotka obaja skončili na lade a presilovku dostali Blues, Sammy si nemohol ten trest ani odsediet lebo odchádzal otrasený rovno do šatne... a celkovo sa mi zdalo že pískajú všetko čo sa dá, jedna presilovka skončí a hned dostane druhý tím....
Ohlund píše:U tých rozhodcov som nemyslel len tu hokejku do tváre, ale aj goalie interference u hráča Blues tam nemalo byť alebo v samom závere mali niečo spolu Samuelsson a Sobotka obaja skončili na lade a presilovku dostali Blues, Sammy si nemohol ten trest ani odsediet lebo odchádzal otrasený rovno do šatne... a celkovo sa mi zdalo že pískajú všetko čo sa dá, jedna presilovka skončí a hned dostane druhý tím....
Bohuzel si za to Sammy ale mohl sam...sel do stretu se Sobotkou a sam si nesikovne ublizil ale rozhodujici bylo ze se mu podarilo trefit Sobotku nejak cepeli hole do nosu...Tak jsem to videl ja Jestli tam byl loket od Sobotky nebo rameno na hlavu to jsem si nevsiml :ja_neviem: U obou techto stretu jsem se taky divil co to ti rozhodci piskaji ale kdyz jsem videl REPLAY tak jsem jim musel dat bohuzel za pravdu
Súhlasím, tiež som mal trošku zvláštne pocity z rozhodcov a ak ste pozerali na Midwest, tak aj naši komentátori boli vkuse zmätení. To vylúčenie za držanie hokejky, to by som nechcel pískať, neviem ak hráč drží hokejku protihráčovi a ten pri snahe vytrhnúť ju zahrá nebezpečne vysoko do tváre ... och. :ja_neviem: Ťažká hádanka pre mňa.
Ten Goalie interference to bola blbosť aj podľa mňa, tam sa asi sudí upískli, to vyzeralo celkom nezavinene a celé to vyplynulo z hry bez úmyslov.
No a s tým posledným verdiktom Sammuelson vs. Sobotka. Ak sa na to pozerám aspoň trochu nestranne, tak von mali ísť jednoznačne obaja. Jeden za lakeť, druhý za vysokú hokejku, opäť to sudí posúdili zle, v náš prospech. Teda ak sa u Blues všeobecne a vo včerajšom zápase u oboch tímov presilovka vôbec dala za výhodu pokladať.
Ohlund píše:nakoniec ale bol ešte povolaný ten Bolduc a v 4. útoku teda hrali 2 centri Perrault a Bolduc... a poprehadzované boli aj ostatné .
Takže Bolduc je zdravý a späť v prvom tíme, konečne poriadny center do 4. útoku, pre Perraulta už teda nezostalo miesto a bol poslaný na farmu a namiesto neho sme povolali RW Jonasa Anderssona. Na farme mal v 12 zápasoch 3+3. Canucks recall Jonas Andersson
Ohlund píše:nakoniec ale bol ešte povolaný ten Bolduc a v 4. útoku teda hrali 2 centri Perrault a Bolduc... a poprehadzované boli aj ostatné .
Takže Bolduc je zdravý a späť v prvom tíme, konečne poriadny center do 4. útoku, pre Perraulta už teda nezostalo miesto a bol poslaný na farmu a namiesto neho sme povolali RW Jonasa Anderssona. Na farme mal v 12 zápasoch 3+3. Canucks recall Jonas Andersson
Útočník Mikael Samuelsson by měl chybět v sestavě Vancouveru minimálně do konce tohoto týdne poté, co v nedělním duelu se St. Louis utrpěl lehký otřes mozku. Švédský veterán se zranil v závěru třetí třetiny, když se po střetu s centrem Blues Vladimírem Sobotkou uhodil hlavou o led. 33letý Samuelsson určitě vynechá zápasy s Anaheimem, Tampou Bay a Edmontonem.
May Ray bude muset chripku prekonat protoze jinak neposkladame 12 zdravejch utocniku pokud Ripperovo volno porad plati Nebo bude jeste behem zitrka nekdo povolanej z farmy...
Tak to je zlé, ani ma nenapadlo po tom zápase či je Sammy v poriadky... Ale na začiatku sezony sme mali kvôli zraneniam rozobratú obranu, teraz sa nám rozpadá útok. Raymond v poslednom rozhovore hovoril že sa cíti už lepšie tak on by mal nastúpiť.
Na poslednom tréningu bol už aj Alberts ten mal tiež chrípku a Ballard dostal puk do tváre, ale nič vážnejšie.
Hráči Canucks boli v pondelok už tradične navštíviť detskú nemocnicu Sydney .
EDIT: Dnes teda zápas s kačicami ale jak tak pozerám rozpis tak neako nám praje, stále dostávame tímy ktoré hrali den predtým v Edmontone, najskôr STL, dnes ANA a aj v sobotu budeme hrať s "unavenými" bleskami. Ale treba začať túto malú vyhodu lepšie využívať.
leo píše:Blizi se All-Star Game a me by zajimal nazor fandu Canucks - jestli tam uvidime nejakeho z nasich hracu Ja to vidim jasne na dvojcatka
A ta stejna otazka ale tyce se All-Star Game AHL :smile03: Hodgson?,Shirokov?,Connauton?,Schroeder? ci Lack?
Tak u nás je to naozaj jasné, Sedinovci by tam mali byť ale neviem či sa tam dostanú obaja. Další náš nominant je Hamhuis a unho to vidím dost bledo, túto sezonu zatial nehrá tak ako sa čakalo, vynechal niekolko zápasov pre zranenie a robí sem tam blbé chyby tak ako pri Myersovom gole v OT, aj dnes bol pri neštastnom gole ked stratil hokejku...
A Luongo si tiež AS game nezaslúži. Farmu moc nesledujem tak ťažko povedať..
Dnes som čakal jasnú výhru, ale kačičky boli velmi nepríjemný a hlavne efektívny súper, my sme boli strelecky výrazne aktívnejší ale to sa dalo čakať kedže hostia hrali 2. zápas za 2 dni. Zápas začal z ostra a po hite od Bolduca narazil Parros dosť neštastne na mantinel, to sa nepáčilo Sbisovi a šiel ho pomstiť . Dalšiu bitka bola medzi Vorosom a Bieksom, Kevin sa nebil už velmi dlho ale dnes ukázal že stále mu to ide, pred pár rokmi patril k tomu naj vo svojej váhovej kategorii...
Luongo mal dnes slabší zápas, tie goly Perryho a Fowlera podla mna mal mať. Dnes celkovo 4/20.. . Ale naštastie hráči zabojovali aj zanho a Kesler dokázal 21 sekúnd pred koncom vyrovnať, neviem na kolký pokus a ani ako to nakoniec pretlačil za Hillera ale bolo to super.(Hiller vystriedal McElhinneyho po 3. gole) Pred nájazdami som mal obavy, Luongova bilancia bola túto sezonu 0/5 , dnes 2 hráči Ducks netrafili a Perryho pokus dokázal chytiť, takže rozhodol jediný premenený nájazd Tambelliniho.
Dnes je velký den pre Markusa Näslunda, jeho dres pôjde pod strop Rogers arény, na slávnosti nebude chýbať Markusov dlhoročný spoluhráč a priatel Brendana Morrison, ale ani Mattias Öhlund , ktorý prijde so "svojou" Tampou. Bertuzzi hrá zápas v New Jersey , takže odneho čakám aspon neaký video pozdrav... Už sa nato velmi teším, Nazzy bol jeden z mojich hrdinov v detstve a na to čo odviedol v službách Canucks nikdy nezabudnem, aj ked velké úspechy nepriniesol...
Verím že hráči prenho dnes ten zápas vyhrajú, ako som už písal tak tretí krát v rade budeme mať výhodu, že súper hrá 2. zápas za 2 dni. Zaujímavé ale je že všetky 3 tímy (STL,ANA aj TB) svoj 1. zápas s EDM remizovali
Zápas začína oficiálne o 04:30 , ale ked si nechcete nechať ujsť ceremoniu mali by ste si budík nastaviť najneskôť na 03:00 . #19
No do kelu...kedy má človek spať? Red Wings-Devils je povinná jazda, ale toto som chcel vidieť Možno si to radšej stiahnem. Pravda, nie som si istý či to bude do videa zahrnuté. Ale 1 a pol hodiny? Nie je to trochu veľa Ohlund?
"Vancouver, B.C. – The Vancouver Canucks announced today that doors at Rogers Arena will open to the public at 5:00 pm on December 11, 2010, for Markus Naslund Night.
It is recommended that fans are in their seats no later than 6:00 p.m. to watch the ceremony to retire Markus Naslund’s number 19. Puck drop is now scheduled for 7:30 p.m.
More information regarding Markus Naslund’s retirement ceremony will be released at a later date.
Please note the following time changes:
DATE: December 11, 2010
TIME: 5:00 p.m. - Doors open to public
6:00 p.m. - Fans strongly recommended to be in seats
7:30 p.m. - Game start between Tampa Bay and Vancouver"
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty) Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57 Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Klubová Tipovací Liga
Už včera jsi věděl, jak skončí dnešní zápasy? Ukaž nám tvoje schopnosti v naší týmové tipovací hře!