Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FLORIDA PANTHERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jágr!!!!!!! 4. v bbdování!! Tenhle mladík je prostě bůh!!!!!!
AndyF píše:
Guddy.44 píše:Jo a závěrem pro rádoby řitopichy, co neustále řeší návštěvnost, včera dámy a pánové -> 19 434, to je slušné číslo.
Ze vy jste rozdavali lupeny v domovech duchodcu? :nono2:
8000 duchodcu z Philadelphie neprislo, a bublina ohledne navstevnosti splaskla :-/
AndyF píše:
AndyF píše:
Guddy.44 píše:Jo a závěrem pro rádoby řitopichy, co neustále řeší návštěvnost, včera dámy a pánové -> 19 434, to je slušné číslo.
Ze vy jste rozdavali lupeny v domovech duchodcu? :nono2:
8000 duchodcu z Philadelphie neprislo, a bublina ohledne navstevnosti splaskla :-/
Tiež som sa chcel spýtať, že ako je to možné. Nechápem.
Na předem rozhodnuté zápasy se nechodí. :jn: S Buffalem prohráváme málokdy.. :neviem:
Co vlastně Crouse, ten je zpátky v juniorce nebo pořád čeká na šanci? :)
Crouse je v juniorce, už dávno :)
Dallas Stars - Florida Panthers 4:2

Tak zápas s Dallasem.. Zápas to byl hodně špatný. První třetina dobrá, utkání bylo vyrovnané a stav byl téže vyrovnaný. Jenže v druhé třetině se nám podařilo vstřelit dva rychlé góly a pak jsme úplně přestali hrát. Dallas se okamžitě chopil iniciativy a rozjel svojí ofenzivní mašinu tak, že z poměru střel na bránu 16 ku 8 udělal 16 ku 20.. Po sérii hloupých vyloučení pak následovaly i ony přesilové hry, které stále bránit neumíme a Dallas srovnal. Perličkou pak byl vítězný gól z hole Sequina. V závěru nás pak zařízl 2x rozhodčí. Nejprve neviděl sekání na Huberdeaua a posléze ještě na Jokinena. I přesto jsme si vytvořili v závěru neuvěřitelný tlak a Jarda Jágr mohl srovnat. Srovnat mohl i Pirri o chvíli později, ale Lehtonen to zavřel. Škoda, ale na konci to byli zase ti dobří Panthers z první třetiny a opravdu nechybělo mnoho a bylo srovnáno. No je to jen jeden zápas, musíme koukat dál. Jinak zaplať pánbůh za kouč challenge (nebo jak se to jmenuje, ještě jsem si ten název nezafixoval). Při gólu Barkova se zase spekulovalo, zda-li Lehtonena někdo "nešťouch". No naštěstí kluci z Toronta nejsou slepí a gól se uznal. Popravdě jsem měl strach, že to zase neuznají. Ty mini kontakty s brankáři se pískali snad pořád.. :|
Škoda Cats zase jsme byli blízko, a zase jsme bohužel padli jen o gol. Čekal jsem že dostaneme od Chicaga větší nářez ale kluci bojovali. Příště se vyvarovat zbytečných faulů a dáme je.
Aspoň že Jarda dal gol.
Barkov v hajzlu.. Podrobnosti se neví, ale trefil jej puk do ruky (možná dlaně?).. Šance pro Bjugstada a Trochecka. Jeden z nich toho prvního centra musí urvat. Já bych tam zkusil Trochecka..
On ten hokej Jardu ještě baví, že se po gólu ani neraduje :?:
Jinak :klobuk:
Jarda je takový furt. Kamená tvář, dokud se nevyhraje. :wink2: Jemu o osobní statistiky nejde, to by jsi mohl za ta léta vědět Creepere! :bitka3:
Guddy.44 píše:Jarda je takový furt. Kamená tvář, dokud se nevyhraje. :wink2: Jemu o osobní statistiky nejde, to by jsi mohl za ta léta vědět Creepere! :bitka3:
Pardón :v_hajzli: Nic méně jsem se tak nějak přistihl, že začínám pokukovat po tom, jak Florida hraje. Že by druhý team po Wings ? :neviem:
To bych uvítal Creepere, protože na to tady sám nestačím. Teď už vůbec ne, protože již nestuduji, ale pracuji a mám špatně rozloženy směny. Víkendy jsou OK, to vidím zápasy vždy (chystám se odpoledne napsat review zápasu s dallasem), ale v tom týdnu je to horší. :|
Panthers boli dlho suterénom NHL, ale teraz ich čaká veľmi dobrá budúcnosť. Dokiaľ bude Jágr, tak mladí sa od neho veľmi veľa priučia. Na jednej strane som rád, pretože konkurencia je super, len škoda, že v našej divízii. Montreal a Tampa sú locked, tretí snáď my a potom nech postúpi Florida. Len to fanúšikovské osadenstvo :scare:
Pasha píše:.. teraz ich čaká veľmi dobrá budúcnosť. Dokiaľ bude Jágr...
Trochu jsem se tady vylekal.. :uff:
To nebolo myslene tak, že po Jardovom odchode sa im prestane darit. Ked si to sadne a mladi naplnia potencial, tak mozu byt mimoriadne nebezpecni. Len ako hovorim, keby boli v inom meste, kde nie je plaz a teplo...
Flroidáci nevíte na jak dlouho bude Saša chybět. Bjugstad ho snad dokáže nahradit. A zase lepší tohle zranění na začátku sezony než v Únoru kdy už půjde o všechno. Já to tipuji na 2-3 měsíce
vrabejka píše:Flroidáci nevíte na jak dlouho bude Saša chybět.
Obrázek
Ještě není přesně známo jak dlouho bude chybět, ale nejhorší scénář říká, že až 2 měsíce.
Macho22 píše:Ještě není přesně známo jak dlouho bude chybět, ale nejhorší scénář říká, že až 2 měsíce.
To se ještě dá. Když to bude jen měsíc tak v pohodě.
George Richards ‏@GeorgeRichards 43 sek.před 43 sekundami
#FlaPanthers Sasha Barkov will NOT need surgery on broken bone on hand; expected to be out 2-4 weeks.
Uff tak snad to pujde bez operace. :thumbsup:
Tak důležité jasné vítězství 4-1 nad slabými Avalance. Trocheck 2+1 :clap: Další mladý klenot. Jarda se zranil ale snad jen nathle tříslo a preventivně ho stáhli. Nemužeme přece vyhrát proti Bruins bez 1.lajny, ale ikdyž MY JSME FLORIDA!!! GO PANTHERS!!!
vrabejka píše:preventivně ho stáhli
Konecne si to trefil :jn:
Obrázek
Tak dnes bohužel bez Jardy :cry: Nakonec má naražené žebra a blbě se mu dýchá tak bohužel. Ale na další zápas třeba bude fit a pomůže mu to. No budeme to muset zvládnout bez nejlepších hráčů Jágra a Barkova. Snad se mladíci ukážou jako proti Avalanche a splatí trenerovu důvěru.
Ta oslabení jsou děs.. To je snad rok od roku horší..
1763 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA