Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:Moze byt mimo cely rok..."
do prdele! kowi, ty si fakt posol "dobrych" sprav :| :sad2: :|

ku*va, Bergy neodohral pre zranenie zaver minulej sezony, v tej novej nastupil 101% pripraveny a v novej mu hrozi to co hrozi..nemam slov..furt sa daco musi po*rat..staci si spomenut na Kessyho..este ze ten nam rozdava radost, tak ako do tejto chvile cely tim..chalani sa drzia naozaj statocne

dnesnej vyhre som sa potesil o to viac, ze nas nepolozil ani vyrovnavajuci gol, zakazdym sme to tam dokazali supnut a Marco to tam poriesil za 5 min. 12 :good: nemcurik nam opät slape

na margo Timothyho, len tolko to:

7Z :arrow: 5V / 2P :arrow: 1,56pr. :arrow: 94,88% -) 2 v brank. poradi :good:

Zee -) v zapase si pripisal +1 a co sa tyka jeho kiksov, vsetko vyplyva z toho, ako to popisal kowi.. :yes:

blizia sa 2 tazke, pretazke suboje s Ottawou..musime pocitat aj s alternativou ze videme bodovo naprazdno..senatori slapu ako za valky....potesil by som sa zisku 2 bodov, realne to vidim na 1, 0 by bola miernym sklamanim..

na ten domaci by som sa rad mrkol live, ale slak mna trafi, ked sa tak stane a my opät pukneme..4x som mal moznost sledovat mackov v live akcii, z toho sme 3x pukli :x
chlapec si to nezaslužil lutujem ho chudaka...velký talent...dufam že sa čo najskor vylieči a vrati saa mu s5 jeho forma...toto sa nemalo stať...
video zo zapasu (Bruins - Sabres 4:3pp)

Obrázek

Dnes to bude v Ottawe viac ako narocne. Manny s timom necestoval takze v brane Thomas. Dufam ze Senators vytrapime a uchmatneme si aspon 1 bod.
Kower píše:Obrázek
:o :cool: :shock: :cool:

OTTAWA Senators Obrázek
BOSTON Bruins

- dnes caka na Bruins mimoriadne narocny suboj a zisk co i len bodu na pôde senatorov by bol prijemnym prekvapenim
- tohto sezonna bilancia supera, vzbudzuje respect 10V-1P-0PP (1 vo Vych. konf.) no ani mackovia si nepocinaju zle 7-4-0 (5)
- v sezone 06/07 na seba obaja superi natrafili 8x a bilancia vzaj. subojov je vzacne vyrovnana 4:4 (v posl. vzaj. suboji zvitazili Bruins na domacom lade 2:1)
- po dnesnom suboji caka spominane muzstva odveta, tentokrat na lade Bostonu, kde je sanca ziskat nejaky ten bodik predsa len vyssia..celkovo natrafia na seba obaja superi 8x
- suboj bude zaujimavy aj z pohladu Zdena Chary, aj ked ten uz to ma rok za sebou, kdez to u Schaefera resp. Donovana to bude pomerne cerstve
- svätynu Bruins bude hajit skvely Timothy, no kto sa objavi na strane domacich je pre mna ?..
- zo suboja podobne ako kowi beriem aj bodicek..
V brane Senators by mal nastupit Emery.

Dnes GM pripustil ze Bergeron bude umiestneny na long-term injured reserve- co by znamenalo ze pocas absencie by sa jeho plat nezarataval do platoveho stropu. Hrac zaradeny na listinu dlhodobo zranenych musi byt mimo hru pocas aspon 10 zapasov, co by znamenalo v Bergeronovom pripade min. do 24.11. a zial jeho skorsi navrat sa nepredpoklada... vzhladom na 4.75 mil. plat Bergerona sa mi to zda ako dobre riesenie lebo kazdy extra $ do stropu sa nam moze koncom sezony zist na pripadne posily.
Kower píše:Obrázek
kde si sehnal tu fotku toho letadla?mě by totiž moc zajímalo jaké mají ted letadlo FLAMES.
Skoda prehry, ale keby v kazdom stretnuti rozhodcovia odpiskali presilovky 5 ku 1 v prospech domacich tak by si z vonku nenosil body nikto.

Thomas opat caroval a dal sancu na body, zial nedokazali sme byt dostatocne ofenzivni... Murray by sa uz mohol zobudit lebo ho na lade vobec nevidno. Treti gol v presilovke nam dali po chybe Krejciho ked nevyhodil puk- uz ked sa dostal na lad na oslabenie som nemal dobry pocit a zial sa to naplnilo :(

Stretnutie sa skoncilo "vymenou nazorov" takze zajtra to moze byt na lade viac ako "vesele"... najma Meszaros bol do toho zapleteny tak dufam, ze mu zajtra niekto z Bruins trocha vylepsi make up :box:
.:Mike:. píše: kde si sehnal tu fotku toho letadla?mě by totiž moc zajímalo jaké mají ted letadlo FLAMES.
to je len pocitacova imitacia prezidentskeho lietadla vo farbach Bruins.
pekne, pekne, potom sa nemôzeme cudovat, ze nas senatori prestrielali..3 goly sme inkasovali z oslaboviek :? skoda, este 10 minut pred koncom to vyzeralo fajn, nic to, prehrat 1 golovym rozdielom na lade Ottawy nie je ziadnou ostudou a dnes to hadam odcinime na domacom lade :twisted: dufam, ze si prenos vychutnam "live" :63:

neviem co dodavat na adresu Timmyho, uz viem :) vytvorim o nom samostatny topic v sekcii NHL-hraci..zasluzi si to :yes: kryl 42 projektilov senatorov a bol pravom vyhlaseny za II hviezdu zapasu..respect Timmy..

Chuck Kobasew (2+0) -) mal som on obavy, pretoze po prestupe k nam od plamenov laboroval so zranenim, ale tetkom slape jadna radost..12Z - 6B (5+1) -) +8..rocnik 82.. :thumbsup:

Zee -) 0+1 / 23:00 / +1 / 2str. / 0PIM / - môze byt

Vyzkoušeli na mě snad všechny způsoby zakončení. Střely zdálky, zblízka, dorážky, přihrávky za brankou a následné zakončení, golfové údery, prakticky vše. Útočníci Ottawy se předvedli ve výtečném světle, je škoda, že se nám ale nepodařilo uspět," sportovně pochválil svého soupeře, Tim Thomas. Třiatřicetiletý brankář byl vyhlášen jednou z hvězd utkání, pochytal totiž snad deset stoprocentních gólových akcí.

Kouč Bostonu Julien si v noci připsal jubileum, odtrénoval svůj 250. zápas v NHL. Po prohře, a tak tragickém výkonu, však není co oslavovat. Sám uznal, že Boston na Ottawu neměl a nebýt Thomase, nikdy by nezůstal ve hře o body do posledních vteřin utkání.

"Ano, byl to Tim, který nás držel nad vodou. Kdyby nechytal tak skvěle, přišli bychom o naděje na vítězství mnohem dříve. Nakonec rozhodla naše vlastní nedisciplinovanost, vyloučení nás přišla hodně draho." (nhlpro.cz)
Kower píše:
.:Mike:. píše: kde si sehnal tu fotku toho letadla?mě by totiž moc zajímalo jaké mají ted letadlo FLAMES.
to je len pocitacova imitacia prezidentskeho lietadla vo farbach Bruins.
aha,ale vypadá fakt pěkně :good: :wink:
GM pred dnesnym zapasom poslal Krejciho na farmu a do prveho timu povolal Petteri Nokelainen-a ktory sa viac hodi do 4.utoku.
Kower píše:GM pred dnesnym zapasom poslal Krejciho na farmu a do prveho timu povolal Petteri Nokelainen-a ktory sa viac hodi do 4.utoku.
fini sa mi zakazdym ratali, tak som moc zvedavy na tohto hracika :yes:
:evil: SopCast som nerozchodil, dosla mi trpezlivost, tak balim :sleep2: za priazniveho stavu 1:0 po I tretine..!..autor golu Kobasew..ten chalan ma senatorov v laske :cool:

Timmy sa zatial drzi, ubranila sme sa 2 oslabovkam (este ze tak!), 1 pocetnu vyhodu sme nevyuzili (klasika), tak snad sa zajtra prebudim aspon do takeho to stavu, aky sa riesil po uvodnej tretine :modlenie:
tak cepi, nakoniec ste získali bod, za prehru po nájazdoch.Ale aj ten bod s Senators, je cenný.V 3 tretine vyrovnal golom v oslabení - Vermette.Musím zložiť klobúk, pred výkonom vášho golmana Thomasa, ktorý opäť podal skvelý výkon.Podáva rovnako skvelé výkony, ako golman Rangers Lundqvist. :cool:

V nájazdoch za vás Kessel a Kobasew nedali, naopak Alfredson s Vermettom, svoje premenili a získali pre Senators 2 bod.Hviezdami stretnutia boli zvolení:

1 Alfredsson
2 Thomas
3 Volchenkov
Predzapasove ocakavanie na 1 bod sa naplnilo ale vzhladom na predvedenu hru- najma dnes sme mohli mat aj 2 body... skoda ale zivot ide dalej a uz v stredu nas caka tazke susto v Buffale.

Sklamany som nadalej z Murray-a... snazi ale vobec mu to nejde. Inak dnes bol kader dost pomeneny oproti vcerajsku: pre zranenie nehral Ference co posunula Widemana k Albertsovi- obaja hrali velmi dobre a aj Allen so Stuartom si svoju ulohu splnili. Konecne dostal sancu aj Jeremy Reich- sedel Lucic- toto som presne pisal pred jeho 9 zapasom, ze bude to skoda stratit 1 rok z jeho kontraktu pretoze chlapes este na NHL nema a na 4-5 minut na zapas v 4.utoku je Reich uplne v pohode tiez.
Obrázek 1:2pp Obrázek :)
cepi píše:blizia sa 2 tazke, pretazke suboje s Ottawou..musime pocitat aj s alternativou ze videme bodovo naprazdno..senatori slapu ako za valky....potesil by som sa zisku 2 bodov, realne to vidim na 1, 0 by bola miernym sklamanim..
..stalo sa, v 2 suboji mame 1 bodik, ktory ja rozhodne beriem..treba sportovo uznat kvalitu supera a nebyt Timmyho (vdaka Milos, co dodat, je to tak) odchadzame na prazdno
- vychadzal som opät len z hajlajtov a ked so msa nane tak pozeral neveril som, ze by sme dokazali uhrat stav 1:0..skoro v kazdej akcii zobrazovali hracov Sens..v pp tam bol naznak rozhodujucej branky, ale Zee (opät raz hrubo zakiksoval) to nepretlacil a v sn sme boli len statistami, ked Kessyho tam Gerber pekne vychytal
- hm Murray, vsetci vieme, ako to s nim je a neverim velmi tomu, ze by sa onho momentalne trhali GM inych timov (bilancia 14Z - 5B (1+4..) navyse, ten plat je dostatocne odstrasujuci 4.150..
- sklamany som z navstevy v TD BankNorth Graden = 10,087 :ja_neviem:

:arrow: Zee v akcii -) 0+0 / 29:06 / -1 / 4st. / 4PIM

:arrow: 7-5-1 (32:32)

:arrow: PO ZAPASOVE PHOTO
no když jsme zhledl hajlajty tak to vypadalo jako by jste měli za zápas jen jednu šanci na začátku, kterou jste využili a pak už hrála jenom Ottawa
Vidim, ze podla highlights sa neda odhadnut zapas... samozrejme Senators mali pekne sance ale aj my sme mali sance a dokonca sa da povedat ze sme boli lepsim druzstvom. Opat nas o vela sil obrali oslabenia v 2.tretine ktore boli dost diskutabilne, ale skvelo sme sa ubranili aj 5 na 3.
Kower píše:Vidim, ze podla highlights sa neda odhadnut zapas... samozrejme Senators mali pekne sance ale aj my sme mali sance a dokonca sa da povedat ze sme boli lepsim druzstvom. Opat nas o vela sil obrali oslabenia v 2.tretine ktore boli dost diskutabilne, ale skvelo sme sa ubranili aj 5 na 3.
Obrázek

je viem, ze tie hajlajty su niekedy mätuce, ale nie natolko aby som o nich neurobil aspon urobil aku taku predstavu..my z tohto 2 suboja musime byt s bodom spokojny..!..pomer striel z oboch zapasov dava jansu odpoved 81 - 41..samozrejme, pocetne vyhody na strane senatorov tomuto skore vyrzane dopomohli, ale i tak, nebyt Thomasa sme podla mna na 0..som rad, ze mame Ottawu aspon docasne zkrku, treba sa nam pripravit na dalsie dôlezite divizne suboje :twisted:

video zo zapasu

:!: :arrow: samostatny topic pre Tima Thomasa
Tie prehry s momentalne urcite najlepsim timom vychodu neboli zle. V druhom zapase to bol len jeden inkasovany gol. Ked som videl ze SHG tak som hned pomyslel na nasho reprezentanta a samozrejme bol tam. Vonku to bola prehra z presiloviek takze defenzivne a brankarsky to nebolo zle. Je na com stavat. Ak este isty reprezentant prestane kazdy zapas robit kiksy tak to bude este lepsie, lebo herne uz hra o nieco lepsie, dokonca korculuje a hituje.
jj Mitch, s tym nazorom na nemenovaneho slovenskeho pana suhlasim, nesnazim sa riesit za kazdu cenu ruzove okuliare..castokrat ide o kiks, ktory moze, resp. rozhoduje zapasy, pretoze za chyby sa (golovo) plati..snad ich bude len a len minimum..este ze mame v branke zadne poistovacie Timmy vratka :)

zatial je to OK a neviem preco, ale stale ked zbadam bodujuceho Ferenca, ci Kobasewa si spomeniem na Teba :D a dakujem :lol2:

no neda mi nespomenut vyrovnanost v nasej divizii..4 timy z nasej divizie (z celkoveho poctu 5) sa nachadzaju na postupovej 8 :!: ..samozrejme. liga sa este len naplno rozbieha a vsetko je to bodovo na tesno, ale uz pred sezonou bola Severovychodna divizia povazovana za brutal nadupanu, vyrovnanu = kvalitnu..
Hmmm... myslim ze s Manny-ho kolenom to nie je az take male zranenie ked dnes GM poslal Sigaleta do Providence a do NHL povolal Tuuka Rask-a. Tento tyzden nas cakaju narocne zapasy streda-stvrtok a sobota takze na 99% to 1 brankar nemoze chytat... predpokladam ze Rusk bude chytat proti Montrealu a dufam ze jeho premiera bude vitazna!
hohohooo, taak na to by som sa rad mrkol..ocakaval som, ze Tuukka dostane prilezitost uz v tejto sezone, ale nie ze to bude uz v jej uvode..podobne kowi, ocakavam ze Timmy to 2x po sebe riesit nebude a v branke sa predstavi bostonsky klenot a jeden z potencionalnych NAJ brankarov NHL Tuukka Rask #40

Obrázek
Opat som sa docital nieco nove o Bergeronovi... vcera bol v treningovej hale na osetrenie a kratko pozdravit svojich spoluhracov.

GM jeho stav zhodnotil takto "he's not doing that well" :( Udajne ma stale silne bolesti hlavy a skoro vobec nemoze hybat krkom... kvoli tymto problemom mu este ani nemohli napravit zlomeny nos, lebo cakaju na zlepsenie stavu. Patrica sa s mediami nestretol lebo na to "este nie je pripraveny"... z tychto slov to opat nevyzera na nic prijemne.

Dnes vecer musime oslabene Buffalo porazit. Maju zranenych dost hracov co by sme mali vyuzit!
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS