- První třetina naprosto famózní. Chtělo to ale dát víc než jeden gól.
- Druhá třetina OK. Přesilovky tragický, zabili naše momentum, blil bych. Snad co nevidět dostane Vorasovo místo Ghost, ten nám tu 5-on-3 totálně pohřbil a na modrou Provorov.
- Třetí třetina? Že já na to koukám, je to do prdele už od prvního zápasu pod Hakstolem, že když vedem před třetí třetinou, tak jdeme automaticky betonovat a vyhazovat puky. Proč, ku*va, do pi*e, nehrajeme plnej effort a radši ten výsledek nepojistíme, tohle mě sere už strašně dlouho a nechápu, že se to furt nezměnilo.
K hráčům:
- Ghost by se mohl vrátit ke starý hokejce z loňský sezóny, letos si dal Bauerky a střílí mu to na pi*u, přeskakuje mu to hokejku, děs.
- Voras to začíná čím dál víc tahat na sebe a všeho příliš škodí. Stop.
- Giroux se vrátil ke svoji staré, slavné hře, kdy se stahuje v off-zone mezi dva beky, wtf, pi*o, u koho kdy tohle viděl, aby centr dělal?!
- Konecny je úžasnej každej zápas, ale potřebuje k sobě Coutse, se Schennerem ten possession v off-zone prostě není a on nesbírá body.
- Cousins HS celou třetí třetinu víceméně? WTF?
Ale abych jen nekritizoval.
- Provorov

. I really like him. Neskutečnej přehled, pohoda, už to začíná brát občas i na sebe, mohl by to dělat častěji.
- Leier

. Výborně odehranej zápas.
Jinak si nemůžu pomoct, ale ty třetí třetiny mě vždycky tak zkazí dojem z dobrých prvních či druhých třetin až je to hnus. Asi se na ně přestanu koukat, protože jsem nezažil zápas, ve kterým bychom šli výsledek pojistit.
Ať už je Couts s Readem zpět. Please...