Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono » sob pro 17, 2016 5:28 pm píše:Ještě taková zajímavost k WJC:
http://hfboards.hockeysfuture.com/showp ... ostcount=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Hart se Sandströmem starteři. Pravděpodobně i Tomek. Myers v 1. páru s Chabotem. Vorobyov 1C za Rusko. Bernhardt TOP4 obrana. :fifik: I vloni jsme měli btw nejvíc hráčů na WJC. Good job, Hexy!

Vim ze se projevim jako totalni neandrtalec :) ale me ty jmena absolutne nic nerikaj :)

Kazdopadne i presto ze soucasna genera nasich hracu je bud v rozpuku a nebo v nejvetsi sile je dulezite si tvorit polstar pro dalsi vyvoj :)) jak Detroit ale trochu lip :)
Tak jméno Philippe Myers si prověř a pamatuj. :wink2: Undrafted defenseman, future NHLer (very likely).
Rono píše:Tak jméno Philippe Myers si prověř a pamatuj. :wink2: Undrafted defenseman, future NHLer (very likely).
Dik za info :) klidne obcas hod info o prospektech :) ja to moc nesleduju a jsem po pravde rad kdyz stiham Acko :)
6-1-1 in last 8 games against Predators.
Smashville bude dnes bez P.K. Subbana.

Asi tušíte, čím to dnes smrdí... :nervozny:
Ze je prejedem jak vlak Bartosku...
- První třetina naprosto famózní. Chtělo to ale dát víc než jeden gól.
- Druhá třetina OK. Přesilovky tragický, zabili naše momentum, blil bych. Snad co nevidět dostane Vorasovo místo Ghost, ten nám tu 5-on-3 totálně pohřbil a na modrou Provorov.
- Třetí třetina? Že já na to koukám, je to do prdele už od prvního zápasu pod Hakstolem, že když vedem před třetí třetinou, tak jdeme automaticky betonovat a vyhazovat puky. Proč, ku*va, do pi*e, nehrajeme plnej effort a radši ten výsledek nepojistíme, tohle mě sere už strašně dlouho a nechápu, že se to furt nezměnilo.

K hráčům:
- Ghost by se mohl vrátit ke starý hokejce z loňský sezóny, letos si dal Bauerky a střílí mu to na pi*u, přeskakuje mu to hokejku, děs.
- Voras to začíná čím dál víc tahat na sebe a všeho příliš škodí. Stop.
- Giroux se vrátil ke svoji staré, slavné hře, kdy se stahuje v off-zone mezi dva beky, wtf, pi*o, u koho kdy tohle viděl, aby centr dělal?!
- Konecny je úžasnej každej zápas, ale potřebuje k sobě Coutse, se Schennerem ten possession v off-zone prostě není a on nesbírá body.
- Cousins HS celou třetí třetinu víceméně? WTF?

Ale abych jen nekritizoval.
- Provorov :poklona:. I really like him. Neskutečnej přehled, pohoda, už to začíná brát občas i na sebe, mohl by to dělat častěji.
- Leier :klobuk:. Výborně odehranej zápas.

Jinak si nemůžu pomoct, ale ty třetí třetiny mě vždycky tak zkazí dojem z dobrých prvních či druhých třetin až je to hnus. Asi se na ně přestanu koukat, protože jsem nezažil zápas, ve kterým bychom šli výsledek pojistit.

Ať už je Couts s Readem zpět. Please...
Rono píše:....
Rozhodlo to že jsme nepřidali druhej gol, no ...

Ale letos jsme právě odehráli celkem dost zápasů, kdy jsme ve třetí třetině nebránili, ale tlačili dál, a dařilo se nám, tohle zase začalo až při tom streaku a nechápu proč, doufám že to zase odbourají

Ghost má hlavně problém trefit bránu, to už jsem psal tak měsíc dozadu, a hodně tím trpí i jeho produkce na PP

Tu poznámku ke Gho nějak nechápu, co přesně tím myslíš?

Konecny je úžasnej v stickhandlingu a tak, ale na PP je neuvěřitelně marnej, je hrozně zbrklej a nemá pro to asi ještě cit, nebo nevím, pořád by tam vymejšlej kraviny místo aby hrál jednodušše

Provorov si začíná čím dál víc dovolovat v OFF zone kdy je schopnej si sjet až za bránu atd, moc se mi too líbí jak mu postupně roste sebevědomí a jsem rád že tohle u něj vidím, měl jsem strach aby to ze svý hry při snaze hrát o nejjednoduššeji nevynechal

Leier roste každým zápasem ... myslím že příští rok bude v áčku nadobro ..
Ty jo. Jak to říká jeden můj kolega z "vesanova". On se tam gombélal :giggle:
:klobuk:
Ty vole, z toho jsem se málem rozbrečel. Takovou břečku, co jsme hráli, oh, wait... my tam dnes jeli hrát box, nikoliv hokej :hroza:. Nejhorší výkon sezony.

Devils naprosto zaslouženě, vytírali si s náma zadnicu.
Typickej zápas v NJ, my s nima prostě hrát neumíme, to bylo děsný, že já vůbec vstával tvl ...
a p roč jako nechytal Stolie od začátku to by mě taky zajímalo ...
jsem rád že teď budou mít pár dní odpočinku
ale co ten Columbus tvl, to už není prdel tohle ... :neviem:
http://www.slovaknhl.sk/31219-flyers-bu ... lovak.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak včera jsem kouknul na dvě třetiny Kanady kvůli Myersovi a Hartovi.

Z Philippa jsem byl nadšenej. V první třetině s Jostem nejlepší hráč na ledě a celkově za první dvě třetiny nejlepší bek Kanady s přehledem. Nejvíc jsem zíral na ten jeho skill k jeho výšce, unbelievable.
"Philippe Myers most notable defender in first...playing against top line...big impact at both ends of the ice." - @TSNBobMcKenzie #Flyers
WHAT A PASS: Hart jinak pozičně v pohodě, byl to ale ten zápas, kdy 10 minut neměl práci a pak musel něco vytáhnout, což tak nějak zvládal, ale rebound control není zrovna ideální, na tom je třeba zapracovat.
Ducks sa ani nedostavia na zapas a beru dva body :roll: Ani sa neda povedat ze by tam nieco Gibson zasadne chytal, tie nase strely take nebezpecne neboli a tie pp su posledne zapasy na zaplakanie. Keby aspon mase nebol pri tom tretom jak snehulak ale zase mal tam nejake zakroky potom no...

Neviem ale preco neda nejaky zapas aj Stolymu, co chytal tak bol dobry a nevidel by som tam nejake obavy, zas mase nemoze chytat vsetko...

Ghost sa ale posledne zapasy rozbieha a priblizuje sa k tomu levlu z minulej sezony. A giroux....ja si nemyslim ze tam uz je ten decline, len mozno potrebuje zmenu coucha jak to potreboval crosby.
Finch182 píše:Ani sa neda povedat ze by tam nieco Gibson zasadne chytal
No jako zase pr, mniimálně 3x tam chytal střelu do prázdné snad už. Jasně, spousta střel nebyla nebezpečných, ale bylo jich dost, které klidně mohl pustit a po tom zápřahu by se nikdo nemohl divit. Ale Gibson je prostě Gibson, když na něj 30+ střel, chytá jak bůh, když méně, pustí toho víc.
Neuvirth (lower-body) will return as a backup on Wednesday.
Stolie na farmu, to znamená asi jediné, Masonovo chytanie ala cedník je späť :dance2:
Tak co, dame po 10 win aj 10 zapasov bez regular win? Pohladom na superov by som sa nedivil :hmm:
Nevidel jsem posledni zapasy ale vysledky posledni dobou jsou nejaky mizerny.

Je videt ze ten tym ma urcitej talent a potencial ale pak prijde serie zapasu kdy to vypada ze ten tym nema vubec nic :)) Snad to casem vyzraje a nezhnije :)
Ty vole.. Do NHL pronikla temna sila...
Goalie interference :lol3:
AndyF » pon led 09, 2017 12:44 am píše:
Rychle si to vypiplal na gif :) tohle mi prijde jako docela jasnej faul :)
AndyF píše: Ty vole.. Do NHL pronikla temna sila...
Goalie interference :lol3:
Neříkej mi, že vám tohle neuznali...
Neuznali a nakonec Columbusu uznali jasnej kontakt s Masem ...
nechápu ty vole, jak můžou uznat ten druhej gol po tom, co ten první neuznali ... Ok, kdyby uznali oba, asi neřeknu nic, kdyby neuznali oba, asi bych to taky vydýchal, ale tohle!!!! Chtějí víc gólů a pak neuznají gol kde není ŽÁDNEJ kontakt s brankářem, neuvěřitelný, celej zápas jsem byl nasranej a jsem rád že máme aspoň bod, protže jsme si ho zasloužili
nejde len o kontakt. Hovori sa tam aj o tom, ze hrac nesmie natlacit supera do vlastneho brankara. To Raffl "spravil". Ten gol mal byt uznany. Murray sa Bobrovi mohol vyhnut. Zachvilu z toho spravia F1 - superkorektne do posledneho detialu, az sa na to neda pozerat :sisi:
Tohle je jasna chyba rozhodciho a nejde to nijak okecat..
Raffl nikoho nikam nenatlacil.
Jel si svoji trasu bez zmeny smeru. Zezadu k nemu prijel Murray, vrazil do nej, sam se tak vystavil na Bobra.
Totalni bullshit a dukaz toho, ze ten challenge je vlastne nahovno.
Jak to vlastně odůvodnil hlavní? Že ho tam natlačil nebo co? Protože takhle slepý bejt snad nemůžou.
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS