Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Po prvej tretine proti Sharks 1:1, začali sme dobre a hned od začiatku sme si vytvárali dobré šance, po 12 minutách boli strely 13:2... ale vyťažili sme z toho len 1 gol Tambelliniho, som velmi rád že je späť v tíme, po návrate boduje 2. zápas v rade, ale mne sa celkom páčil už na začiatku sezony ked hral vedla Sedinovcov, potom sa uzdravil Burrows a nezostalo prenho miesto v prvom tíme, presunul sa do Manitoby a aj tam dokázal pravidelne bodovať, dúfam že ho tréner už nechá v prvom tíme. Škoda že sme nedali aspoň na 2:0, lebo ku koncu tretiny sa sharks prebrali, dokázali vyrovnať zásluhou Heatleyho a dokonca v poslednej minute mali blízko k 2. golu...

Naštastie v druhej tretine sme začali šance premienať. Už v tretej minute Hansen krásnou prihrávkou našiel Torresa a ten z one timersu nedal Niemimu šancu, neprešli ani 2 minuty a dali sme další gol, Samuelsson najskôr naznačil strelu náprahom, nakoniec predsa vystrelil a trafil presne horný roh brány, Niemimu v čase strely clonil Glass a jeden obranca Sharks...
Zatial sme strelili 3 goly a o každý sa postaral iný útok :thumbsup: , takže bez golu zostal už len jeden a to Sedinovci.. hádam to v poslednej tretine napravia. Dnes sa hrá celkom čisto a po 2. tretinách je len jeden vylúčený hráč na oboch stranách... treba sa trestnej vyhýbať aj v poslednej tretine a 2 golovy náskok by sme už nemali pustiť.

Samuelsson, ktorý sa tento rok trochu trápi strelil dnes už svoj 2. gol , zpoza brány mu presne na hokejku medzi kruhy prihral Dan Boyle :lol2: a z dobrej pozície sa Sammy nemýlil, strelu zápestím má vynikajúcu, takú dobrú prihrávku by mu nedal ani Henrik... 13 minút pred koncom je teda rozhodnuté.
Heh ja tu píšem že takú prihrávku by nedal ani Henrik a už o niekolko minút práve on zpoza brány nahrával Burrowsovi a ten zvýšil na 5:1 :D , takže predsa ani prvý útok nezostane bez bodu. Tri a pol minuty pred koncom skore posledný krát upravil a skrášlil Ballard, jeho strelu od modrej ešte tečoval hráč SJ, takže Niemi dostal další smolný gol... Prvú tretinu zachytal naozaj slušne a nakoniec skončil 26/32 :eek2: .

Pred zápasom by som takýto výsledok nečakal, proti SJ nám to moc nejde, ale o to viac takáto výhra poteší, dnes bodovali všetky 4 útoky :thumbsup: , Luongo 32/33 :thumbsup: , prvý gol pre Ballarda v našom drese a krásny hip-check Hamhuisa... LEN tak dalej chlapci !

EDIT: Hammy a Sammy :) :

:fan: GO Canucks GO ! :fan:
Co viac dodať Ohlund, ukradol si mi tie vety z pred úst :) Dnes naozaj Super výkon, aj ked SJS nehrali tak ako by mohli a evidedntne majú problem v bránkovisku, krásne víťazstvo :wave:
Dnes zápas s Calgary , tak podte rivali :box: moc sa teším na tento zápas
JohnnyCanuck píše:Dnes zápas s Calgary , tak podte rivali :box: moc sa teším na tento zápas
Tak snad tu budes :) Ja po mensi pauze urcite :smile03:
Tu asi len cez prestavky, ale na skype budem stale .. Fischerman22
JohnnyCanuck píše:Tu asi len cez prestavky, ale na skype budem stale .. Fischerman22
Ja Skype nevedu takze face nebo icq mozna tak :lol2:
Dneska nocna mora chicago dufame ze luongo nevybuchne a podrzi.kto sa bude dneska divat na zapas 8 30 pm.
MAREK-NUCKS píše:Dneska nocna mora chicago dufame ze luongo nevybuchne a podrzi.kto sa bude dneska divat na zapas 8 30 pm.
Ja dnes zrejme nie :ee: , brat je fanúšik Wild a ked hrajú v tom istom čase ako Canucks tak sa musíme neako dohodnúť... :| , nemám problem sa vzdať práve zápasu proti Chicagu aj ked pri našej súčasnej forme by sme to už mali zlomiť a poraziť ich. V poslednej dobe ale nebývajú na Wild streamy :-P tak ešte sa uvidí ako to dopadne. Zápas bude dokonca aj na Nova sporte ale tú už pár mesiacov nemám :hroza: .
MAREK-NUCKS píše:Dneska nocna mora chicago dufame ze luongo nevybuchne a podrzi.kto sa bude dneska divat na zapas 8 30 pm.
Cize 2.30 nasho casu :) A Wild hraju 2.00 takze koniec stihnes :wink:
Brat sem nechodí Ohlund? :) Inak na tvojom mieste, chytať Louongo, to Chicago tiež fakt oželiem :wave:
Ja se koukat budu :yes: Pokud ziskame alespon bod budu stastnej a prekvapenej :D
Ohlund píše:...brat je fanúšik Wildov...
Bracha ma nick Minnesota1 ne?
Getzo5 píše:Brat sem nechodí Ohlund? :) Inak na tvojom mieste, chytať Louongo, to Chicago tiež fakt oželiem :wave:
V bráne bude Lui ale na druhej strane bude Turco takže to vyzerá na golovu prestrelku :D , ale podla mna dnes viac ako 3 goly nedostaneme, aj prvý vzájomný zápas skončil 1:1 ...
Jak už písal leo tak brat je Minn1 :bitka3: . Inak túto sezonu vyzerá ten náš kalendár naozaj zaujímavo, každý domáci zápas sa niekto/čo oslavuje alebo na niečo spomína :thumbsup:
Obrázek
dost ma mrzi ze naslund vtedy v lete podpisal z NY RANGERS skoda ze nezakoncil karieru u nas :beee: :beee: je to moj najoblubenejsi hrac.Tak dufam ze 11 decembra mu vystroja taky vecer ze na to nezabudne :thumbsup:
http://cbha.com/index.php?option=com_co ... iew&id=279 hmmm to jsem nevěděl že Burrows hrál hokejbal a to i na MS :good:
Tak na dnesni zapas s Chickenhawks muzu rict jen jedno :arrow: BINGO BANGO BONGO, his name is ROBERTO LUONGO!!! Bobby dnes neskutecne caroval :frajer2: Hlavne jeho betony byly jak hulka Harryho Pottera :D 1. tretinu jsem nevidel protoze me nejak nevzbudil budik ale da se rict ze jsem o nic neprisel :roll: Chicago nas prestrilelo 32:18 a presto prohrali 3:0 :razzi: Dneska se mi pujde krasne spat :super:
Videl som len tretiu tretinu (vstával som na Ducks), ale musím potvrdiť, že Luongo chytal dobre. Čo vás ale držalo nad vodou, to bola nedisciplinovanosť hráčov Chicaga a tlak ktorý ste si v presilovkách vytvorili a naopak, vaša disciplína v plnení všetkých herných činností. To je obecne to jediné, čo zväčša zaberá na mužstvo, ktoré vás pravidelne poráža (platí to pre každého; aj vo futbale). Vyplatilo sa. Gratulácia :thumbsup:
Paráda, ja som tušil že už to zlomia, ved predsa sme nemohli prehrať ked bol Tambellini v zostave, zatial nastúpil v 10 zápasoch a v nich sme získali 19b :-O , ked sa nezraní tak Canucks vytvoria rokordy v počte vyhier,bodov .... :-P
Luongo zachytal skvelo a som rád že už podáva vyrovnanejšie výkony, v posledných 4 zápasoch dostal 5 golov s úspešnosťou 95,38% :thumbsup: .
Daniel dnes dohnal 1 bodové manko na brata v tímovej produktivite, ja by som mu doprial aby ju tento rok vyhral on, ale z pozície krídla sa zbierajú tie body o trochu ťažšie ako pre centra.
Takže minitrip sme zvládli na 100% , natiahli víťaznú sériu na 4 a 5 z najbližších 6 zápasov odohráme doma.

:fan: GO Canucks GO ! :fan:
leo píše:1. tretinu jsem nevidel protoze me nejak nevzbudil budik
Ja som tento zapas nevidel pretoze ma nezobudil budik :x :x
MAREK-NUCKS píše:U NAS JE PODLA MNA NA ho*no BRANKAR NECHAPEM TO LUONGO UZ NENI TO CO BYVAL NEVIEM CO SA SNIM STALO.A KTOMU SME HO PODPISALI DO KONCA KARIERY A VYKONY ZIADNE :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:
Co hovoris teraz ?? :wave: :wave:
JohnnyCanuck píše:
leo píše:1. tretinu jsem nevidel protoze me nejak nevzbudil budik
Ja som tento zapas nevidel pretoze ma nezobudil budik :x :x
Me vzbudila o pul 4 mlada protoze sla vecer nekam s kamoskou a zastesklo se ji po me :lol2:
To co dnes pochytal Luongo bolo neskutocne. Tie tutovky Kopeckeho, Kana ja neviem koho dalej. Paradny vykon, raz sa to predsa muselo zlomit a prislo to vcera, couz :|
Steven píše:
:lol2: :lol2: Zabil.
Steven píše:
Rano jsem na to koukal :D
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE