Po prvej tretine proti Sharks 1:1, začali sme dobre a hned od začiatku sme si vytvárali dobré šance, po 12 minutách boli strely 13:2... ale vyťažili sme z toho len 1 gol Tambelliniho, som velmi rád že je späť v tíme, po návrate boduje 2. zápas v rade, ale mne sa celkom páčil už na začiatku sezony ked hral vedla Sedinovcov, potom sa uzdravil Burrows a nezostalo prenho miesto v prvom tíme, presunul sa do Manitoby a aj tam dokázal pravidelne bodovať, dúfam že ho tréner už nechá v prvom tíme. Škoda že sme nedali aspoň na 2:0, lebo ku koncu tretiny sa sharks prebrali, dokázali vyrovnať zásluhou Heatleyho a dokonca v poslednej minute mali blízko k 2. golu...
Naštastie v druhej tretine sme začali šance premienať. Už v tretej minute Hansen krásnou prihrávkou našiel Torresa a ten z one timersu nedal Niemimu šancu, neprešli ani 2 minuty a dali sme další gol, Samuelsson najskôr naznačil strelu náprahom, nakoniec predsa vystrelil a trafil presne horný roh brány, Niemimu v čase strely clonil Glass a jeden obranca Sharks...
Zatial sme strelili 3 goly a o každý sa postaral iný útok
, takže bez golu zostal už len jeden a to Sedinovci.. hádam to v poslednej tretine napravia. Dnes sa hrá celkom čisto a po 2. tretinách je len jeden vylúčený hráč na oboch stranách... treba sa trestnej vyhýbať aj v poslednej tretine a 2 golovy náskok by sme už nemali pustiť.
Samuelsson, ktorý sa tento rok trochu trápi strelil dnes už svoj 2. gol , zpoza brány mu presne na hokejku medzi kruhy prihral Dan Boyle
a z dobrej pozície sa Sammy nemýlil, strelu zápestím má vynikajúcu, takú dobrú prihrávku by mu nedal ani Henrik... 13 minút pred koncom je teda rozhodnuté.
Heh ja tu píšem že takú prihrávku by nedal ani Henrik a už o niekolko minút práve on zpoza brány nahrával Burrowsovi a ten zvýšil na 5:1
, takže predsa ani prvý útok nezostane bez bodu. Tri a pol minuty pred koncom skore posledný krát upravil a skrášlil Ballard, jeho strelu od modrej ešte tečoval hráč SJ, takže Niemi dostal další smolný gol... Prvú tretinu zachytal naozaj slušne a nakoniec skončil 26/32
.
Pred zápasom by som takýto výsledok nečakal, proti SJ nám to moc nejde, ale o to viac takáto výhra poteší, dnes bodovali všetky 4 útoky
, Luongo 32/33
, prvý gol pre Ballarda v našom drese a krásny hip-check Hamhuisa... LEN tak dalej chlapci !
EDIT: Hammy a Sammy
:
GO Canucks GO ! 
Naštastie v druhej tretine sme začali šance premienať. Už v tretej minute Hansen krásnou prihrávkou našiel Torresa a ten z one timersu nedal Niemimu šancu, neprešli ani 2 minuty a dali sme další gol, Samuelsson najskôr naznačil strelu náprahom, nakoniec predsa vystrelil a trafil presne horný roh brány, Niemimu v čase strely clonil Glass a jeden obranca Sharks...
Zatial sme strelili 3 goly a o každý sa postaral iný útok
Samuelsson, ktorý sa tento rok trochu trápi strelil dnes už svoj 2. gol , zpoza brány mu presne na hokejku medzi kruhy prihral Dan Boyle
Heh ja tu píšem že takú prihrávku by nedal ani Henrik a už o niekolko minút práve on zpoza brány nahrával Burrowsovi a ten zvýšil na 5:1
Pred zápasom by som takýto výsledok nečakal, proti SJ nám to moc nejde, ale o to viac takáto výhra poteší, dnes bodovali všetky 4 útoky
EDIT: Hammy a Sammy