Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše: jeste jednou, Sid je tvurce hry ale v posledni dobe ukazal i to, ze ma na to stat se i dobrym strelcem. Ted me ale trochu nastval resenim nekterych brejkovych situaci, jinak hraje velmi dobre.
Vždy hral dobre. Stále zbiera dosť bodov, nie každý mesiac sú bodové hody.
Atlantik píše:Navic tym Penguins pochopil, ze jsou si vsichni hraci vicemene rovni a vsichni hraci jsou velmi duleziti
Ha! Takže priznávate, že doteraz to bolo v celej organizácii len Sid Sid Sid...? :frajer2:
Atlantik píše:Capitals se opravdu spolehaji jen na produktivitu jednoho utoku, (ktery je ovsem fakt skvely
Tak toto by som určite netvrdil lajny sú predsa rozdelene Morrisson - Knuble - Ovečkin a Backstrom - Sjomin - Laich pričom obe sú smrtonosné. ALe sme v Pittsburgh teme.
Atlantik píše:Jenze rozhodujici pro me stejne bude jen a jen boj o Stanley Cup a tam mame podle me karty lepe rozdane my, protoze nemame v tymu vyraznejsi slabinu. A bez Stanley cupu nemaji individuelni trofeje tu spravnou prichut, kdezto Stanley cup ma tu spravnou prichut i bez individuelnich trofeji, to je ten rozdil :D
Teamový úspech ide ruka v ruke s individuálnym :) Teamový je cennejší, pretože hokej je samozrejme kolektívna hra. Ak napriek tomu sa zbierajú individuálne trofeje u povedzme menej teamovo úspešného mužstva, hovorí len to o tom, že majú výraznejšie individuality - to však neznamená, že lepší team. Počas posledných sezón je Ovečkin istotne lepší ako Crosby, Green je takisto lepší kanón na presilovku ako Gončar a podobne, to však samozrejme nezaručuje kolektívny úspech.
Nebylo to uplne jen Sid, Sid, Sid, ale spolehali jsme se hlavne na neho a na Malkina v casech Therriena. Takze priznavam nasi chybu, a nebyla to idealni koncepce, takhle jak je to ted se mi to libi mnohem mnohem vic. Ale tehdy jsme nemeli moc na vyber, nase sestava nas k takove koncepci predurcovala. Ted je to jine a treba se muze stat, ze delnik z 3.utoku Matt Cooke odehraje za zapas vice minut nez Crosby a funguje to.

Ok, Washington to ted rozlozil do dvou formaci, ale stejne jejich hra stoji na 4-5ti hracech a polovina mancafu je velmi prumerna. Pripominaji mi Pittsburgh z pred dvou let a to doslova. Slabsi obrana a hvezdne indivuality v utoku, ve kterem ale hraje i nekolik hracu druhe housle. Co se tyce Mikea Greena a Sergiho Gonchara, no momentalne bych si netroufl rict, kdo je lepsi, protoze Green je z formy. Ale Green hral famozne v zakladni casti minulou sezonu, v playoffs a letos je to celkem bida. Gonchar hraje velmi solidne, je skoda ze se ted zranil, ale ja osobne ho v nasi obrane presto hodnotim az jako c.3! Na presilovky je porad nejlepsi, ale celkove jsou mladici Letang s Goligoskim urcite lepsi hraci. Orpik, Eaton a McKee jsou klasicki spolehlivi cistici, kteri ale delaji svou praci zatim vyborne.
Mike Green a Sergej Gončar sú obaja superofenzívny obrancovia, ale sú ako budúcnosť a minulosť. Tým som povedal všetko :smile03:
Len aby som to uviedla na správnu mieru,ja som nikdy netvrdila,že Pittsburgh stojí len na Sidovi :wink:
Keďže v tomto som poverčivá,po dvoch nevydarených tretinách som to prestala pozerať.A oplatilo sa :clap:V prvej tretine hrali panteri skvele.Po zvyšok zápasu už podľa mňa stáli len na skvelom Vokounovi.Brent Johnson zachytal tiež super.Som rada :) Samozrejme Vokoun mal aj kus šťastia,lebo niektoré šance tučniakov boli obrovské a nevyužité.A ešte klobúk dolu pred tým Malkinovým zachytením puku na modrej :thumbsup: Všetci hrali skvele a konečne dostal aj Sid odmenu za snahu :roll: Super :biglol:
už máte lístky na dnešní kolotoč?? :D
No snáď vydržím :D
Podľa toho čo som videla,tento zápas rozhodli rozdielne výkony brankárov.Fleury mi pripadal veľmi neistý a Brodeur chytal skvele,klobúk dolu.Ale za ten čas,pokiaľ som sledovala hrali lepšie tučniaci,celkovo.Potom neviem :-(
TRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRT A ODCHOD !!! :coucou:
:cert:
druhý zápas po sebe tragédia
vůbec k ničemu jsme vás nepustili :frajer2: hej ten Goligosky snad za zápass vystřelil tak 50 krat :D to není možne jak to pálil on má nějakou dobrou střelu nebo co že to všechno jde přess něho?? nepřišlo mi
Njn, taky občas musíme prohrát, přece nemůžem pořád jenom vyhrávat :D S výkony Pens sem zatim nadmíru spokojený, doufám že série vítězství budou pokračovat i nadále :thumbsup:

LET'S GO PENS :!:
Len tak pre zaujímavosť...

Kód: Vybrat vše

Kanadský gólman Martin Brodeur musí litovat, že se Pittsburgh od příští sezóny stěhuje z Mellon Areny. V "iglú", jak se stařičké hale přezdívá, se mu totiž nebývale daří. Během třiatřiceti utkání, která v ní odchytal, zaznamenal 21 vítězství. Šokující je rozdíl oproti jiným brankářům, kteří se mohou také chlubit kladnou bilancí v Mellon Areně. Na druhém místě pomyslné tabulky je Rogie Vachon (12 vítězství) a třetí místo patří dnes již zapomenutému Eddiemu Giacominovi (11).
Ja som taktiež s tučniakmi spokojná.Hrajú vynikajúce.Ešte trošku viac šťastia pri zakončení a bude to dokonalé :thumbsup: :)
Začínam mať pocit źe výmena J. Staal - N. Filatov (plus vzájomná výmena draftov) by bola pre Nikitu aj Jordana výhodná. Obaja by konečne mohli naplniť svoj potenciál. To, čo s Filatovom Hitch robí je fraška. Ešte aj Dorsett a Chimera hrajú viac.
mt-svk píše:Začínam mať pocit źe výmena J. Staal - N. Filatov (plus vzájomná výmena draftov) by bola pre Nikitu aj Jordana výhodná. Obaja by konečne mohli naplniť svoj potenciál. To, čo s Filatovom Hitch robí je fraška. Ešte aj Dorsett a Chimera hrajú viac.
Tiež si myslím, na druhej strane je to výmena center - krídlo takže či to zohľadnuje aktuálne problémy, ale Filatov ako krídlo by bol pre Pens veľký prínos. Staal by v Colombuse mohol robit aj prvého centra.
Tak nebyla by to špatná výměna. A jak psal bagbeee Staal by u nás mohl hrát prvního centra. Ale já bych dal Filatovi čas ukázat svůj potenciál. I když to bude těžké. Když mu za zády stojí Hitch, který Filatova moc nemusí. Hitch, ale celkově moc neumí pracovat s mladými hráči. A to bude tedy ta chyba proč Filatov nemůže ukázat co v něm je.
begbeee píše:
mt-svk píše:Začínam mať pocit źe výmena J. Staal - N. Filatov (plus vzájomná výmena draftov) by bola pre Nikitu aj Jordana výhodná. Obaja by konečne mohli naplniť svoj potenciál. To, čo s Filatovom Hitch robí je fraška. Ešte aj Dorsett a Chimera hrajú viac.
Tiež si myslím, na druhej strane je to výmena center - krídlo takže či to zohľadnuje aktuálne problémy, ale Filatov ako krídlo by bol pre Pens veľký prínos. Staal by v Colombuse mohol robit aj prvého centra.
K Hitchovi sa vyjadrím v téme Columbusu, podobne ako k našim potencionálnym útokom. K výmene. Pri všetkej úcte, ale Filatov je lepší ako krídla Pens v prvých dvoch útokoch. Nehľadiac na to, že by Pens ušetrili v platovom strope, takže by disponovali rezervou v prípade záujmu o iného hráča. Taktiež pre nás by to bolo výhodné, keďźe Vermette a Brassard (zatiaľ) nie sú centri pre prvý útok. A čo je najdôležitejšie, Staal dobre bráni, takže by sa na ice-time sťažovať nemusel.

Aby bolo jasné, Nikitu mám veľmi rada. Ale zdá sa, že sa pri Hitchovi príliš na ľad nedostane a jeho vývoj sa zastaví.
mt-svk píše:Pri všetkej úcte, ale Filatov je lepší ako krídla Pens v prvých dvoch útokoch.
Klinec po hlavičke.
Zbavením sa jedného zo svojich elitných centrov - a Staal je tam jediná možnosť - by Pens istotne zvýšili svoju silu. Filatov má veľký potenciál. Netreba ho doj***ť. V NHL to vedia.
begbeee píše:
mt-svk píše:Pri všetkej úcte, ale Filatov je lepší ako krídla Pens v prvých dvoch útokoch.
Klinec po hlavičke.
Zbavením sa jedného zo svojich elitných centrov - a Staal je tam jediná možnosť - by Pens istotne zvýšili svoju silu. Filatov má veľký potenciál. Netreba ho doj***ť. V NHL to vedia.
Presnejšie, Filatov by bol tretím najlepším útočníkom Pens.

Hitch dokáže spomaliť vývoj hráča.
Nic takoveho neprichazi do uvahy, pokud jsme v pohodove situaci. Navic nemuzeme nicit neco co funguje a to je nas 3.utok, Je to 3.utok jen na papire, jinak tam ma Jordan jako centr k dispozici Tylera Kennedyho, ktery je jednoznacne nase nejlepsi kridlo. Je fakt, ze me sere Kunitz, toho by jsme mohli vymenit, pokud tedy nekoho. Ma nektere plusy, ale za poslednich 40 zapasu dal 1 gol v playoffs proti Caroline, to je silena bilance...Navic Filatov za Staala neni moc realne ani z principu, ze by jsme menili Kanadana za Evropana. Pittsburgh je do znacne miry zalozen na principu Kanada+USA. A navic Jordan hraje fakt dobre, ma momentalne urcite velkou hodnotu a hypoteticky vzato, Filatov by byl za neho malo.
Atlantik ty asi nevieš čítať. Píšen nielen o Staalovi a Filatovovi, ale aj o vzájomnej výmene draftov, prípadne hráčov. :)
Z nikitu bude lepší hráč ako z Jordana, to mi ver. Ak by bol v Pens, hrá v prvom útoku s Crosbym, alebo v druhom s Malkinom. Je to o triedu lepší ako Kennedy. Ibaže náš drahomilovaný tréner dá radšej šancu Dorsettovi, ktorý je omnoho horši hráć äminimálne o dve triedy) ako Nikita, napriek tomu, že strieľame žalostne málo gólov. A ak vybuchneme v obrane (akože sa nám to v poslednej dobe stáva často), koĺko hráčov môže streliť gól? Nash, Huselius, Voráček (ktorý je skôr nahrávač) a toť vsjo. Vermette je skôr defenzívny center, podobne ako Umberger, gól streliť vedia, no nie tak často. Brassard má krízu. každý normálny tréner by dal šancu hráčom, ktorý vedia streliť gól. Nie tak Hitch. Ten má svoju taktiku, ktorej sa drží ako kliešť, nehnú s ním porážky s súčtom 6 inkasovaných gólov a minimálnou streleckou efektivitou.
Atlantik píše:jinak tam ma Jordan jako centr k dispozici Tylera Kennedyho, ktery je jednoznacne nase nejlepsi kridlo.
Kennedy je v prvom rade center, ale áno je to univerzál schopný hrať na krídle. V prvom rade ale center.
Atlantik píše:Navic Filatov za Staala neni moc realne ani z principu, ze by jsme menili Kanadana za Evropana. Pittsburgh je do znacne miry zalozen na principu Kanada+USA.

WTF? :eek2:
Atlantik píše:A navic Jordan hraje fakt dobre, ma momentalne urcite velkou hodnotu a hypoteticky vzato, Filatov by byl za neho malo.
Kabátiky by iste museli niečo prihodiť ale zas až tak tomu Staalovi nefandi, niekedy trejdy vyzerajú fakt divne a ani poriadne nevieš čo tým GM myslia. Ja si viem predstaviť, že je ho možné hypoteticky vymeniť v rozsahu od 3 draftov po vyslúžilého veterána na playoff.
Atlantik píše: a hypoteticky vzato, Filatov by byl za neho malo.
Atlantik chvilku som rozmyslal, ze ci si robis srandu. Od teba som uz davno takuto volovinu nepocul, bez urazky, ale toto bol drist roka. Vsimol som si na fanusikoch Pens jednu zvlastnost, mozu vyhrat trebars 1-0 a leti na nich 150 striel a oni si budu aj tak hovorit "toto bol dobry zapas boli sme lepsi, a maju stastie ze prehrali len o gol" "v drese Pit hraju ti najlepsi hraci na svete" "a pri troske fantazii by sa dalo napisat, ze je to vyber sveta". Uprimne vcera som sem chcel napisat, ze keby sa vymienal Fiatov a byt GM tak zanho ponuknem aj Semina a isiel som sem pisat, ze ten chalan ma velku buducnost, ale potom som si povedal, ze ved je to topic Pit a nebudem offtopic. Tak ja ti to napisem este raz..tes sa zo svojho SC, ktorý ste vyhrali vdaka silnej podpore celej ligy a dalej si zi svoj sen najlepsieho teamu. Mozno teraz je Staal lepsi, ale v hokeji sa len velmi malo x pozera na teraz, za 3 roky bude Fiatov extratrieda a verim tomu ze s centrom ako Crosby ci Malkin by patril do top 3 kridiel. Mozno o par rokov by si tu vymenu zobral vsetkymi 5..
Filatov je mlady hrac, momentalne si myslim ze se se Staalem a ani s Kennedym nemuze rovnat. Jiste, v budoucnu muze byt lepsi jak oba dohromady, ale zatim to tak neni. Musi to dokazat tim, ze se prosadi.
Begbee, nevim co zas vytahujes nektere vety a narazis na ne...Kdyz rikam ze Kennedy je nase nejlepsi kridlo, tak mam na to svuj duvod, to ze je to puvodem centr je uplne jedno, momentalne hraje na kridle paradne a tim je to poresene. A to ze se v Pittsburghu preferuji neevropane je evidentni, vem si treba takoveho Skoulu. Zranil se nam Gonchar a zdalo se ze Skoula dostane sanci, no namisto toho dostal Goligoski icetime 26 minut. Vymena Staala je momentalne uplne od veci, mt-svk ho ma v oblibe, ale jsou to pak jenom takove zasnene teorie.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS