Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dufam ze si dnes laviny od nas odnesu dalsiu prehru a my sa posunieme na 1 miesto v nasej divizii, let´s go flames :clap:
Výmena Stralmana sa ukazuje ako výborný ťah náśho GM. Zdá sa mi, že Calgary poriadne prehlúpilo.
mt-svk píše:Výmena Stralmana sa ukazuje ako výborný ťah náśho GM. Zdá sa mi, že Calgary poriadne prehlúpilo.
to teda prehlupilo a hodně...tu výměnu jsem absolutně nepochopil .. získali ho a hned pryč . Podle mě je to hodně kvalitní bek a mám ho v oblibě
Stralman vypadal slubne ofenzivne v priprave je vsak momentalne -7 po com moc netuzim. Deefenzivne to pravdepodobne bude slabota. Ani jeden obranca u nas neni v minuse.
debil píše:Stralman vypadal slubne ofenzivne v priprave je vsak momentalne -7 po com moc netuzim. Deefenzivne to pravdepodobne bude slabota. Ani jeden obranca u nas neni v minuse.
Stralman -7
Ťjutin -7
Klesla -5
Russell -3
Commodore -1
Methot +1
Roy +1
Hejda +5

a útočníci

Nash -7
Umberger -9

najlepšie sú na tom z útočníkov Pahlsson a Voráček, ktorí majú +4

Skrátka, táto sezóna nám v defenzíve nevychádza, obrana zmätkuje a brankári tiež nie sú extra oporou.
HUraa dneska uvidim zapas v normalnom ludskom case. A bolo by vhodne vyhrat lebo body su potebne.
mt-svk píše:
debil píše:Stralman vypadal slubne ofenzivne v priprave je vsak momentalne -7 po com moc netuzim. Deefenzivne to pravdepodobne bude slabota. Ani jeden obranca u nas neni v minuse.
Stralman -7
Ťjutin -7
Klesla -5
Russell -3
Commodore -1
Methot +1
Roy +1
Hejda +5

a útočníci

Nash -7
Umberger -9

najlepšie sú na tom z útočníkov Pahlsson a Voráček, ktorí majú +4

Skrátka, táto sezóna nám v defenzíve nevychádza, obrana zmätkuje a brankári tiež nie sú extra oporou.
Prave taketo rozhadzane +/- dobre ukazuje kto vyhrava svoje striedania a kto nie.
dnes by sme mali vyhrat lebo po tom vyprasku co nam dalo Chicago by sme si mali napravit reputaciu no a samozrejme ze body sa tiez zidu :good:
Sranda je ale tá, že Jan Hejda hrá v obrane väčšinou vtedy, keď je na ľade prítomný Nash, prípadne Umberger, kým Ťjutin so Stralmanom najmä za dvojicou Voráček a Pahlsson. :D

Debil, neviem, neviem aké čísla by mali vaši obrancovia v Columbuse. :D
3:0 - parádní zápas :clap: ...celý zápas jsme byly jasně lepší,teda aspon co jsem viděl od 2.třetiny,detroit si ani neprd,fakt parádně se na to pozeralo.. :thumbsup: a navíc si Kipper vychytal shutout a byl 1.hvězdou zápasu,fakt super!! :clap: :yahoo: :cinka: :good:
Tož to je zajímavé, sem se díval jenom na čísla a podle toho, že vás Detroit dal na střely 40-17 bych řekl přesný opak :D
Kipper 40/40, Osgood 14/17, to je docela rozdíl :)
mountain píše:Tož to je zajímavé, sem se díval jenom na čísla a podle toho, že vás Detroit dal na střely 40-17 bych řekl přesný opak :D
Kipper 40/40, Osgood 14/17, to je docela rozdíl :)
no možná že jsem to trošku přehnal :oops: :D , ale myslel jsem to spíš tak že všechny jejích střely jsme zabránily(hlavně teda Kipper) a nedovolily jsme jim skorovat, tedy až na ten jeden neuznaný gol,který nevím ani proč vlastně neplatil,neřeším,sem rád že jsme vyhrály a Miikka že si vychytal shutout. :thumbsup: (přece jenom s Detroitem nesympatizuju, tak jsem velmi rád když dostane takový "klepec"). :bitka3: :clap: :thumbsup:
no dnes to bol slabsi vykon ale nevadi kipper nas fantasticky podrzal :good: no a hlavne ze sme uchmatli na velmi horucom lade v detroite 2 body ktore sa urcite zidu :cool: no a dnes dufam vyhrame aj v columbuse :clap:
Zigy píše:no dnes to bol slabsi vykon ale nevadi kipper nas fantasticky podrzal :good: no a hlavne ze sme uchmatli na velmi horucom lade v detroite 2 body ktore sa urcite zidu :cool: no a dnes dufam vyhrame aj v columbuse :clap:
slaby vykon to nebol, defenziva a brankar sa mi velmi pacila a ten pomer striel bol pre mna trocha prekvapenie po tom co som to sledoval. Neboli sme lepsi ale to co naznacuje pomer striel to urcite nebolo.
dneska dobry zapas v columbuse, aj ked som ho nevidel ale nasi sa dajako rozohrali, dufam ze im to vydrzi co najdlhsie, no a debil ja som ten zapas nevidel tak neviem ale usudil som to podla poctu striel jako nas detroit prestrielal
Hrali sme v pohode, dobra defenziva a zrazu ku koncu druhej tretiny bum, jeden gol, druhy, treti, tak som to nasraty vypal co je skoda. Ocenujem zvrat v tretej tretine, taketo veci robia dobre timy.
výhra nad Preds mě nějak nepřekvapuje, ale i tak dobrej výsledek + Miikkuv shutout :thumbsup:
Phaneuf alebo Bouwmeester? Kto bude lepsi? Boli otazky v lete po prichode draheho obrancu z floridy. Ako to vypada po tretine sezony?

Phaneuf 26z, 6g, 7a, +5, 23:31 avg icetime, obranny partner = Robyn Regehr
Bouwmeester 26z, 2g, 11a, +12, 26:38 avg icetime, obranny partner = Cory Sarich

Zda ze cislo +12 hovori v prospech Bouwemeestera. Ocakavali sme ze Jay by mal byt lepsi v obrane a naopak Phaneuf zas v ofenzive. Je to vsak iba tretina sezony, a Dion vie zahrat vtedy ked treba, napriklad v playoff.

Uvidime ci niekto z nich pojde na olympiadu, videl by som to na Bouwmeestra.
skoda tej dnesnej tesnej prehry vo phoenixe, ale zase nemozeme stale iba vyhravat :D
dnes to bude suprovy zapas :good: , hrame proti veducemu timu celej NHL, tak dufam ze im uchmatneme dajake tie body, GO FLAMES GO :clap:
dnes fantasticka vyhra na lade sharks :good: , a dnes som fakt necakal plny bodovy zisk o to mam lepsiu naladu, tuto sezonu nam fakt ide, GO FLAMES GO :clap:
Ja mam tiez dobru naladu, som rad ze som nevstaval nadarmo. Zapas bol dobry, povedal by som ze vyrovnany ale sme vyhrali. Co je dolezite, lebo taketo zapasy su skutocny test. Este potrebujeme vyhrat s chicagom.
dnes by sme mohli potiahnut nasu seriu vyhier a vyhrat nad LA, san jose sme zvladli takze dufam ze zvladneme aj tychto :frajer2:
noo dnes som nevidel zapas s minnesotou ale proti takemuto timu a na domacom lade by sme nemali stracat body :thumbsdown:
Konec saskovania, teraz seria 5 vyhier, OK?
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES