Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Boucher loni odchytal 22 zápasů s průměrem 2,2 branky na zápas,takže v tomhle patřil mezi nejlepší,vůbec bych se nebál postavit ho jako jedničku :oslava:
Som zvedavý, kde skončia Biron a Niittymäki. Možno sa jeden z nich stane hráčom PENS :smile03: .
Řekni mi Gogo upřímně - ty by jsi svěřil post 1 Boucherovi :shock: ?? Jak říkám, není to zlý brankář, jako 2 mi plně vyhovuje, ale že bych chtěl aby nás on "vedl" ke SC, to asi ne :wink: !!!!

No co se týká Birona a Niittymäkyho tak v současné době mi ke již docela putna kam jejich kroky povedou, ve Philly zjevně chytat nebudou, takže jim za odvedené výkony děkuji (i když Biroňákovi bych za letošní PO nejraději nakopal kulky), přeji ať se jim daří, ale tím můj zájem o jejich osoby končí !!!!
je pravda,že Bouchač už nějakých 5 let nedostal pořádnou šanci,ale podle mě je podstatně vyspělejší a klidnější než v době kdy chytal za Flyers. Těžko soudit,podle mě je bude ze začátku možná střídat,nebo nevím,každopádně to bude u Flyers :D snad jediná možná díra/post brankáře/
Antero Niittymäki buď půjde do San Jose jako dvojka Jevgenije Nabokova nebo může vystřídat Raye Emeryho v ruském Atlantu Mytišči. nhl.cz
Chris Pronger sa pre TSN vyjadril, žeby chcel v budúcnosti s Phillou vyjednať predĺženie kontraktu, ktorý by ho u Vás udržal aj po nasledujúcej sezóne a rád by vo Philadelphii ukončil kariéru.

Sťahovať sa mu už moc nechce a určite, ako sami píšete, je to skvelá "zásada" na zneutralizovanie "kyseliny" Emery. :)
novu zmluvu by mal podpisat do zaciatku novej sezony..ak sa to takto zoberie, tak ten trejd za to stal..
Chris Pronger uveden v týmu Philadelphia Flyers

Obrázek

Obrázek
Co naplat, Prongymu ten dres sedí jako ulitý, jen škoda že ho Holmy navlékl do té nejošklivější sady, ten klasický, černý domácí, to je dresík :thumbsup: :thumbsup: - již nyní když si ho v něm představím tak mé srdéčko plesá :clap: :clap: :good: :good: !!!!
Už se těším na novou sezonu =) Teďka jsem četl spekulaci na nhlpro o Shanahanovi, to by nemuselo být marné =) Podle mě minimálně ještě jedno křídlo přivedeme a kdyby to byl Shanahan, tak by mi to ani nevadilo =)
No jestli ještě nekdo přijde tak se bude "někdo" pakovat. Já osobně bych již útok nechal jak je, leda že by se podařilo vytrejdovat Brierea. Určitě bych dal šanci Girouxovi ve 2. útoku a kde skončí James jsem sám zvědav. 3. a 4. lajna s hráči jako Asham, Carcillo, Lapperiere a možná Cote by byly parádní !!!!
ENGLAND - The3LIONS píše: kde skončí James jsem sám zvědav.
No to by mě taky zajímalo. Protože když se podívám na oficiální stránky týmu i na nhlnumbers, tak se na seznamu hráčů vůbec neobjevuje. To jako začne na farmě nebo s ním letos ještě nepočítaj. Já jsem z toho ňákej zmatenej. :-(
edit: Teď jsem si přečetl, že už na jaře podepsal nováčkovskou smlouvu na 3 roky. Tak nechápu, proč se jeho jméno nikde neobjevuje. :-O
Tak a je to..a este za velmi slusne peniaze..
7.600, 7.600, 7.200, 7.000, 4.000, 0.525, 0.525
Tak to je něco jako Hossa. Prostě se nepočítá, že by ty poslední roky ještě hrál. :)
Je to tak Dejfe, James již má smlouvu podepsanou, tomu že stále není nikde zapsán na soupisku Philly se divím stejně jako ty a to již delší dobu. Nicméně jsem přesvědčen že letos již do NHL naskočí a a moc se na to těším. Co se týče podpisu nové smlouvy Prongyho tak tady není co dodat, je to zkrátka paráda, je skvělé že to Holmy zvládl tak rychle. Počítám že jestě tak 3 roky může hrát v poho na úrovni na které je teď, to mu bude 38 let, když vydrží 4-5, tak pak případně asi nebude problém ho vyplatit :wink: :yes: !!!!
Podle mě tam bude dopsaný po kempu... bylo by to logické ;)
Tak rozuměl bych tomu kdyby se tak stalo na stránkách Philly, ale že není ani na nhlnumbers mi je divné.
U debutantů je to podlě mě jinak, zapsaný by měl být až se dostane do A týmu. To se u nováčků dělá až po kempu . Už má profi smlouvu, ale ta se začně započítávat až nastoupí za Flyers...Takže podle mého bude na stránkách Philly po kempu( co si tak pamatuju, tak tam byli napsaní všichni z kempu, ale potom je posílali zpět) a na nhlnumbers až v řijnu po svém prvním startu.
No nevím s tím nhlnumbers - když se podíváš na NYI či Tampu tak Tavares resp. Hedman tam jsou již zapsaní nyní. Každopádně já jsem rád že je James pod smlouvou, doufám že se mu kemp povede a věřím že ve Philly bude předvádět velké věci. S tou ofiko stránko Philly je to jasné, tam se budou takovéto věci aktualizovat a řešit až začne kemp !!!!
Mě teďka nhlnumbers nefunguje, už druhý den, takže nevím, ale je to divné že tam jsou...
neis píše:Mě teďka nhlnumbers nefunguje, už druhý den
Ani mne.
Musíte to aktualizovat,experti :D
nn..to není jak když jsou přetížené. Chová se to jako by ta stránka ani neexistovala..
Aha ... mně to jede normálně,když to aktualizuji :roll: divné.Jestli něco potřebuješ zjistit,není problém :wink:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG