Moji kandidáti z UFA hráčov.
Najspokojnejší by som bol s trojicou Afinogenov, Asham a Ward(Sutton/Lilja, jednoduch obranca do 3. páru).
Na krídlo 2. útoku.
Afinogenov - Ako náhrada za Frolova by bol ideálny. Aj keď ja by som bol rád, keby sme podpísali Frolova. Ale nie za tých 5 mil. čo chce. Toľko mu aj tak nikto nedá, takže by sa už mohol uvedomiť. A nech ho ani nenapadne ísť do KHL. To by som si ho potom našiel.
Ponikarovsky - Ak by nevyšiel ani Kovalčuk, ani Frolov, ani Afinogenov.
Stempniak - Ak by nevyšiel ani Kovalčuk, ani Frolov, ani Afinogenov, ani Ponikarovsky.
Center 4. útoku. Nemáme veľa vhodných kandidátov. Vlastne ma nikto nenapadá, okrem prospektov, ale pre nich to nie je zrovna ideálna pozícia. Možno Lewis, ale toho, ako som už spomínal, nemám rád.
Comrie - Ak by nechcel viac ako 1 mil a stačilo by mu hrať centra 4. útoku.
Moore - To isté ako Comrie.
Na rozšírenie kádra. 3-4 útok.
Modin - V PO hral dobre, ak by išiel výrazne dolu s platom, prečo nie?
Fedotenko Alternatíva za Modina.
Richard Park
Demitra Stále je to dobrý hráč. Dôležité by bolo, koľko by si vypýtal.
Asham - Ivanans je preč. Máme namiesto neho Wesgtarta, ale Asham by bol oveľa lepšia náhrada. Spoluhráčov si zastane a na rozdiel od tých dvoch na ľade niečo dokáže.
Obrancovia:
Aaron Ward - Defenzívny obranca sa nám zíde. Mohol by nastupovať vedľa prospekta kt. sa prepracuje cez kemp. Ak sa teda niekto taký nájde.
V podstate náhrada za ODonnella.
Andy Sutton - To isté ako Ward.
Pothier, Morrison - Lepšie ako Jones.
A jedného obrancu jednoducho treba.
Boynton, Hnidy, Salei, Lilja, Mckee - To isté. Ale, skôr ako núdzové riešenie. Navyše, je otázne ako sú na tom Lilja a Salei, vzhľadom na to, že odohrali iba okolo 20 zápasov. Ale, stále lepšie ako Jones
.
M.-A. Bergeron - Možno, trochu sa ale bojím, aby nebol druhým Jonesom.
Mottau, Meyer,Kim Johnson.
Na krídlo 2. útoku.
Afinogenov - Ako náhrada za Frolova by bol ideálny. Aj keď ja by som bol rád, keby sme podpísali Frolova. Ale nie za tých 5 mil. čo chce. Toľko mu aj tak nikto nedá, takže by sa už mohol uvedomiť. A nech ho ani nenapadne ísť do KHL. To by som si ho potom našiel.
Ponikarovsky - Ak by nevyšiel ani Kovalčuk, ani Frolov, ani Afinogenov.
Stempniak - Ak by nevyšiel ani Kovalčuk, ani Frolov, ani Afinogenov, ani Ponikarovsky.
Center 4. útoku. Nemáme veľa vhodných kandidátov. Vlastne ma nikto nenapadá, okrem prospektov, ale pre nich to nie je zrovna ideálna pozícia. Možno Lewis, ale toho, ako som už spomínal, nemám rád.
Comrie - Ak by nechcel viac ako 1 mil a stačilo by mu hrať centra 4. útoku.
Moore - To isté ako Comrie.
Na rozšírenie kádra. 3-4 útok.
Modin - V PO hral dobre, ak by išiel výrazne dolu s platom, prečo nie?
Fedotenko Alternatíva za Modina.
Richard Park
Demitra Stále je to dobrý hráč. Dôležité by bolo, koľko by si vypýtal.
Asham - Ivanans je preč. Máme namiesto neho Wesgtarta, ale Asham by bol oveľa lepšia náhrada. Spoluhráčov si zastane a na rozdiel od tých dvoch na ľade niečo dokáže.
Obrancovia:
Aaron Ward - Defenzívny obranca sa nám zíde. Mohol by nastupovať vedľa prospekta kt. sa prepracuje cez kemp. Ak sa teda niekto taký nájde.
Andy Sutton - To isté ako Ward.
Pothier, Morrison - Lepšie ako Jones.
Boynton, Hnidy, Salei, Lilja, Mckee - To isté. Ale, skôr ako núdzové riešenie. Navyše, je otázne ako sú na tom Lilja a Salei, vzhľadom na to, že odohrali iba okolo 20 zápasov. Ale, stále lepšie ako Jones
M.-A. Bergeron - Možno, trochu sa ale bojím, aby nebol druhým Jonesom.
Mottau, Meyer,Kim Johnson.