Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jestli udelame PO, tak si myslim ze Dave bude urcite v tom uzsim vyberu 6 jmen, zatim odvadi good job.
Skvělá práce, nakonec tenhle tým ukázal těmito zápasy, že má na PO. Rád bych viděl Ghosta kouzlit v PO.
Vykon ako z velkej knihy, v prvej nas mleli co sa dalo cakat vzhladom na B2B a predchdzajuce vysledky CHI, ale v druhej a tretej sme boli mozno aj lepsi. Ved mat za stavu 2:3 pat minut pred koncom tretej tretiny jednus trelu na branu? :giggle: Uz aj divaci davali na javo svoju nespokojnost. Inak super vykon Neuvy a dnes sa mi fakt pozdavala 4 lajna. Len ostat aj nadalej nohami na zemi, lebo ked nas seknu uboziaci tak to nebude pekne.
Líbí se mi, jak máme pozitivní topic! :povzbudzovanie: :pivo2:
Philly(p) » čtv bře 17, 2016 1:01 pm píše:Líbí se mi, jak máme pozitivní topic! :povzbudzovanie: :pivo2:
Doufám že né jen do další prohry s Torontem :)
Philly(p) píše:Líbí se mi, jak máme pozitivní topic! :povzbudzovanie: :pivo2:
Tady se slaví a u nás se brečí a nadává :lol2:
If the ‪#‎Flyers‬ go ___ their playoff chances are ___. (Sports Club Stats)

6-6-1: 63.8%
7-6-0: 81.4%
7-5-1: 90.4%
8-5-0: 97.3%
napisem aj ja, nech nevypadam ze sem len chodim nadavat po prehrach :-D Nechce sa mi ale proste....

Ak s tymto kadrom a hlavne obranou v ktorej je Amac, Schultz a Manning, dokaze dostat do PO, tak musim zmenit nazor na hakstola lebo ta obrana je odpad a napriek tomu to nejak posledne zapasy nie je vidiet.

Zaroven ak sa do PO dostaneme, tak Ghost musi dostat caldera ako hlavny difference maker.

Toto je akoze lahoda a vobec som v nieco taketo neveril :slintac: , iste dnes bolo proti hawks vidiet kde je ta skutocna kvalita, my to tak miesat nevieme, ale u nas je velke chcenie a obetavost posledne zapasy a to muzstvo proste bojuje o to play off ako najlepsie vie a idu do toho na 110%. Take nieco si prostre treba uzivat a odmenit ich za to :povzbudzovanie:

Hlavne prvu polovicu sezony sa dialo to, ze muzstvo zazivalo kolaps a nedokazali sme bud jednogolovu stratu dotiahnut a tie lepsie muzstva ano, alebo sme tie naskoky nevedeli ubranit a stratili zapas. Teraz je tam ta bojovnost a konecne sa dari tieto body brat a su velmi dolezite. V poslednych zapasoch vyhravame nie len klucovy zapasy, ale zbierame dokonca body aj tam, kde sa to necaka. Ja som si dokonca na hawks veril ale bol som ticho, vieme ako to dopada :ninja:

Co nam ale priserne nejde a to sa musi napravit, je presilovka. Z vorasa mi niekedy vlasy stali z jeho streleckeho umenia, ale so streitom je to proste zabite na totalku a je tam uplne nemozne. Je to v podstate 4on4, jemu uz tam pomaly ani neposielaju puk a uz ked, tak ho radsej da rychlo prec alebo ho rovno strati....
S Vorasom sa snad tento problem napravi a budeme vyuzivat aspon NEJAKE presilovky s 1st unit.

Ospravedlnit sa musim aj Masonovi, bal som sa, ze by psychicky nevedel ustat konkurenciu a ze sa postupne zosype. Nastastie ukazal ze nie a mame takto dvoch velmi dobre chytajucich brankarov.

A ghost :wub: Je neskutocne ze aj ked niekedy na modrej je nejaka strata puku a hrozi brejk, tak to este casto dokaze nejakym zazrakom otocit a zachranit. Iste, nikdy to nebude cistic jak bol Pronger, ktory bol automaticky kryptonit na kazdeho. Ale napriek tomu, ze ho limituje jeho ehm, pomaly zenska postava, tak aj tak nejak neprehrava tie suboje ale hlavne to jeho neskutocne citanie hry, kedy vie presne co sa bude diat a praca s hokejkou :kajo: milujem ho....
Posledne 4 goly v PP dala 2 unit, predtym 18 v rade 1st. Ked som dobre pochopil mojou anglictinou
Tak a jsme bez playoffs.. Doufam, ze Hextalla vyhodej.. :andy:
AndyF píše:Tak a jsme bez playoffs.. Doufam, ze Hextalla vyhodej.. :andy:
:lol2: Andy už to nepij! :pivo_uslo:
Philly(p) píše:
AndyF píše:Tak a jsme bez playoffs.. Doufam, ze Hextalla vyhodej.. :andy:
:lol2: Andy už to nepij! :pivo_uslo:
No lehké to mít rozhodne nebudete. Musíte si furt muset udržet tuhle formu, ten los máte fakt těžký.
Naopak Detroit má ten los lehký. Musíte doufat že budou hodně ztrácet s favoritama (Panthers, Boston,NYR, Pens)
vrabejka píše:No lehké to mít rozhodne nebudete. Musíte si furt muset udržet tuhle formu, ten los máte fakt těžký.
Naopak Detroit má ten los lehký. Musíte doufat že budou hodně ztrácet s favoritama (Panthers, Boston,NYR, Pens)
My máme nejtěžší los za sebou. Měli jsme 2x Tampu, Floridu, Detroit a Chicago. Už zbývá jen Pittsburgh s Isles a následuje už lehčí los do konce sezóny.

A ano, my z těch 5ti papírově těžkých zápasů získali 9 bodů. :klobuk: A to nemluvím o tom, že máme šanci udělat i Pittsburgh. Což vůbec slibuje parádní hokej, oba týmy v hot formě. :petrik:

Po Isles nás čeká Columbus, Colorado, Arizona a Winnipeg. Tam body uhrajem, resp. uhrát musíme.

Ve zbylých zápasech máme doma např. Ottawu či Toronto. Doma i Washington, na kterej umíme, a Pittsburgh. Pak už jen tři venkovní, ale zřejmě neklíčovější: Detroit + Pittsburgh a NYI.

Ale počítám, že min. 7 výher ještě uděláme, což je cca 75% šance na PO.

Detroit má sice ještě furt lehčí, ale věřím, že nyní ztratí na Floridě + Tampa Bay a hlavně mají drsnej závěr sezóny. Nás doma a Boston s NY Rangers venku.

LET'S GO FLYERS! :flyer:
Rono píše:Boston s NY Rangers venku.
Ten konec je shit, Boston a b2b časný zápas na NYR. Po minulém zápase s Bruins sme potom komplet odpadli po deseti minutách proti NYI.
JKL píše:Ten konec je shit, Boston a b2b časný zápas na NYR. Po minulém zápase s Bruins sme potom komplet odpadli po deseti minutách proti NYI.
Navíc to je taky naše výhoda. Vy skončíte sezónu a my budeme mít před sebou stále třetí třetinu s Pittsburghem a ještě jeden celej zápas s NYI. Takže když budeme s váma furt v boji, budeme vědět, co nám stačí a co nestačí.
Voráček tedy ve třetí formaci, asi... Moc mi nevoní to jeho smýkání sestavou, ale vzhledem k jeho návratu po zranění a stávající formě top6, to přežiju. Hlavně dneska vyhrát! :pray:
Damn! It is here!

Už ani ne za 9 hodin začneme obhajovat tříletou domácí neporazitelnost s nelétavci. A ano, i s Vorasem zpět v sestavě! Ano, budeme mít k dispozici papírově nejsilnější útok v této sezóně. :petrik:
Schenn - Giroux - Simmonds
Raffl - Couturier - Gagner
Read - Cousins - Voráček
Laughton - Bellemare - White
Osobně bych se nebál ani prohodit druhou a třetí lajnu, resp. jejich úkoly jsou dané. Couts bude mít na starosti hot Crosbyho, jenž bodoval už 10 zápasů v řadě (6+10), zatímco Vorasova formace bude mentalitou ofenzivní, stejně tak jako první. Zda-li to přinese úspěch a Couts to zvládne/nezvládne, to uvidíme, ale já mu věřím.

Absence Malkina je pro nás bezpochyby výhodou, avšak oproti minulým sezónám už se nemůžeme spoléhat na sucking bottom-six. Ta v Pittsburghu prošla velkou obměnou a rapidně se upgradovala.

V bráně se píše o tom, že má chytat Neuvy, čemuž se mi nechce věřit. Nevidím důvod nenasadit Maseho, který má proti Pittsburghu suprovou bilanci od doby, co chytá u nás. Jen tak mimochodem, Mase (1.) i Neuvy (2.) vedou v % úspěšnosti zákroků při 5-on-5 v celé NHL. Oba přes 93.6%.

Obrázek

Historie jasně hovoří pro nás, ovšem to jsou jen takové řečičky. Historie nám nepomůže. Naopak ji musíme budovat a jsme na nejlepší cestě, aby se tato sezóna zapsala mezi jedny z těch lepších.

Tento zápas slibuje, že bude mít všechno! Doporučuju se dívat i neutrálním fanouškům:
Fanoušci hodlají vytvořit atmosféru jako v play-off. HOT týmy. RIVALOVÉ - Battle of Pennsylvania. Crosby X Couturier. A hlavně... BOJ O PLAY-OFF!

LET'S GO FLYERS! :flyer:
Nesnáším Pens. Pro mne nejneoblíbenější team a dneska jim mám fandit ? :hroza: :nechutne:
Creeper píše:Nesnáším Pens. Pro mne nejneoblíbenější team a dneska jim mám fandit ? :hroza: :nechutne:
Tak si představ, že my jsme museli minulý týden fandit Rangers 2x za sebou a ještě to navíc v obou případech posrali :lol2:
Creeper píše:Nesnáším Pens. Pro mne nejneoblíbenější team a dneska jim mám fandit ? :hroza: :nechutne:
Fandit musíš hlavně o půlnoci Detroitu. Jste stále 8. Zatím se nemusíte ohlížet na výsledky ostatních.
vrabejka » sob bře 19, 2016 1:34 pm píše: Fandit musíš hlavně o půlnoci Detroitu. Jste stále 8. Zatím se nemusíte ohlížet na výsledky ostatních.
To asi musej kdyz jsou pred nama o bod a my mame o 2 zapasy min ...
Logan píše:To asi musej kdyz jsou pred nama o bod a my mame o 2 zapasy min ...
jasne zitra to může být jinak. Ale furt mají jednodušší los. Musí se koncentrovat hlavně na vlastní výkony.
vrabejka píše:
Fandit musíš hlavně o půlnoci Detroitu. Jste stále 8. Zatím se nemusíte ohlížet na výsledky ostatních.
Boha :hroza: :slap: :scare: :hehe:
Neuvy ? :cry:
Hmm ,

Důležitá výhra s Islanders :) Příjemné :)
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS