Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Mladý nádejný talent Slovenska Andrej Kudrna bol pozvaný do prípravného kempu Phoenixu Coyotes. Ja som celkom spokojný, že zrovna Slovák. No je to Jurčov rovesník a Tomáša by som vo Phoenixe oveľa radšej videl. Bol by som dokonca rád, ak by sme ho draftovali, no hovorí sa, že má byť v 10-ke draftu 2011, tak by Phoenix musel celkom pokaziť sezónu..

Tu je článok, kde je s Andrejom rozhovor:

http://www.webhokej24.sk/index.php?opti ... &Itemid=57

Slovenská dvadsiatka sa moc neukázala, no Kudrna, a aj hlavne Jurčo potvrdili svoje kvality. Jurčo dal 4 zo 7 gólov! Kudrna dal 1 gól. Boli spolu v útoku a ich útok dal 5 gólov dokopy, čiže je dosť možné, že mu nahrával, neviem ako to bolo. No po Jurčovi je to tiež obrovský talent..
Vo WHL v 64 zápasov 54 bodov.. (30+24)

Plus ďalší záujímavý článok o ňom, čo už však sa stalo:
http://www.webhokej24.sk/index.php?opti ... Itemid=126
Mno, tak toho hráče vůbec neznám... takže těžko hodnotit jestli by byl pro naší organizaci přínosem....
Wanic píše:Mno, tak toho hráče vůbec neznám... takže těžko hodnotit jestli by byl pro naší organizaci přínosem....
Prínos, neprínos. To sa takto nedá povedať. Proste to skúsi v kempe. Napokon Phoenix na tom stratiť nemôže,t akže ja by som to bral pozitívne. Vo WHLke mal skvelý úvod sezóny, ku koncu to bolo horšie, mal takmer bod na zápas. WHLka je navyše najtvrdšia a najdefenzívnejśia liga z tých CHL. Tkaže nemysklím si, že by to bol zlý ťah. Napokon, ako som už povedal, Phoenix na tom môže len a len získať ;-).
to TrashersFan: absolutely right ...
Tak pomalu nám to začíná... Všichni naši veteráni společně s teprve dvacetiletým Boedkerem se představí tento týden na ledě hned čtyřikrát (celkově, jeden nebo dva tréninky už proběhly). Spolu s dalšími (profesionálními i neprofesionálními hokejisty) započali přípravu na ledě pro nadcházející ročník.

Všichni hráči, kterým už bylo 31 let (a počítá se s nima pro příští sezónu do týmu Coyotes) už začali trénovat na ledě v našem tréningovim centru Alltel Ice Den ve Scottsdale. K veteránům (jmenovitě: Shane Doan, nová akvizice Ryan Whitney, Derek Morris, Ed Jovanovski, Adrian Aucoin) se přidal také mladíček Mikkel Boedker. Další hráči by se měli připojit v průběhu příštího týdne.

"Už se velice těším na tréninkový kemp," řekl Boedker. "Jsem připraven jít tam a hrát svojí hru a cokoliv se stane, stane se. Můj cíl je udělat hlavní tým a stát se útočníkem, který může týmu něčím přispět. Klíč je pro mě tvrdě dřít a snažit se hrát nejlepší hru jakou umim každý zápas. Cítim, že jsem na to připravený."

"Nikdy to neni zábava, když vás pošlou zpátky na farmu. Pravděpodobně to trochu ranilo moje sebevědomí, pravděpodobně jsem začal moc přemýšlet.... Bylo to těžké," odpověděl Boedker na jeho přesun na farmu po pěti zápasech loňské sezóny. "Ale cítim, že jsem se díky tomu stal silnější. Hodně jsem se z toho naučil. Byly tam příležitosti a myslím, že jsem díky nim hodně vyzrál. Myslim, že to pro mě bylo nejlepší. V San Antoriu nás bylo hodně mladých (jako jsem já) a my všichni jsme spolu museli spolupracovat. Bylo to dobré pro nás všechny."

Boedker se letos popere o své místo v sestavě společně s MacLeanem, Turrisem a Tikhonovem. Maloney prohlásil, že se mu líbí Boedkerova rychlost a pevně doufá, že právě Mikkel hlavní tým udělá, neboť po odchodu Lombardiho, by se nám jeho rychlost velice hodila....

Dánský křídelník také uvedl, že zraněný ruky (kvůli kterému musel hned po sezóně absolvovat chirurgický zákrok) ovlivnili jeho čísla v minulém ročníku (jeho nelichotivých - 19 v tabulce pravdy)
Wanic píše:nová akvizice Ryan Whitney
Vážně?
kisin píše:
Wanic píše:nová akvizice Ryan Whitney
Vážně?
No jasně, včera jsme ho vyměnili za Bryzgalova :D

kua sry. samozřejmě Ray Whitney.... :oops: :oops: :hroza:
Najnovšie správy ohľadom Stempniaka:

Stempniak should sign this week, Coyotes will probably sign him but the Islanders have offered the best contract.

The Thrashers have expressed interest in Lee Stempniak.

Zdroj. The NHL news.. http://twitter.com/The_NHL_News

Toto sú o dosť staršie:

The Coyotes, Islanders and Penguins continue to show interest in Lee Stempniak.

Coyotes prospect Viktor Tikhonov will return to the NHL this season.

Ževraj malo záujem o Tikhonova 15 klubov, čo bola ale potom blbosť. Zistilo sa. No asi hrať za Phoenix nebude..
yzy19 píše:
:D :D Prepáč Wanic, ale radšej očakávať menej a prekvapiť, ako keď očakávať veľa a sklamal by ma tím.. Proste som mal taký pocit..
Obrana.. Neviem, kto by tam mohol byť top bekom? Kto?
Kebyže nasadíme Larssona do obrany, tak nám ani top beka netreba. Ale tomu neverím. Myslím si, že s Jovom by vedel hrať.
A útok.. Tam visí veľa otáznikov.. Hanzal, to sa nevie.. Stempniak tiež nie.. Nevie sa ani ako budú hrať Boedker a Turris. O Tikhonovi sa hovorí, že pôjde preč.. Nie, že by som neveril Phoenixu, ale nechcem robiť predčasné závery.. Keď ešte tá situácia nie je ustálená..

A ešte dodám.. Situácia vo Phoenixe, výsledky nezávisia od Bryzgalova!
This season will be magical... you'll see... whatever happened.... it may be the last as Phoenix Coyotes... and I know this group wont disappoint me anymore (like they never did)..... just believe.... Stanley Cup is a possibility!
Jeden by řekl, že Kojoti po loňském úspěchu získají víc sponzorů, prodají víc vstupenek nebo reklam. Jenže to byste se mýlili.“

Podle televize ESPN prodá Phoenix opět méně vstupenek, než by se na čtvrtý tým v konferenci slušelo. Hokej v této oblasti zřejmě nikdy nezakoření.
Mno už ta sága pokračuje docela dlouho a stále nemáme majitele :thumbsdown: dokať ho mít nebudem... nic se nezmění.... Ať už to nakonec dopadne jakkoliv... musíme pokračovat v dobrých výkonech na ledě... když se to povede... počet sold out zápasů bude pomalu nárůstat....

Nikdo nemohl čekat, že se za rok změní nejprodělečnější trh na vydělávající..... k tomu aby se tu hokej uchytil je třeba víc času.... ale hlavně... nový majitel.... dokať nebude... tak se tu ani letos asi nic nezmění....

Povzbuzující je, že počet prodaných vstupenek vzrostl (i když furt málo, jdeme kupředu... lepší než jít zpátky....)
Neviem no...ako som si dlho nevedel, tak za posledné tri roky som si už na PHX v lige zvykol a už by som nebol rád, keby sa mali sťahovať. Ja stále verím, že postoj miestnych sa bude zlepšovať a s novým majiteľom to pôjde k lepšiemu tak ako hovorí Wanic. :? Stačí hrať konzistentne dlhšiu dobu, diváci si tam miesto nájdu.
Zase trochu hokeje...

Ovechniak resigned .... 2 roky (1.75 per year)...

oficiální potvrzení by mělo přijít někdy během dnešní noci....
Cap-hit tedy neni nakonec 1,75 mil. ale 1,9 mil. Celkově tom pádem 3,8 mil.
2010/2011 = 1,5 mil.
2011/2012 = 2,3 mil.
Tak možno začínam Phoenixu viac veriť, ale neviem čo a ako..
Útok môže byť veľmi kvalitný po podpise Stempniaka, ale treba podpísať ešte Hanzal. To bude snáď posledný krok..

Whitney - Wolski - Doan (môže to byť kvalitná lajna, ak sa Wolski uchytí na poste centra)
Upshall - Turris - Stempniak (Upshall aj Stempniak sú pravé krídla.. Po pravde neviem moc, kam zaradiť Stempniaka.. V tejto lajne by chýbala tvrdosť za Turrisa.. Žeby Boedker miesto Stempniaka? Ale Stempniak by bol dobrá záloha, ak by sa Scottie znovu zranil.)
Prucha - Hanzal - Vrbata (treba podpísať Hanzala, inak by som túto lajnu vôbec nemenil)
Tikhonov - Fiddler - Pyatt (Je tu viacero variant.. Kľudne sem môže zapasovať aj Bissonnette.. A už som počul aj o Boedkerovi.. A ževraj Tikhonov chce odísť z Phoenixu, ževraj)..

S tým Stempniakom to bolo pre mňa fakt ťažké.. Na 4. lajnu je moc dobrý, na tretiu akurát, ale tú nechcem meniť.. A do druhej nesedí, lebo tam je Upshall, ktorý je kvalitnejší a je RW...

Obrana:
Morris - Yandle (skúsil by som ich dať ako TOP bekov vo Phoenixe)
Jovanovski - Schlemko/Larsson (ale moc mi to nejde.. Ofenzívni beci, velice ofenzívni)
Aucoin - Lepisto (to je v pohode)

Brána:
Bryzgalov (nie je o čom!)
LaBarbera (spoľahlivá dvojka, aj keď očakávam jeho odchod po sezóne a Montoya by sa mohol stať kvalitnou dvojkou, aj keď má asi naviac a keď Bryzgalov stratí navždy formu, možno by ho vedel zastúpiť)
Kde si vzal že Upshall je RW?? střílí levou a celou letošní sezónu odehrál na postu LW.....

K těm útokům: osobně bych dal přednost rozdělení Czech line.... neboť díky jejímu spojení máme málo prostoru ke kombinování řad.... asi se budu opakovat, neboť hodně podobný lajny sem tu psal už asi dvakrát... ale tak když už jsme podepsali toho Stempniaka..... btw. pokaždý znova když píšu ty lajny... tak se ujišťuju v tom, že tohle bude dobrá sezóna ;)))...

Whitney - Wolski - Doan
Upshall - Hanzal - Vrbata
Pyatt - Turris - Stempniak
Korpikovski - Fiddler - Průcha / Tikhonov
Bissonnette

* Hanzal / Turris... uvidíme kdo nakonec bude center numero 2 & 3

Ta obrana: No ta tvoje obrana by dávala smysl jenom tehdy, kdyby některý s mladíčků ukázal takovou kvalitu, že by mohl hrát TOP4... Potom mi to přijde jako dobrý spárování... já sem dam možnost, pokud nikdo z mladíků takovej dojem neudělá...... potom Jovo asi nebude hrát druhou a hlavní otázka bude, kdo bude hrát s nim.... podle mě sou dvě možnosti, buď Morris, nebo Aucoin.... Jako nejpravděpodobnější řešení se mi teď jeví toto:

Jovo - Aucoin
Yandle - Morris
Lepisto - *posila*
"někdo z kempu"

* Posila přijde pouze v případě, že Lepistovi se s žádnym s mladíčků nebude dařit... a bude to určitě nějaký průměrný veterán....

Takže HANZAL je poslední... and let it begin....

PS: ještě taková zajímavost... Korpikovski si změnil číslo ;))) .. z 29 na 28 .. kua na to si zvyknout neni lehký....
PainKiller píše:Cap-hit tedy neni nakonec 1,75 mil. ale 1,9 mil. Celkově tom pádem 3,8 mil.
2010/2011 = 1,5 mil.
2011/2012 = 2,3 mil.
hmm a zdroj? capgeek říká původní 1,75....
No já ti nevim... když jsem projel všechny možný informační servery a fóra o Phoenixu, tak v žádném neni ani zmínka o těhdle sumách....
Ted už je to ofik aj na TSN :) http://tsn.ca/nhl/story/?id=332125
Hmm. Pamätám si, že keď dal Upshall hattrick, tak odkiaľ tie góly dával z LW, no všade kde prídem je RW..
S tým rozdelením Czech line by to bolo asi najľahšie.. No ja by som asi nechal Stempniaka v druhej lajne.. V druhej by totižto pri centrovi Turrisovi chýbala dosť tvrdosť. A Hanzal by tam bol ako stvorený..
Aj na oficiálnej stránke Yotes je Scottie RW.. Tak ja neviem..
To PainKiller: Right... už tomu věřim ;))), ten Twitter možná nebude tak špatná věc, za jakou jí mam... btw. už to opravili dokonce i na cap geek...

To yzy19: No ty tvý řady celkově dávaj smysl (i když často prohazuješ leváka s pravákem [viz. Tikhonov - Pyatt, Morris - Yandle, Aucoin - Lepisto])... jnk. je to ale další dost dobře představitelná možnost, jak nakonec budem hrát..... třeba Lee nakonec opravdu bude v druhý... všechno ale záleží na tom, jakou bude mít kluci formu... Taky možná skončí v lajne s Fiddlerem (s kterym hrál minulou sezónu ten konec, kdy nastřílel 14 gólů ;))) .... třeba bude nakonec Vern našim centrem numero 2. ;)) a Ebbet půjde do 4. a Turris na farmu ;))) ...

O všem se rozhodne už brzo... 17 začíná přípravný kemp... jsem rád, že máme hodně možností jak celkově tým poskládat..... mam rád flexibilitu... a co je důležitý Maloney jí má rád taky....

"Chceme navázat na úspěch z minulé sezóny," řekl Maloney. "Vytvořením opravdové konkurence v týmu, uděláme naší organizaci silnější. Stále máme místo pro dva nebo tři mladíky do útoku a dva nebo tři mladíky do obrany. Všechno ukáže training camp. Rozdíl od předchozí sezóny je v tom, že letos si hráčí musí místo v základní sestavě vybojovat, minulej rok ho prostě jenom dostali."

Lee Stempniak kromě pár klasických vět po podpisu smlouvy nastínil, jak by si v ideálním případě představoval svou čistě hokejovou budoucnost za příští dva roky....

"Důležité je, udržet si výkonnost po celou sezónu," řekl Stempniak. "To odděluje elitnýho hráče od průměrného, když dokážou svůj nejlepší hokej předvést každej hrací den. Jako hráč, udělám vše proto, abych toho dosáhl."
Útok môžeme aj bez Lombardiho postaviť veľmi kvalitný. A tých variant je fakt mnoho. Mňa neskutočne baví to skladať a rozmýšľať, čo by ako mohlo fungovať. Po pravde by som uvítal príchod Larssona do NHL, je to môj miláčik, ale je moc ofenzívny a s Jovanovskim by to nebolo asi ono..
Možno by obrana bola v poho aj takto:
Yandle - Morris
Jovo - Lepisto
Auocin - Larsson

Inak máme velice ofenzívne ladenú obranu..

Ale útok sa mi moc páči. To, že hráva Scottie ako LW dáva viac možností pre Stempniaka.. Lee je taký hráč do 3. tretej, po prípade druhej.. No Fiddler, s ktorým si sadol ako si spomínal nie je centrom do druhej lajny a preto som nevedel, kam by som dal Stempniaka..
Ale ak by sa rozpadla Czech line, čo mi je trošku do plaču, tak je možné zostaviť kvalitné útoky, možno ešte lepšie, než v predošlej sezóne. I keď tá robota, čo odviedli v PO. Na to radosť spomínať..

Upshall - Hanzal - Vrbata
Pyatt - Fiddler - Stempniak (to nevyzerá vôbec zle.. )

A to The NHL News rád využívam. Lebo to má na starosti Painkiller, aj na twitteri, aj na facebooku a aj na nhlpro.cz.
Okrem toho, že o Tikhonova má 15 tímov záujem je to dosť pravdivé.
Phoenix sa do PO dostane. Má istotu v bránke a kvalitného trénera. Taktiež ste extra neoslabili. Útok máte, napriek odchodu Lombardiho, stále kvalitný. No a Michálek je preceňovaný obranca, extra strata to podľa mňa nie je.
mt-svk píše:Phoenix sa do PO dostane. Má istotu v bránke a kvalitného trénera. Taktiež ste extra neoslabili. Útok máte, napriek odchodu Lombardiho, stále kvalitný. No a Michálek je preceňovaný obranca, extra strata to podľa mňa nie je.
Michálek nebolel tak ako Lombardi.. Ale zisťujem, že aj po odchode Lombardiho budeme mať útok dokonca kvalitnejší ako predtým..
Je tu neskutočne veľa variant.. Whitney by mal byť prínosom. Zbieral dosť kanadských bodov a takých hráčov vo Phoenixe nie je moc.. Možno Doan.. A Upshall, ak by sa nezranil..
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS