Do Senca? To prídem aj ja a spolu ho okradnemeBluesfan píše:Chalani tak bude to do tých 25 eur. To už je presná cena. 5 eur je ako poštovné. Ale musíte mi veriť lebo ten pán mi to prinesie do Senca a ja mu tam dám peniaze a potom to pošlem na Vaše adresy. Beriete to?. Ja Vás určite neoklamem.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ST. LOUIS BLUES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Aj tričká iných tímov? Kebyže hej, tak ja by som mohol kľudne prísť za vami.Bluesfan píše:Teoreticky by sa dal vybaviť aj dres. Ale starší. Značka CCM. A hráča si vyberieš ty len neviem či sa dá vybaviť aj starší hráč. A stojí 80 eur čo je podľa mňa dosť veľa. Vraj ponúka aj šiltovky, puky, vlajky a iné suveníry tak sa na to zajtra pozriem.
tak pekne, očakávaný kontrakt s Romanom Polákom je na svete, zmluva na dva roky je fajn. Aj preto som rád, Roman spolu s Jackmanom tvorili piliere našej obrany a bolo oporou tímu najmä v oslabovkách. Vidím to s našou obranou do ďalše sezóny dobre :
Brewer, Colaiacovo, Jackman, Polák, Weawer, Johnson, Pietrangelo, Junland, Wagner
už si len popriať, aby sa nám vyhýbali zranenia... :modlenie:
Brewer, Colaiacovo, Jackman, Polák, Weawer, Johnson, Pietrangelo, Junland, Wagner
už si len popriať, aby sa nám vyhýbali zranenia... :modlenie:
Zdravím.
Máte to objednané. Napíšem Vám to v slovenských veľkostiach lebo vzniklo menšie nedorozumenie. Ivan ty máš aj Kariyu aj Boyesa veľkosti XL myslím, že to je OK. Bluesman u teba je problém. S kamarátom sme sa nejak nepochopili a máš objednané veľkosti L. Na to, že si taký vysoký tak neviem neviem. Stornovať sa to nedá ale dá sa to poslať naspäť a vymeniť za väčšie. Tak to skús a keď to bude malé tak to vymeníme.
Máte to objednané. Napíšem Vám to v slovenských veľkostiach lebo vzniklo menšie nedorozumenie. Ivan ty máš aj Kariyu aj Boyesa veľkosti XL myslím, že to je OK. Bluesman u teba je problém. S kamarátom sme sa nejak nepochopili a máš objednané veľkosti L. Na to, že si taký vysoký tak neviem neviem. Stornovať sa to nedá ale dá sa to poslať naspäť a vymeniť za väčšie. Tak to skús a keď to bude malé tak to vymeníme.
poprípade, ak ti budú naozaj malé a mne naopak veľké, môžme si ich prehodiť :smile03:Bluesfan píše:Zdravím.
Tak to zloženie obrany vyzerá naozaj perfektne. Takisto ma veľmi teší, že sme Romana podpísali verím, že nadviaže na úspešnú sezónu poprípade budem rád ak bude stále napredovať tak ako doteraz. Snáď sa nám už nadobro vyhnú zranenia a prežijeme ďalšiu úspešnú sezónu možno aj lepšiu ako teraz. Tento tím, ktorý teraz máme je vynikajúci.
.
Hej hej Ivan aj tak by sa to dalo možno riešiť. Ja len dúfam, že budete spokojní
.
Hej hej Ivan aj tak by sa to dalo možno riešiť. Ja len dúfam, že budete spokojní
možno ho pár-krát skúsia v A teame, ale predpokladám, že bude prevažne na farme. Obranu máme celkom v pohode, povedal by som slušne silnú 
to viac ma zaujal Barry Tallackson z NJ, ktorý je RW, tiež hrával väčšinou na farme, ale ktovie, ak je dobrý mohol by sa u nás skôr presadiť. No uvidíme. Každopádne som u nás pred alšou sezónou očakával aspoň jedno zvučné meno v rámci posilnenia kádra, hlane na LW, žiaľ nestalo sa, čomu veľmi nerozumiem
to viac ma zaujal Barry Tallackson z NJ, ktorý je RW, tiež hrával väčšinou na farme, ale ktovie, ak je dobrý mohol by sa u nás skôr presadiť. No uvidíme. Každopádne som u nás pred alšou sezónou očakával aspoň jedno zvučné meno v rámci posilnenia kádra, hlane na LW, žiaľ nestalo sa, čomu veľmi nerozumiem
tak ďalším maródom v rade je erik Brewer, kedy to skončí.?
http://www.hokejportal.cz/nhl/15811-bre ... ci-kolena/
http://www.hokejportal.cz/nhl/15811-bre ... ci-kolena/
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé