Chybku ??? Philly phillyENGLAND-PHILLY píše:Check to byl nádherný, jen to mělo tu chybku, že Seabrook nebyl v držení kotouče, jinak![]()
, takto holt faulík !!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CHICAGO BLACKHAWKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Neisi zase to tak neprožívej, faul to byl, o tom žádná, ale jsou mnohem horší zákroky. O oblíbenci nic nevím, tento check jen zapadá do stylu hokeje který mám rád, škoda že Seabrook nebyl v držení kotouče. Hokejka, loket, nic takového, ale protože kotouč nebyl IN, proto také faul. Obdoba zákroku Phaneufa na Kopitara, stane se !!!!
P. S. Ještě že ty nejsi na místě Campbella, jinak by nám řady hráčů v NHL solidně prořídly, v poslední době je slovní spojení "požaduji vysoký trest" v každém tvém 2. příspěvku
!!!!
P. S. Ještě že ty nejsi na místě Campbella, jinak by nám řady hráčů v NHL solidně prořídly, v poslední době je slovní spojení "požaduji vysoký trest" v každém tvém 2. příspěvku
Chlape chlape, ty jsi fakt jiný. Stane se??? To jako trefíš umýslně hráče, který není u puku a řekneš já nechtěl, to byla náhodaENGLAND-PHILLY píše:Neisi zase to tak neprožívej, faul to byl, o tom žádná, ale jsou mnohem horší zákroky. O oblíbenci nic nevím, tento check jen zapadá do stylu hokeje který mám rád, škoda že Seabrook nebyl v držení kotouče. Hokejka, loket, nic takového, ale protože kotouč nebyl IN, proto také faul. Obdoba zákroku Phaneufa na Kopitara, stane se !!!!
P. S. Ještě že ty nejsi na místě Campbella, jinak by nám řady hráčů v NHL solidně prořídly, v poslední době je slovní spojení "požaduji vysoký trest" v každém tvém 2. příspěvku!!!!
P.S Philly nepřeháněj, psal jsem to u Cooka a teďka tady. Aféra s Cookem namíchla většinu hokejového světa i samotné hráče, takže tady napiš, jako kdybych nějak přeháněl
Asi ano, jsem jak ty říkáš "jiný". Trefil hráče bez puku, no a co jako? Jediný kdo to tu nějak rozebírá jsi tedy zatím ty, já netvrdím že ho trefil "náhodou", naopak, pěkně zostra a naprosto úmyslně ho sestřelil, přičemž Seabrook k němu stál čelem. Jak říkám, jsou spousty horších, mnohem horších zákroků. Co se týče Downieho tak tu suspendaci jsm nechápal tehdy a nepochopím ji nikdy. Naopak, stopku do konce sezóny měl dostat tuším loni Öhlund když sekl ze zadu do lýtka M. Koiva a ten pak dlouho stál, to je zavrženíhodná sviňárna a ne toto. Ber to jako můj názor a pohled na věc, ale ber v potaz že jsem "jiný", tak to ber s nadhledem, asi patřím do blázince !!!!
čtv 18. bře 2010 15:18
Som znechuteny.............. spinavy hit,co sa zacina v NHL robit,to je este horsie ako v nasej fasalige
Tato sezona bude oficialne ako najhorsia,co sa tyka rozhodcov,je to katastrofa,je to uplne zbytocne aj rozoberat .Som totalne vytoceny.
Tato sezona bude oficialne ako najhorsia,co sa tyka rozhodcov,je to katastrofa,je to uplne zbytocne aj rozoberat .Som totalne vytoceny.
čtv 18. bře 2010 15:25
Rozhodca tam stal asi 2 metre od neho a nepiska,ja som este za tie 2 roky nevidel tak vytoceneho naseho trenera,ten chlap ma nervy zo zeleza,ale vcera vybuchol ako vulkan,Ducks su znamy svojimi zakernymy hitmy,ale od toho su tam rozhodcovia,ved su tam 4 to posudit,myslil ,ze Campbell skoncil ako sef je to *&^% <*&^%$,*&^%$#@
čtv 18. bře 2010 15:31
V poslednej dobe som si vsimol,ze uz nam par cistych golov neuznali,ale nechal som to tak,stane sa,ale zakerne utoky na nasich hracov ma vytacaju k nepricetnosti,ono to vyzera ,ako polovanie za ucelom zranit,ten Wisniewski tam nabehol za jasnym ucelom,bol na lade par sekund a jedine co urobil odrovnal naseho hraca nie len bez puku,ale aj z vyskokom mother*&^%$
Englande to si asi děláš prdel nebo co??? co je na tehle hnusárně nejvýššího kalibru pěkného?? tohle jsem nečekal že se ti líbí takové věci tohle nemá s hitem společneho nic!!!!
trefit hráče co nemá puk a nečeká to to je vole podle mě vylízanost nejvyššího kalibru....ano chápu že Wisnevski mstil předchozí ČISTÝ hit Seabroka ale takhle??? to at táhne do prdele hajzl.
trefit hráče co nemá puk a nečeká to to je vole podle mě vylízanost nejvyššího kalibru....ano chápu že Wisnevski mstil předchozí ČISTÝ hit Seabroka ale takhle??? to at táhne do prdele hajzl.
To si netreba všímať. England "obohacuje" svojími príspevkami HF ešte viac, než ja... Myslím si, že je menej objektívny, než ja...Martin #27 píše:Englande to si asi děláš prdel nebo co??? co je na tehle hnusárně nejvýššího kalibru pěkného?? tohle jsem nečekal že se ti líbí takové věci tohle nemá s hitem společneho nic!!!!
Bol to nechutný hit, ešte dobre, že Seabrook prežil. Myslím si, že sa mu premietal celý život. Myslel som, že po odchode Prongera bude hrať Anaheim trochu čistejšie, ale moc to tak nevyzerá. Toto sa mi nepáči na hokeji, ani na hokejbale... Chcel pomstiť spoluhráča, ale takým nechutným faulom. No zbabelosť...
Yzy: Běž si hrát s kačerem a když se baví dospělí tak jim neskákej do řeči.
Martin: Nevím jestli se pohybuji ve stejném časoprostoru jako ty a ostatní, ale opravdu nevím že by jsem ten check nazval "čistým", naopak jsem řekl že to byl faul, právě proto že Seabrook nebyl v držení kotouče, jediné co jsem si jaksi dovolil poznamenat, tak to bylo to, že to nepovažuji za kdovíjakou prasárnu, v lize jsou fauly mnohem horší !!!!
Martin: Nevím jestli se pohybuji ve stejném časoprostoru jako ty a ostatní, ale opravdu nevím že by jsem ten check nazval "čistým", naopak jsem řekl že to byl faul, právě proto že Seabrook nebyl v držení kotouče, jediné co jsem si jaksi dovolil poznamenat, tak to bylo to, že to nepovažuji za kdovíjakou prasárnu, v lize jsou fauly mnohem horší !!!!
ok už to nebudeme řešit je to na delší diskuzi...jinak já osobně mám taky fyzickou hru rád a v hitech se fakt vyžívám ( je to jedna z věcí která mě na NHL fascinuje)... Mám take velmi rád i bitky a take sleduju různé bitkařske statistiky apod. ale takovehle zákroky se mi hnusí
čtv 18. bře 2010 17:00
Ducks Wisniewski will face supplemental discipline from the NHL as it looks like a hearing could be scheduled as early as this afternoon.
Teraz sa len modlit,aby bol Seabrook ok
Teraz sa len modlit,aby bol Seabrook ok
ja som ten zápas nevidel a hit som si pozrel na videu po vašich príspevkoch a poviem vám, patrím k tým ktorí tvrdia že to ten cocot prehnal, Seabrook to fakt nečakal a nešlo ani o klasický hit, bolo vidieť že sa do neho naváža s úmyslom.Popradcan píše:Ducks Wisniewski will face supplemental discipline from the NHL as it looks like a hearing could be scheduled as early as this afternoon.
Teraz sa len modlit,aby bol Seabrook ok![]()
čtv 18. bře 2010 18:21
Hearing repeat offender Wisniewski waved his rights to an in-person hearing with NHL. Possibly opening the door for long term suspension.
čtv 18. bře 2010 19:09
A spokesman said the league is reviewing the incident and a decision on a fine or suspension for the Ducks' James Wisniewski would be made before Anaheim's next game, which is Friday night.
čtv 18. bře 2010 22:04
http://blackhawkup.com/2010/03/18/nhl-l ... wn-on-wiz/
James Wisniewski dostal stop na 8 zapasov

POTVRDENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F**K YOU wisnevski
James Wisniewski dostal stop na 8 zapasov
POTVRDENE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! F**K YOU wisnevski
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé