Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono píše:'Match of the season' s Detroitem, kterej prostě musíme nějak urvat v regularu
:nervozny:
Skoda ze jsem dnesni zapas nevidel.Musela to byt parada :) Vzhledem k tomu ze to byl B2B match tak bod beru velmi rad.

Jagr je blazen a vzhledem k jeho veku je to urcite nejlepsi vykonost v dejinach NHL.Nenapada me nikdo kdo by si po 40 vedl bodovani tymu.I kdyz tento rok ma florida hrace a body hodne vyrovnane.Smlouva na pristi sezonu uz bude asi hotova.

Co se tyka nasi hry je supr ze Ghost dal gola a Gagner zacina vic a vic bodovat coz je fajn.
Thank you, Toronto! :poklona: A nebo díky Detroitu za jejich marnost? Who cares...

Blíží se big game, dosavadní 'match of the season'! Přijíždí Detroit. Jaká je situace v tabulce nemusím snad ani zmiňovat. Jedno ale jo, příp. výhra v regularu nás posune v % mezi prvních osm postupující ve Východní konferenci, bylo by to poprvé v letošní sezóně...

Čísla jasně hovoří pro nás:
The Red Wings last won a regular season game at Philadelphia January 25, 1997.
The Flyers are 10-0 in last 10 at home against Red Wings.
The Flyers have outscored Detroit 16-4 in the last three games at Philadelphia.
The home team has won 21 of the last 24 regular season games.
Každá šňůra jednou sice skončí, ale tahle zítra snad ještě ne.

Voráček včera poprvé bruslil od svého zranění a zítra by měl nastoupit. Ovšem 'confirmed' to stále nebylo. Hexy to označil jako 'good problem', že jsou i tak spokojeni se současnýma formacema, tudíž zřejmě Vorasův návrat nebudou uspěchávat. We'll see.

Ale ať už nastoupí za nás kdokoliv v poli, očekávám jen jedno, 101% nasazení po celých 60 minut a play-off game! Pome rozbít plešounovu školku s pár veteránama! :hfman:

LET'S GO FLYERS! :flyer:

Upozornění: v USA je od včera letní čas, tudíž zápas začne už 0:35 SEČ.
John Boruk ‏@JohnBorukCSN 5 min.před 5 minutami

Not a chance Voracek plays tomorrow.
Voracek says he's not sure whether he'll play Chicago game Wednesday, but I'd say it's less than 50/50
:-/

EDIT:
A na zlepšení nálady:
Obrázek
Aby nakonec Zacha nebyl provar , ale moc brzo hodnotit.Každopádně z toho mám radost :) hlavně ze se konečně dělá koncepční práce a ne jen jednorázové nákupy.Skauting na to máme.
Netvrdím, že ma to trošku nereže, ale až mať budú všetci také stats oproti nemu v NHL, potom uvidíme kto je provar.
P.S: Ja som chcel Barzala.
Já bych počkal na výsledky v NHL. Avšak.. pochybnosti v Zachovi mám i já. Není Zacha jako Zach (Parise) :giggle:
Obrázek

COMING SOOON! :hfman:
Fanoušek z Philadelphie píše:I can hear the Farg rumbling already.... :waa:
#Flyers Paul Holmgren on pivotal game vs. #RedWings 'I'd like to be a kidnapper & stick Dylan Larkin in a bathroom for the next few hours.'
Tak do brány potvrzenej Mason. Nemám nic proti, ba naopak. Tak snad i s ním za zádama prodloužíme tu domácí šňůru proti Red Wings na několik dalších měsíců. Od hráčů, minimálně z naší strany, očekávám 100% effort po celej zápas. Fanoušci pak prej jsou připraveni hráčům nachystat bouřlivou atmosféru jako kdyby se hrálo už play-off. Yes, they need it!
The Flyers own a 10-game home winning streak over the Red Wings with their last loss coming on Jan. 25, 1997.
The Flyers have recorded 17 goals in their last four games.
Hoši, od vás očekávám účast na mchatu v noci! :hfman:

Schenn - Giroux - Simmonds
Raffl - Couturier - Gagner
Laughton - Cousins - Read
VandeVelde - Bellemare - White

Schultz - Streit
Medvedev - Gostisbehere
Manning - Gudas

Mason

Pome roztrhat rudá křídla! LET'S GO FLYERS! :flyer:
:wave: :wave: :wave:

První třetina? Možná nejlepší hokej, co jsem kdy (od Flyers) viděl. Naprosto neskutečná 20ti-minutovka. Wow.

Ale to, co jsme pak předvedli dalších 40 minut, mě i zklamalo. Effort tam sice byl, ale DET nás už i přehrávali, ano, ten Detroit, kterej má obranu úplně na ho*no a dělal turnover za turnoverem. Naše obrana jim nakonec bohužel taky konkurovala... naštěstí ale Mase podržel.

A máme dva megafucking dva důležitý body!!! LET'S GOOO FLYERS! WE WANT PLAY-OFF! :hfman:

Na závěr ještě poprosím - OMEZIT FUCKING TOI 4. ÚTOKU. :mad:
Rono píše:Na závěr ještě poprosím - OMEZIT FUCKING TOI 4. ÚTOKU.
To bylo dany tim, ze se snazil setrit ostatni lajny na zitra.. S tim jsem i souhlasil..
Poprosim Vas, predbehnite aj Pens, nechcem ist proti Vam hned prve kolo, dakujem.
After tonight:

#1: Washington: .761% (125 point pace)
#2: Islanders: .625% (103 point pace)
#3: Florida: .621% (102 point pace)
#4: Rangers: .616% (101 point pace)
#5: Tampa Bay: .607% (100 point pace)
#6: Boston: .606% (99 point pace)
#7: Pittsburgh: .594% (97 point pace)
#8: Philly: .574% (94 point pace)
#9: Detroit: .564% (92 point pace)

#10: Carolina: .534% (88 point pace)
#11: New Jersey: .521% (85 point pace)
#12: Ottawa: .521% (85 point pace)
#13: Montreal: .500% (82 point pace)
#14: Buffalo: .464% (76 point pace)
#15: Columbus: .464% (76 point pace)
#16: Toronto: .428% (70 point pace)

To get to 93:

Florida: 2-8-2 (.250%)
Islanders: 3-9-2 (.288%)
Rangers: 3-8-2 (.308%)
Boston: 3-7-1 (.318%)
Tampa Bay: 3-7-2 (.333%)

Penguins: 5-7-1 (423%)
Flyers: 7-6-1 (.536%)
Detroit: 6-4-2 (.583%)

Carolina: 8-2-2 (.750%)
New Jersey: 9-1-2 (.833%)
Ottawa: 9-1-1 (.864%)
Montreal: 11-0-1 (.958%)
Poprvé v sezóně jsme v % mezi první osmičkou. Teď už jen se tam udržet a protáhnout se do ní tedy i bodově. :pray:

Každopádně ten Washington je slušnej masakr. :klobuk:
AndyF píše:To bylo dany tim, ze se snazil setrit ostatni lajny na zitra.. S tim jsem i souhlasil..
No, tohle dělat v dost možná nejdůležitějším zápase sezóny... Ale nakonec jo, pokud myšlenka byla taková, vyplatilo se. Byť stejně na Chicagu očekávám prohru a teoreticky si ji můžem :antry: dovolit.
Pali_Caps píše:Poprosim Vas, predbehnite aj Pens
Do konce je ještě zápasů dost, s PIT máme furt 3 games, ale nevím, jestli je dáme, hraji pod Sullivanem konzistentně dobře a my se hlavně musíme soustředit na Detroit, né natož ještě na dalšího soupeře.
Pali_Caps píše:nechcem ist proti Vam hned prve kolo, dakujem.
Why not? :box:
Co rict k prvni tretine? Snad jen wow. Jen je skoda ze zatim asi nemame ten killer instinkt jak dorazit soupere, protoze tady jsme proste nutne meli dat dalsi gol abychom utekli na rozdil 3 golu. Pak mame na konci zapasu zbytecny nervy. Nevim jestli jsme pak my polevili, nebo se oni tolik zvedli, kazsopadne je to jedno, ty dva body v regularu amame a to je to dulezity. Verim ze to po dame a ze budem silnym protivnikem pro kazdyho.
Urcite jsem s tim uz otravnej, ale ja sem fakt z toho Ghosta hotovej..
Nejvetsi prca je ta teorie o tom, jak se jeste musi naucit branit. ho*no.. Zrovna vcera mi prislo, ze prakticky kazdy souboj u mantinelu vyhral a tech puku co vypichne hokejkou.. :wub:
Pokud Ghost da 20 golu..YES, HE'S DEFENSMAN... za 67 zapasu, nebo kolik jich odehraje, tak o Calderovi nemuze byt proste pochyb. Panarin, nePanarin.

A souhlas, obranu zvlada na rookie season naprosto skvele. Jemu neni co vycitat. :poklona:

Dnes snad jinak Neuvy, jen nevim, jestli byl vcera na benchi on nebo Stolie, ci tedy uz je fit?
Na stridacce byl Michal :-)
Když už Andy nakousl Ghosta... Mně se na něm nejvíce líbí to zakládání akcí a přechod přes střední pásmo. Tam je nejvíce vidět jeho geniální bruslení a práce pažemi! A hodně oceňuji, jak maká směrem dozadu. Někdy se stane i jemu, že ztratí puk, výjimečně jej někdo obere, ale on vydá veškeré úsilí, aby jej dostal zpět nebo překazil soupeřovu akci. A vesměs se mu to daří!
Dneska uvidíme"souboj" s Panarinem o Calder Trophy. Jiní kandidáti už snad ani nejsou a Ghost má dle mého momentálně trochu navrch.
Philly(p) píše:Dneska uvidíme"souboj" s Panarinem o Calder Trophy.
Kdyz byl naposled podobnej souboj s Jesusem, tak to byl celkem pruser.. :monokel:
AndyF píše:
Philly(p) píše:Dneska uvidíme"souboj" s Panarinem o Calder Trophy.
Kdyz byl naposled podobnej souboj s Jesusem, tak to byl celkem pruser.. :monokel:
Nemaluj čerta na zeď! Máme spoustu b2b zápasů, dneska potřebujeme aspoň bodík a tuším, že Ghost v tom sehraje důležitou úlohu...
Neuvy in net.
Voras odcestoval s týmem taky, ráno bruslil, ale do zápasu ještě nenastoupí. V sobotu už je jasnej. Akorát na Pittsburgh.

Jinak, něco málo k radosti.
Obrázek
Mase :klobuk:. Od doby co je u nás neklesl pod 91.5%, což má právě nyní, takže furt to může dotáhnout na lepší čísla. Jsem zvědavej za kolik ho v létě re-signem. He is our #1.

Ale dnes souhlasím naprosto s tím, že nastoupí Neuvy. Ovšem i tak očekávám prohru. Vše mluví proti nám. :neviem:
Pro me jako fanouska je hrozne prijemny ze porad mame o co hrat a cemu fandit.Jsme ted na pokraji play off a vzhledem k tomu ze se nase hra v posledni dobe zlepsila tak zacinam koutkem duse verit v play off.

Verim ze pokud se tam dostaneme tak budeme neprijemni souperi pro kazdy tym.A doufam ze Simmer konecne nasazi tu tricitku :) rikam to porad ale pokud se mu daji dobre podminky tak dokaze byt vybornej :)

U golmanu je supr ze je jeden lepsi nez druhej.U beku to vede samozrejme Ghost kterej ma skvelej hokejovej prehled a k tomu paradni prihravku a smrtici strelu.Pokud si udrzi nejaky body do konce sezony +- 50 tak si myslim ze Calder bude napul jeho.Nic proti Panarinovi je urcite vybornej ale je o dva roky starsi a hraje v elitnim utoku a to ve srovnani s Ghostem kterej je obrance a navic ta obrana je dost bidna a utok taky neni nejproduktivnejsi je docela silnej argument.
:sok: :jupi:

Wow. Tohle jsem vůbec nečekal. Jsme asi fakt holt dobří.

8-1-1 in last 10. 5-0-1 in last 6.
Yes, v tomhle musíme pokračovat.

Aaand... oooo, oooooo ..... YEEES! WE ARE IN A PLAY-OFF SPOT :!:

Obrázek

We want play-off! C'mon guys! :flyer:
Chicago 2:3 Philadelphia
:jupi: :wave: :clap:

podle sestřihu jsme asi lepší nebyly, Hawks asi 2 tyčky a spousta šanci, ale po včerejšku se není moc co divit a hlavně dva body...
Logan píše:
Chicago 2:3 Philadelphia
:jupi: :wave: :clap:

podle sestřihu jsme asi lepší nebyly, Hawks asi 2 tyčky a spousta šanci, ale po včerejšku se není moc co divit a hlavně dva body...
Lepší jsme určitě nebyli, ale co mě opravdu potěšilo, bruslařsky jsem Chicagu stačili v podstatě celý zápas! Neuvy chytal po delší době a opět potvrdil svoji vysokou kvalitu! :yes: Za mě maximální spokojenost. :tada:
Jak už jsem psal minule na chatu, minulej týden se objevily první spekulace o Hakstolovi jako možným adeptem na Jack Adams Trophy. No, a po dnešku se pomalu, ale jistě rozjíždí kampaň s jeho jménem.
Schenn after the game with Pierre said they have all bought into Hak's structure.
:petrik:

OT:
Obrázek
12482 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA