Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Následující týden bude sakra náročný! Tampa je v laufu, ovšem šňůry někdy končí, tak proč ne s námi... Florida je naopak ve srabu a trochu jsem si před nedávnem zapolemizoval, že v druhé půlce března bude na hraně... I když to je spíše nepravděpodobné. Pokud týden dopadne za 5 bodů, tak nadále žijeme!
Dnes chyta Mason..
Asi tak k tomu, co se tyce tema #1.. :giggle:
To je pořád nějakého handrkování s těmi našimi brankáři! EDM nevyšel, Bus ano, je jasné, že dneska chytá jednička Mason. O víkendu si to chlapci rozdělí a další týden se uvidí... Jak říká Rono, sr*t na to, udělejme radši dva body! :yes:
Tak se bojuje o PO!!! Ghost nemám slov, čekal jsem, ze bude skvělý ale až takhle ... :-)
Moc nemám co napsat, dnes to byla totální dominance a kdybych dopředu nevěděl výsledek, skoro bych čekal že to bude jako prti Oilers, nebo dřív vsezoně proti Kings a Sharks, že nás prostě vychytá golman. Ale dnes fakt skvělej výkon, řekl bych nejlepší v sezoně. Ta coach´s chalenge byla docela joke, to kdyby odvolali tak bych asi s NHL skončil :-D jinak zápas zachránil imo Schenn tím skvělým backcheckem, lahůdka :)
No pěkně Flyers. To bude boj o PO do poslední chvíle. Nakonec by možná bylo lepší kdyby jste postoupili na úkor nás :wink2:
vyhra nad silnou tampou je hodne fajn :) ted to chce odmakat na sto procent kazdej zapas a jeste by to nemuselo byt ztraceno :)
Paradny zapas, Flyers hrali velmi dobre. Nasadenie, snaha, individualny kumst a kombinacie. To vsetko bolo vidiet. Mna zapas bavil. Moment ktory ma v zapase uputal, bola strielana nahravka Simmondsa ktoru tusim Giroux tecoval do brany. Samozrejme najviac ma uputal #53. Doteraz som cital na neho ody od Vas a dnes som ho konecne videl aj na vlastne oci.

Otazka, on bol celu minulu sezonu zraneny ?
MinonkySK píše:Samozrejme najviac ma uputal #53. Doteraz som cital na neho ody od Vas a dnes som ho konecne videl aj na vlastne oci.

Prakticky ano. Odehral na farme jednotky zapasu..
AndyF píše:
MinonkySK píše:Samozrejme najviac ma uputal #53. Doteraz som cital na neho ody od Vas a dnes som ho konecne videl aj na vlastne oci.

Prakticky ano. Odehral na farme jednotky zapasu..
A ake zranenie mal ?
MinonkySK píše:A ake zranenie mal ?
Pretrzeny koleni vazy.
Mne trochu pripomina Ala MacInnisa, este z davnych cias v Calgary. On sice drzal hokejku na pravu stranu a zda sa mi ze nebol az taky pohyblivy ako #53, ale MacInnis mal tiez dynamit v rukach. Aj to opretie do puku pristrele je ako keby som ho videl...
Snad vydrzi zdravie a bude nas vsetkych tesit co najdlhsie. :good:
MinonkySK píše:Mne trochu pripomina Ala MacInnisa, este z davnych cias v Calgary. On sice drzal hokejku na pravu stranu a zda sa mi ze nebol az taky pohyblivy ako #53, ale MacInnis mal tiez dynamit v rukach. Aj to opretie do puku pristrele je ako keby som ho videl...
Snad vydrzi zdravie a bude nas vsetkych tesit co najdlhsie. :good:
Nevim, jestli si spis nenajdes o nem nejaky clanek. Ale v kostce: on je dost mensi postavy. Ale má v obraně fantastickou práci s hokejkou.. Spoustu puku vypíchne, takže rozhodně není nějaká přítěž. Co se týče bruslení, má ho famózní, až na vyjímky se nenechá vykličkovat. Je to tím, že jeho sestra byla reprezentantkou USA v krasobruslení, takže se učil bruslit s ní.
Ta střela je zajímavá, vzhledem k jeho postavě. MacInnis byl v tomhle určitě jiná liga.

Včera dokonce hitoval hráče u mantinelu! :giggle:

Já si myslím, že klidně může být lepší než Karlsson. Zcela vážně. (si to myslím, ne že to nutně bude pravda)
WHAT A GAME! :slintac: For us. Tohle hovoří snad za vše.

A komu to nestačí...
@ kisin « 08 bře 2016, 08:49 » skvělý výkon :rofl: autista jistě spokojen.
@ kisin « 08 bře 2016, 08:49 » to jsem snad ještě neviděl.
Jasně a jednoduše. Dnes jsme dominovali celý zápas a Tampu, lídra Atlantiku, loňského finalistu SC s naprostým přehledem přehráli a zaslouženě bereme dva body.

Za zmínku stoji určitě počet střel: 40:18 ... a co víc: Tampa zblokovala hned dalších 32 (!!) střel. K tomu nepochybně min. 10 jsme minuli branku, ano, vyslali jsme za 60 minut minimálně 80 střel. Great job! :thumbsup: No, a zároveň si obrovský kredit zaslouží Vasilevskiy. Pro mě už teď lepší gólman než Bishop. Otázka času, kdy bude definitivně jedničkou TBL.

Hráčem zápasu? Pro mnohé jistě Ghost. Není se ani čemu moc divit. Ovšem pro mě to byl Giroux. Celej zápas byl všude vidět, zaznamenal hned 'three takeaways', dominoval na vhazování a jako bonus si připsal dvě asistence a potvrdil, že od 13. ledna je nejproduktivnějším hráčem ligy po Crosbym.
27 points in his last 22 games

Crosby (32 in last 23) is the only player in the NHL who has outscored him since the 13th of January.
A jako bonus:
Little update in regards to his 5 year lead, it is now at:

Giroux: 357
Crosby: 346
Kane: 343
Ovechkin: 341
Malkin: 340

So assuming Giroux 'only' finished with 70 points (13 in next 17, very low prediction) to overhaul him these guys would need to finish the year with:

Crosby: 90 points (25 points in 17 games)
Kane: 117 points (28 points in 15 games)
Ovechkin: 90 points (30 points in 16 games)
Malkin: 89 points (33 points in 17 games)

Also he is now 7 ahead of Ovechkin again in regards to the decade lead. So he should end the season with the decade lead in tact as well.
Když vzpomenu na naše (i čistě mé) očekávání před sezónou, tohle vypadá jako menší sen. Hakstol ve své první NHL sezóně, vůbec celkově mezi dospělými chlapi, drží tým po 65. zápasech v boji o play-off a to nemá k dispozici zrovna 'contender team'. Má určitě své mouchy, ale já teda jsem s ním spokojen (byť je mi jasné, že všichni nejsou, viz. AndyF či finč).

Schenn hraje životní sezónu, neustále si drží vyrovnané výkony, po dnešku má již 45 bodů a při PPG, co drží od nového roku, by měl dosáhnout i 60ti bodů. Ale, věřím, že budeme velmi spokojeni i s cca 55ti body. Ovšem jsem čím dál nervóznější nad jeho caphitem v jeho novém kontraktu.

Ghost jede hned ve své první sezóně na +40 bodů, Calder bude (předpokládám) mezi ním, McDavidem a Panarinem. Těžko říct, kdo vyhraje, tipuju, že McD, ale zasloužil by si to i on či Panarin či i Larkin.

Obrázek
Obrázek
Shayne Gostisbehere now owns the #Flyers rookie d-man record for goals scored (14). Every goal either tied the game or gave them a lead.
:serus: I LOVE YOU, GHOST! :wub: Obrázek

Ale srát teď na nějaké individuální statistiky, když potřebujeme teď hlavně (týmové) body. Předpokládám, že v pátek nám to Tampa vrátí a my pak budeme hrát velmi důležité duely s Floridou a Detroitem. Z B2B nyní musíme urvat jakkoliv 2 body a pak následně prostě musíme porazit Detroit v zápase o 4 body.

Abysme nakonec do toho play-off postoupili, počítejme, že potřebujeme nějakých 94-95 bodů, což je reálné. Od povolání Ghosta do Áčka, tedy od 14. listopadu, hrajeme s cca 61% úspěšností, kterou když udržíme do konce sezóny (9-5-3 or 10-6-1), tak nám to přinese celkových 94 bodů. Detroit pak potřebuje zahrát cca s 54% (8-6-3 or 9-7-1), tedy furt je výrazně v lepší situaci. Ovšem každým zápasem se může strašně mnoho změnit. Rozhodovat bude už nejeden faktor, ale hned několik.

Nakonec bych řekl, abysme si užívali už i této situace, protože furt se může stát, že větší šanci už do konce sezóny ani nemusíme pocítit. Furt jsme tým, kterému chybi proven #1 Dman, solidní bottom-six, goal-scorer, experiences... Ale samozřejmě doufám, že pocítíme...

LET'S GO FLYERS! :flyer:
Rono píše:Ghost jede hned ve své první sezóně na +40 bodů, Calder bude (předpokládám) mezi ním, McDavidem a Panarinem.
pri vsi ucte (kdyby hral sezonu, asi by nebylo pochyb) urcite by to dostat nemel.
Rozhodne se mezi Ghostem a Panrinem.
Pokud Panrin nepolevi, musej mu to dat. Cokoliv jinyho by byla hnusna politika. Vsechny pravidla splnuje, to ze hraje s Kanem je jen zajimava okolnost. Pokud polevi a nebude v zaveru sezony videt a Ghost vystrili Flyers PO, zaslouzi si to on. (Larkin samozrejme ma tu samou moznost, ale ja tomu moc neverim)
Nikdo jiny (vcetne Eichela) by nemel o tom vubec uvazovat.
Rono píše:Abysme nakonec do toho play-off postoupili, počítejme, že potřebujeme nějakých 94-95 bodů
Ja myslím, že nám 95 bodů stačit nebude. 95 bodů bude stačit, když my budeme první nepostupující.
Pokud my pujdme pres Wings, nebo Pens, nedejboze nekoho jineho, bude to muset bejt 97
AndyF píše:pri vsi ucte (kdyby hral sezonu, asi by nebylo pochyb) urcite by to dostat nemel.
Rozhodne se mezi Ghostem a Panrinem.
Pokud Panrin nepolevi, musej mu to dat. Cokoliv jinyho by byla hnusna politika. Vsechny pravidla splnuje, to ze hraje s Kanem je jen zajimava okolnost. Pokud polevi a nebude v zaveru sezony videt a Ghost vystrili Flyers PO, zaslouzi si to on. (Larkin samozrejme ma tu samou moznost, ale ja tomu moc neverim)
Nikdo jiny (vcetne Eichela) by nemel o tom vubec uvazovat.
Ale jo, pod tohle se můžu podepsat. :jj:
AndyF píše:Ja myslím, že nám 95 bodů stačit nebude. 95 bodů bude stačit, když my budeme první nepostupující.
Pokud my pujdme pres Wings, nebo Pens, nedejboze nekoho jineho, bude to muset bejt 97
Tak tohle už je věc, o které tu můžeme diskutovat několik hodin a ani jeden stejně nevíme, kolik bodů opravdu stačit nebude. Na HFB třeba fans už od ledna počítají i jen s 93 body, což je dle mě blbost, vzhledem k tomu, že kromě nás už nikdo jinej o PO bojovat nemůže, tudíž očekávám od Devils, Canes aspol. vzestupující tank = více bodů pro PO týmy. Takže ano, 97pts může být taktéž samozřejmě reálných.

Tak či tak, nejdůležitější budou vzájemáky s DET, které teď řadím do našeho boje jako soupeře #1. Pak teda následují (u mě) Pens a pak už přes nikoho jiného cestu nevidím.
Za mě již omleté: o p-o svedeme boj s Pens, DRW a nově přiřazuji Cats (zejména kvůli posledním výsledkům, a tak nějak jim stále nevěřím...). Ty body jsou hodně ošidná polemika, odhaduji, že 97 bodů nás do p-o pošle, méně asi ne...
Co se týče CT: podepisuji Andyho, s tím, že stále favorizuji Panarina (vlastně od zranění McDavida pořád).

Jakákoliv drobnější série proher (dvě tři za sebou) nás v podstatě vyřazuje ze hry.
Ja vám to PO prajem, je mi jedno na koho úkor. Vy len musíte zbierať body so slabými.

Inak Ghost calder.
Rono píše:Little update in regards to his 5 year lead, it is now at:

Giroux: 357
Crosby: 346
Kane: 343
Ovechkin: 341
Malkin: 340
To je docela zajímavé, když si uvědomíte, že ani to mu nestačilo, aby byl nominován na OH nebo WC.
dejf píše:To je docela zajímavé, když si uvědomíte, že ani to mu nestačilo, aby byl nominován na OH nebo WC.
Fans si toho taky začínají všímat a řadí ho pomalu, ale jistě k Bäckströmovi jako k nejpodceňovanějším hráčům ligy.

Ovšem myslím, že WC roster nakonec udělá. I kdyby měl jet jako 13. útočník. Má výhodu, že stále umí zahrát nejen centra, ale i RW, PP i PK, velmi dobrej na buly, za poslední léta zlepšil two-way hru. We'll see.
Absolutne nechapu ze takovej tavares ma misto jisty na jeho ukor, je to taky pan hrac ,ale ...
Rono píše:
dejf píše:To je docela zajímavé, když si uvědomíte, že ani to mu nestačilo, aby byl nominován na OH nebo WC.
Fans si toho taky začínají všímat a řadí ho pomalu, ale jistě k Bäckströmovi jako k nejpodceňovanějším hráčům ligy.

Ovšem myslím, že WC roster nakonec udělá. I kdyby měl jet jako 13. útočník. Má výhodu, že stále umí zahrát nejen centra, ale i RW, PP i PK, velmi dobrej na buly, za poslední léta zlepšil two-way hru. We'll see.
Čísla hovoří jasně pro něj! Je silně variabilní, navíc má kvalitní defenzivní činnost, parádně mu vyšlo i MS v Praze. Naopak Tavares je přeceňovaný a Giroux tam mohl být místo něj hned v prvním kole. Ale asi je to buřt, věřím, že tam nakonec bude!
Naše šance vzrostla, pánové! :pray:
After tonight:

#1: Washington: .769% (126 point pace)
#2: Islanders: .633% (104 point pace)
#3: Rangers: .627% (103 point pace)
#4: Tampa Bay: .619% (102 point pace)
#5: Florida: .614% (101 point pace)
#6: Boston: .610% (100 point pace)
#7: Pittsburgh: .576% (94 point pace)
#8: Detroit: .568% (93 point pace)
#9: Philly: .562% (92 point pace)

#10: Carolina: .530% (87 point pace)
#11: New Jersey: .515% (84 point pace)
#12: Ottawa: .515% (84 point pace)
#13: Montreal: .507% (83 point pace)
#14: Columbus: .478% (78 point pace)
#15: Buffalo: .463% (76 point pace)
#16: Toronto: .408% (67 point pace)

To get to 93:

Boston: 4-8-2 (.357%)
Florida: 5-9-2 (.375%)

Penguins: 8-7-1 (531%)
Detroit: 8-6-2 (.563%)
Flyers: 9-6-2 (.588%)

Carolina: 10-3-2 (.733%)
New Jersey: 11-2-2 (.800%)
Ottawa: 11-2-1 (.821%)
Další zápasy:
DET ve čtvrtek vs. WPG
PIT v pátek @ CBJ
PHI v pátek @ TBL
Z Floridy si musíme přivézt 3 body (dva jsou málo) a 93 celkově stačit nebude... A v dalším zápase máme nejtěžšího soupeře z přehledu výše, tak bych byl radši nohou na zemi. :jn:
Tři by byly luxus, měli by stačit i dva, klicovej bude ten s DET, kterej proste vyhrat budem muset.

Taky myslim, ze 93pts stacit nebude. Ale na HFB to propocitavaji prave na tech 93 a ja to jen kopiruju. :ninja:
12475 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA