WHAT A GAME!
For us. Tohle hovoří snad za vše.
A komu to nestačí...
@ kisin « 08 bře 2016, 08:49 » skvělý výkon

autista jistě spokojen.
@ kisin « 08 bře 2016, 08:49 » to jsem snad ještě neviděl.
Jasně a jednoduše. Dnes jsme dominovali celý zápas a Tampu, lídra Atlantiku, loňského finalistu SC s naprostým přehledem přehráli a zaslouženě bereme dva body.
Za zmínku stoji určitě počet střel:
40:18 ... a co víc: Tampa zblokovala hned dalších
32 (!!)
střel. K tomu nepochybně min. 10 jsme minuli branku, ano, vyslali jsme za 60 minut minimálně
80 střel. Great job!

No, a zároveň si obrovský kredit zaslouží Vasilevskiy. Pro mě už teď lepší gólman než Bishop. Otázka času, kdy bude definitivně jedničkou TBL.
Hráčem zápasu? Pro mnohé jistě Ghost. Není se ani čemu moc divit. Ovšem pro mě to byl Giroux. Celej zápas byl všude vidět, zaznamenal hned 'three takeaways', dominoval na vhazování a jako bonus si připsal dvě asistence a potvrdil, že od 13. ledna je nejproduktivnějším hráčem ligy po Crosbym.
27 points in his last 22 games
Crosby (32 in last 23) is the only player in the NHL who has outscored him since the 13th of January.
A jako bonus:
Little update in regards to his 5 year lead, it is now at:
Giroux: 357
Crosby: 346
Kane: 343
Ovechkin: 341
Malkin: 340
So assuming Giroux 'only' finished with 70 points (13 in next 17, very low prediction) to overhaul him these guys would need to finish the year with:
Crosby: 90 points (25 points in 17 games)
Kane: 117 points (28 points in 15 games)
Ovechkin: 90 points (30 points in 16 games)
Malkin: 89 points (33 points in 17 games)
Also he is now 7 ahead of Ovechkin again in regards to the decade lead. So he should end the season with the decade lead in tact as well.
Když vzpomenu na naše (i čistě mé) očekávání před sezónou, tohle vypadá jako menší sen. Hakstol ve své první NHL sezóně, vůbec celkově mezi dospělými chlapi, drží tým po 65. zápasech v boji o play-off a to nemá k dispozici zrovna 'contender team'. Má určitě své mouchy, ale já teda jsem s ním spokojen (byť je mi jasné, že všichni nejsou,
viz. AndyF či finč).
Schenn hraje životní sezónu, neustále si drží vyrovnané výkony, po dnešku má již 45 bodů a při PPG, co drží od nového roku, by měl dosáhnout i 60ti bodů. Ale, věřím, že budeme velmi spokojeni i s cca 55ti body. Ovšem jsem čím dál nervóznější nad jeho caphitem v jeho novém kontraktu.
Ghost jede hned ve své první sezóně na +40 bodů, Calder bude (předpokládám) mezi ním, McDavidem a Panarinem. Těžko říct, kdo vyhraje, tipuju, že McD, ale zasloužil by si to i on či Panarin či i Larkin.

Shayne Gostisbehere now owns the #Flyers rookie d-man record for goals scored (14). Every goal either tied the game or gave them a lead.

I LOVE YOU, GHOST!
Ale srát teď na nějaké individuální statistiky, když potřebujeme teď hlavně (týmové) body. Předpokládám, že v pátek nám to Tampa vrátí a my pak budeme hrát velmi důležité duely s Floridou a Detroitem. Z B2B nyní musíme urvat jakkoliv 2 body a pak následně prostě musíme porazit Detroit v zápase o 4 body.
Abysme nakonec do toho play-off postoupili, počítejme, že potřebujeme nějakých 94-95 bodů, což je reálné. Od povolání Ghosta do Áčka, tedy od 14. listopadu, hrajeme s cca 61% úspěšností, kterou když udržíme do konce sezóny (9-5-3 or 10-6-1), tak nám to přinese celkových 94 bodů. Detroit pak potřebuje zahrát cca s 54% (8-6-3 or 9-7-1), tedy furt je výrazně v lepší situaci. Ovšem každým zápasem se může strašně mnoho změnit. Rozhodovat bude už nejeden faktor, ale hned několik.
Nakonec bych řekl, abysme si užívali už i této situace, protože furt se může stát, že větší šanci už do konce sezóny ani nemusíme pocítit. Furt jsme tým, kterému chybi proven #1 Dman, solidní bottom-six, goal-scorer, experiences...
Ale samozřejmě doufám, že pocítíme...
LET'S GO FLYERS!